Kadıköy sinerji de var eray acaba o muArkadaşlar ben sembol vadede mizra vardı pandemide bulmuştum. Avukatımın satın alınacağını belirtmişti ve uzun sürecek durumun dedi. Gerçekten de öyle oldu. Kişileri çok iyi analiz ediyor. Bir savcı yardım edecek dedi davama emekli savcı avukat benim avukatım oldu.Ev sorunum vardı az kaldı dedi şimdi bitiyor sürecim ara ara gitmek daha iyi bence birde Taksimde Eray vardı oda çok iyi bakıyordu şimdi nerede bakıyor bilen var mı?
Zeynep cikti diyenlere sasiriyorum acikcasi acaba ben yanlsi Zeynep'e mi baktirmistim :) Uymadi sanirim bizim enerjiler onunla. Bir de bir tek bana mi oyle oldu ama soyledigi bir cumle cok anlamsizdi, ne dedigi belli olmadigi bir seyi fal boyunca tam 10 dakikaya yakin tekrar etti ve basimi agritti.Geçen yıl sizden falcı tavsiyesi almıştım falcılarla ilgili deneyimlerini paylaşmıştı aralarında Zeynep de vardı hepsini aramıştım en son Zeynebi aradım yıllardır o kadar çok fal baktırdım ki farklı kişilere hepsi sallıyordu. Zeynebin isimler hariç( sadece 1 tanesi çıktı) diğer söylediği 10 şeyden 7-8i doğru çıktı. Söylediklerinin doğruluğundan kesin emin olmak bir kaç şey sordum onları da bildi. Duymak istediğimizi mi söylüyor acaba diye arada kaldığım olmuştu ama burdan olumsuz konuştukları kişiler varmış
KatılıyorumZeynep cikti diyenlere sasiriyorum acikcasi acaba ben yanlsi Zeynep'e mi baktirmistim :) Uymadi sanirim bizim enerjiler onunla. Bir de bir tek bana mi oyle oldu ama soyledigi bir cumle cok anlamsizdi, ne dedigi belli olmadigi bir seyi fal boyunca tam 10 dakikaya yakin tekrar etti ve basimi agritti.
Zeynep'in tarzı o zaten. Aynı cümleleri tekrarlar fakat arada çok ilginç detaylar verir asıl onlar çıkar işte iyi dinlemek lazım. Bana dediği çoğu şey çıkmıştır ve çıkmaya da devam ediyor. Uzun zamandır baktirmadim kendisine. Son falında kötü şeyler söylemişti korkmuştum. İnşallah bu sefer çıkmaz diyorum. Cesaretimi toplarsam yine baktiracagim.Zeynep cikti diyenlere sasiriyorum acikcasi acaba ben yanlsi Zeynep'e mi baktirmistim :) Uymadi sanirim bizim enerjiler onunla. Bir de bir tek bana mi oyle oldu ama soyledigi bir cumle cok anlamsizdi, ne dedigi belli olmadigi bir seyi fal boyunca tam 10 dakikaya yakin tekrar etti ve basimi agritti.
Iste bende anlamli bir sey yoktu falinda. Bir de karsi tarafin agzindan asigim ama ne yapayim tarzinda bir seyler soylemisti ki karsi tarafin asik olma ihtimali yok zaten iletisim hicbirsey kalamdi aramizda. O zaman da durumlar olumsuzdu hatta fala baslarken bu kisiyle olmaz ama yine de sorayim demistim. Tek bildigi bu kisiyle olmayacak dedi ki %50 sans var ben zaten olumsuz demisim. Bir de ciddi bir konusma yapacaksiniz demisti sabah karsi telefonda uzun uzun bir seyler anlatacak dedi hic olmadi. Bu da en net ongorusu olabilir falda. Sadece kisa bir yazismamiz oldu o da sabaha karsi falan degildi. Klasik yeni kisi soyledi, o kisiyle ilgili ne kadar da sansliyim deyip duracakmisim tanistigim icin ama ne detay verdi ne nasil tanisacagimizi soyledi. Oyle biriyle de henuz tanismadim. Kisacasi olmadi bende, baska bir ongorusu de yoktu zaten. Bu arada bana da bir suru isim saydi, yaygin isimler olmasina ragmen cevremde bu isimler bulunmuyor ve tanismadimZeynep'in tarzı o zaten. Aynı cümleleri tekrarlar fakat arada çok ilginç detaylar verir asıl onlar çıkar işte iyi dinlemek lazım. Bana dediği çoğu şey çıkmıştır ve çıkmaya da devam ediyor. Uzun zamandır baktirmadim kendisine. Son falında kötü şeyler söylemişti korkmuştum. İnşallah bu sefer çıkmaz diyorum. Cesaretimi toplarsam yine baktiracagim.
Klasik yeni kisi soyledi, o kisiyle ilgili ne kadar da sansliyim deyip duracakmisim tanistigim icin ama ne detay verdi ne nasil tanisacagimizi soyledi. Oyle biriyle de henuz tanismadim. Kisacasi olmadi bende, baska bir ongorusu de yoktu zaten. Bu arada bana da bir suru isim saydi, yaygin isimler olmasina ragmen cevremde bu isimler bulunmuyor ve tanismadim
Bütün falcılarda var bu yeni kişi . Ve hep mükemmel birisiIste bende anlamli bir sey yoktu falinda. Bir de karsi tarafin agzindan asigim ama ne yapayim tarzinda bir seyler soylemisti ki karsi tarafin asik olma ihtimali yok zaten iletisim hicbirsey kalamdi aramizda. O zaman da durumlar olumsuzdu hatta fala baslarken bu kisiyle olmaz ama yine de sorayim demistim. Tek bildigi bu kisiyle olmayacak dedi ki %50 sans var ben zaten olumsuz demisim. Bir de ciddi bir konusma yapacaksiniz demisti sabah karsi telefonda uzun uzun bir seyler anlatacak dedi hic olmadi. Bu da en net ongorusu olabilir falda. Sadece kisa bir yazismamiz oldu o da sabaha karsi falan degildi. Klasik yeni kisi soyledi, o kisiyle ilgili ne kadar da sansliyim deyip duracakmisim tanistigim icin ama ne detay verdi ne nasil tanisacagimizi soyledi. Oyle biriyle de henuz tanismadim. Kisacasi olmadi bende, baska bir ongorusu de yoktu zaten. Bu arada bana da bir suru isim saydi, yaygin isimler olmasina ragmen cevremde bu isimler bulunmuyor ve tanismadim
Ben Zeynep’ten çok ilginç bir cümle duymuş ve anlam verememiştimIste bende anlamli bir sey yoktu falinda. Bir de karsi tarafin agzindan asigim ama ne yapayim tarzinda bir seyler soylemisti ki karsi tarafin asik olma ihtimali yok zaten iletisim hicbirsey kalamdi aramizda. O zaman da durumlar olumsuzdu hatta fala baslarken bu kisiyle olmaz ama yine de sorayim demistim. Tek bildigi bu kisiyle olmayacak dedi ki %50 sans var ben zaten olumsuz demisim. Bir de ciddi bir konusma yapacaksiniz demisti sabah karsi telefonda uzun uzun bir seyler anlatacak dedi hic olmadi. Bu da en net ongorusu olabilir falda. Sadece kisa bir yazismamiz oldu o da sabaha karsi falan degildi. Klasik yeni kisi soyledi, o kisiyle ilgili ne kadar da sansliyim deyip duracakmisim tanistigim icin ama ne detay verdi ne nasil tanisacagimizi soyledi. Oyle biriyle de henuz tanismadim. Kisacasi olmadi bende, baska bir ongorusu de yoktu zaten. Bu arada bana da bir suru isim saydi, yaygin isimler olmasina ragmen cevremde bu isimler bulunmuyor ve tanismadim
Evet yönetici konumlu kendi işini yapan maddi anlamda güçlü ve karizmatik adam gelemedi gittiBütün falcılarda var bu yeni kişi . Ve hep mükemmel birisikim bu yeni mükemmel kişi kim kim
Bu Zeynepi nasil bulabilirimBen Zeynep’ten çok ilginç bir cümle duymuş ve anlam verememiştim
O cümleyi o kadar ilginç bir şekilde duydum ki…
Bir de spesifik isimli arkadaşlarım var benim ,ifşa etmek istemiyorum..onları net olarak söylemiştir bana ve bu kişiler benimle bağlantı kurmuşlardır ki uzun zamandır görüşmediğim kişilerdir bunlar
Ayrıldıktan sonra hayatıma girecek olan kişiyi zaman vererek bilen de yine odur
Elbette ki kimse tamamen hiçbir şeyi bilemez,bu doğru olmaz
Kadıköy sinerji de var eray acaba o mu
asmin can dediğin asmin cafe can mı yoksa asmin can diye biri mi varKızlar öyle bir durum oldu ki her an Asmin Can ve Kapriss Roza’nın full dedikleri çıkabilir…
Kapriss Roza telefondada bakiyormuKızlar öyle bir durum oldu ki her an Asmin Can ve Kapriss Roza’nın full dedikleri çıkabilir…
Ay aynen bunu bende merak ettimasmin can dediğin asmin cafe can mı yoksa asmin can diye biri mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?