Klasik cafe falcisi. Aslinda ben cafe falcilarina baktirmamayi dusunuyorum, hepsinin tarzi ayni geliyor. Belirli bir kalip ogrenmisler, hep nedense faldan 1-3 ay sonra hayatin degisiyor. Subat gibi baktirmistim 10 Mart'a kadar acayip seyler olacak demisti, en monoton aylarimi yasadim :)
hangi zeynep bu acaba?Zeynep aşırı paracı sizden nefret eden birisini bile sevdim diye anlatıyo kötü duyguları net şekilde söylemiyo ve sürekli baktırmanız gerektiğini empoze ediyo yalan yalan gelecekte şu olcak bu olcak iyi şeyler olcak diyo
Zeynep kendinden geçerek bakan mı?Zeynep aşırı paracı sizden nefret eden birisini bile sevdim diye anlatıyo kötü duyguları net şekilde söylemiyo ve sürekli baktırmanız gerektiğini empoze ediyo yalan yalan gelecekte şu olcak bu olcak iyi şeyler olcak diyo
Evet kendinden geçerek bakan kaç arkadaşım baktırdı öyle bir isim iş söyleme durumu yok gelin fal bakayım demiyo tabi ama 25 dakikanın neredeyse 5-10 dakikası kayda değer bilgi veriyo bu yüzden sorulara vs yetmiyo süre onda da o anda karsısı kötü bişey düşünse bile patır patır senden nefret ediyo vs diyemiyo yumuşatıp sevdim vs diyoZeynep kendinden geçerek bakan mı?
Arkadaşım ilk kez dün baktırdı,ayrıldığı adamın ismine ve yaptığı işe kadar söyleyen mi?
Bende de tutturduğu çok olmuştur
Bunları duyup yaşadıktan sonra,sadece kendi düşünceme inanıyorum ben
Ayrıca,hiçbir falcının gelin fal bakayım dediğini duymuşluğım yoktur
Kendi irademizle baktırıyoruz,en azından ben öyleyim
Baktırmazsınız olur biter,ben de kendisini beğenenlerdenimEvet kendinden geçerek bakan kaç arkadaşım baktırdı öyle bir isim iş söyleme durumu yok gelin fal bakayım demiyo tabi ama 25 dakikanın neredeyse 5-10 dakikası kayda değer bilgi veriyo bu yüzden sorulara vs yetmiyo süre onda da o anda karsısı kötü bişey düşünse bile patır patır senden nefret ediyo vs diyemiyo yumuşatıp sevdim vs diyo
Aynen baktırmıyorum zaten uzun zamandır ben de agresif yapmıyorum herkes buraya yorum yazıyor ben de memnun kalmadığımı yazdım savunma yapmanıza gerek yokBaktırmazsınız olur biter,ben de kendisini beğenenlerdenim
Yorumlamayı agresif şekilde yapmıyorum
Zeynep cafede falanmı calısıyor? Teldenmı bakıyor yuzyuzemıBurada paylaşım yapıyoruz,hepsi bu kadar
Sız kımden memnun kalmıstınızzBenim de memnun kaldığım falcılara kötü yorum yazan olmuş ben hiç birisine savunma yapmadım demekki onlar memnun kalmamıştır benim annem değil babam değil bunlar para kazansa da kazanmada da beni ilgilendirmez niye savunayım
Zeynepten anda karısı tarafın düşünce olarak 25 dakikada söylediği bikaç cümleden ki onların duygusallaştırılıp yumuşatılmış olduğunu düşünüyorum umut vermek mutlu etmek adınaSız kımden memnun kalmıstınızz
Rita çok yaşlı evet ve tamam mı anladın mı diyor ve biraz değişik tarzı var ve anlayamıyorum hami birşeyler yap dedi yapmalı mıyım dedim dene dedi iyi mi dedim değil dedi biraz tuhaftı Ali diye biri dedi oradan oraya atladık böyle birşey var mı diye soruyor yoksa bile var diyorım değişikti ama zaten ilerisi için çok zengin yakışıklı birş dedi bu arada hep fallarda hayatımda biri oluyor ve sürekli hep yeni biri olacak diyorlar yeni biri oluyor gene yeni bu yenisi nerede son bulacak bilmiyorumZeynepten anda karısı tarafın düşünce olarak 25 dakikada söylediği bikaç cümleden ki onların duygusallaştırılıp yumuşatılmış olduğunu düşünüyorum umut vermek mutlu etmek adına
Ramekten ama ramek gerçekten acımasız her şeyi söylüyo bi de gelecek hakkında tutarsız
Ritadan ama çok yaslı çok kısa bakıyo az ve öz oluyo o da kırılacak diye düşünmez söyler
Havinden ama o da tutarsızdı
Memnun kaldıklarımdan bile tam olarak memnun kalmadım belki benim beklentim yüksek
Bu kadar kötülememe rağmen yine de favorim bunlardıRita çok yaşlı evet ve tamam mı anladın mı diyor ve biraz değişik tarzı var ve anlayamıyorum hami birşeyler yap dedi yapmalı mıyım dedim dene dedi iyi mi dedim değil dedi biraz tuhaftı Ali diye biri dedi oradan oraya atladık böyle birşey var mı diye soruyor yoksa bile var diyorım değişikti ama zaten ilerisi için çok zengin yakışıklı birş dedi bu arada hep fallarda hayatımda biri oluyor ve sürekli hep yeni biri olacak diyorlar yeni biri oluyor gene yeni bu yenisi nerede son bulacak bilmiyorum
Zeynep teldemı bakıyor havını bende aldım lısteme baktırıcamZeynepten anda karısı tarafın düşünce olarak 25 dakikada söylediği bikaç cümleden ki onların duygusallaştırılıp yumuşatılmış olduğunu düşünüyorum umut vermek mutlu etmek adına
Ramekten ama ramek gerçekten acımasız her şeyi söylüyo bi de gelecek hakkında tutarsız
Ritadan ama çok yaslı çok kısa bakıyo az ve öz oluyo o da kırılacak diye düşünmez söyler
Havinden ama o da tutarsızdı
Memnun kaldıklarımdan bile tam olarak memnun kalmadım belki benim beklentim yüksek
Sız kımlerden memnun kaldınız havıne baktırdınızmıBurada paylaşım yapıyoruz,hepsi bu kadar
Aynen telde bakıyor ZeynepZeynep teldemı bakıyor havını bende aldım lısteme baktırıcam
Zeynep aşırı paracı sizden nefret eden birisini bile sevdim diye anlatıyo kötü duyguları net şekilde söylemiyo ve sürekli baktırmanız gerektiğini empoze ediyo yalan yalan gelecekte şu olcak bu olcak iyi şeyler olcak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?