İstanbul'da Fal - Falcılar

Amin inşallah değerli arkadaşım. İki cihanda mutlu olursun...

Kızlar gelecek çıkmasa da soeun değil. Bana anlık o kişinin aklındakilerini bana hislerini okuyacak biri lazm
Bence anda en iyi bilen Rita, bende inanilmaz bilmisti tabii gelecek cok konusmuyor zaten onemli degil demissin. Begenmeyen de var ama bana oyle yerler bildi ki daha once hicbir falci bu kadar nokta atisli bilememisti

Upsy Daisy mi element ve harf bilen? O kiz burc cok iyi tahmin ediyor yani benim ve sordugum kisilerin haritalarindaki elementleri bildi ve 2 tane onemli gecmis vadeyi bildi. Vade tarih konusunda iyi bence. Simdi net 2 rakam soylemisti 2 hafta sonraya denk geliyor o tarihte bir gelisme olursa yazarim.

Ben bu kadar kaderci degilim. Belli basli kader var, olum dogum zamani yeri gibi diger konular bireysel karar yoksa dua diye bir sey olmazdi. Kader degismese falcilar daha cok bilebilirlerdi. Tabii Allah neyi sectigimizi biliyor cunku ona gore zaman kavrami yok, butun dunya zamani onun gozunde yasandi ve bitti bu yuzden de ne sectigimizi biliyor.

Zeynep bana da o sana aşık o sana aşık nerde olursan ol bulcak seni hayatında biri yok kimseyi istemiyo dediği adamın sevgilisiyle tatile gittiğini gördüm o zamana kadar birisi olduğunu tahmin bile edemezdim
E hala bu Zeynep neden ovuluyor burda? Iyi PR yapiliyor cidden

Bence de oyle. Sana fal baktirmaya iten erkek bastan yanlis insandir,buna gore test edip oluru var mi yok mu teyit edebiliriz aslinda. Iliski basinda ve devam ederken fal baktirma istegi duymuyorsan o dogru kisidir.

Son düzenleme:
Ahmet, Mehmet'i bana da söyledi. Aynen, zaten hep iyiye gidecek diyor. Gururum yerler altında oldu dün. Hani beni çok seviyordu? Hani ağlıyordu? Zeynep tamamen fos çıktı.
Bana da Ahmet Mehmet Omer Murat demisti hep cok bilinen isimler ama benim cevremde bu isimler yok hic yani bilineni salliyor ki tutsun diye, benim genelde spesifik az bilinen isimler daha cok oluyor hoslandiklarim hep oyle denk geldi

Selam arkadaşlar, öbür fal forumda birisi medyum Aysima'yı çok övmüş. Ben de tabii ki merak ettim arayım dedim. Ama hiçte öyle değil. O yüzden aramak isteyen olursa bence parasını kaybetmesin. Çünkü çok kötüydü.

Arkadaşlar en büyük tavsiyem boşa para harcamayın. Şu ana kadar kaç tane fal baktırdığımın sayısını size anlatamam. Geçen sene buradan aldığım öneriler dahil sürekli İstanbul’da bir sürü falcılara gidiyordum. Online baktırıyordum. Fal sitelerinde hepsini deniyordum. Ama inanın tutanlar 1-2 tane onda da tesadüfen sallayıp %50 şans deniyorlar. Hiçbirine artık inanmıyorum. Boşa para harcamışım diyorum. Çok umutlanıyordum tutar mı fallar diye. Yok yani tamamen kendimizi rahatlatmak için baktırıyormuşuz. Ben neredeyse son 1 senedir baktırmıyorum. İnanın kafam daha rahat. Yol yakınken dönün derim arkadaşlar

Bir de burası da resmen terapi gibi geliyordu. İşin içinden çıkamadığım noktalarda buradan tavsiyeler alırdım. Falcıları tek tek araştırıp baktırırdım. Genelleme yapmak istemem ama birkaç tanesi reklam amaçlı övülüyordu. Muhtemelen o sistem hala devam ediyor. Hepsi boşa para, artık buna çok eminim.

Kotumuydu yani ben tam anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…