İstanbul'da Fal - Falcılar

Alınmıyorum, gücenmiyorum canım.
Şu an o da aşık ben de aşığım. Ama ileride katlanamayıp nefret etmekten korktum. Hayat bugün değil. Çok iyi insanlar ama değişmeyecek ya da çook zor değişebilecek şeyler. Benim babannem pisti. Mutfağa girdiğinde yemek yapsa iğrenirdim ve biz birlikte yaşıyorduk. Babam bir ay dus almaz bazen, annem deliriyor, zorluyor. İleride böyle olmasından korktum.

Hayat bugünden ibaret değil o yüzden ailemi de kendimi de düşünmem gerekti. Belki benim için değişmeye çalışırdı bilmiyorum. Ama o mutsuz olurdu bundan. Gözümün

Dualarınıza ihtiyacım var. Kendimi tutmam gerek ve kararımın arkasında durabilmem gerek. İkimize de dua eder misin canım o da onu olduğu gibi kabul edebilecek biriyle çok mutlu olsun

Yani canım açıkcası şöyle bir yorum yapacağım insanları yargılamayı asla sevmiyorum doğru bulmuyorum çünkü herkesin başına birgün aynı şeyler gelebilir kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sonuçta. Ama bazı doğrular vardır bunlar değişmez birincisi aile yetişme tarzında belliki sıkıntı var böyle bir ailede nasıl olunurdu bilemiyorum ama iki çeşit insanda var kötü ortamlardan sağlıkla çıkan birde o kötü ortama kendini adapte eden bu biraz irade güçle alakalı bir durum sanırım. Bu çocuk birkere hasta bunu kabul etmen lazım çünkü bu anlattıkların psikolojik bir hastalık. Bunun farkında ve bunu iyileştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyor irade noktası çok zayıf bu tabi senin söyleminle en önemlisi biran önce psikolojik bir tedavi görmesi lazım yani intihar eğilimi var, istifçilik var, içki var, iradesi zayıf yani çok zor bir durum Allah gerçekten karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın. Sıkıntılı bir durum.

Mesela ben eski ex'i severdim sonra adamın cinsi sapkın olduğunu öğrendim sürekli kadınlara karşı farklı istekleri olan onları cinsel obje gibi gören sadık olmayan sürekli aldatan bir adam şimdi ona sorsan ben iyi bir insanım vicdanlıyım yardım severim der ama yaptıkları yanlış doğru değil kötü biri yani şimdi sen kalkıp bu insana iyi biri değişebilir diyebilirmisin ben diyemem bana göre toplum tarafından dışlanması gereken zararlı bir insan %99insana görede öyle maalesef bazılarımızın seçimleri yanlış ve o yanlışı düzeltmek bizim görevimiz değil bu durumları böyle insanları çekmekte kendimize yapabileceğimiz en büyük haksızlık ve yanlış olur olaylar farklı ama içerik ve sonuçlar aynı o yüzden bence için rahat olsun düzelir tedavi olur gerçekten sağlıklı bir insan haline gelirse ondan sonra düşünürsün ama kendinin emek harcaması güçlü olması lazım kimse kimseyi ayağa kaldırmak bakıcılık yapmak zorunda değil.

Son düzenleme:
Birde şu dikkatimi çekti babaannen ve babandan bahsetmişsin acaba onlara karşı çok önyargılı baktığın belkide biraz abarttığın için karşına böyle bir insan çıkmış olabilirmi çünkü bazen hayat bizi en korktuğumuz sevmediğimiz şeylerle sınar ya. Daha beterini yaşayıp mevcut durumu anlamak gibi bilmiyorum bunu şimdi kendi kendime düşündüm bazen çünkü bende yaşıyorum neden rahatsız oluyorsam onun daha bir kötüsüyle karşılaşıyorum çünkü.

Haklısın kuzum. Benim istememle düzelmez zaten , ben kimseyi zorla değiştiremem. Yargılamak da değil ben o hayatta yapamazdım, o mutlu öyle. Çocukluğunda yaşadıkları, annesinin yaşadıkları kolay değilmiş, farkındayım, belki bunlar da etkili oldu. Babaannesi temizlik hastasıymıs, onu sinirlendirmek için çocukken eve ayakkabı ile girermiş. Baba çok şiddet uygulamış 6 7 yaşındayken, anne baba ayrılınca baba tarafı da hiç görüşmemiş. Bunlar da etkilemiş. Ama biraz da huy, karakter işte.
Şu an intihar eğilimi yok gibi ama emin olamıyorum. Alkol arada ben de alıyorum, ama o sağlığını kötü etkilediği halde devam ediyor, seviyor çünkü. İstif ve hijyen konuları beni en çok en kötü etkileyenler. O, benim ailemle evimdeki yaşamım seni neden bu kadar ilgilendiriyor, kendi evimizde böyle olmaz diyor, ama sürekli evlilik konusu açıyorlardı, geriliyorum düşündükçe.
Dediğin gibi eğer kendisi değişmeye karar verirse ve sağlığı karaciğer sorunu için de tedaviye karar verirse, benimle doktora giderse o zaman düşünürüm.
Bana sevgisinden, ilgisinden ve sadakatinden şüphem de yok. Çok özlesem de kendimi tutmak zorundayım

Son düzenleme:
Evet belki de dediğin gibi. Babannem ablamı küçükken memelekete götürürdü. Ablam yanında alışmıştı patatesleri vs eliyle yağlı yağlı yemeye. Babannem elini yıkamazdı tuvaletten çıkınca, mutfakta bir şeye dokunsa iğrenirdim. Rahmetli her açıdan çok zordu zaten, iftiralar kavgalar vs. Babam da 60 yaşına kadar anneyle yaşayınca ona benziyor. Mesela yap şişesinin kenarından dökülmesin diye yağ yalardı, delirdim. Kendi evimde rahatsız olduğum, tartıştığım şeylerin benzerlerini ileride ömür boyu yaşayamam. Aşk bitince katlanamam, nefret ederim diye korkuyorum.

Belki dediğin gibi ailemde kötü hissettikçe başıma yine geldi. Sınanıyorum belki.

Son düzenleme:
Kizlar bu arada instagram sihirli_fall paylasmistim, ona baktiranlar yorumlarini paylasabilirler mi, cok merak ediyorum yorumlari benim begendigim kadar begenildi mi.
Merhaba
Ben kendisine baktırdım
Boşandığını bilemedi,beni evli olarak düşündüğü için oradan gitmek istedi
Ama ben boşandığımı söyledim karşılıklı güldük,bu noktadan sonra zaten çok önemi kalmamıştı
Bazı tarihler verdi
Ben kahve yolladım ancak bence tarot açtı gibi geldi bana
Enerjisi güzel ama bir daha baktırmam
Ücreti 70tl

Yaaa sasirdim gercekten. Bende cok iyi bildi herseyi.

Kahve ve tarota ben zaten asla baktirmam artik, cunku bana cok sacma geldi her zaman. Bi arkadasim bakmisti bana tarot yillar once, bana sinifta kalacaksin demisti cunku o an ki dusuncem oyleydi ama napip edip sinifi gecmistim.

Yaa ben hayat ağacı dediği şeye baktıracaktım. Ebced ile bakıyormuş yıldızname gibi. Şu an emin olamadım Ne yapsam acaba

Yaa ben hayat ağacı dediği şeye baktıracaktım. Ebced ile bakıyormuş yıldızname gibi. Şu an emin olamadım Ne yapsam acaba
Guzelim icinden ne geliyorsa onu yap. Baskasinin cok begendigi falciyi biz begenmiyoruz ve tam tersi olur her zaman. Ebru Gundes'in falcisini bile begenmeyen cok dusun yani.

Bende sizin adınıza üzüldüm boşuna giden para nolursa olsun
Öyle maalesef
Ben zaten yeni biri olursa deniyorum
O da ayda 1 ancak
Zeynep’i beğendiğimi yazdıklarımı okuyanlar biliyor zaten
Ayrıca,çocuğum instagram hesabından yazdı
Sağolsun sihirli Fall hanım da oradan gitmek istedi
Ancak yolu maalesef yanlıştı

Genel olarak,bazı falcıları tenzih ederim,kolpa…çoğu
Bu kelimeyi kendime yakıştırmadım aslında ama gerçek bu
Benim baktirdigim falcilarin dekontlarini gorseniz şok gecirirsiniz, hepsi fiyasko hepsi. Inanin hep diyorum artik yeter diye ama yinede ariyorum ve deli gibi ona buna baktiriyorum. Akillanmiyorum bi turku. En son bunu begendim ve cok sevindim nihayet dedim kendi kendime. Bakalim pazartesi yine baktiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…