ben ilişki açılımı baktırdım o 80 tl işdi diğerleri ne kafar bilmiyorumne kadara bakıyor peki bu hanımefendi
belki beş kere gittim yıllar önce asla dediği hiçbir şeyi yaşamadımBirde yıllar önce beşiktaşta falcı hande vardı mir cafe mi öyle bir yerde çalışıyordu teyzem baktırmıştı ona iyi demişti
Kızlar birde bilir misiniz yıllar önce bakırköyde yiğit diye bir falcı vardı ama cafe de bakmıyordu sanırım bir ara popülerdi onu hatırlıyor musunuz? Yıldızname isteyenler içinde gül diye biri var benim emlakçı abla baktırmıştı çok memnundu numarasınıda bana vermişti ama yıldızname tercih ettirmediğim için baktırmadım. Yiğiti de hatırlayıp isterseniz onun da numarası var bu dediğim rahat 10 sene önce falandır
dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
Sürekli fal baktırmanın enerji tıkadığına kesinlikle katılıyorum önceden ayda 1-2 defa fal baktırıyordum aynı konuyla alakalı en sonunda tamam dedim daha baktırmıyorum fal falan üstünden 2 ay geçince falcının bekle dediği şey oldu
benim de bir kurtulsam :) ama ben dün son bakımı yaptırdım ramazan boyunca baktırmayacağım belki bu sürede unuturum :) adı azeldariyanDarısı başıma
benim de bir kurtulsam :) ama ben dün son bakımı yaptırdım ramazan boyunca baktırmayacağım belki bu sürede unuturum :) adı azeldariyan
Evet sanırım o yiğit bi ara telefonunu almıştım ama ayağımın dibinde yüz yüze bakam yerler var diye baktırmamıştımTelefonda bakan Yiğit mi? Delice popülerdi bir de o ara Burak vardı sanırsam:)
hadi ya iyi oldu söylediğiniz böyle aklıma gelenleri söylüyorum ki paylaşa paylaşa eliyoruz sıraylabelki beş kere gittim yıllar önce asla dediği hiçbir şeyi yaşamadım
Vade nezaman verdi size Azeldadün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
Sizde baktirdinizmi AzeldayaTamamdır yazdım bakalım ne zaman dönecek aslında ben şuan Roza'nın vadesini bekliyorum ama merak ettim
ben ilişki açılımı baktırdım o 80 tl işdi diğerleri ne kafar bilmiyorum
Sizde baktirdinizmi Azeldaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?