Online da tutturan var mı pekiKızlar yukarda yazdığım öncekiyle sevgili olma yolundayız
Tasula fal bakmıyor mu artık ?Banada, arkadaşlarımada ikiside çıkmadı. Ayrıca Roza aslında falcı değil Tasula diye bir kadın var falcı onun kızı onun yerini alan biri bu ikiside özellikle can bilinç altı okumada oldukça iyi eğitim aldı bildiğim kadarıyla bence muhtemelen tesadüf olmuştur çıkması çıkmış olsaydı ben şuan evli 2çocuk annesi olmuştum :) sanırım tesadüfen çıkıyo
Yorum yapmak istemiyorum ama bazı durumlarda dayanamıyorum:))
Bana da diğeri için söylediği çıkmadı. Ama favorim RozaRoza'nın çıktığına sevindim bende onun vadesini bekliyorum ama Can bana çıkmadı
Arkadaşıma evleneceksin dedi evlendi, belki de enerji meselesidir.Banada, arkadaşlarımada ikiside çıkmadı. Ayrıca Roza aslında falcı değil Tasula diye bir kadın var falcı onun kızı onun yerini alan biri bu ikiside özellikle can bilinç altı okumada oldukça iyi eğitim aldı bildiğim kadarıyla bence muhtemelen tesadüf olmuştur çıkması çıkmış olsaydı ben şuan evli 2çocuk annesi olmuştum :) sanırım tesadüfen çıkıyo
Tasula’nın hayırlı dediği bana dönmedi ve hayırsız çıktı. Roza’yla tamamen ters şeyler söyledi ama net Roza çıktı sayılır.Tasula fal bakmıyor mu artık ?
Kızlar anlık ve yakın gelecek için yazıyorum "şimdilik".TÜM FALLAR
İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 15 Şubat)
Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)
Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)
Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)
Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)
Diğer falı: (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)
Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)
Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)
Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)
Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)
Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)
Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)
Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)
Cafe bi Melek Sevgi (Ocak sonu Şubat başı diğeri)
Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)
BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)
BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)
Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)
Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)
Ayşe (Ocak sonu diğeri)
Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)
Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)
Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)
Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)
Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)
Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)
Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)
Mi Cafe Hande (Temmuz Ağustos önceki öncekinde kız yok, Mart’ın 3. haftası diğeri, 2024’te öncekiyle evlilik)
Asmin Can (İkisinde de kız var, Mart’ın 3. haftası önceki, Nisan’da diğeri)
Symbol Taksim Batu (16 Şubat diğeri, önceki en fazla Mart, ikilemde kalacaksın)
Telefonla bakan Leyla (Öncekinde kız var, öncekiyle 2 hafta ile 2 ay içinde görüşme ve karşılaşma, öncekiyle ortak arkadaştan haber, 1 ay içinde diğeri, 3 4 yaş büyük biriyle m, u, h, t, b, c harfli yeni biriyle tanışma)
Telefonla bakan Nuray (Harfleri bildi, öncekiyle evlilik adımı Haziran Temmuz’da, öncekinden Mart-Haziran arası adım, 22 Şubat’a kadar diğerinden adım, ikisi de ciddi düşünüyor)
Telefonla bakan Darıca Çiğdem (7’li vakitte ikisinden de peş peşe arama, arada kalma durumu olacak, öncekiyle 2 sene sonra evlilik)
Cıvıltı Cafe Suna (Mart’ta arayacak, kız var, kızdan kazık yedikten sonra arayacak önceki, ikisi de peş peşe dönecek, 3. kişi gelecek 2023’te a,r,d harfleri)
Benden mesaj yoluyla net tarihler isteyenler olmuş.TÜM FALLAR
İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 15 Şubat)
Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)
Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)
Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)
Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)
Diğer falı: (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)
Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)
Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)
Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)
Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)
Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)
Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)
Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)
Cafe bi Melek Sevgi (Ocak sonu Şubat başı diğeri)
Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)
BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)
BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)
Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)
Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)
Ayşe (Ocak sonu diğeri)
Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)
Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)
Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)
Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)
Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)
Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)
Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)
Mi Cafe Hande (Temmuz Ağustos önceki öncekinde kız yok, Mart’ın 3. haftası diğeri, 2024’te öncekiyle evlilik)
Asmin Can (İkisinde de kız var, Mart’ın 3. haftası önceki, Nisan’da diğeri)
Symbol Taksim Batu (16 Şubat diğeri, önceki en fazla Mart, ikilemde kalacaksın)
Telefonla bakan Leyla (Öncekinde kız var, öncekiyle 2 hafta ile 2 ay içinde görüşme ve karşılaşma, öncekiyle ortak arkadaştan haber, 1 ay içinde diğeri, 3 4 yaş büyük biriyle m, u, h, t, b, c harfli yeni biriyle tanışma)
Telefonla bakan Nuray (Harfleri bildi, öncekiyle evlilik adımı Haziran Temmuz’da, öncekinden Mart-Haziran arası adım, 22 Şubat’a kadar diğerinden adım, ikisi de ciddi düşünüyor)
Telefonla bakan Darıca Çiğdem (7’li vakitte ikisinden de peş peşe arama, arada kalma durumu olacak, öncekiyle 2 sene sonra evlilik)
Cıvıltı Cafe Suna (Mart’ta arayacak, kız var, kızdan kazık yedikten sonra arayacak önceki, ikisi de peş peşe dönecek, 3. kişi gelecek 2023’te a,r,d harfleri)
Yazdım canımSen bize özet geçEn iyileri kim şimdi
Yazdım canımyani hangileri çıkmış oldu herşey birbirine girdi
Umarım, çokkk teşekkür ederimhayırlı olsun canımm umarım çok mutlu olursun :)
Bu arada bazı söyledikleri evet abartı, bazı söyledikleri tam isabetli. Dediği tarihte önemli bir şey olunca inanıyorum kendisine ben.Banada, arkadaşlarımada ikiside çıkmadı. Ayrıca Roza aslında falcı değil Tasula diye bir kadın var falcı onun kızı onun yerini alan biri bu ikiside özellikle can bilinç altı okumada oldukça iyi eğitim aldı bildiğim kadarıyla bence muhtemelen tesadüf olmuştur çıkması çıkmış olsaydı ben şuan evli 2çocuk annesi olmuştum :) sanırım tesadüfen çıkıyo
Havin’in bana söylediklerini hatırlamaya çalışıyorum şimdiHavın bana vasat baktı emın olamadm ondan burcın nasıl dedıklerı cıktımı ıslem almıssınız gelecek ile dedıklerı cıkıyormu ?
Zeynep, Leyla, Nuray, Yeliz’in numarasını bana atacak kişi var mı aranızda?Kızlar anlık ve yakın gelecek için yazıyorum "şimdilik".
Durumum netleşsin detaylar gelecek.
Şu anlık sadece tarihler ve anlık durumlar için yorum yapabiliyorum. Umarım sizlere yardımcı olabilirim.
Kapriss Roza (En net tarihleri tutturan)
Asmin Can (En net tarihleri tutturan)
Laf Cafe Kuzey (Nisan ve sonrası çok iyi olacak diyenlerden)
Mi Cafe Hande (Çok olumlu bakmıştı malum kişiyle bana)
Siner-ji Eray (Aylar önceden net tarihi bilen)
Zeynep (6 gün dedi, 6 haftada oldu)
Leyla (Dediği gibi 2 ayda oldu)
Cıvıltı Suna
Nuray
Nakta(Falı ha ri ka bilginize)
İstanbull Cafe Emre
Birsel
Yeliz
Darıca Çiğdem (Diyelim ki bütün bu listeye baktırdınız, baktıracak kişi kalmadı o zaman Çiğdem'i seçin)
Çoğunlukla telefonda baktırdım. Online maalesef…Online da tutturan var mı peki
BaşarılıNuran diye birisi. Telefonla baktırdım, birkaç ay sonrasına vade verdi bakalım.
Bana bulsan ben fal baktırmayı bırakıcam, sevdiğime mesaj atıcam. Beni bu bataktan sen kurtarabilirdin, o yüzden sana mesaj attım kendi adıma konuşayım.
:) keske hersey numarasini bulunca çözülecek kadar kolay olsa
BÜTÜN HER ŞEY İÇİN P pinooshhh__ sana çok ama çok teşekkür ederimİnanın o kadar kolay, keşke bana yardımcı olsanız.
birsel kim telde mi bakıyorZeynep, Leyla, Nuray, Yeliz’in numarasını bana atacak kişi var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?