- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Evet bende merak ediyorumBir de yildizname baktiran var mı ya da önerebileceğiniz birileri
Bana da öyle yaptj surekli birileri ile konuşuyor ve wizi umursamiyorhavin son zamanlarda ciddiyetsiz. devamlı yanındakilerle konuşuyor fal esnasında. kardeşim baktırırken çok sinirlendi çıksa bile daha baktırmam dedi. randevu için de söylediğinden saatler sonra geri döndü öğlen iki demişken gece anca baktı
Resmen ayyylar sonra birisine baktırmak istedim o da cevap vermiyorhay şansıma
havin son zamanlarda ciddiyetsiz. devamlı yanındakilerle konuşuyor fal esnasında. kardeşim baktırırken çok sinirlendi çıksa bile daha baktırmam dedi. randevu için de söylediğinden saatler sonra geri döndü öğlen iki demişken gece anca baktı
ROZAYA BAKTIRIRSAN YORUMUNU BEKLİYORUM BEN DE MERAK EDİYORUM H,Ç BAKTIRMADIMHande mi Roza mı sizce ne diyorsunuz ? Hande'ye daha önce baktırdım zaten ama Roza'yı denemedim hiç
Evet kendisi geri dönüş sağladı ama bana zamanında bakan birisi lazım maalesef saatlerce onun keyfini bekleyememGeri aradı mı ?
Evet kendisi geri dönüş sağladı ama bana zamanında bakan birisi lazım maalesef saatlerce onun keyfini bekleyememHani uygulamadan bakıyor olsa sıkıntı değil de telefon sıkıntı benim için…
Evet hande saat kaç dediyse anında arar. Mizacını da beğeniyorum. Fal saatinden önce istediğin zaman ödemeyi yapabilirsin der. Bazıları var ki dekontu at öyle tarzında davranıştalar, o hoşuma gitmiyo.Evet kendisi geri dönüş sağladı ama bana zamanında bakan birisi lazım maalesef saatlerce onun keyfini bekleyememHani uygulamadan bakıyor olsa sıkıntı değil de telefon sıkıntı benim için…
Selam Burçin in fiyatıni ve telefonunu bana da atabilir misin?Merhaba,
Burcin'in bakim fiyati nedir?
ne varmış bilen biri yazabilir mi :)Var, ama burda veremem. Bana özelden yazin isterseni.
Hakkaten neye yazmış belli değilne varmış bilen biri yazabilir mi :)
Bende HAVIN e BAKTIRDIM çok ta kesin konuştu tek kelime cikmadihavin son zamanlarda ciddiyetsiz. devamlı yanındakilerle konuşuyor fal esnasında. kardeşim baktırırken çok sinirlendi çıksa bile daha baktırmam dedi. randevu için de söylediğinden saatler sonra geri döndü öğlen iki demişken gece anca baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?