İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba üsküdarda balıkçılar çarşısının orda ayna falı bakan arzu varmış acaba şuanda nerde bakıyor veya telefonunu bilen varmı acil lazım
Merhabalar. Bugun cafe 23 de arese fal baktırdım bana tarih verdi baktırıp söylediği tarihler çıkan varmı? Birde instagramda kupa ikilisi diye biri var ona tarot baktıran varmı ?

Ben fallarda genelde şunu fark ediyorum evet anlık olarak belki birşeyler biliniyor yada biz o esnada çok böyle beklenti olunca öyle hissediyoruz bide genel olarak duygu durumları biliniyor bi önceki hayatımdakı insan için geçmiş fallara bakıyorum herkes dengesiz demiş halbuki dengesizliğini görmedim balık Burcu işte değişken sonra da döner diyen de oldu dönmeyen de ama genelde döner dediler dönmez diye bir iki sanal fal da olmuştu uygulamadan sonuç olarak ben aradım ha benim aramamla olur biter onu biliyorum ama dönüpde pişman olmak yok asla ..

Genel olarak baktırdığım fallarda seviyor ama gelmez engeli var veya işte bu adam şöyle böyle tarih ve vadeler Detaylı olarak bilen yok en son rita ya baktırdım bana Ali diye biri dedi yardım göreceğim ama öyle birş yok ve o Esnada bir arkadasımlaydım evli dedi hayır boşandı dedim oda iyi biri ama olmazsınız dedi zaten olmak gibi bi isteğim yok yani arkadaşım sonuçta :):) sonra mevcuttaki insanla ilgili ailesi iyi dedi ama ben çok sevemedim işi ile ilgili birşeyler dedi ama onlarda adam özel harekat hapıse mi girdi dedi sicili temiz olmasa zaten güvenlikten geçmezdi ha bildiği durumlar da oldu genele bakarak bazı olumsuz durumlar vardı onu bildiği harici düşünüyorum şöyle siz olmazsınız dedi yanında olduğum arkadasımlada olmazmışım :) ben yorumlarını alakasız olduğu ile alakalı hani müdahaleye girmek istediğimde beni de çok konuşturmadı nişanlan dedi bana neden dedim nişan yapalım de bi dedi dedim ki laf olsun diye mi bana bunları teklif ediyor niyeti yok mu diyorım sen bi yap dedi iyi mi kötü mü dedim kötü dedi eee o zaman dedim yaşa gör dedi . Yani böyle sular seller gibi yanılmayan veya tak dediği tarihte birşey olan yok genel durumu biliyorlar ha bide yüzde elli yüzde elli döner dönmez bu ama falın enerjisi de ilişkiyi etkiliyor heralde ne zaman fala sarsam karşımdaki o hızla uzaklaşıyor benden

Biri için düşünceleri burada çıkmıyor dedi falcı sebebini sormaya fırsat olmadan fal bitti başına böyle bir şey gelen var mı?

Burçin’e baktırmadım bana geçmemişti hiç nakta da parayı önden isteyip ertesi güne bakarım diyince çok enerjim gitmişti ses kaydı atacakmış ben böyle sevmiyorum direk para para insanları :) yada böyle ses kaydı yani ne alaka ara beni demi

Gerçi rita da direk bana ıban atmıştı ve telefonu açtığında ilk dediği şey parayı gönderdin mi demek olmuştu bana çok tuhaf gelşyor böyle burada biri azelda demişti o hanımefendi mesala falı anlatıp sonra diyormuş mesala bu ahlakı hoşuma gitmişti

Baktırmadım kendisine tabi orası ayrı bu arada memnun kalmadığım ama sevdiğim falcılar da var Nurhayat abla gibi falı çıkmadı ama tatlı bir abla hatta ben geçen sene istanbuldayken görüşecektik denk gelemedik :) bide buradan hedinin teyzesi baktırmış memnunmus binevs abla vardı onuda sevmiştim çok tatlıydı oda faldan sonra istemişti buradaysa memnuniyetimi dile getirdim ama geleceğe yönelik çıkmadı orası ayrı dostluk Baki ama :)

Arkadaşlar yeni bir falcı buldum sevgi cafe kadıköy bir kadın bakiyormus giden var mı ??

Ya bana sürekli birsen diye birinin numarası atılıyor arkadaşlar birselin numarasını lütfen bilen atabilir mi

Birsel ya da Birsen…yani bu nedir Allah aşkına
Eğer Gaziosmanpaşa’da Kİ hanımsa,ben baktıralım 2 sene oldu,herşeyi çorba yapmıştı
Evli ve çocuklu arkadaşımı bekar ilan etmişti
Enerjisi kötü,bir daha da baktırmadım kendisine
Yazmayayım diyorum,arkadaşlar Rİta özellikle,olmaz olmaz diyen bir tip
Ve illaki başkası var,adamı gömer o kadın

Rita bir arkadaşımın içki ve sigarayı çok tükettiğini söyleyerek ufkumu açtı sağolsun
Bir de,şuna hanım,basenlerimi vurgulamıştı Kİ,bu da çok önemli bir bilgi elbette
Ha,instagramda kahlofalevi miydi net hatırlayamıyorum,o da su içmediğimi ve cildimin kuruduğunu söylemişti
Allahım,bu kulaklar neler duydu

Bu bilgileri vermeseler ne yapardınız Allah muhafaza
Hiç beğendiğiniz bir falcı oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…