- 16 Ağustos 2018
- 202
- 242
- 103
Ben de baktırdım azeldaya forumdaki yoruma dayanarak,bende de baktırdiktan sonra gönderirsiniz ücreti dedi,hatta faldan sonra uyumlandik mi sizce diye bilgi istedi bana nezaketi vs çok garip geldi ,bildiği detaylar oldu gelecek çıkar mı bilemedim ama 2 3 gün içinde bir şey duyacaksın dedi 3 gün olmasa da 1 hafta içinde dediği şekilde bir şey duydum, karakter analizi başarılıydı ama mesela o da burç bilgisi vs almadı isteyen olursa da vermeyin bence dedi,sadece isimle nasıl kartla fal bakıyor çözemedim.Ama fiyatının makul olması uzun ses kaydı atması, nezaketi ve bence tutarlı fal bakması yerindeydi.Gerçi rita da direk bana ıban atmıştı ve telefonu açtığında ilk dediği şey parayı gönderdin mi demek olmuştu bana çok tuhaf gelşyor böyle burada biri azelda demişti o hanımefendi mesala falı anlatıp sonra diyormuş mesala bu ahlakı hoşuma gitmişti
Numarasını sildim.Bu birsel herkesin aradigi kadin degil mi yasli numarasini verir misiniz
En birinci kime baktıralımKuzular Birsel sadece görüşmeler olacak dedi, Birsel’e gelene kadar başka falcılara baktırın. Diyelim ki çoğuna baktırdınız öylesine baktırmak için Birsel yani.
Mubarek kadin vesselamRita bir arkadaşımın içki ve sigarayı çok tükettiğini söyleyerek ufkumu açtı sağolsun
Bir de,şuna hanım,basenlerimi vurgulamıştı Kİ,bu da çok önemli bir bilgi elbette
Ha,instagramda kahlofalevi miydi net hatırlayamıyorum,o da su içmediğimi ve cildimin kuruduğunu söylemişti
Allahım,bu kulaklar neler duydu
En birinci kime baktıralım
Herkesin enerjisine göre değişir ama Kuzey, Can, Roza kapışır bende 1. lik için.Kızlar anlık ve yakın gelecek için yazıyorum "şimdilik".
Durumum netleşsin detaylar gelecek.
Şu anlık sadece tarihler ve anlık durumlar için yorum yapabiliyorum. Umarım sizlere yardımcı olabilirim.
Kapriss Roza (En net tarihleri tutturan)
Asmin Can (En net tarihleri tutturan)
Laf Cafe Kuzey (Nisan ve sonrası çok iyi olacak diyenlerden)
Mi Cafe Hande (Çok olumlu bakmıştı malum kişiyle bana)
Siner-ji Eray (Aylar önceden net tarihi bilen)
Zeynep (6 gün dedi, 6 haftada oldu)
Leyla (Dediği gibi 2 ayda oldu)
Cıvıltı Suna
Nuray
Nakta(Falı ha ri ka bilginize)
İstanbull Cafe Emre
Birsel
Yeliz
Darıca Çiğdem (Diyelim ki bütün bu listeye baktırdınız, baktıracak kişi kalmadı o zaman Çiğdem'i seçin)
Kapriss Roza (En net tarihleri tutturan)
Asmin Can (En net tarihleri tutturan)
Laf Cafe Kuzey (Nisan ve sonrası çok iyi olacak diyenlerden)
Mi Cafe Hande (Çok olumlu bakmıştı malum kişiyle bana)
Siner-ji Eray (Aylar önceden net tarihi bilen)
Zeynep (6 gün dedi, 6 haftada oldu)
Leyla (Dediği gibi 2 ayda oldu)
Cıvıltı Suna
Nuray
Nakta(Falı ha ri ka bilginize)
İstanbull Cafe Emre
Birsel
Yeliz
Darıca Çiğdem (Diyelim ki bütün bu listeye baktırdınız, baktıracak kişi kalmadı o zaman Çiğdem'i seçin)
Telefonda da bakıyor.Roza mı ? Yüzyüze mi bakıyor ?
Zeynep ne kadara bakıyor cnm telefon var mıZeynep bana birinin omzunda mutluluktan ağlayacaksın demiş, öyle oldu…
200 olmuştu sanırım, ben falcıların telefonunu maalesef kaydetmiyorum. Zeynep’in numarasını bilen bana da atabilir mi?Zeynep ne kadara bakıyor cnm telefon var mı
Bu zeynep trans zeynep diyorlardı o mu ?Ben Zeynep için fena değil falan demiştim ama arkadaşımın telefonundan dinledim baya baya iyiymiş.
Canım Roza’nın veya Asmin’in numarasını nerden bulabilirim?Telefonda da bakıyor.
enteresan değil aslında bazı sektörlerde bilgileri görmek zorunda oluyorsunuz :)Falcı değilsin onu biliyorum sadece mesleğini merak ettim arkadas ulaşamıyordu çünkü çocuğa sen yardım etmişsin bu bilgileri görmen enteresan :)
Numarasında 93 olan mı biten mi neydi.Bu zeynep trans zeynep diyorlardı o mu ?
Google’a Asmin 2 Cafe ve Kapriss Cafe yazınca çıkıyor numaralar.Canım Roza’nın veya Asmin’in numarasını nerden bulabilirim?
Ateş falı mıydı size baktığıGoogle’a Asmin 2 Cafe ve Kapriss Cafe yazınca çıkıyor numaralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?