- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Zeynep in dediği bana tam olarak şu an çıkmadı. Dediği şekilde olmadı. Diğer dedikleri de olacak şeyler değil ben daha baktırmam. Kontes cafe Canan da dedikleri çıkmadı anıda bilememiş. Mandal cafe toprakta patladı. Seyhan çok kötü patladı dejavu cafe. Laf cafe Çiğdem de patladı. Çok fazla patlayan var cidden eskiden beyaz Melek te olan Ahu feci patladı dediklerinin tam tersi oldu. Neslihan patladı sütlü kahve çok fazla atmış hemde çok. Taksimdeki roza patladı. Asmindeki hepsi patlamış. Çok çok fazla patlamışlar. Daha ne kaldı. Valla telefonda birkaç bastırdığım var onlarda baya baya patlamış. Onları yazmak bile istemiorum. O kadar daha fazla var ki onları artık yazmak bile istemiorum. Yukarıda yazdıklarım çok fazla patlayanlar hele fincan cafe Şenay o tam bir sallamacı hep iyi soluo tekrar gidelim diye ben ve üç arkadaşıma ole yaptı halbuki tek bir gelişme olmadı herşey tam tersi oldufal tecrubeleri olan biri olarak ben de yazmak istiyorum zeynepe baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı anda iyi,bakır köy ümit koca baktırdım iki yıl sonrasini öngördü yani henüz bişey yok,Ankara turuncu kafe ireme baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı,buradaki bı üye tavsiyesi ile cansuya baktırdım anda gerçekten çok iyi yakın vadede dediği şeyler oldu
Ben yazayım iyi fal bilen var mi acabaKızlar burası bana tedavi olarak geliyorduuuu neden artık kimse yazmıyor paylaşmıyor
aynen banada öyle oluyorduKızlar burası bana tedavi olarak geliyorduuuu neden artık kimse yazmıyor paylaşmıyor
simdi ikili iliskilerde üç aşağı bes yukari denilcek seyler belli. bide cok detay verdinmi. oh mis senaryo yaziyorlar bazi yorumcular.Herkes anı iyi biliorum gibi gelio sonu hüsran biraz ara veriyorum. Param bitti tükendim fallar yüzünden kimin için baktırsam bin beter oldu
Zeydere bende iki kere attim biri dündübu ara zeydere 2-3 fal atmisliim var sene basindan bu yana, ilk fali sanki iyi sanmisim ama yeni tanisicagim sportif erkeklen henüz tanisamadik ^^ yaz aylarinda olucakdi ama öyle birsey yok.
sanki ani iyi biliyormus gibi geliyordu ama gelecekle ilgili hic birsey tutmamis, bide ilk fali ve 2. fali celiskiliydi.
ben değişik isimler arıyorum hep aynı kişilere baktırıp birşeyler beklemekten sıkıldım. Bu arada vadelere bende inanmıyorum ama bazı falcılar çok spesifik bilebiliyor ya orada kazanıyolar bence. Vadeler gelecek falan bence hikayeZeydere bende iki kere attim biri dündüilk faliyla benzer seyler söyledi ve ilk falı kismen cikti bende ama asil konuyla ilgili daha cikmadi. Vade vermis ama vadelere hic inanmam. Fala da inanmam. Bos yere baktiriyoruz (yani ben) ama hosuma gidiyor arada takilmak
Didar evrene kalsa iki sene once evleniyodum. Cocuk gelin yapacakti benifal sepetinde berra alin diye biri var. merakdan ona atmisdim, 2500 krediye baya iddali heralde diye düsündüm. ama degmez klassik herkese uyucak bir faldi hic hosuma gitmedi.
Nurbin görür diye ayni yukarisi gibi klassik herkese uyucak seyler nokta atisi fln da yok.
sene bbaslarinda cigdem atli dyie yorumcuya danismisdim ozamanlar begenmisim ama simdi tekrar dinleyince farl ettimki cok atmis, yazin teklif alicakdim güya. heralde güzel seyler söyledi diye begenmisim ^^ bide nokta atisi yok bu ara.
arnisa bahadira yollamisdim bundan kac ay evvel, anda iyi gecmiside eh iste bilmis ama gelecekle ilgili vadeleri patladi.
bide didar evrene yollamisdim pek fazla bilgi vermemisdim ama memnun kaldim. bence hissli hatun. ama fallarada pek bel baglamamak lazim. burda begenmemis olanlarda var.
Evett bu kisma bende katiliyorum “spesifik”. Ayda 1 atarim genelde yada o iki uc bes ayda bir falan. Bagimlisi degilim cok sukur. Ama farkli kisileri de bulamiyoruz burada. Biri parliyo sonra foyasi cikiyo; zeynep gibiben değişik isimler arıyorum hep aynı kişilere baktırıp birşeyler beklemekten sıkıldım. Bu arada vadelere bende inanmıyorum ama bazı falcılar çok spesifik bilebiliyor ya orada kazanıyolar bence. Vadeler gelecek falan bence hikaye
İkisi de telefonda. Zeynebi bende denemedim. Ama pek iyi oldugunu dusunmuyorum burada hakkinda cok sey yazildi cizildi. Havin bende iyiydi ama onunda seveni cok sevmeyeni cok tutani var tutmayani girlazeynep ve havine bakdirma sansim olmadi simdiye kadar, heralde telde bakiyorlar diye sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?