İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar buraya ait degil biliyorum ama baska baslik bulaamdim.
dogum haritasi veya tek soru danismaligi yapan memnun kaldiginiz bir astrolog varmi?
daha önce gül hanim diye birinden bahsetmisiniz ama instagram da bulamadim. özeldende yazabilirsiniz.

@uranusyenrose hesabı, bircok arkadasım da baktırdı herkes cok memnun kaldı, mutlaka deneyin

yeni uye olan bir uye falci guzellemesi yapinca otomatik olarak anliyorum
Yeni bir üyenin zeynep i bilmesi şaşırttı. Buradaki eski üyeler bile bazen birbirine soruyor hala zeynep in numarasını
Ben ziyaretçi olarak okuyordum şimdi üye oldum. 3 senedir baktırıyorum ben Zeynep e yurtdışında yaşıyorum özel bi numara verdi kimseye verme dedi WhatsApp üzerinden konuşuyoruz.

Ben ziyaretçi olarak okuyordum şimdi üye oldum. 3 senedir baktırıyorum ben Zeynep e yurtdışında yaşıyorum özel bi numara verdi kimseye verme dedi WhatsApp üzerinden konuşuyoruz.
Evet cidden cok inandirici.

Şunu anlamakta zorluk yaşıyorum
Herkese,söylenen her şey çıkmak zorunda mı?
Ve fakat,bana çıkmadıysa o falcı kötü mü
Değil,zira bir başkasına çıkmış dedikleri
Ben kimsenin reklamını yapmıyorum ama çıkanı yazıyorum
Özellikle Zeynep le ilgili yazayım ki bende iyidir…
Hastalıklarımı ,ben yaşamadan bilmiştir ,eski eşim,ailem,hayatıma dahil olmaya çalışanlar…isimlerine kadar diyeyim…
Sizde tutmadıysa baktırmazsınız olur biter…
Ayrıca,yeğenimde tutmamıştır genelde
Hepsi bu…

Evet haklısınız falın enerji işi olduğuna inanıyorum tamamen kötülemekte iyi birşey değil,siz en son zeynebemi baktırdınız? Yani hep zeynebemi baktırıyorsunuz dedikleri sizde hep çıkıyor demekki,şanslısınız. Bende de mesela fal ilk başta çıkar gibi oluyor ama sonradan tam tersini yaşadığım oluyor.

siz hep horary mi baktırdınız acaba?Harita yorumlama konusunda fikriniz var mı?[gül hanım icin sordum

Ben kimseye iyi ya da kötü demiyorum çünkü biliorum ki bana iyi olan başkasına olmayabilio. Bende olumlu dediği tek birşey çıkmadı ondan dolayı soluorum. Başkasına çıkabilirim. O ben bilemem

Bende de mesela biliyorsun kaç kere sormuşumdur Zeynep'i sana bana böyle dedi vs. diye. Evet çıkan oldu mu oldu ama asıl konu çıkmadı. Ama yine de Zeynep'i hiç çözemedim boş bir kadın değil bence spesifik şeyleri de biliyor ama çıkmadı nerden baksan 1,5-2 sene oldu ve hep aynı şeyi söylüyor kim bilir belki belli zaman sonra çıkar. O zaman yazarım buraya.

Kızlar daha önce konuştuğumuzda söylediklerim vardı bilenler benim mahkemem vardı tabi bu işler kağıt işi mantık işi falla olcak şey değil ama malum işte batak insan merak ediyo Baktırdığım burda konuşulan bilinen gibi her falcıya baktırmışımdır kimisi kazanırsınız dedi çok azı kaybedersiniz dedi olumlu olumsuz bişeyler dendi
Ama bilin bakalım noldu duruşma olmadı mahkememiz ertelendi çok ileri tarihe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…