- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Canim benim baktirdim ama rezildi berbatti. Agah var dediler parayi alip sonra yok dediler dandik birine verdiler bende param yanmasin diye mecburen baktirmak zorunda kaldim. Offfd nasil sinirlendim.Ay baktıramadınmı canım?
Haha evet sanirim kavgalilar agzimi ariyo.Yalnız telefona bakan kişinin aklı orda değil galibahala nezaman baktırmıştınız diyip durması çok tuhaf
Evet tamda bu. Agzimi arayip durdu ne zaman gorustun diye ama kesin yarin aksam burda deyip parami aldilar sonra ses cikmadi. Bide peslerinden kostum. Parami istedim yok o baksin yok su baksin. Sinir oldum.Cilek cafenin isleyis gercekten cok kotu. Sanirim arada Agah’la küsüyorlar ve baska falcilara yonlendirmeye calisiyorlarBana oyle yapmislardi. Hatta bir keresinde parayi gonderdigim halde yaptilar bunu ama iade ettiler sorun yasamadim o anlamda. Demek su anda yine calismayi birakmislar.
Artık ticarete dökmüşler resmen işi bu nedir ya,geçmiş olsun canım benimCanim benim baktirdim ama rezildi berbatti. Agah var dediler parayi alip sonra yok dediler dandik birine verdiler bende param yanmasin diye mecburen baktirmak zorunda kaldim. Offfd nasil sinirlendim.
Canimmm cok sagol. Evet artik heeeerles fal bakiyo, ezber yapmislar herkese aynisini sayiyorlarArtık ticarete dökmüşler resmen işi bu nedir ya,geçmiş olsun canım benim
Canimmm cok sagol. Evet artik heeeerles fal bakiyo, ezber yapmislar herkese aynisini sayiyorlarArtık ticarete dökmüşler resmen işi bu nedir ya,geçmiş olsun canım benim
En mantiklisi, zaten cafeler ise yaramazda ama birisi ovunce bende sansimi denemek istedim ama tovbe artik :)Kafe telefonları elden ele dolaşıyorkafede baktırdığımız zamanlar çok dikkatimizi çekmişti misal birisi alıyor cevaplıyor onun işi varsa başka birine veriyor o konuşuyor randevulara bakıyor o yüzden çok dikkat etmiyolar
zaten şöyle bişey var kafede fal bakanların çoğu akşam veya öğlen çıkınca boş zamanlarında artık sitelerde veya telefonda kendisi bakıyo biz bunu öğrendiğimizden beri kafedeki falcılardan kafeye gidip fal baktırmayı bıraktık
bendede olyuor böyle. ama ben bakdirgim fallari genelde hatiriliyorum ve biliyorum kimin ne dedigni.Kızlar daha önce dediğim gibi binlerce fal baktırmışımdır bu son 1,5 senede… tuhaf bi şekilde sürekli bişeyler çıkıyor ama kimin ne dediğini hatırlayamıyorum. Bütün falları’da geri okumak ve dinlemek olmuyor tabi. Sizde de öyle mi? Mesela bişey oluyor ve düşünüyorsun ki: ‘bunu bi falcı bana demişti’
Ya o an okadar saçma geliyor ki, ciddi’ye almadığım için anında unutuyorum. Mesela Ekim’de eline güzel bir para geçecek, beklemediğin bişey dedi biri. Hadi be oradan dedim kendi kendime, hiç öyle bişey olamaz. Geçen hafta iş yerinden haber geldi, Ekim’de maaşımı yükselticeklermiş. Dün yine bu şekilde bi gelişme oldu, hiç beklemediğim bişey oldubendede olyuor böyle. ama ben bakdirgim fallari genelde hatiriliyorum ve biliyorum kimin ne dedigni.
bende genelde para ile ilgili seyler asla cikmiyorYa o an okadar saçma geliyor ki, ciddi’ye almadığım için anında unutuyorum. Mesela Ekim’de eline güzel bir para geçecek, beklemediğin bişey dedi biri. Hadi be oradan dedim kendi kendime, hiç öyle bişey olamaz. Geçen hafta iş yerinden haber geldi, Ekim’de maaşımı yükselticeklermiş. Dün yine bu şekilde bi gelişme oldu, hiç beklemediğim bişey oldu
Andaç bana tek birşey bilememiştiKızlar cafe laftan kimi önerirsiniz Andaç mı Çiğdem mi daha iyi biliyor. Andaça baktırdım anı aşırı iyi bildi ama geleceğe dair bişey çıkıyor mu onda ? Söylediklerinden biri oldu bi kısmı farklı gidiyo bilemiyorum
Burada , forumda okuduğum kadarıyla anladığım şu benim, tamamen mantık yürütüyorum bilimsel ya da ruhsal bir şeyler bildiğimden değil,bazı kişiler daha dışa dönük, kendini daha kolay teslim eden , daha açık , kısaca daha rahat yapıda kimseler..Bazı insan tipleri ise daha kontrollü, gardları olan, kendini kolay teslim etmeyen, ketum yapıda insanlar.Bende çok iyiydi ben mi belli ettim nasıl oldu bilmiyorum
Bende onu bulamadım. Bana az çok tutturabilen isimlerdendiAsmin cafe Can oradan ayrılmış bir şekilde iletişim bilgileri olan paylaşabilir mi ? Sevgiler hepinize
Cafe ile konuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama ailesi ile ilgili bir durum olduğunu ayrıldığını söylediler ben bir ümit burada iletsim bilgileri olan biri olur diye yazdım ama şans artık insallah kendisi yada yakınları burayı takip ediyorsa yazar umarım bende de üzerinden baya zaman geçti geçte olsa dediği şeylerden olan şeyler olmuş o yüzden tekrar baktırmak istedimBende onu bulamadım. Bana az çok tutturabilen isimlerdendi
Zeynep in dediklerinin çoğu çıkıyor bende baktırdığım en iyi falcıZeynep patladi yazdikca numarasini yazar misiniz diye talep artiyor anlamadim ki tam tersi olmasi lazimdi patlasin diye fal baktirasi mi geliyor insanlarin ki :))
@geceninkralicesi son olaydan sonra senin mesela Zeynep'ten parani geri istemen lazim, kac defa baktirmistin vade bile vermisti o kadar sacmalamis ki hem de seni bosuna umitlendirmis oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?