- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Tatlım o vefat etti .kör melahatin numarasını bilen var mı
Ne kadara bakıyor canım ? Bir de iyi mi gerçekten
Ya Zeynep in olumsuz dedikleri bende kesin hep çıktı. Ama olumlu güzel dediği gelişmeler çıkmadı. Ama olumsuz birsey bana diosa bil ki kesin çıkacak diye düşünüorum. Zeynep e baktırırsam şundan dolayı baktırırım olumsuzsa söyler en azından onun olumlu dedikleri asla çıkmadı banaZeynep e 1 kez gittim asıl konu çıkmadı, merak ettim de tekrar tekrar gidenlere aynı şeyleri mi söylüyor yani paralel mi bir önceki faliyla merak ettim?
Valla ben bayagı begendım. Söylediği seyler vadesiyle oldu bende.. 120ye baktırmıstkm ben ama 2 ay oldu, zam gelmiş 150 tl canım su an tek soruNe kadara bakıyor canım ? Bir de iyi mi gerçekten
Kızlarrrr kimse baktırmıyor mı yaaaaÇıkan fallar yokmu kızlar
Vallahi bende ona yazdım ama dönmedi en azından bakmıyorsa bile olumsuz bir dönüt verseydi iyiydi hoş bir tutum değilİnstagram ve twitterda yakamoz kullanıcı adında tarotçu var 3 aydır yazıyorum bana cevap vermiyor hiç denk geldiniz mi acaba ?
Baktırdınız mı acaabaaMedyum adriana fal baktıran var mı burda çok meşhur ama adı hiç geçmemiş şaşırdım
Ben bi yorumunu okuduğumda enerjisi uymadığına bakmıyormuş ama bi kaç arkadaş mesaj attık hiçbirimize mi uymuyor yani anlamadımVallahi bende ona yazdım ama dönmedi en azından bakmıyorsa bile olumsuz bir dönüt verseydi iyiydi hoş bir tutum değil
Medyum adrian gay gibi olan hani o mu?Baktırdınız mı acaabaa
Sanirim olumsuz bile dönüş yapmadı yani garip.Ben bi yorumunu okuduğumda enerjisi uymadığına bakmıyormuş ama bi kaç arkadaş mesaj attık hiçbirimize mi uymuyor yani anlamadım
Evet ;( başka varmı memnun olduğunuz dedikleri çıkan falcıSanirim olumsuz bile dönüş yapmadı yani garip.
Evet o baktırdınız mı sizMedyum adrian gay gibi olan hani o mu?
Ben baktırmadım ama aylar önce arkadaşım baktırmıştı ve dedikleri çıkmamıştıEvet o baktırdınız mı siz
Anladım çok teşekkür ederimBen baktırmadım ama aylar önce arkadaşım baktırmıştı ve dedikleri çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?