- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
Destan kim nasil ulaşabiliriz 2Kızlar geçen sene Destan diye bir falcıdan bahsediliyordu. Kendisi telefonda kartlarla bakım yapmıştı bana. Söylediklerinin bir kısmı çıkmıştı.
Kendisine baktiran oldu mu acaba ?
Ben kaldım bir arkadasim baktirdi o da begendi ama herkese enerjisi nasil bilemem ben sadece fali hemen kisa kesip kapatmaya çalışan tavrından ve size fal bakarken surekli birileri ile konuşuyor olmasından çok rahatsız oldumHavin’den memnun kaldınız mııııı
Numarası yok ben de ama burdan arkadaşlar önermiştiDestan kim nasil ulaşabiliriz 2
Buldunuz muİzmiri Gülistan ın numarasını verecek var mı kardişler
galiba gay di yanlış hatırlamıyorsam bir cah ocağında bakiyordugöker vardı bir de taksim de arka sokakta çay ocagı gibi bir yerde değişik biriydi :)
göker vardı bir de taksim de arka sokakta çay ocagı gibi bir yerde değişik biriydi :)
Evet aynen oyleydigaliba gay di yanlış hatırlamıyorsam bir cah ocağında bakiyordu
Ben cok begendim kendisini, ne dogum tarihi ne isim hic bisey vermedigim halde bütün hayatimi öne serdi. Anlatmaya kactiklarimdan bile sanki haberi varmis gibiKızlar medyum burçin denen kişi gerçekten iyi mi fal da açıkçası bir olumlu bir olumsuz yorumlardan çok arada kaldım
Ben cok begendim kendisini, ne dogum tarihi ne isim hic bisey vermedigim halde bütün hayatimi öne serdi. Anlatmaya kactiklarimdan bile sanki haberi varmis gibi
Ya rita herkese zenginlik diyor ama burda bi arkadaşa da aynını demişti. Bana da 35 yaşımda çok zengin olacağımı hanımağa falan olacağımı dediydiRitaya baktırdım bana yeni biriyle zengin biriyle evleneceğimi söyledi bazı durumları bilgi ama genel olarak bilmiyorum yaşlıymış gerçekten ve aradığımda dekont attın mı dedi zaten zor konuşuyor hali vardı sonunda bu kadardı dedi sağolasın abla dedim direk yüzüme kapattı
İlişkimle ilgilide olmaz dedi içimi kararttıYa rita herkese zenginlik diyor ama burda bi arkadaşa da aynını demişti. Bana da 35 yaşımda çok zengin olacağımı hanımağa falan olacağımı dediydi
Bu buradaki burçinden bahsediyorsan geçmiş yorumlara bakıp karar verebilirsin bence uzak dur.Kızlar medyum burçin denen kişi gerçekten iyi mi fal da açıkçası bir olumlu bir olumsuz yorumlardan çok arada kaldım
Geçmiş yorumlarda övende çok memnun kalmayanda bende o yüzden arada kaldım bid tane burçin var sanırımBu buradaki burçinden bahsediyorsan geçmiş yorumlara bakıp karar verebilirsin bence uzak dur.
Avcılardaki cananın numarası var mı şuan sizdeAvcılarda Canan diye bir kadın var biliyomusunz ben 2 sene önce baktırmıştım tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama ozaman sorduğum birşey dediği gibi olmuştu 3ay sonra birdahada hiç baktırmamıştım. Arkadaşım önermişti normalde evinde bakan biri telde baktırmıştım ben biliyomusunuz.
Birde şimdilerde aklıma takılan ve 1,5sene önce Anakara da kafeye özel çağırdığım bir kadın vardı ismi Ayşe bana ozaman söylediği birşeyle ilgili yolu açık dediği şeyi çok iyi hatırlıyorum şehre kadar ama geri kalan bu ikisinin de fallarını hatırlamıyorum. Çünkü inanmamıştım ozaman ve üstünde durmamıştım. Bilen varmı
Ben baktırmıyorum artık biliyorsunuz ama şöyle geçmişi süzgeçten geçirdiğimde en azından patlamadığını hatırladığım falcıları çıkarmaya çalışıyorum kimdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?