Bana özelden mesaj atar mısın isim yazicam sadece google a yazacaksın tek ricam diyorum ya sadece sonra baktığında buraya mesaj at cok basit değil mi ricam buburada o kadar çok reklam dönüyor ki aynı şekilde falcılar da bizzat tanıdıkları tarafında çok övülüyor. ben size inanmadım. inanan elbette çıkar. ama yeni üyelik alıp attığınız birkaç mesajın hepsi de bu şekilde 'öneri, tavsiye' olunca acaba mı dedim? reklam yapmadıysanız bile birden fazla topiğe aynı mesajı yazmanız reklam mı diye düşündürtüyor
Ben burdayım reklamları çok iyi biliyorum yanliz ben sana baktir gor vs demiyorum isim vericem google yaz diyorum karsiliginda da gördüğünden sonra buraya mesaj atmanı istiyorum reklam mı degil mi dieBana özelden mesaj atar mısın isim yazicam sadece google a yazacaksın tek ricam diyorum ya sadece sonra baktığında buraya mesaj at cok basit değil mi ricam bu
Reklamda insanlara iyilik yapmış olursun burayada kesin reklam dersin olmaz miBen burdayım reklamları çok iyi biliyorum yanliz ben sana baktir gor vs demiyorum isim vericem google yaz diyorum karsiliginda da gördüğünden sonra buraya mesaj atmanı istiyorum reklam mı degil mi die
Sanirim ben sana attim özelden bak bi sonra merak ettiğin bisey varsa konusuruz :)sırf bunun için mi üyelik aldınız? üyelik aldıktan hemen sonra falcı önermek pek inandırıcı olmuyor... bilginize....
dediğiniz kişiye baktım. ünlü falan değil. şarlatan gibi duruyor :)Fark ettiyseniz ismini soyledigimde sizin araştırmanız yeterli dedim :) hyr üyeliğim vardi ama hesabıma giremedim reklam yapmadığımı ücretinin pahali olmasıyla da soyledim kendisi tanınmış ismini soylemem ve Google a yazmanız yeterli ne demek sizce
hala reklam olduğunu düşünüyorumBen burdayım reklamları çok iyi biliyorum yanliz ben sana baktir gor vs demiyorum isim vericem google yaz diyorum karsiliginda da gördüğünden sonra buraya mesaj atmanı istiyorum reklam mı degil mi die
insanlara yardım bu şekilde olmuyor. ismini yazarsınız yada baktırdıysanız çıktı çıkmadı nasıldı durumlarını yazarsınız. isteyen baktırır. ama benim bir mesajıma (üst üste diğer topiklere de attığınızdan dolayı reklam olarak düşündüğümü yine vurguluyorum) bu kadar çok tepki veriyorsunuz. ben çok fal baktırmam burada iki üç kişiye baktırdım. ama onlar hakkında mesaj geldiğinde bile, o falcı bende iyiyse bile (favori falcım vardır), onları bu kadar (bakın göreceksiniz sadece bakın vs vs vs) gibi övmem. durumu söylerim, isteyen baktırır baktırmaz. ama ben size reklam dedim diye üst üste bu kadar yazmanızı, üstelik bana özelden mesaj atarak o kişiye özellikle bakmamı istemenizi oldukça tuhaf buluyorum.Reklamda insanlara iyilik yapmış olursun burayada kesin reklam dersin olmaz mi
evet mesaj atmışsınız :) merak ettiğim bir şey yok. mesajlarınız ve bahsettiğiniz o üüüünnnlü medyum sağolsun tüm merakımı törpüledim :)Sanirim ben sana attim özelden bak bi sonra merak ettiğin bisey varsa konusuruz :)
Bende zaten kendi deneyimimi yazmıştım iyi gunler dilerim:)dediğiniz kişiye baktım. ünlü falan değil. şarlatan gibi duruyor :)
hala reklam olduğunu düşünüyorum
insanlara yardım bu şekilde olmuyor. ismini yazarsınız yada baktırdıysanız çıktı çıkmadı nasıldı durumlarını yazarsınız. isteyen baktırır. ama benim bir mesajıma (üst üste diğer topiklere de attığınızdan dolayı reklam olarak düşündüğümü yine vurguluyorum) bu kadar çok tepki veriyorsunuz. ben çok fal baktırmam burada iki üç kişiye baktırdım. ama onlar hakkında mesaj geldiğinde bile, o falcı bende iyiyse bile (favori falcım vardır), onları bu kadar (bakın göreceksiniz sadece bakın vs vs vs) gibi övmem. durumu söylerim, isteyen baktırır baktırmaz. ama ben size reklam dedim diye üst üste bu kadar yazmanızı, üstelik bana özelden mesaj atarak o kişiye özellikle bakmamı istemenizi oldukça tuhaf buluyorum.
ayrıca bende iyilik olsun diye reklam dedim. reklam olmadığını düşünen baktırır zaten
evet mesaj atmışsınız :) merak ettiğim bir şey yok. mesajlarınız ve bahsettiğiniz o üüüünnnlü medyum sağolsun tüm merakımı törpüledim :)
Aynen kendi deneyiminiz :)Bende zaten kendi deneyimimi yazmıştım iyi gunler dilerim:)
Geçen yıl sizden falcı tavsiyesi almıştım falcılarla ilgili deneyimlerini paylaşmıştı aralarında Zeynep de vardı hepsini aramıştım en son Zeynebi aradım yıllardır o kadar çok fal baktırdım ki farklı kişilere hepsi sallıyordu. Zeynebin isimler hariç( sadece 1 tanesi çıktı) diğer söylediği 10 şeyden 7-8i doğru çıktı. Söylediklerinin doğruluğundan kesin emin olmak bir kaç şey sordum onları da bildi. Duymak istediğimizi mi söylüyor acaba diye arada kaldığım olmuştu ama burdan olumsuz konuştukları kişiler varmışBaktırmazsınız olur biter,ben de kendisini beğenenlerdenim
Yorumlamayı agresif şekilde yapmıyorum
Bence sizin bi tedavi almanız lazım hanımefendi bukadar onyargi ve karar normal değil evet deneyimim evet istemiyorsanız baktrmazsiniz evet benm yazdığım sizi neden bukdr ilgilendirdi ilgilenmiyor musunuz geçin Allah Allah insana cinnet geçirtmek icin ugrasiyorsunuzAynen kendi deneyiminiz :)
zeynep 093le biten zeynep mi?Baktırmazsınız olur biter,ben de kendisini beğenenlerdenim
Yorumlamayı agresif şekilde yapmıyorum
Bence sizin bi tedavi almanız lazım hanımefendi bukadar onyargi ve karar normal değil evet deneyimim evet istemiyorsanız baktrmazsiniz evet benm yazdığım sizi neden bukdr ilgilendirdi ilgilenmiyor musunuz geçin Allah Allah insana cinnet geçirtmek icin ugrasiyorsunuz
Buradakilerin çoğuna şüpheyle yaklaşın zaten.. birinin çok iyi falan diye sürekli övdüğü bi “falcı” vardı burçları falan sordu güzin abla edasıyla iliski tavsiyesi verirmişcesine attı tuttuSuphelenmek ve buradaki falcilari sorgulamak onyargiysa evet onyargiliyim. Bunu da bu yorumu okuyacaginizi dusunerek yaziyorum. Ne bekliyorsunuz allah askina, bir falci onerdiniz ve bende hic sorgulamadan size inanmali miyim? Lutfen ya.
Ayrica ben genelde tedavi ederim ama neyse…. zaten gitmissiniz
İstiyorlar Kİ hemen balıklama atlayalım,öfke kontrolü yok,yok yaniSuphelenmek ve buradaki falcilari sorgulamak onyargiysa evet onyargiliyim. Bunu da bu yorumu okuyacaginizi dusunerek yaziyorum. Ne bekliyorsunuz allah askina, bir falci onerdiniz ve bende hic sorgulamadan size inanmali miyim? Lutfen ya.
Ayrica ben genelde tedavi ederim ama neyse…. zaten gitmissiniz
Evetzeynep 093le biten zeynep mi?
Hayır yani bir de benim ona sormam gereken yerde o bana soruyor şöyle mi böyle mi diye sonra benim söylediğim şeyleri 1-2 cümle sonrasında kullanıyorBuradakilerin çoğuna şüpheyle yaklaşın zaten.. birinin çok iyi falan diye sürekli övdüğü bi “falcı” vardı burçları falan sordu güzin abla edasıyla iliski tavsiyesi verirmişcesine attı tuttu
bu gözler zamanında burada reklamını yaptıran, instagram hesabında da buradakilere (bizlere) atıp tutan sözde medyumları da gördü... şu forumun dili olsa da konuşsaBuradakilerin çoğuna şüpheyle yaklaşın zaten.. birinin çok iyi falan diye sürekli övdüğü bi “falcı” vardı burçları falan sordu güzin abla edasıyla iliski tavsiyesi verirmişcesine attı tuttu
gerçekten öyle. olan o durumda gerçekten kötü durum yaşayan kişilerin umutlarının sömürülüşü oluyor. zaten şu vardır ve bende buna inanırım, iyi falcı ne para ister ne de reklam. az önceki kullanıcının bahsettiği gibi birinin reklama ihtiyacı olmamalı mesela. sonra biz kötü oluyoruz inanmadık diyeİstiyorlar Kİ hemen balıklama atlayalım,öfke kontrolü yok,yok yani
Sorgulamayalım istiyorlar…
Anda mı gelecekte mi yüzde 80 i çıktı?Geçen yıl sizden falcı tavsiyesi almıştım falcılarla ilgili deneyimlerini paylaşmıştı aralarında Zeynep de vardı hepsini aramıştım en son Zeynebi aradım yıllardır o kadar çok fal baktırdım ki farklı kişilere hepsi sallıyordu. Zeynebin isimler hariç( sadece 1 tanesi çıktı) diğer söylediği 10 şeyden 7-8i doğru çıktı. Söylediklerinin doğruluğundan kesin emin olmak bir kaç şey sordum onları da bildi. Duymak istediğimizi mi söylüyor acaba diye arada kaldığım olmuştu ama burdan olumsuz konuştukları kişiler varmış
Evet anda çok iyiAnda mı gelecekte mi yüzde 80 i çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?