İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep e 1 kez gittim asıl konu çıkmadı, merak ettim de tekrar tekrar gidenlere aynı şeyleri mi söylüyor yani paralel mi bir önceki faliyla merak ettim?

Zeynep e 1 kez gittim asıl konu çıkmadı, merak ettim de tekrar tekrar gidenlere aynı şeyleri mi söylüyor yani paralel mi bir önceki faliyla merak ettim?
Ya Zeynep in olumsuz dedikleri bende kesin hep çıktı. Ama olumlu güzel dediği gelişmeler çıkmadı. Ama olumsuz birsey bana diosa bil ki kesin çıkacak diye düşünüorum. Zeynep e baktırırsam şundan dolayı baktırırım olumsuzsa söyler en azından onun olumlu dedikleri asla çıkmadı bana

İnstagram ve twitterda yakamoz kullanıcı adında tarotçu var 3 aydır yazıyorum bana cevap vermiyor hiç denk geldiniz mi acaba ?

İnstagram ve twitterda yakamoz kullanıcı adında tarotçu var 3 aydır yazıyorum bana cevap vermiyor hiç denk geldiniz mi acaba ?
Vallahi bende ona yazdım ama dönmedi en azından bakmıyorsa bile olumsuz bir dönüt verseydi iyiydi hoş bir tutum değil

fal tecrubeleri olan biri olarak ben de yazmak istiyorum zeynepe baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı anda iyi,bakır köy ümit koca baktırdım iki yıl sonrasini öngördü yani henüz bişey yok,Ankara turuncu kafe ireme baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı,buradaki bı üye tavsiyesi ile cansuya baktırdım anda gerçekten çok iyi yakın vadede dediği şeyler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…