İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, baktirdiniz mi merak ettim?

bu arada hafta sonu Ankara'ya gitmem gerekiyor bir iş için eğer git ve dene dediğiniz bir falcı varsa alabilirim

fal sepetinde önereceğiniz bir falcı var mı yeni de olur. tarot falında %30 indirim varmış birilerinde denemek istiyorm yoksa şule naz a atacağım

Cansu ile ilgili gelişme yaşayan varmı ?

Merhaba geçen hafta Maltepe zumrut evler Erdoğan diye bir adamın ofisine gittik saçma sapan fal bakiyir daha önce baktiran ve çıkan varmı yazlar izmirdeymis

Kızlar şoktayım. Zeynep'in dediği çıkmaz diyordum ama 5 ay sonra çıktı. 8 ay birlikte olduğum Eski sevgilim dün gece yazdı. Aldatmıştı, aynı anda 2 ay filan devam etmiş ve ben öğrendikten bir hafta sonra da kızın ailesiyle tanışmıştı. Ben de kızı bulup anlatmıştım, 2 sene önceki eski sevgilisi olduğunu öğrenmiştim.

Zeynep de çok pişman olacak , arayacak demişti, hatta onun ağzından konusurken kaybedince seni sevdiğimi anladım, sana aşığım çok aptalım, affet diye yalvaracak demişti. 3 saate yakın yalvardı sarhoştu. Ben ilk 3 ay dönsün istiyordum ama artık istemiyorum. Hep çok ilgisizdi, aynı şehirde 2 hafta görüşüyorduk çoğu zaman, 10 dk yürüme mesafesine gelmiyordu hep ekiyordu. Çok ilgisizdi. Her şeye rağmen katlanıyordum, seviyordum. Ama aklımı deli gibi karıştırdı. Özürler diledi, yalvardı. Nasılsa bu kız beni bırakmaz kafasında olup rahat davrandığını da kabul etti. Senin değerini bilemedim, Evlenelim keşke hiç böyle davranmasaydım , yeter ki görüşelim, evlenme teklifi edeceğim, asla aynı şeyler olmayacak vs. Ben de hayatımda birisi var ve çok mutluyum, gelecek ne olur bilmiyorum, düşünmüyorum ve şu an iyiyim. Kimseyi aldatmam , üzmem de dedim. Bir aydır tanıdığın birisiyle evlenecek misin, saçmalama, ben seninim sen de benimsin. Seni seviyorum ve evleneceğiz vs dedi. Ben de tavrını koydum işte.

Benim yaklaşık bir buçuk aydır bir ilişkim var. Deli gibi eğleniyorum, mutluyuz. Görüşmediğimiz gün sayısı 5 6 anca. Her gün bulusuyoruz. Annesi beni çok seviyor sürekli Şubat'ta istemeye gelelim diyor sevgilim.
Onun da başka durumları beni korkutuyor. Yani sevgi ve belki aşk okey ama iş durumları vs. Babama açıkladığımda istemeyebileceği bazı noktalar var. O çok özgür ruhlu, plan yapmıyor ben çok panik ve tezcanlıyım. İşinin de getirisi olabilir ve aile de öyle, biraz pisler ve bu konuda çok geriliyorum. O da rahat olmadığımın farkında, evimiz böyle olmaz, aileyle böyle diyor. Hiçbir zaman rahat bir hayatımız da olmayaccak maddi anlamda. Ben paracı değilim , babamın tepkisi ne olur bilmiyorum. Yakın akrabalarımı da tahmin ediyorum ama umursamam.

Bunlar harici Baya deli aşk sarhoşuyuz. eğleniyoruz, çok güzel sohbetler ediyoruz. Ruhumu aşırı doyuruyor. Ben biraz Eskişehir'de biraz İstanbul'da yaşıyorum. Eski sevgilim de Eskişehirde. 10 dk yürüyüp beni görmeye gelmiyordu. Sevgilim iş için olmadığı halde İstanbul'a geldi beni görmeye, 2 gün kaldı.

Upsy.daisy i ilk ben önermiştim forumda. İsmindeki harfleri bilmiş, karakterini ve tarifi de uyuyor. Şaşırdım baya.

Geç de olsa Zeynep'in dediği çıkmış oldu.

Şimdi tekrar baktırsam mı diye düşünüyorum. Zeynep iki kişi için bakar mı? Ya da şuna baktır dediğiniz birisi var mı?

Ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü. Sadece aşk mı yoksa sevgi+mantık mı düşünmeliyim

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Ben çok iyiyim. Yeni bir aşka yelken açtım, aylardır da fal baktırmıyorum. Elinizdeki falcı numaralarını gönderir misiniz, aklıma uyana baktırmak istiyorum bir seferlik.

Cıvıltı Cafe - Suna:

Kızlar bu falcıya aylar önce baktırmıştım. Söylediği harflerde biriyle sevgiliyim şu an, sadece 2023'te sevgililik demişti ama biz 1 haftalığız.

Bir ilişkide zorluk yaşadığımı bildi.

Nerde zorluk var onu buluyorsun dedi, bence de öyle.

Öbürünü kafandan atarsan bunla olur, hem de çok güzel olur dedi.

Şu anki kişinin insani yönü çok iyi, öbürü kabaymış dedi.

1 erkek çocuğum olacakmış.

Şu an tanıştığın çocuk iyi, mesleği farklı dedi.

Bu kişiyle ciddiyete gider dedi, 2024'te evlilik olacak dedi.

Bilmiş olmuyorki çünkü Zeynep herkese aynı cümleyi kuruyor herkese eski sevgilisi için gelicek pişman olcak önünde eğilcek vs vs diyo o yüzden açıkcası oraya takılma. Diğer konuda yorum yapacak olursam erkekler aşık olduğu sevdiği kadınları herzaman görmek ister sürekli buluşmak yazmak ister ben böyle erkekler sonradan gelince sadece 2tane sebep geliyo aklıma muhtemelen başka kızla birlikteydi ciddiyete gidiyordu problem oldu bozuldu hırsından kızı kıskandırmak için evlilik yaparak kızdan intikam alacaktır bunu erkeklerin %90'ı yapar. 2.ciside yine istediği hayatı bulamamıştır darbe yemiştir aldatılmıştır nebiliyim yine karşı cinslerden sıkıntı görmüştür ve sende zamanında uysal güven veren bir tarafın varsa en iyisi buydu deniyim diye gelmiştir. Bana göre 2 türlüsüde bir kadını aşağılayan bir hareket ilk tercihi hiçbirzaman olmadığım bir adamın 2.tercihi asla olmam sonu iyi gelmiyor çünkü. Yeni tanışmış olsan geçmişinde yaşanmışlıkları bile olsa güzel gidebilir ama diğer türlüsü maalesef olmuyo.

merhaba kızlar cumartesi günü Ankara ya gittim sizlerin burada bahsettiği masal cafe nehirdi sanırım o cafeyi buldum ve gittim nehir hanım online bakıma geçmiş ve yoktu. oradan çıktım yine aynı çevrede bir cafede kapıda kahve falı+kahve 50 tl yazıyordu öylesğine girdim. Ekrem isminde biri vardı kahve falı baktırdım yani bence denenebilir çünkü bir çok şeyi doğru bildi hayatıma dair. gitmek ve denemek isteyen olursa cafe adı bilmiyorum ama kızılay çevresinde bi karikatür cafe yNINDAKİ CAFE. eski bir yer kapıda tabelada kahve artı kahve 50 tl şeklinde yazıyı görürsünüz. cafe adı yada numara bilmiyorum dikkat etmedim

Aynen öyle, benim eskiden bir sevgilim vardı gayet ciddiydim beni bırakıp başkasına gitti , tabi göz kör olmuş hala adamı istiyorum geri. Gitmedik falcı kalmadı. Hepsi imkansız Dönmez dedi. Adam geldi döndü. Hem de eskisinden daha mutlu olduk . Sonra ben bıraktım . Hiç biri döneceğini bilmedi bari kesin değil deselerdi

Arkadaşlar tiktokta sahratarotkahve yazın tahtanın üstünde bir şeyler oynatıyor. Masanın altınıda çekti. Ben fala inanmıyorum ama sizce nasıl oynatıyor baktırıp baktırmamak konusunda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…