- 13 Mayıs 2019
- 410
- 632
- 103
Amin inşallah değerli arkadaşım. İki cihanda mutlu olursun...Evlenmek istemiorum ki pembegül sadece mutlu olmak istiorum. Evlenip mutsuz olan dünya kadar arkadaşım ayrıldı hatta birisiyle boşanma davasına gittim şahittim. İnan ondan başka 79 çift boşanıodu ben sadece mutlu olmak istiorum evlenmek umrumda bile değil.
Amin sende herkes mutlu olsun insallahAmin inşallah değerli arkadaşım. İki cihanda mutlu olursun...
Bence anda en iyi bilen Rita, bende inanilmaz bilmisti tabii gelecek cok konusmuyor zaten onemli degil demissin. Begenmeyen de var ama bana oyle yerler bildi ki daha once hicbir falci bu kadar nokta atisli bilememistiKızlar gelecek çıkmasa da soeun değil. Bana anlık o kişinin aklındakilerini bana hislerini okuyacak biri lazm
Upsy Daisy mi element ve harf bilen? O kiz burc cok iyi tahmin ediyor yani benim ve sordugum kisilerin haritalarindaki elementleri bildi ve 2 tane onemli gecmis vadeyi bildi. Vade tarih konusunda iyi bence. Simdi net 2 rakam soylemisti 2 hafta sonraya denk geliyor o tarihte bir gelisme olursa yazarim.Kızlar ben tekrar baktırdım. Element ve harf konularında bildi iki kişi için. Detaylı dinleyip yazacağım . Bir saat filan ilgilendi benimle, ben yoldayım, anlık cevap veremediğim için baya sürdü çünkü anlık karşılıklı seviyor. Bekelntime göre güzel
Rita olumsuz konusmustu galiba degil mi, olumlu muydu yoksa?Hiç kimse bilemedi.
Ben bu kadar kaderci degilim. Belli basli kader var, olum dogum zamani yeri gibi diger konular bireysel karar yoksa dua diye bir sey olmazdi. Kader degismese falcilar daha cok bilebilirlerdi. Tabii Allah neyi sectigimizi biliyor cunku ona gore zaman kavrami yok, butun dunya zamani onun gozunde yasandi ve bitti bu yuzden de ne sectigimizi biliyor.Hayat kadersel bir yol…insan kaderini değiştiremez
Tercih yapar
Allah bizim kimi ya da neyi tercih edeceğimizi zaten biliyor
Olmayanı oldurmaya çalışmak zaman ve enerji kaybı
İnsan ileri bakmalı
Buraya yazamayacağım ancak hayatımda bunun örneği mevcut,Allah beni esirgedi diyorum
E hala bu Zeynep neden ovuluyor burda? Iyi PR yapiliyor ciddenZeynep bana da o sana aşık o sana aşık nerde olursan ol bulcak seni hayatında biri yok kimseyi istemiyo dediği adamın sevgilisiyle tatile gittiğini gördüm o zamana kadar birisi olduğunu tahmin bile edemezdim
Bence de oyle. Sana fal baktirmaya iten erkek bastan yanlis insandir,buna gore test edip oluru var mi yok mu teyit edebiliriz aslinda. Iliski basinda ve devam ederken fal baktirma istegi duymuyorsan o dogru kisidir.Adamlar da ciddi şekilde hoşlanıp tutku duyabilir aşık oluo. Kısmet değilmiş arkadaşlar napalım bende burada acı çekiorum ama Allah benden iyi bilir diorum eminim şuradaki herkes kendini kötü hissedip ama şunu biliorum iyi biri olsa sevsek sevilsek bu lopp a girmiyorsun en fazla bir iki kere baktırırız ve fala birini sormak için ne zaman başlasam o iş bozuluo bin beter oluo ama şu var ki yine kader olsa bozulmaz yokmuş kaderimizde
Net konuşmamıştı.Rita olumsuz konusmustu galiba degil mi, olumlu muydu yoksa?
Bana da Ahmet Mehmet Omer Murat demisti hep cok bilinen isimler ama benim cevremde bu isimler yok hic yani bilineni salliyor ki tutsun diye, benim genelde spesifik az bilinen isimler daha cok oluyor hoslandiklarim hep oyle denk geldiAhmet, Mehmet'i bana da söyledi. Aynen, zaten hep iyiye gidecek diyor. Gururum yerler altında oldu dün. Hani beni çok seviyordu? Hani ağlıyordu? Zeynep tamamen fos çıktı.
Ben artık övmüyorum. Valla bana çöp baktı çok. Daha da gerek yok çok salladı banaE hala bu Zeynep neden ovuluyor burda? Iyi PR yapiliyor cidden
Bir de burası da resmen terapi gibi geliyordu. İşin içinden çıkamadığım noktalarda buradan tavsiyeler alırdım. Falcıları tek tek araştırıp baktırırdım. Genelleme yapmak istemem ama birkaç tanesi reklam amaçlı övülüyordu. Muhtemelen o sistem hala devam ediyor. Hepsi boşa para, artık buna çok eminim.Arkadaşlar en büyük tavsiyem boşa para harcamayın. Şu ana kadar kaç tane fal baktırdığımın sayısını size anlatamam. Geçen sene buradan aldığım öneriler dahil sürekli İstanbul’da bir sürü falcılara gidiyordum. Online baktırıyordum. Fal sitelerinde hepsini deniyordum. Ama inanın tutanlar 1-2 tane onda da tesadüfen sallayıp %50 şans deniyorlar. Hiçbirine artık inanmıyorum. Boşa para harcamışım diyorum. Çok umutlanıyordum tutar mı fallar diye. Yok yani tamamen kendimizi rahatlatmak için baktırıyormuşuz. Ben neredeyse son 1 senedir baktırmıyorum. İnanın kafam daha rahat. Yol yakınken dönün derim arkadaşlar
Kotumuydu yani ben tam anlamadim :)2 gün önce up daisy filan o twitterdaki falcıya baktırdım ve kendi salaklığım kendi ağzımla söyledim twitter falcılarından uzak durun diyekendim baktırdım daha önce baktırmadım diye
Ay sona doğru attığı kayıtların sonuncularını dinlemeden engelledim kızlar haberiniz olsun
evet berbattıKotumuydu yani ben tam anlamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?