- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Asmin cafe.asmin can dediğin asmin cafe can mı yoksa asmin can diye biri mi var
Bana dediği tarihte bir şey oldu. Ayrıca diğer kişiden de bir şey olacak dedi ama o olmadı.Kadıköy Sinerji Eray bende çıkmadı boşuna para vermeyin bence
Denedim memnun kalmadımMerhaba fal baktirmiyirum ama instagram da durugoru Nurhayat diye falciya denk geldim yorumları çok iyi deneyen var mi
Teşekkürler demekki reklamDenedim memnun kalmadım
TÜM FALLAR
İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 15 Şubat)
Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)
Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)
Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)
Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)
Diğer falı: (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)
Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)
Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)
Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)
Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)
Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)
Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)
Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)
Cafe bi Melek Sevgi (Ocak sonu Şubat başı diğeri)
Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)
BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)
BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)
Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)
Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)
Ayşe (Ocak sonu diğeri)
Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)
Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)
Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)
Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)
Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)
Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)
Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)
Mi Cafe Hande (Temmuz Ağustos önceki öncekinde kız yok, Mart’ın 3. haftası diğeri, 2024’te öncekiyle evlilik)
Asmin Can (İkisinde de kız var, Mart’ın 3. haftası önceki, Nisan’da diğeri)
Symbol Taksim Batu (16 Şubat diğeri, önceki en fazla Mart, ikilemde kalacaksın)
Telefonla bakan Leyla (Öncekinde kız var, öncekiyle 2 hafta ile 2 ay içinde görüşme ve karşılaşma, öncekiyle ortak arkadaştan haber, 1 ay içinde diğeri, 3 4 yaş büyük biriyle m, u, h, t, b, c harfli yeni biriyle tanışma)
Telefonla bakan Nuray (Harfleri bildi, öncekiyle evlilik adımı Haziran Temmuz’da, öncekinden Mart-Haziran arası adım, 22 Şubat’a kadar diğerinden adım, ikisi de ciddi düşünüyor)
Telefonla bakan Darıca Çiğdem (7’li vakitte ikisinden de peş peşe arama, arada kalma durumu olacak, öncekiyle 2 sene sonra evlilik)
Cıvıltı Cafe Suna (Mart’ta arayacak, kız var, kızdan kazık yedikten sonra arayacak önceki, ikisi de peş peşe dönecek, 3. kişi gelecek 2023’te a,r,d harfleri)
Çıkan/Çıkmayan/Beklemede olan tüm fallar:
🕊 Ayın 21’inde öncekiyle iletişim oldu.
️ Diğeri diyenlerin hepsi yanıldı.
️ Ayşe ve BYV Aylin, Nursel, Binnaz Zişan Işık (sorduğum halde önceki için şu burçla alakan yok demişti yanıldı tamamen), Cafe bi Melek Sevgi, Laf Cafe Çiğdem, Mandal Cafe Toprak (kısacık baktı ve çok pembeci), Kapriss Tasula tamamen yanıldı…
️ Nakta dönecek, arayacak demedi, sadece şu tarihe kadar olmazsa umudu kes dedi. Bunu ben de arkadaşıma derim.
Kapriss Roza hem en memnun kaldığım hem en kısa bakan kişi… Öncekinin isminin içindeki 4 harfi söyledi, diğeri için olmayacak dedi öyle gözüküyor şu anda durum. Verdiği tarihlerde de net muhakkak bir şeyler yaşadım.
Telefonla bakan Zeynep ısrarla arayacak dedi aradı ama birkaç hafta demişti birkaç ayda aradı. Kendisine bugün tekrar baktırdım, 5 6 gün içinde yine arayacak diyor, karşına yeni birisi daha çıkacak diyor.
Asmin Can 28 Şubat-28 Mart arası sevgililik demişti 21’inde aradı sevgili olmadık beklemedeyim, diğeri için de arayacak demişti ama o aramadı bilginize…
Öncekinde kız olduğunu Leyla bildi, görüşme zamanını bilemedi ama görüşeceksiniz dedi ve görüşme oldu, dediği gibi diğeri de dönecek dedi henüz dönmedi.
Darıca Çiğdem 7’li vade dedi, 9 10 gün sonra buluşma oldu.
Nuray diğerinden adım gelecek dedi gelmedi ama dediği gibi ikisi de benimle ciddi düşünüyordu ve önceki için Mart Haziran arası adım gelecek dedi, Şubatta geldi. Harfleri de bilmişti zaten.
İstanbull Cafe Emre diğerinden de adım gelecek dedi ama gelmedi, 1 hafta gecikmeyle dediği gibi öncekinden adım geldi.
Laf Cafe Kuzey’in dediği gibi beyaz arabada buluştuk ve öncekiyle buluştuk. Sevgililik olacak dedi, olmadı henüz. Ama buluşma zamanını vadesiyle bildi. Ama diğerinden adım gelecek dedi hala gelmedi.
Zeyder Şubat’ta iletişim demişti öncekiyle bildi ama diğeriyle ısrarla Ocak’ta barışma diyordu olmadı.
Adalet’in verdiği tarihlerde muhakkak bir şey oldu öncekiyle ama diğeri için dediğinde yanıldı. Kendisinin numarasını kaybettim bilen, duyan varsa yazarsalar bana çok sevinirim. Hayatımla ilgili birçok şeyi de bilmişti çünkü ve 50 dakika falan falıma bakmıştı.
Mi Cafe Hande ciddi ilişkisi yok demişti ve kendi ağzından duydum ben de “kız arkadaşım var ama ciddi değilim” diye. Bilmiş sayılır. Muhakkak görüşme var dedi, oldu. Diğeri için beklemedeyim.
Symbol Taksim Batu, Nazan, Geysu, BYV FAMA, Nihal de önceki için arayacak diyenlerden ama diğerini bilemedi…
Birsel’in de dediği gibi oldu ama diğeri için verdiği vadeye daha var.
Siner-ji Eray kişileri karıştırdı galiba, Nisan’a daha var bakalım beklemedeyiz
Esma, Yeliz, Sütlü Kahve Neslihan ve Burçin beklemede.
21 Şubat’ta Fincan Cafe Şenay (Önceki için 10 gün vade verdi ve 5 dakikacık baktı) ve telefonla bakan Zeynep 5 6 gün vade verdi ama günler Zeynep için hafta oluyor 5 6 hafta desek Mart sonu Nisan başına kadar öncekinin gelmesi lazım.
SON BAKTIRDIĞIM FALLAR:
21 Şubat: Fincan Cafe Şenay (Önceki için 10 gün vade verdi ve 5 dakikacık baktı)
21 Şubat: Telefonla bakan Zeynep 5 6 gün vade verdi ama günler Zeynep için hafta oluyor 5 6 hafta desek Mart sonu Nisan başına kadar öncekinin gelmesi lazım.
22 Şubat: Asmin Can 10 gün içinde öncekiyle görüşme ama sevgililik bayram sonu, diğerinden Mart’ın başında haber ve Mart’ta yeni biri. Akrep-Aslan biriyle tanışma.
22 Şubat: Yeliz (Diğeri arsız, diğerinden Şubat sonu adım, önceki Mart’ın sonunda arayacak, 3. kişi E ve R’den haber var ısrarcı olacak Mart sonu, Nisan başı)
24 Şubat: Darıca Çiğdem (7 vakitte görüşme olacak)
Bana dediği tarihte bir şey oldu. Ayrıca diğer kişiden de bir şey olacak dedi ama o olmadı.
yani hangileri çıkmış oldu herşey birbirine girdiKızlar yukarda yazdığım öncekiyle sevgili olma yolundayız
Asmin Can ve Kapriss RozaSen bize özet geçEn iyileri kim şimdi
Asmin Can ve Kapriss Roza
Asmin Canın söylediği birşeyin cıktıgını birinden daha duymuştumAsmin Can ve Kapriss Roza
hayırlı olsun canımm umarım çok mutlu olursun :)Kızlar yukarda yazdığım öncekiyle sevgili olma yolundayız
Banada, arkadaşlarımada ikiside çıkmadı. Ayrıca Roza aslında falcı değil Tasula diye bir kadın var falcı onun kızı onun yerini alan biri bu ikiside özellikle can bilinç altı okumada oldukça iyi eğitim aldı bildiğim kadarıyla bence muhtemelen tesadüf olmuştur çıkması çıkmış olsaydı ben şuan evli 2çocuk annesi olmuştum :) sanırım tesadüfen çıkıyoAsmin Can ve Kapriss Roza
Yalnız asmin can ikisindede kız var de iş sen de demiştin ikisinde de kız varmış diye bütün fallar patladı nisan da vade vermiş .Asmin Can ve Kapriss Roza
Sevgili Heıdı hanımcımBanada, arkadaşlarımada ikiside çıkmadı. Ayrıca Roza aslında falcı değil Tasula diye bir kadın var falcı onun kızı onun yerini alan biri bu ikiside özellikle can bilinç altı okumada oldukça iyi eğitim aldı bildiğim kadarıyla bence muhtemelen tesadüf olmuştur çıkması çıkmış olsaydı ben şuan evli 2çocuk annesi olmuştum :) sanırım tesadüfen çıkıyo
Yorum yapmak istemiyorum ama bazı durumlarda dayanamıyorum:))
Havın bana vasat baktı emın olamadm ondan burcın nasıl dedıklerı cıktımı ıslem almıssınız gelecek ile dedıklerı cıkıyormu ?Kızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru bir şekilde ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?