İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu Canan değil ki!! Seyhan demiş

Bunu diyen Bakırköydeki seyhan. Canan nın bana dediği aşkla ilgili gelecek 0 çıktı. Asla tutmadı. Anı yorumladı o kötü değildi. Bana çıkmadı anlattım sana. Sende evet çıkmamış dedin. Canan için burada ben pek yorum yapmadım. Son olayları kimse ama kimse bilemedi asla!!

Ne bilmiş Canan benim için sole ben de biliyim

Bana Canan bildi yazmıştın sana whatsaptan ekran resminide attım :)

Ne bilmiş Canan benim için sole ben de biliyim
Hep bunu yapmak istemişimdir :))) diğerlerinide whatsap'tan attım sana orda özel konuşmalar olduğu için burdan atmadım ama birdaha geçmiş konuşmalara bak tekrardan yanlış hatırlıyo olabilirsin.
Kendin içinde olumlular dışında olumsuzlar çıktı demiştin ben arkadaşın için söyledim bu arada sadece onu not söylemek istedim

Eklentiler

• Adsız.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 118
Arkadaşlar tüm fallarım patladı. Yani anı bilen olmamış bunu anladım.Geleceği geçtim artık,anı bilen temiz enerjisi olan biri varmı? Telden de olur.

kızlar sarmasık cafe hasan dedği birşey cıktı 1 hafta 10 gün içinde arıcak demişti
burdan telefon nosu aldıgım hazal da 2-4 gün içinde arayacak dedi 2 gün sonra aradı
Hasan fiyati nedir? Google yorumlarini okuyorum online da bakiyorlarmis. Arayacagini bilmek disinda anlik iyi miydi? Orada bir de Ayse'den bahsetmisler. Tabii ese dosta da yazdirmis olabilirler Google yorumlara cok guvenmemek gerek.

Zeynep patladi yazdikca numarasini yazar misiniz diye talep artiyor anlamadim ki tam tersi olmasi lazimdi patlasin diye fal baktirasi mi geliyor insanlarin ki :))

G geceninkralicesi son olaydan sonra senin mesela Zeynep'ten parani geri istemen lazim, kac defa baktirmistin vade bile vermisti o kadar sacmalamis ki hem de seni bosuna umitlendirmis oldu.

Hasan klasik olarak isim veriyor bide ne alakaysa oturduğun katı bilmeye çalışıyor bende dahil 3 arkadaşa aynı böyle olmuştu. gerisi normal fal herkese uyacak adı geçmişken söylim dedim

Hasan klasik olarak isim veriyor bide ne alakaysa oturduğun katı bilmeye çalışıyor bende dahil 3 arkadaşa aynı böyle olmuştu. gerisi normal fal herkese uyacak adı geçmişken söylim dedim
Bu oturdugu katı tahmin etme başka falcılarda da var. Havin bende hiç bilemedi mesela hem ev hem ofis alt katta bana çok yuksekte oturuyorsun yuksek katta demişti Falla da alakası yok kaçıncı katta oturmam ne alaka laf salatası ama keşke yapmasalar bunu cunku tutturamayınca guvenin sarsılıyor daha cok

onun amacı şu aslında eğer iyi kötü tutturursa güvene alıyor kendini

Arkadaşımın çocuğu düştü bu arada. Ve demişti ki bu çocuk doğunca adam size büyük bir ev bulucak. Ole birşey de olamaz çünkü şu an kızın bebeği yok

Selamlar bayagidir foruma bakmiyordum. Son tecrubelerimi yazmak istedim belki faydam dokunur
Havin’in bana nokta atisi ciktigi zamanlar olmustur ama son baktiklari cikmadi.
Zeynep’in anda bildikleri, beyin okudugu zamanlar oldu ancak gelecekle ilgili cikan olmadi.
Toprak’in sadece ilk fali cikmisti, sonrakileri salladi.
Symbol Cadde Metin anda iyiydi ancak gelecek cikmadi.
En son arkadasimin tavsiyesiyle 2 kisiye baktirdim son donem favorim.
Biri çilek cafede Agah, anla ilgili biliyor fakat kisa bakiyor bence. Gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Digeri Cansu, anda daha detayli bakiyor onun da gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Daha cok var fal baktirdigim kisi ancak forumda son donemde isimleri gecmemis, o nedenle yorum yapmiyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…