İstanbul'da Fal - Falcılar

Burada bahsi gecen Necmiye ablaya ne oldu? Bi ara lafi gecmis. Hala tavsiye eden, bilen eden var mi acaba?

arkadaşalar ara sayfalarda gop birsen hanımı arayanları okudum tamamını okumadım ama ulaşabildinizmi bilmiyorum
en son 5 yıl önce gitmiştim
bende bir numarası var ama aktif mi bilmiyorum

Yiğit hakkında ne düşünüyorsunuz geçen bahsedilen yiğit burda yılllar önce popüler olan ve konuşulan yiğit mi?

Yiğit Asmin Kafe Yiğit mi başka bir Yiğit mi bence Yiğitler karıştı

Onlıne olarak nurhayat cıkıyor sureklı sosyal medyada karsıma ona bı bakım yaptırıcam fezanın soledıği 2 hafta tarıh vermişti eger cıkmazsa olmazsa nurhayatı dusunuyorum tel de bakım yapıyomus bana samımı geldı denıcem 2 hafta sonra tabi beklemedeyım bende su an nurhayata baktıran varmı bu arada ?

Nurhayat tan hiç memnun değilim

Aa bende merak etmıstım baya ozenlı duzenlı bı sayfası var içime sıner gıbı olmustu o zaman baktırmıyım bende bosuna

Durugörü nurhayattan bahsediyorsan eğer ben ona baktırmıştım hatta ablayla samimi olduk 2 3 kez baktırdım ama dediklerini yaşamadım

Çıkmıyor denemek istersen gene sen bilirsin bu arada Nurhayat ablayı severim :) ama fal konusunda malesef

Zeynep aşırı paracı sizden nefret eden birisini bile sevdim diye anlatıyo kötü duyguları net şekilde söylemiyo ve sürekli baktırmanız gerektiğini empoze ediyo yalan yalan gelecekte şu olcak bu olcak iyi şeyler olcak diyo

Hadi ya herkes çok beğendim yazmış ben de listeye almıştım bayramdan sonrası için
Klasik cafe falcisi. Aslinda ben cafe falcilarina baktirmamayi dusunuyorum, hepsinin tarzi ayni geliyor. Belirli bir kalip ogrenmisler, hep nedense faldan 1-3 ay sonra hayatin degisiyor. Subat gibi baktirmistim 10 Mart'a kadar acayip seyler olacak demisti, en monoton aylarimi yasadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…