İstanbul'da Fal - Falcılar

O zaman diğer Yiğit'i denemek lazım

Zeynep kendinden geçerek bakan mı?
Arkadaşım ilk kez dün baktırdı,ayrıldığı adamın ismine ve yaptığı işe kadar söyleyen mi?
Bende de tutturduğu çok olmuştur
Bunları duyup yaşadıktan sonra,sadece kendi düşünceme inanıyorum ben
Ayrıca,hiçbir falcının gelin fal bakayım dediğini duymuşluğım yoktur
Kendi irademizle baktırıyoruz,en azından ben öyleyim

Evet kendinden geçerek bakan kaç arkadaşım baktırdı öyle bir isim iş söyleme durumu yok gelin fal bakayım demiyo tabi ama 25 dakikanın neredeyse 5-10 dakikası kayda değer bilgi veriyo bu yüzden sorulara vs yetmiyo süre onda da o anda karsısı kötü bişey düşünse bile patır patır senden nefret ediyo vs diyemiyo yumuşatıp sevdim vs diyo

Kafe falcıları bıraz degısık galıba taksım dekı topraga baktırdım o da alakasız seyler soyledı hıc bılemedı enerjısını sevmedım

Baktırmazsınız olur biter,ben de kendisini beğenenlerdenim
Yorumlamayı agresif şekilde yapmıyorum

Benim de memnun kaldığım falcılara kötü yorum yazan olmuş ben hiç birisine savunma yapmadım demekki onlar memnun kalmamıştır benim annem değil babam değil bunlar para kazansa da kazanmada da beni ilgilendirmez niye savunayım

Sız kımden memnun kalmıstınızz

Sız kımden memnun kalmıstınızz
Zeynepten anda karısı tarafın düşünce olarak 25 dakikada söylediği bikaç cümleden ki onların duygusallaştırılıp yumuşatılmış olduğunu düşünüyorum umut vermek mutlu etmek adına
Ramekten ama ramek gerçekten acımasız her şeyi söylüyo bi de gelecek hakkında tutarsız
Ritadan ama çok yaslı çok kısa bakıyo az ve öz oluyo o da kırılacak diye düşünmez söyler
Havinden ama o da tutarsızdı
Memnun kaldıklarımdan bile tam olarak memnun kalmadım belki benim beklentim yüksek

Rita çok yaşlı evet ve tamam mı anladın mı diyor ve biraz değişik tarzı var ve anlayamıyorum hami birşeyler yap dedi yapmalı mıyım dedim dene dedi iyi mi dedim değil dedi biraz tuhaftı Ali diye biri dedi oradan oraya atladık böyle birşey var mı diye soruyor yoksa bile var diyorım değişikti ama zaten ilerisi için çok zengin yakışıklı birş dedi bu arada hep fallarda hayatımda biri oluyor ve sürekli hep yeni biri olacak diyorlar yeni biri oluyor gene yeni bu yenisi nerede son bulacak bilmiyorum

Bu kadar kötülememe rağmen yine de favorim bunlardı

Zeynep teldemı bakıyor havını bende aldım lısteme baktırıcam

kimsenin yorumuna karışmıyorum burada pek ama siz bana zaten karşınızdaki kişi için söylediklerini yazmıştınız, olumlu bir yorum yoktu orada. düşüncelere odaklı kalın, gelecekle ilgili kısmı %50-50 bekleyin demiştim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…