- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Bu Canan değil ki!! Seyhan demişCanan'ın bunu bildiğini niye söylemiyosun bana şey demiştin konuştuk hatta arkadaşıma bu çocuk sana aşık vs dedi dedin ama ayrıldılar hiç öyle birşey yok bilemedi falan demiştin Canan için bende sana insanlar ayrılır ama tekrar barışabilir nitekim hemen arkasından 2gün geçmeden barıştıklarını Canan'ın tam dediği gibi oldu demiştin. Kendin içinde %80çıktı aşk konusunda çıkmadı demiştin sanırım.
Bunu diyen Bakırköydeki seyhan. Canan nın bana dediği aşkla ilgili gelecek 0 çıktı. Asla tutmadı. Anı yorumladı o kötü değildi. Bana çıkmadı anlattım sana. Sende evet çıkmamış dedin. Canan için burada ben pek yorum yapmadım. Son olayları kimse ama kimse bilemedi asla!!Canan'ın bunu bildiğini niye söylemiyosun bana şey demiştin konuştuk hatta arkadaşıma bu çocuk sana aşık vs dedi dedin ama ayrıldılar hiç öyle birşey yok bilemedi falan demiştin Canan için bende sana insanlar ayrılır ama tekrar barışabilir nitekim hemen arkasından 2gün geçmeden barıştıklarını Canan'ın tam dediği gibi oldu demiştin. Kendin içinde %80çıktı aşk konusunda çıkmadı demiştin sanırım.
Ne bilmiş Canan benim için sole ben de biliyimCanan'ın bunu bildiğini niye söylemiyosun bana şey demiştin konuştuk hatta arkadaşıma bu çocuk sana aşık vs dedi dedin ama ayrıldılar hiç öyle birşey yok bilemedi falan demiştin Canan için bende sana insanlar ayrılır ama tekrar barışabilir nitekim hemen arkasından 2gün geçmeden barıştıklarını Canan'ın tam dediği gibi oldu demiştin. Kendin içinde %80çıktı aşk konusunda çıkmadı demiştin sanırım.
Bana Canan bildi yazmıştın sana whatsaptan ekran resminide attım :)Bunu diyen Bakırköydeki seyhan. Canan nın bana dediği aşkla ilgili gelecek 0 çıktı. Asla tutmadı. Anı yorumladı o kötü değildi. Bana çıkmadı anlattım sana. Sende evet çıkmamış dedin. Canan için burada ben pek yorum yapmadım. Son olayları kimse ama kimse bilemedi asla!!
Hep bunu yapmak istemişimdir :))) diğerlerinide whatsap'tan attım sana orda özel konuşmalar olduğu için burdan atmadım ama birdaha geçmiş konuşmalara bak tekrardan yanlış hatırlıyo olabilirsin.Ne bilmiş Canan benim için sole ben de biliyim
Hazal hangisi, universite'de okuyan genc olan bir Hazal vardi o mu?kızlar sarmasık cafe hasan dedği birşey cıktı 1 hafta 10 gün içinde arıcak demişti
burdan telefon nosu aldıgım hazal da 2-4 gün içinde arayacak dedi 2 gün sonra aradı
Hasan fiyati nedir? Google yorumlarini okuyorum online da bakiyorlarmis. Arayacagini bilmek disinda anlik iyi miydi? Orada bir de Ayse'den bahsetmisler. Tabii ese dosta da yazdirmis olabilirler Google yorumlara cok guvenmemek gerek.kızlar sarmasık cafe hasan dedği birşey cıktı 1 hafta 10 gün içinde arıcak demişti
burdan telefon nosu aldıgım hazal da 2-4 gün içinde arayacak dedi 2 gün sonra aradı
valla bilmiyorum ne okudugunu ama genç bi kız :)Hazal hangisi, universite'de okuyan genc olan bir Hazal vardi o mu?
hasan anda da cok iyid bende 200 tl telefondan bakımıHasan fiyati nedir? Google yorumlarini okuyorum online da bakiyorlarmis. Arayacagini bilmek disinda anlik iyi miydi? Orada bir de Ayse'den bahsetmisler. Tabii ese dosta da yazdirmis olabilirler Google yorumlara cok guvenmemek gerek.
Birazcik yuksekmis ama aklimda dursun fal krizi olursa belki denerim. Cafede yuzyuze daha uyguna bakiyordur belki.hasan anda da cok iyid bende 200 tl telefondan bakımı
Bu oturdugu katı tahmin etme başka falcılarda da var. Havin bende hiç bilemedi mesela hem ev hem ofis alt katta bana çok yuksekte oturuyorsun yuksek katta demiştiHasan klasik olarak isim veriyor bide ne alakaysa oturduğun katı bilmeye çalışıyorbende dahil 3 arkadaşa aynı böyle olmuştu. gerisi normal fal herkese uyacak adı geçmişken söylim dedim
onun amacı şu aslında eğer iyi kötü tutturursa güvene alıyor kendiniBu oturdugu katı tahmin etme başka falcılarda da var. Havin bende hiç bilemedi mesela hem ev hem ofis alt katta bana çok yuksekte oturuyorsun yuksek katta demiştiFalla da alakası yok kaçıncı katta oturmam ne alaka laf salatası ama keşke yapmasalar bunu cunku tutturamayınca guvenin sarsılıyor daha cok
Arkadaşımın çocuğu düştü bu arada. Ve demişti ki bu çocuk doğunca adam size büyük bir ev bulucak. Ole birşey de olamaz çünkü şu an kızın bebeği yokHep bunu yapmak istemişimdir :))) diğerlerinide whatsap'tan attım sana orda özel konuşmalar olduğu için burdan atmadım ama birdaha geçmiş konuşmalara bak tekrardan yanlış hatırlıyo olabilirsin.
Kendin içinde olumlular dışında olumsuzlar çıktı demiştin ben arkadaşın için söyledim bu arada sadece onu not söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?