- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Agah su an nerede eskiden karşıda Anadolu yakasında bir kafedeydi sonra bulamadım dedikleri çıkmıştıSelamlarbayagidir foruma bakmiyordum. Son tecrubelerimi yazmak istedim belki faydam dokunur
Havin’in bana nokta atisi ciktigi zamanlar olmustur ama son baktiklari cikmadi.
Zeynep’in anda bildikleri, beyin okudugu zamanlar oldu ancak gelecekle ilgili cikan olmadi.
Toprak’in sadece ilk fali cikmisti, sonrakileri salladi.
Symbol Cadde Metin anda iyiydi ancak gelecek cikmadi.
En son arkadasimin tavsiyesiyle 2 kisiye baktirdim son donem favorim.
Biri çilek cafede Agah, anla ilgili biliyor fakat kisa bakiyor bence. Gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Digeri Cansu, anda daha detayli bakiyor onun da gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Daha cok var fal baktirdigim kisi ancak forumda son donemde isimleri gecmemis, o nedenle yorum yapmiyorum onlara
Yıldızname sitesi fiyasko ya müşteri hizmetleri diye ergen birini koymuslar herhalde degil müşteriyle karşısında bir insanla nasıl konuşacağını bilmiyor, ayrıca falcıyı koruyacaklar diye sacma sapan yalan söylüyorlar. Neredeyse Kendı yaşadığımdan şüphe duyacak hale geldim. Orada bir tek Alara ayaz iyiydi bence O de dusuk kredi diye ve sacma sitede kredim kalmasın diye kullanmak ıcın atmıstım amacok memnun kalmıstım sonra da kız gitti yok oldu zaten bana ne dediyse oldu vallaYıldızname Cansu değildir umarımsonradan çok sallamaya başlamıştı bana o zaten başta dediği şeylerde çıkmadı
Cilek cafedeki Agah mi bu?Agah su an nerede eskiden karşıda Anadolu yakasında bir kafedeydi sonra bulamadım dedikleri çıkmıştı
Cilek cafedeki Agah mi bu?
Tesekkur ederim cevabin icinValla başka bir yerdeydi daha once acaba o agah mi benim dedigim gay di
Zaten o isimle fazla yokturAgah gay olabilir, bana da telefonda sesi oyle gibi geldi. Gormedigim icin bilemiyorum yine de
Ay baktıramadınmı canım?Aman kizlar sakin Cilek cafe'yi aramayin, rezil ettiler. Ne berbat bi yermis. Neyse ekran goruntulerini attim aman diyim sizde benim gibi madur olmayin.
Yalnız telefona bakan kişinin aklı orda değil galibaAman kizlar sakin Cilek cafe'yi aramayin, rezil ettiler. Ne berbat bi yermis. Neyse ekran goruntulerini attim aman diyim sizde benim gibi madur olmayin.
Cilek cafenin isleyis gercekten cok kotu. Sanirim arada Agah’la küsüyorlar ve baska falcilara yonlendirmeye calisiyorlarAman kizlar sakin Cilek cafe'yi aramayin, rezil ettiler. Ne berbat bi yermis. Neyse ekran goruntulerini attim aman diyim sizde benim gibi madur olmayin.
Canim benim baktirdim ama rezildi berbatti. Agah var dediler parayi alip sonra yok dediler dandik birine verdiler bende param yanmasin diye mecburen baktirmak zorunda kaldim. Offfd nasil sinirlendim.Ay baktıramadınmı canım?
Haha evet sanirim kavgalilar agzimi ariyo.Yalnız telefona bakan kişinin aklı orda değil galibahala nezaman baktırmıştınız diyip durması çok tuhaf
Evet tamda bu. Agzimi arayip durdu ne zaman gorustun diye ama kesin yarin aksam burda deyip parami aldilar sonra ses cikmadi. Bide peslerinden kostum. Parami istedim yok o baksin yok su baksin. Sinir oldum.Cilek cafenin isleyis gercekten cok kotu. Sanirim arada Agah’la küsüyorlar ve baska falcilara yonlendirmeye calisiyorlarBana oyle yapmislardi. Hatta bir keresinde parayi gonderdigim halde yaptilar bunu ama iade ettiler sorun yasamadim o anlamda. Demek su anda yine calismayi birakmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?