İstanbul'da Fal - Falcılar

Emelin rahat zamanında gıdersenız falı % 90 cıkar yıllardır gıderim

Aynen öyle. emir azad'a işten izin ala ala koşa koşa gitmiştim, fos çıktı. hiçbir şey bilemedi. geçmiş sayfalarda yazdım. bir de benim fal meraklısı olduğumu öğrendi ya sen suya baktırmamalıydın yıldızname bakmamız lazımdı sana, perşembe gel bakalım, senin sorularının cevabı onda falan dedi. e baştan söyleseydin. onu baktırsaydım!!!

bir de sende büyü var, çözmek lazım gibi saçmaladı. hiçbir şeyi bilemediği de cabası.

emir azad'a da gitmeyin brrrrrrr. bana amirler geliyor, onlar bunlar geliyor diye show yaptı dendiği gibi ama bildiği bir şey olmadı. bari geçmişi bil. geleceği tutturama. onu bile yapamadı.

Fal isinde karsilikli enerji cok onemli cok iyi bir falci bazı insanlara bakamayabilir enerjisi tutmazsa

kısslar ben kendime diodum gitmediğim falcı kalmamış diye ama neler varmış istanbulda iice kafam karıştı kime gitsem şimdi

Fal isinde karsilikli enerji cok onemli cok iyi bir falci bazı insanlara bakamayabilir enerjisi tutmazsa

yani begenmedıklerını söylüyor insanlar neden ısrarla savunmaya geçiyorsun ki anlamıyorum...
yok iyi anı olursa,yok enerji işidirr nedir yanıı
burda aylardır yorum yazan insanlar kötü diyor işte niye aksini ispatlamaya çalışıyorsun
çok mu beğeniyorsun devam et o zman gitmeye.....başkasının begenıp begenmemesı senı baglarmı...

ayrıca şimdi başlatmayın enerjisine bu nedir yaaa
iyi falcı herkese her zmanda bakar yok öle bişeyyy
sıkıldım artık begenılmemıs ıste nedır yanııı....olamaz mıı

puahahah angel çıldırdı...
hani arada bi kötü anına gelir vs. olur ama hiiç bilmeyecek diye bir şey, enerji tutmadı olayına inanmıyorum ben de...

gülden bana ilk gidişimde her şeyi bilmesine rağmen sizlere bilemedi diye listemden çıktı mesela.. iyi falcı iyi falcıdır. arada kötü falı olsa da enderdir.

mesela symbol nesil kız arkadaşı ile kavga etmişti kötü bakmıştır bana bir kez, konsantre olamadım kusura bakma demiştizaten fal sonunda.. böyle durumlar da olabiliyor tabi.

öyle işte.. ben emine akkaya ya gidicem yakınlarda fırsat bulursam o kadar...

kızlar dün abimle sevgilisi kadınlar kahvesi remziyeye gitmişlerr
su ya bakıyormuşşş
şöylekii abim memnun mu bilmiyorum ama 2 falcı arasınbda kladım

ya symbol meryem ya da remziye ?

symbol meryeme giden var mı?

kizlar haftasonu nostradamus Zeynep'e gittik arkadaslarimla beraber.3 kisiydik,kadin geldi fincanlara soyle bir dokundu ve ekledi "aranizda kim regl,ona bakmicam,cunku bana biri soyluyor ve o da biri regl iken ona bakmiyor". evet arkadasim gercekten regl idi.ama o onemli diil kalbim kut kut carpti yani:18: sonra bana fala bakti.dedigi gibi fincani acmiyor ama oldukca dogru seyler soyledi.gun de verdi ama biraz uzak bir tarih oldugu icin simdiden birsey diyemicem kizlar. o degil O' nun da akli bendeymis ama biz beraber olmicakmisiz,arada goruscekmisiz ama biz birbirimize gore diilmisiz.bu nasil istir ya ajsfbnakjsbfa . ama kadin hakli kizlar
bi de oldukca tatli bi kadin,yaklasimini da begendim.
ha ayrica diger arkadasima da once bakamamis,demis ki yok yani gelmiyo bisey soylemiyo demis.10 dakika beklemisler ondan sonra soylemeye baslamis.sevdim ben

symbol de meryem mı var o kadınlar kahvesı degıl mıydı
bırde su zeynep ne regl meraklısı bır manyak cıktı yaa
git canım bu arada sen emıneye bayıl paralarıı bakalım ne olacakk

symbol de meryem mı var o kadınlar kahvesı degıl mıydı
bırde su zeynep ne regl meraklısı bır manyak cıktı yaa
git canım bu arada sen emıneye bayıl paralarıı bakalım ne olacakk

arkadaşım gitmiş çatır çatır bilmiş ona, ben de gidicem ama öyle söylendiği gibi pahalı da diilmiş. ühühü (evet fala para bayılan bi aptal ve hala umudu alan bi aptalım ve döneceğini zannederek falcı peşinde koşan bi aptalım ben. neymiş? ühühü...)

zevk için baktır bosverne kadarmıs kıı

bu bahsettiğiniz emel nerde bakıyor kaça bakıyor merak ettim bende emel diye birine gidiyorum çünki.aynı kişimi acaba

Valla o zaman herkesin begendigi Armagan'i ben begenmedim dicem.. beni once sinemaci yapti sonra bilmem ne yapti derken bi yerde karar kildi. Tutarsizdi ve agzimdan cok laf aldi, ona gorede cevaplar verdi diye dusunuyorum.. bosuna yarim saat bakmiyomus, devamli birseyler almaya calisti agzimdan bi zaman sonra ister istemez muradina ulastida. Kardesimi erkek sandi ve ama niye oyle erkek gibi duruyo filan diyince, evet erkek gibi kizdir demek zorunda kaldim :)

ha ole çok değilmiş ama sen genede dönermi dönmezmi diye baktırma genel baktır boşver...Böyle düşününce kimse gelmiyooo...

yok artık tövbe... o döndüm dese bile inanmıcam o derece.. hayatımı planlarımı kurdum yeniden doğdum sen yoksun dedi çocuk daha ne desin(((((

he bi de emine'nin iyi yanı ark.ıma yeni ayrıldığı sevgilisi için " başında öyle ablalar anneler varken o çocuk n.h döner" demiş... umut vermemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…