İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay baktıramadınmı canım?
Canim benim baktirdim ama rezildi berbatti. Agah var dediler parayi alip sonra yok dediler dandik birine verdiler bende param yanmasin diye mecburen baktirmak zorunda kaldim. Offfd nasil sinirlendim.

Evet tamda bu. Agzimi arayip durdu ne zaman gorustun diye ama kesin yarin aksam burda deyip parami aldilar sonra ses cikmadi. Bide peslerinden kostum. Parami istedim yok o baksin yok su baksin. Sinir oldum.

Artık ticarete dökmüşler resmen işi bu nedir ya,geçmiş olsun canım benim
Canimmm cok sagol. Evet artik heeeerles fal bakiyo, ezber yapmislar herkese aynisini sayiyorlar
En mantiklisi, zaten cafeler ise yaramazda ama birisi ovunce bende sansimi denemek istedim ama tovbe artik :)

Kızlar daha önce dediğim gibi binlerce fal baktırmışımdır bu son 1,5 senede… tuhaf bi şekilde sürekli bişeyler çıkıyor ama kimin ne dediğini hatırlayamıyorum. Bütün falları’da geri okumak ve dinlemek olmuyor tabi. Sizde de öyle mi? Mesela bişey oluyor ve düşünüyorsun ki: ‘bunu bi falcı bana demişti’

bendede olyuor böyle. ama ben bakdirgim fallari genelde hatiriliyorum ve biliyorum kimin ne dedigni.

bendede olyuor böyle. ama ben bakdirgim fallari genelde hatiriliyorum ve biliyorum kimin ne dedigni.
Ya o an okadar saçma geliyor ki, ciddi’ye almadığım için anında unutuyorum. Mesela Ekim’de eline güzel bir para geçecek, beklemediğin bişey dedi biri. Hadi be oradan dedim kendi kendime, hiç öyle bişey olamaz. Geçen hafta iş yerinden haber geldi, Ekim’de maaşımı yükselticeklermiş. Dün yine bu şekilde bi gelişme oldu, hiç beklemediğim bişey oldu

bende genelde para ile ilgili seyler asla cikmiyor ne mutlu size

Kızlar cafe laftan kimi önerirsiniz Andaç mı Çiğdem mi daha iyi biliyor. Andaça baktırdım anı aşırı iyi bildi ama geleceğe dair bişey çıkıyor mu onda ? Söylediklerinden biri oldu bi kısmı farklı gidiyo bilemiyorum

Bende çok iyiydi ben mi belli ettim nasıl oldu bilmiyorum
Burada , forumda okuduğum kadarıyla anladığım şu benim, tamamen mantık yürütüyorum bilimsel ya da ruhsal bir şeyler bildiğimden değil,bazı kişiler daha dışa dönük, kendini daha kolay teslim eden , daha açık , kısaca daha rahat yapıda kimseler..Bazı insan tipleri ise daha kontrollü, gardları olan, kendini kolay teslim etmeyen, ketum yapıda insanlar.
Eğer o bahsedilen enerji meselesi söylenildiği kadar önemli bir şeyse , dışa dönük ve yaşadığı ne olursa olsun hala pozitif düşünme gayretinde olan iinsana ulaşmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum, dolayısıyla orada haliyle etkileşim daha fazla olacaktır , ya da bu ruhsal gelişimcilerin söylediği moda tabirle akış .
Eğitimde de böyledir hani, kendini kapatmayan çocuğu daha çabuk çözersin, daha çabuk öğretirsin.
İçi dışı bir, sıcak bir insanı daha çabuk kavrarsın, kendini göstermeyen kişileri çözemezsin.
Oluruna bırakan ve fazla ciddiye almayanın işi daha hızlı yol alır , didikleyen , sonuçla ilgili endişeleri olanda hep bir sorun çıkar . Bu enerji de enerji denilen şey de böyle galiba, yani ne kadar sıkılsak da bu lafı duymaktan , enerji bilimin desteklediği bir şey yadsıyamayız. Kısaca belki de siz, akışa izin verdiniz denebilir.
Tabi bu başta da söylediğim gibi bilimsel gerçeklere dayandırdığım bir şey değil, o gerçeklerin ışığında akıl yürütüyorum sadece.Şimdi siz 'bende çok iyiydi , nasıl oldu ' diyince böyle düşündüm.

Asmin cafe Can oradan ayrılmış bir şekilde iletişim bilgileri olan paylaşabilir mi ? Sevgiler hepinize

Dışadönük de değilim ben buna katılmıyorum daha önce 10 farklı kişiye fal baktırmışımdır ilk kez bu kadar net bildi diyebildiğim biri oldu hatta korktum bir daha fal baktırmam dedim sonrasında. yakın geleceğe dair zaten planlı olan şeyleri bildi ama sürpriz olarak gelişenleri bilemedi geleceğe yönelik söyledikleri de bence olmayacak o kısmı salladı gibi geliyor

Bende onu bulamadım. Bana az çok tutturabilen isimlerdendi
Cafe ile konuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama ailesi ile ilgili bir durum olduğunu ayrıldığını söylediler ben bir ümit burada iletsim bilgileri olan biri olur diye yazdım ama şans artık insallah kendisi yada yakınları burayı takip ediyorsa yazar umarım bende de üzerinden baya zaman geçti geçte olsa dediği şeylerden olan şeyler olmuş o yüzden tekrar baktırmak istedim

Zeynep in dediklerinin çoğu çıkıyor bende baktırdığım en iyi falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…