İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar, sadece şunu söylemek istedim yeni bir üye olarak:
Hem bizim aradığımız şeyleri rahatça bulabilmemiz açısından, hem de sitenin dışarıdan bakıldığında nizami olarak daha nitelikli görünmesi için , başlığa itibar ederek sadece başlığın nitelediği içerikleri paylaşırsak daha iyi ve hepimiz için daha kolay olur.
Referans, görüş, belki karşıt görüş.Kuşkusuz fal olayı %100 itibar edilecek bir olay değil. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, birine yeterli gelen diğerine yeterli gelmeyebilir.Bunların hepsi normal sonuçlar.
Fal bağımlılığı, bağımlılıktan kurtulma yolları vs. vs. bunlar başka başlıkların konusu.

Gecenin Kraliçesi ''Online Fal'' başlığı açtı sağolsun, telefonla ya da internet yoluyla ulaştıklarımızı orada paylaşabiliriz.
E ''İzmir Fal'', ''Ankara Fal'' başlıkları da var oraya da yazabiliyoruz !

Saymaları, sövmeleri, didişmeleri özel olarak halletmek varken bu kirliliğe , karışıklığa lüzum yok.

İki bilgi paylaşımı yapalım, iki muhabbet edip güzelleşelim diye üye olduğum bir sitede kimseyle mahalle kavgasına girecek halim yok, kimseden usul, üslup adap öğrenecek bir halim de yok çok şükür, gereksiz alınganlıklarla uğraşmayalım,gülelim eğlenelim muhabbet iyidir.

Niyetin tabiki kötü değildir ama şunu anlamak gerekiyor burayı aktif kullanan insanlar bu başlık bu konu çok aktif olduğu için genelse hızlı hızlı buradan yazıyor. Bişey sorulduğunda aaa dur cevap veremem o telefonda nakıyo ama izmirde yaşıyo oraya yazayım ordan bak demek olmaz veya a ben ona baktırdım ama binnazın falcısı oraya cevap yazıyorum sen devamını ordan oku olmuyo burasıda nedense en aktif kullandımız başlık canım o yüzden karışmıştır sende haklısın

Cok guzel yazmissin bebegim. Helal olsun sana. Haha nedense artik dunyanin her yerindeki insan bu sayfayi kullaniyo . Cok populer sayfa oldugu icin hersey burda paylasiliyo. O yuzden bence obur sitelere bi sure sonra yine kimse yazmaz. Rituel burdan devam eder. Canimiz sagolsun

İşte o iki bilgi paylaşımına İstanbul dışındaki falcılar da girebilir
Niyetinizi bilemiyorum ama fakat burası çok fazla üyeye ulaşmak anlamında fonksiyonel bir yer
Ayrıca önceki mesajlarınızda,eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın,bazıları da baktırmayı bıraktım diyor vs diye bir ifadeniz vardı,bunun yazılmasında ne sakınca olabilir
Burada yazılanlar fal içeriğine uygun diye düşünüyorum

Teşekkür ederim Öyle diyelim Yeşilçamlı , Canınız sağolsun :)

Milli bir lafımız vardır; SANANE...

Milli bir lafımız vardır; SANANE...
''SANA NE!''evrensel bir kelime, dünyanın her yerinde kullanılır, hiç de milli falan değildir.
Ama bak durduk yere ona buna aşırı sinirlenen hanımlar için yurdumun geleneksel, milli, gayet nokta atışı bir önerisi vardır , genellikle artık ikrah getiren cemaatin pek yerinde bir haykırışı da diyebiliriz:''Evlendirin şunu !''

Caps Lock açık kalmış , aman kapatalım cereyan yapmasın, üşütüyorsunuz.

Kızlar fal baktırmak istiyorum. Var mı falı çıkan falcı?
Yıllardır öyle bir falcıyı dünyanın dört bir köşesinde Türkiye ağırlıklı arıyoruz daha bulamadık tatlım hayır işin ilginci gaybı da sadece Allah'ın bildiğini de biliyoruz yok durduramıyoruz kendimizi... Bir de gelip burada birbirimizi şunu buldum bunu buldum diye itekliyoruz, neler gördük biz neler ama daha tövbe falı çıkan bir tane falcı göremedik.

Son düzenleme:
Çok çok önceden bakmıştım. Şimdi böyle yeni biriyle tanışınca baktırasım geldi ama gelecek için olmasa da olur anlık bana o kişinin düşüncelerini hislerini okuyacsk biri olsa da olur. Var mı bu konuda iyi biri ?

Valla birine iyi diyoruz arkadaş yazmış aramaz dediği daha falda beni aradı diye. Şimdi hangisine güvenip ne diyelim:)) valla kimi transa geçiyor ama arada hatları karıştırıyor kimi isim veriyor tam çıkıyo gibi oluyo fal geri geri gidiyo... Bi de zam zam zam bari anda bilseler paraya çok bağlayınca yani eğer varsa cinlerini de kaçırdı bunlar... Valla iyi dediğimiz üç gün yaşamıyor artık. Anlıcan bizde de kafa çorba.

Kızlar ben benimkini aradım ve nasibimi aldım, hatta araya birilerini soktum ama yine de bu işin oluru yok. Benden ümidi kessin, herkes kendi yoluna baksın demiş. Tüm falları bırakıyorum, çok ama çok üzgünüm. Bütün fallar yalan oldu ve bu durumu hiç kimse bilemedi.

Canim zeynep olumlu konusmustu degil mi sana?

Kızlar ben tekrar baktırdım. Element ve harf konularında bildi iki kişi için. Detaylı dinleyip yazacağım . Bir saat filan ilgilendi benimle, ben yoldayım, anlık cevap veremediğim için baya sürdü çünkü anlık karşılıklı seviyor. Bekelntime göre güzel

Aynen, kesin gelecek diyordu. Adam çok üzgün diyordu bir de. Zeynep'in falı bu saatten sonra çıkmaz. Fena patladı diyebilirim.
Çok üzüldüm canım. Zeynebin bana aşkından ölüyorum çok pişmanım dediği adamın instagramda kızla fotosunu gördüm beraber tatildeler:) mümkünatı yok çıkmaz mesela bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…