İstanbul'da Fal - Falcılar

Havin’den memnun kaldınız mııııı
Ben kaldım bir arkadasim baktirdi o da begendi ama herkese enerjisi nasil bilemem ben sadece fali hemen kisa kesip kapatmaya çalışan tavrından ve size fal bakarken surekli birileri ile konuşuyor olmasından çok rahatsız oldum

Ritaya baktırdım bana yeni biriyle zengin biriyle evleneceğimi söyledi bazı durumları bilgi ama genel olarak bilmiyorum yaşlıymış gerçekten ve aradığımda dekont attın mı dedi zaten zor konuşuyor hali vardı sonunda bu kadardı dedi sağolasın abla dedim direk yüzüme kapattı

Ya rita herkese zenginlik diyor ama burda bi arkadaşa da aynını demişti. Bana da 35 yaşımda çok zengin olacağımı hanımağa falan olacağımı dediydi

Kızlar medyum burçin denen kişi gerçekten iyi mi fal da açıkçası bir olumlu bir olumsuz yorumlardan çok arada kaldım
Bu buradaki burçinden bahsediyorsan geçmiş yorumlara bakıp karar verebilirsin bence uzak dur.

Merhaba kızlar bende feza sultana fal baktırdım gecmısı ve şu anı komple bıldı gelecek için zaman verdı bakalım beklıyorum ınsallah cıkar guzel seyler soyledı

Avcılardaki cananın numarası var mı şuan sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…