İstanbul'da Fal - Falcılar

Nasıl yaa?? Zeynep in dediği çıkmadı yani??

gercekten ani bile bilen yok bu yazilanlara bakilirsa. Youtubeda cans tarotu dinliyorum, radyo dinler gibi artik falcilar komedi gibi. ama bir yandan gelen ‘acaba bi baktirsam mi’ hissi de cok kotu. Halbuki cikan yok yani. Sayfalarca ovulen zeynep bile G geceninkralicesi nde fos cikmis. bende dusunmustum iyi ki baktirmamisim. ama fal baktirirken kendimi bi tuhaf hissediyorum. Yakistiramiyorum da nedense. Ama hosuma gidiyor fal dinlemek bir iki gun sonra bir falci daha parlar burada, bir iki sayfa kendisine methiyeler dizilir. Ama sonra o da fos. Gercekten bitmeyen bir kisir dongu bu.
Sadece an… ani ve kariyeri bilebilecek bir kisi ariyorum.. sadece bir… ama yok biliyorum falci gecmisim de cok yok; rita 1, arzu 1, havin 2.
Havin ikinci fali da asla ama asla cikmadi. Rita ve arzuyu zaten demeye gerek yok. Asla cikmadilar, havinden bile daha kotulerdi.

Biraz önce havinin zeynepin ve Burda ismi geçen bütün falcilarin benim icin ölup bittiğini soyledigi dönmek isteyen adamin dün dogum gununu beni aldattığını tahmin ettiğim kadinla kutladığıni beni her zaman götürdüğü cafenin instagram hesabına bakınca gordum ne guzel nasılda mutlu pozlar vermis cocukluk aşkım yıllarca beklediğim uğruna her şeyi feda ettiğim adam. Ne cok seviyordum ne cok seviyorum hala oysa ben onu. Biliyordum beni aldattığını o kabul etmemişti ama ben biliyordum. Ama görmenin bu kadar can yakacağını bilmiyordum. 2 hafta önce bana saçma da olsa bir şeyler yazınca nasılda umutlanmistim içten içe falcilarin sözleriyle. Simdi elimde ne var, bakiyorum gecenin bu saati gözyaşlarım, kırılan gururum, ve onu hala cok seven cok kıskanan kalbim.kendkm de eksik ariyorum simdi. Az once aynaya baktım yarim saat kusur aradim demek ki çirkinim dedim. Sonra icime dondum demek ki yetersizim dedim. Keske bu kadar umutlanmasaydim belki bu kadar canim yanmazdi. Bu yetersizlik değersizlik hissinden nasil kurtulurum bilmiyorum ama biliyorum ki fal ve falcilar koca bir yalan.

Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz inan bunun eksiklikle felan alakası yok canım bak benim çok yakın bir dostum var adam gibi adamdır gerçekten o bizim karşı cinsimiz bu anlattığın şeyin aynısını bir kadın yaşattı ona. Biz burda zamanında erkekler için gözyaşı döktük kimimiz mutlu oldu kimimiz hiç olamadı bir sürü şey yaşadı herkes kendince. ne lanetler okundu ne beddualar etti icinden belki herkes ama inan umutsuz kalmak saçma oluyor çünkü inan bir şekilde birisi çıkyıor. ben o arkadaşımı hep örnek aldım dedim böyle sevenlerde var yıllarca bir kadını bekledi sevdi ne aldattı ne bişey yaşadı ama o kadın arkadaşım beklerken 3-4 farklı ilişki yaşadı hep sevildiğini sandı ne fotolar paylaştı öyle başkalarından duyduk mutluyum evlenicem dediği her adam bunu yarı yolda bıraktı :) ben arkadaşıma çok üzüldüm bu süreçte ama şunu öğrendim seven gerçekten bekliyor sessizce. ama beklemeye değer bir adam bir kadın bulmak şu devirde zor mu zor gerçekten zor birisi sizi gerçekten seviyorsa onunla olmak gerek

ben bu süreçte şimdi zaten şanski bende mutluyum yıllardır o falcıların dönmez umudu kes dediği adamla beraberim. hiçbir falcı bana dönecek dememişti neler demişlerdi ama bir adım attım konuştuk görüştük 2 yıl oldu neredeyse ve sorunum kalmadı bir bilseniz o süreçte neler demişlerdi falcılar bana :) sana tavsiyem canım emin ol bir kusurun yok herkes bir tercih yapıyo sadece ve onu yaşıyor şuan çok saçma gelicek biliyorum ama o klasik cümle varya zaman herşeyin ilacı diye inan öyle

Söylediğin her kelime dogru mantıklı yaklaştığında bunu görüyorsun ama insan duyguları ve kalbine bazen mantikla yaklaşamiyor. Biliyorum zaman her şeyin ilacı... Ama su an bu duyguyla baş etmek oldukça zor

Zeynep su an bende baya bir patladı. Zaten seven adamlar kendini belli edio fala gerek yok. Kısmetinde de varsa sen birşey yapmasanda oluo kısmetse yoksa ne yaparsan yap olmuo

Ben senin yaşadığının bin katı beter birşey yaşadım noldu geçip hatta neden harcadım bu zamanı diosun inan ole çok pişman oldum ki. Bilio musun kaderinde birşey varsa ne falcılar ne kahinler asla bunu değiştiremez ama yoksa da yapacak birşey yok. Arkadaşım falcıların bilmediği söylemediği biriyle beraber şu anda hatta birisi bu çocuğu bırak çocuk evli demiş kız hergün evinde çocuğun adam evlenelim demiş. Falcılar bu çocuktan bahsetmedi bişe arkadaşım diodu bole de biri bar bakalım mı diye onlarda olmaz diodu. Atıo hepsi çok sallıolar. Parasız ne verirsen kabulüm diyen insanlar iyi bakıo sadece onlardan da çok az var ya da ucuza bakanlar da

Cok atıo Zeynep kesin gelecek dediği kişiler aasla görüşmek istemio kaçıo

Çok üzüldüm canım. Zeynebin bana aşkından ölüyorum çok pişmanım dediği adamın instagramda kızla fotosunu gördüm beraber tatildeler:) mümkünatı yok çıkmaz mesela bende.
Bir daha zeynep i fln kimse övmesin cidden banada neler dedi asla çıkmadı bunlar gelecek değil anlık duyguları adamın herhalde bir günde değişmez duygular

Hayat kadersel bir yol…insan kaderini değiştiremez
Tercih yapar
Allah bizim kimi ya da neyi tercih edeceğimizi zaten biliyor
Olmayanı oldurmaya çalışmak zaman ve enerji kaybı
İnsan ileri bakmalı
Buraya yazamayacağım ancak hayatımda bunun örneği mevcut,Allah beni esirgedi diyorum

Aslinda en çok canımı yakan kimseyi sevemez bu adam böyle dedigim adamin birini sevdiğini görmek, çabaladığını görmek. Yuzlestigim gerçek şu adam sevmeyi biliyor sadece beni sevmemiş, ben falların ve falcilarin saçma sözleri ve kendi kendimi inandırma isteğimle bu u düşünmüşüm hepsi bu

Adamlar da ciddi şekilde hoşlanıp tutku duyabilir aşık oluo. Kısmet değilmiş arkadaşlar napalım bende burada acı çekiorum ama Allah benden iyi bilir diorum eminim şuradaki herkes kendini kötü hissedip ama şunu biliorum iyi biri olsa sevsek sevilsek bu lopp a girmiyorsun en fazla bir iki kere baktırırız ve fala birini sormak için ne zaman başlasam o iş bozuluo bin beter oluo ama şu var ki yine kader olsa bozulmaz yokmuş kaderimizde

Kader cidden olsun iyi ki öğrendin boşver bekle bekle boşuna zaman kaybı. İnşallah çok sever sevilirsin. Bir daha fal yok bana cidden belki sadece altı ayda bir sadece bir kişiye şimdi rahatlıkla patlayan falları yazmak istiorum ama hepsi patladı o yüzden kimi yazsam bilmiorum. Çıkanları yazıyım diyicem çıkan bir tane bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…