- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Ben herkese normal kahve falı baktırıyorum.Ateş falı mıydı size baktığı
nasıl yani?Rita için genel olarak dediği şeyler aynı demekki
Arkadaşımız demiş ya hep olumsuz görür muhakkak kız vardı vsnasıl yani?
rita bana nedense pek inandırıcı gelmiyor artık. üç cümlesi varsa ikisi yanlış gibi. yada yanlışı söyleyerek oldurmaya çalışıyor gibiArkadaşımız demiş ya hep olumsuz görür muhakkak kız vardı vs
Sana da mı öyle şeyler söyledirita bana nedense pek inandırıcı gelmiyor artık. üç cümlesi varsa ikisi yanlış gibi. yada yanlışı söyleyerek oldurmaya çalışıyor gibi
evettt.Sana da mı öyle şeyler söyledi
Rita bana da ayni tarz bir fal bakti. Bi kere negatif bi enerjisi vardi. Telefonu acar acmaz parayi yolladin mi dedi. Zaten yolladigimi iban’i attiktan sonra yazmistim. Neyse basladik fala, sadece iki kelime ile mevcut durumu soyledi/bildi. Sonra da olmaz bu olmaz deyip durdu. Adami gömdü sürekli. Cok sonra döner ama yine olmaz dedi. Cok sonra başka biri olacak, cok sonra cok zengin olacaksın dedi. Bu da teselli olsun diye bence. Olmaz dediği adam için sürekli sen ara, sen yaz deyip durdu. Özetle bu kadar bir fal baktı. Bilmiyorum bana sallamasyon geldi. Olup olmama durumuna gelince zaten %50 - 50 ihtimal var. Başka hiçbir detay bilmeyip yada söylemeyip burdan yürümesi şansa tutarsa oluyor bence. Ben etkilenmedim Rita’dan. Ama burdan tavsiye aldığım arkadaşlardan bazılarına da çok iyi bakmış. Bizim enerjimiz tutmamış olabilir tabii. Zeynep, Roza (cok kısa bakıyor ama uzatmadan çok net konuşuyor), Elif ve Havin daha iyiler bence. Ben negatif enerji almadım en azından. Haa söyledikleri henüz çıkmadı ama mevcut durumu doğru bildiler.Birsel ya da Birsen…yani bu nedir Allah aşkına
Eğer Gaziosmanpaşa’da Kİ hanımsa,ben baktıralım 2 sene oldu,herşeyi çorba yapmıştı
Evli ve çocuklu arkadaşımı bekar ilan etmişti
Enerjisi kötü,bir daha da baktırmadım kendisine
Yazmayayım diyorum,arkadaşlar Rİta özellikle,olmaz olmaz diyen bir tip
Ve illaki başkası var,adamı gömer o kadın
Alla allaRİTA EF SA NE
Bugün denedim❤
banada öyle yaptı. e dedim bende niye olmuyor? hiçbir şey söylemedi. beş flörtün olacak altı da evleniceksin dedi.. bende dedim ne alaka? neyse sonra bu flörtleri anlatmaya başladı.. ama bir iki kelime söylüyor. bende bu sefer dedim bari nerde tanışıcaz onu söyle? yok bu yine alakasız şeyler söylüyor. bende bu sefer mesleğimi söyledim. dedim burada mı olur? sonra bir şeyler daha eveledi geveledi ve bitti...Bana da telefonu açar açmaz yolladın mı dedi baktığı faldada ilişkimle ilgili olumsuz olmaz de genel olarak da aman aman değil de ileride zengin biriyle evleneceğimi söyledi :) bilmiyorum tabi ki
Sağol canım sen yüz yüze mi baktırdın?Google’a Asmin 2 Cafe ve Kapriss Cafe yazınca çıkıyor numaralar.
Bana da telefonu açar açmaz yolladın mı dedi baktığı faldada ilişkimle ilgili olumsuz olmaz de genel olarak da aman aman değil de ileride zengin biriyle evleneceğimi söyledi :) bilmiyorum tabii
İnşallah zengin biri olur,rita herkesi bir zenginle evlendirmenin peşinde sanırımRita bana da ayni tarz bir fal bakti. Bi kere negatif bi enerjisi vardi. Telefonu acar acmaz parayi yolladin mi dedi. Zaten yolladigimi iban’i attiktan sonra yazmistim. Neyse basladik fala, sadece iki kelime ile mevcut durumu soyledi/bildi. Sonra da olmaz bu olmaz deyip durdu. Adami gömdü sürekli. Cok sonra döner ama yine olmaz dedi. Cok sonra başka biri olacak, cok sonra cok zengin olacaksın dedi. Bu da teselli olsun diye bence. Olmaz dediği adam için sürekli sen ara, sen yaz deyip durdu. Özetle bu kadar bir fal baktı. Bilmiyorum bana sallamasyon geldi. Olup olmama durumuna gelince zaten %50 - 50 ihtimal var. Başka hiçbir detay bilmeyip yada söylemeyip burdan yürümesi şansa tutarsa oluyor bence. Ben etkilenmedim Rita’dan. Ama burdan tavsiye aldığım arkadaşlardan bazılarına da çok iyi bakmış. Bizim enerjimiz tutmamış olabilir tabii. Zeynep, Roza (cok kısa bakıyor ama uzatmadan çok net konuşuyor), Elif ve Havin daha iyiler bence. Ben negatif enerji almadım en azından. Haa söyledikleri henüz çıkmadı ama mevcut durumu doğru bildiler.
U
İnşallah zengin biri olur,rita herkesi bir zenginle evlendirmenin peşinde sanırım
Ki umarım zenginler tükenmez
İnşaallahhhU
İnşallah zengin biri olur,rita herkesi bir zenginle evlendirmenin peşinde sanırım
Ki umarım zenginler tükenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?