İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok terbiyesiz saygısız birisin geldiğinden beri saldırı içindesin şu saatten sonra sana cevap dahi vermiyorum tedaviye ihtiyacın var. Bariz basitlik akıyor üzerinden.

Son düzenleme:
Çok terbiyesiz birisin geldiğinden beri insanların kişiliğine saldırıyorsun şu saatten sonra sana cevap dahi vermiyorum tedaviye ihtiyacın var. Bariz basitlik akıyor üzerinden.
Neden bole evlendirin şunu diye bir cümle kullandın. Gerçekten çok ayıp. Burası insanların birbirine yardımcı olması için açılan bir platform. İnsanları eleştirmek için değil. Burada herkes İstanbul’dan değil ayrıca sadece İstanbullun falcıları tartışılmıo yeni geldiğin için bilmio olabilirsin. Keşke sadece sorsaydın arkadaşlar neden bole fln diye. Bole konuşmak gerçekten pek hoş değil burada çok bekar insan var evli de var. Ayrıca evli olmak ya da bekar olmak saldırganlık dereceni de ölçmez. Sende evlisin ya da bekarsın ama gördüğüm kadarıyla sende saldırıyorsun karşı tarafa hemde evlilik gibi bir kelimeyle vurmaya çalışıosun. Herkes burada birbirine destek verirse güzel oluo yoksa zaten bir anlamı yok

Patlayanlari yazarsan cok iyi olur aslinda. En azindan o falcilarin isimleri burada tavsiye niteliginde donmesin. Donerse de cikmayanlari da gorelim.

Patlayanlari yazarsan cok iyi olur aslinda. En azindan o falcilarin isimleri burada tavsiye niteliginde donmesin. Donerse de cikmayanlari da gorelim.
O zaman yazyorum admin cafe emre ve aşkındaki tümü kapris cafe roza cem ve tasıma. Meryem kadınlar kahvesi. Meleklerden adını hatırlayamadığım dört ya da beş falci. Es cafe yeşim. Telefondaki trans zeynep. Eskiden beyaz melekteki ahu şimdi kendi dükkanı var. Sütlü kahve neslihan en çok o atmış hemde çok yani. Mandal cafe toprak o da patladı. Kontes cafe canan o da sallamış. Daha da varda hatirlayamiorum. Arzu tamamen sallamış. Sadece çok az laf cafe çiğdem biraz bilmiş o da adamın düşüncelerini asla öle bir fikri fln yok. Bir tek o biraz bilmiş. O da gerisini bilememiş. Demem o ki asla ve asla baktirmamak lazım. Adini daha sayamadığım belki 50 falcı daha var. Hee pen cafe yeter de atmış o da 400 tl aldı benden boş yere. Yanı dediğim gibi dahada var ama ben hatirlayamiorum. Tek bildiğim biri sizi istiyosa ario,soruo ve yanınıza gelio. Nokta!!!!!!!! Fal hikaye asla cikmio

kızlar zeynep sizede kumral uzun boylu biri olacak 1 ay içinde demiş. sen ahmet,mehmet diye birini tanıyormusun? Heeeerşey çok iyiye gidecek. Diye bir cümle kullandımı az önce ses kaydını dinledimde? Hepimizemi aynı şeyi söylüyor

Ahmet, Mehmet'i bana da söyledi. Aynen, zaten hep iyiye gidecek diyor. Gururum yerler altında oldu dün. Hani beni çok seviyordu? Hani ağlıyordu? Zeynep tamamen fos çıktı.

Ahmet, Mehmet'i bana da söyledi. Aynen, zaten hep iyiye gidecek diyor. Gururum yerler altında oldu dün. Hani beni çok seviyordu? Hani ağlıyordu? Zeynep tamamen fos çıktı.
Kıyamam sana tahmin ediyorum seni çok iyi anlıyorum. Bana da bak bu adam kaderinde var gelecek çok aşık sana öyle bir gelecekki "bana nolur gel nolur nolur nolur" diyecek değerini anlayacak dedi. E zaten falın arasına girip soramıyoruz en son ben biterken hayatında biri varmı dediğimde hayır yok ve olmayacak,sana gelecek dedi:) düşün yani bende adamın fotolarını gördüm orda burda... benden çıktı zaten numaramı bile değiştim,kurtuldum ondan. Bence hepimize ahmet mehmet diyr sallıyor çok spesifik isimler değiller ya hani,illa birisinin vardır ahmet mehmet diye tanıdığı. He evet tanıyorum desem ordan 2 yorum yapıcak yürücek işte,bunlar böyleleler. Ben artık inanmıyorum ve gelecek içinde baktırmırmam. Anı bilsin bir iki birsey söylesin yeter.

Ani bilende yok ki eski sevgilim için yüzlerce falci asla kimse yok dedi. Adam meğersem düğünü bile yapmis

Uzun yıllar fal baktiranlardanim geçmiş yıllarda günde 2 ,3 kez attığım oluyordu, şükür onları geride bıraktım ama falı bırakmadım ayda 1 kez attığım oluyor hoşuma gidiyor beklentim yok sadece an için; eski sevgililer hep mi bizi düşünür hayatlarında kimse yoktur sadece aile sorunları vardır hep aramaya çekinirler:)) her şeyin hayırlısı arkadaşlar

Ani bilende yok ki eski sevgilim için yüzlerce falci asla kimse yok dedi. Adam meğersem düğünü bile yapmis
Ya amaaan bosver, nasibin değilmiş. Nasibin olan belki çok daha güzel biridir. Belli olmaz bu işler. Aniden evlilik kapın bi açılıverir evlenirsin ama gerçekten artık anı da bilen yok. Zaman çok hızlı akıyor. İstanbul Ankara çok kişiye baktırdın bi tanesi dahi biri var görmedi subhanallah Tehlikeli ya bu işler. Hayırlı insana olmaz sen istemeyeceksin deyip bilinçaltınla oynuyorlar, başkasıyla olana gelecek bekle diyorlar valla bilemedim sanki şeytanla anlaşma yapıp yoldan çıkarma manevarlari gibi gelmeye başladı tecrübe arttıkça niye bunlara yanasmamak hayırlı insan daha iyi anlıyor

Inan katılıorum. Arkadaşıma evlilik teklif eden çocuk için bunun eşi var evli demişler çok hasta senden saklıo demişler kız dio ki öle birşey yok başkası çıkacak demişler kız da artık baktırmio evlenio bu cocukla

Baktirmamak en guzeli. Ben artık farklı bi alem olduğunu bunların iyi niyet taşımadığını düşünmeye başladım belki 1000 tanesinden biri iyidir bilemem ama geri kalani şeytan işi. Ben anda başarılı olup sonra iyice sapitanlara da sahid oldum yüzüne ama böyle böyle diyordun olmadı diye belirtince gözlerinin dönmesi saldirganlasmalari yok arkadaşım ben daha bu aleme girmem olacak işim de bunlar yüzünden gecikmiş sarmış olabilir enerji alanlarımıza girdirdik bunları. Kime iyi desek sonradan sapıttı bir de delice zamlar. Sanki bana et ithal ediyor

Daha önce de yazmıştım buraya bence bilerek olumlu konuşuyorlar ki tekrar tekrar arayalım diye işte soralım niye hala gelmedi vs şimdi istemiyor sevmiyor gelmeyecek deseler 2. kez arayacak çok az kişi çıkar. Ben baska biri icin bile bir şey sorduğumda unutamadığım kişiyi kastederek senin baska bi nasibin var diyordu onunla tekrar karsılascaksınız çok büyük ask yaşayacaksınız diyordu

Hep aynı maddi sıkıntıları var ailevi problemleri var. Yok yaa hepsi yalan ben artık en çok 6 ayda bir baktiririm

Evlenmek istemiorum ki pembegül sadece mutlu olmak istiorum. Evlenip mutsuz olan dünya kadar arkadaşım ayrıldı hatta birisiyle boşanma davasına gittim şahittim. İnan ondan başka 79 çift boşanıodu ben sadece mutlu olmak istiorum evlenmek umrumda bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…