İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da öyle yaptj surekli birileri ile konuşuyor ve wizi umursamiyor

Aynen son zamanlarda önem vermiyor şu saat diyor aradan saatler geçiyor aslında falı çok iyi ama onu beklerken enerjisi düşüyor insanın

Hande mi Roza mı sizce ne diyorsunuz ? Hande'ye daha önce baktırdım zaten ama Roza'yı denemedim hiç

Evet kendisi geri dönüş sağladı ama bana zamanında bakan birisi lazım maalesef saatlerce onun keyfini bekleyemem Hani uygulamadan bakıyor olsa sıkıntı değil de telefon sıkıntı benim için…

Kesinlikle Hande o konuda çok dakik bir de Suna hiç bekletmiyor

Evet kendisi geri dönüş sağladı ama bana zamanında bakan birisi lazım maalesef saatlerce onun keyfini bekleyemem Hani uygulamadan bakıyor olsa sıkıntı değil de telefon sıkıntı benim için…
Evet hande saat kaç dediyse anında arar. Mizacını da beğeniyorum. Fal saatinden önce istediğin zaman ödemeyi yapabilirsin der. Bazıları var ki dekontu at öyle tarzında davranıştalar, o hoşuma gitmiyo.

Var, ama burda veremem. Bana özelden yazin isterseni.

Bende HAVIN e BAKTIRDIM çok ta kesin konuştu tek kelime cikmadi

Arkadaşlar selam ben bu konuyu 1-2 aydır takip ediyorum bildiğim ve deneyimledigim bir kac falciyi paylasicam bilgi olsun diye

Bakırköy ümit koc
cok iyi nokta atislari oluyo ve verdigi tarihler genelde cikar forumda hic adi gecmemis ama bana verdigi tarihler cikti bazi seyleri bilemez ama hic olmayacak seyleride biliyor birde yanında gulcan diye bir kadin var o fal bakmiyor ama eger o an ordaysa kisinin resmine bakip baya bilinmeyecek seyler soyluyor ben 5-6 kere gittim her gittigimde de mutlaka 3-4 dedigi cikmistir

Sütlü cafe neslihan
1-2 aylik öngörüleri iyidir dönecek dedi döndü. Yay burcu birisi var dedi yeni biri dedi 1 ay sonra yay burcu birisiyle tanistim ve iliskim oldu ama diger dedikleri cikmadi okulun 2 senelik dedi ama 4 senelik okuyorum model olucaksin falan dedi bana biraz ucuk geldi tabi birde şov olsun diye fal bitince aklından bir sayı tut diyor 1-5 arası onu biliyor

dejavu cafe okan
acilen kitap okumasi gerek cumle bile kuramiyo dogru mudur , efendim buraya kadar dogru mudur 1 cumle soyluyor ardindan 10 kere bunu soruyor paraniza yazik gidin yemek yiyin daha iyi motivasyon olur

asmin cafe yagiz- ergin karakter analizleri iyidir gelecekte bir çok dedikleri patlar ama yagizin hakkini yemiyim ben de kirik cok tabi bitanesi icin donecek demisti bir tane ex beni aramisti cidden verdigi tarihlerde ama hangisi icin dedi donecek hatirlamiyorum ama sonucta 1 kisi dondu

damlalar cafe arzu
isim falan veriyor hatta direkt arkadasimin ismini soylemisti baua sok olmustum ama o isin sovu yani vadelerde patladi tip tahmin etmeye calisti onuda bilemedi 173 boyunda olan arkadasimi 196 kumral basketci biri yapti hahhha zaten enerjisinide pek sevmedim 60 ya da 80 verdim

Melekler bahcesi serkan
rezalet otesi ablamla baktirdik hem 300 tl verdik iki kisi toplam hemde dedigi hicbir sey cikmadi bana soru sorduttu sorduttu ben beles sandim falda var sandim sonrada fazladan genel acilim parasi aldi dedikleri ciksaydi uzulmezdim ama cikmadi

Dejavu cafe neşe ve seyhana baktirdim
neşe iyi ama ben pek o kadını sevemedim enerjisi mi ne bilmiyorum beni itti
seyhan biraz daha tatlı ve sevecen bir kadin bazi seyleri cidden biliyor 2-3 kere gittim ona ama bir dedigi falla diger dedigi fal tutmaz ama o an baktigi faldan gene cikar bir seyler yani bana cenaze haberi alcaksin demisti cidden bir yakinimiz vefat etti daha bildigi seylerde var ama ask konusunda vasat dedikleri cikmaz . Aile konusunda iyidir ama

Sinerji Eray - Verdiği vade geçeli çok oldu yani geçersiz
Nihal - Verdiği vade geçti onunda zaten kısa bakıyor geçersiz
Hazal - Maalesef onunda dediği gibi ilerlemedi
Hande - 6 gün verdi bakalım bekleyeceğim çünkü onun enerjisini seviyorum
Neslihan - Vade verdi bekliyorum
Berna - Vadesi var daha ama buradan deneyenler beğendi
Burçin - Vadesi var beklemedeyim
Suna - Vadesi var aynı şekilde

Bu kadar yeter kurtulmalıyım bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…