- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Nerde bakiyorMerhaba kızlar bende feza sultana fal baktırdım gecmısı ve şu anı komple bıldı gelecek için zaman verdı bakalım beklıyorum ınsallah cıkar guzel seyler soyledı
Katina kafede bakıyor kadıköydeNerde bakiyor
Burada bahsi gecen Necmiye ablaya ne oldu? Bi ara lafi gecmis. Hala tavsiye eden, bilen eden var mi acaba?Leyla bana çıkması hemde yakın gelecek çıkmadı. Tam tersi oldu. Neslihan da bilemedi çok salladı. Çok kötüydü. Onun dediklerinin de tam tersi oldu. Asmin demet tam tersi oldu. Ergin de bilemedi. Kimse bilemedi bizim orada necmiye abla var buradaki ysmn ve heidi ye de baktı bir tek o doğru tutturdu. Bizim kızlar da memnun kaldı. Daha cafe falcilarina gitmiycem
Maalesef . M mermaid250 aracı oluyorduBurada bahsi gecen Necmiye ablaya ne oldu? Bi ara lafi gecmis. Hala tavsiye eden, bilen eden var mi acaba?
Asmin Yigit bana cikmadi hic, telde baktirdimYiğit Asmin Kafe Yiğit mi başka bir Yiğit mi bence Yiğitler karıştı
Nurhayat tan hiç memnun değilimOnlıne olarak nurhayat cıkıyor sureklı sosyal medyada karsıma ona bı bakım yaptırıcam fezanın soledıği 2 hafta tarıh vermişti eger cıkmazsa olmazsa nurhayatı dusunuyorum tel de bakım yapıyomus bana samımı geldı denıcem 2 hafta sonra tabi beklemedeyım bende su an nurhayata baktıran varmı bu arada ?
Asmin Yigit bana cikmadi hic, telde baktirdim
Klasik cafe falcisi. Aslinda ben cafe falcilarina baktirmamayi dusunuyorum, hepsinin tarzi ayni geliyor. Belirli bir kalip ogrenmisler, hep nedense faldan 1-3 ay sonra hayatin degisiyor. Subat gibi baktirmistim 10 Mart'a kadar acayip seyler olacak demisti, en monoton aylarimi yasadim :)Hadi ya herkes çok beğendim yazmış ben de listeye almıştım bayramdan sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?