İstanbul'da Fal - Falcılar

selam kızlar ben anlık olarak roza çok iyi gibi desem de bana sorduğum kişinin hayatında başka biri yok demişti ama varmış ve ciddiyete yürüyolarmış
14 nisanda sevgililik vadesi vermişti tabiki bu konudan çok uzaklaştık
yani roza bana tutmadı
bir de ekimde kimin elini tutarsan onunla evlenceksin dedi bakalım ekimde birinin elini tutacak mıyım

ama ben rozaya bir daha baktırmayı düşünüyorum mayıs ayında ama bu sefer yüz yüze

Favori cevabım olmaya aday bu cümle,varsayın ki samimi bir arkadaşınız elinizi tuttu
Onunla mı evleneceksiniz
Rozayı beğenmiştim oysa

Az önce kuzenim Roza ya baktırdı ve fos diyor çok kötüydü yine para boşa gitti dedi , bayramdan sonra bende gitmeyi düşünüyordum

O ne biçim fal ya tutanın elinde kalır gibi

Az önce kuzenim Roza ya baktırdı ve fos diyor çok kötüydü yine para boşa gitti dedi , bayramdan sonra bende gitmeyi düşünüyordum
anlık olarak çok şey bildiği için yine denemek istiyorum ben de aslında
benim böyle para boşa gitti dediğim kişiler burçin nakta ve çiğdemdi sanırım

ritadan emin değilim. sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu bildi ama kısa dönem görüşüp ayrılmışlar dedi. Ben hala görüşüyolar diyince baya r yaptı. işte görüştüğü kişiyle ciddiye gitcekler aileler tanışcak falan dedi
sonra beni yıllar yıllar sonra sanırım 2029 dedi biriyle evlendirdi o zamana kadar ilişkin olmayacak dedi
ama sonra birkaç tane saçma sapan tiple ilişkin olcak sonra 2029da evlencen doğru kişiyle dedi
çok anlam veremedim
ve diğer tüm falcıların dediği gibi beni muhteşem bir gelecek bekliyormuş

Ben hala rozaya gitmeyi düşünüyorum ama bakalım, Burçin ben de aynı beğenmedim çiğdem darıca çiğdem se onu da buraya ilk ben önermiştim ara ara giderim ama benim de çıkmıyor artık özellikle mevcut durumumla ilgili söylediği şeyler çıkmıyor yıllardır da aynı şeyleri söylüyor ama arada ufak tefek benim için çok önemli olmayan detaylar çıkabiliyor. Şu ramazan geçsin birde zeynebi deneyeceğim oda aklıma takılanlardan

Bir de Atalar Sevgi yi duyan var mı , arkadaşım öyle birinden bahsetti çok iyi diyor ama pek baktırmak istemedim

evet darıca çiğdem
bende zeynebi merak ediyorum zeynep sadece telefonda mı bakıyor yoksa yüz yüze baktığı bir yer de var mı

Zeynep ile 3keredir denemeye karar verip vazgeçiyorum bugun yine bir deneme arzular ama tavsiye ediyor musunuz?

Kelimeler karma karisik olmuş
Zeynep'i 3 keredir denemeye karar verip vazgeçiyorum bugün yine bir deneme arzum var ama tavsiye eder misiniz?

Kelimeler karma karisik olmuş
Zeynep'i 3 keredir denemeye karar verip vazgeçiyorum bugün yine bir deneme arzum var ama tavsiye eder misiniz?
Tavsiye ederim ancak memnun olmayan da çıkıyor beklentinizi çok yüksek tutmadan arayabilirsiniz bence bir de erken saatlerde baktırın akşam saatleri sanırım müşterilerden başı şiştiğinden çok hızlı bakmaya çalışıyor soru sormaya bile fırsat olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…