- 26 Ekim 2017
- 149
- 67
- 98
- 30
Falcı değilsin onu biliyorum sadece mesleğini merak ettim arkadas ulaşamıyordu çünkü çocuğa sen yardım etmişsin bu bilgileri görmen enteresan :)FALCI DEĞİLİM EN AZINDAN ONDAN EMİNİM :)
Merhabalar. Bugun cafe 23 de arese fal baktırdım bana tarih verdi baktırıp söylediği tarihler çıkan varmı? Birde instagramda kupa ikilisi diye biri var ona tarot baktıran varmı ?Merhaba üsküdarda balıkçılar çarşısının orda ayna falı bakan arzu varmış acaba şuanda nerde bakıyor veya telefonunu bilen varmı acil lazım
Aaa bende tam tersi burcini cok begenmistim tüm anlik ve gecmisi bilmisti bendeBenim en kötü fal deneyimlerim burçin ve naktaydı sanırım
Çiğdem de çok iyi değildi
Diğerleri hiç değilse bir şeyler bilmişti anlık
Bu birsel herkesin aradigi kadin degil mi yasli numarasini verir misinizTelefonda da yüz yüze de bakıyor. Gaziosmanpaşa’da. Ben yüz yüze baktırdım.
Bu bilgileri vermeseler ne yapardınız Allah muhafazaRita bir arkadaşımın içki ve sigarayı çok tükettiğini söyleyerek ufkumu açtı sağolsun
Bir de,şuna hanım,basenlerimi vurgulamıştı Kİ,bu da çok önemli bir bilgi elbette
Ha,instagramda kahlofalevi miydi net hatırlayamıyorum,o da su içmediğimi ve cildimin kuruduğunu söylemişti
Allahım,bu kulaklar neler duydu
Zeynep’i beğeniyorum geneldeBu bilgileri vermeseler ne yapardınız Allah muhafaza
Hiç beğendiğiniz bir falcı oldu mu ?
Kim ki o ?Zeynep’i beğeniyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?