Tuzvelika, bu bakırköydeki azat suryeli, yeşilköye de mi gdiyor aynı kişi mi acaba
artık pek paylaşım yapmak istemiyorum ancak azad'ı görünce yazayım dedim, bir arkadaşım baktırmış ve aşırı saçmalamaktan başka bir şey yapmamış. yıldızname falan hikaye dinlediklerime göre hiçbir şey bilmiyorum. ısrarla kaçınız.
emel'de ara sokaklardan birinde 2 katlı bir cafe'de bakan emel ise, eh işte, gidilmese de olur.
Hasan canim, Sarmasik Cafede calisiyor
bir kaç yıl evelsi bahsettiğiniz kişi'ye baktırmıştık...ve biz beğenmemiştik...kişilik analizleri orta şekleri....gelecek için söylenenler ise...foos!gayet sıradan bir falcı.denemek isteyen..denesin tabii..ben beğenmemiştim!!
Fal isinde karsilikli enerji cok onemli cok iyi bir falci bazı insanlara bakamayabilir enerjisi tutmazsa
ayrıca şimdi başlatmayın enerjisine bu nedir yaaa
iyi falcı herkese her zmanda bakar yok öle bişeyyy
sıkıldım artık begenılmemıs ıste nedır yanııı....olamaz mıı
symbol de meryem mı var o kadınlar kahvesı degıl mıydı
bırde su zeynep ne regl meraklısı bır manyak cıktı yaa
git canım bu arada sen emıneye bayıl paralarıı bakalım ne olacakk
arkadaşım gitmiş çatır çatır bilmiş ona, ben de gidicem ama öyle söylendiği gibi pahalı da diilmiş. ühühü (evet fala para bayılan bi aptal ve hala umudu alan bi aptalım ve döneceğini zannederek falcı peşinde koşan bi aptalım ben. neymiş? ühühü...)
zevk için baktır bosverne kadarmıs kıı
evet bi ay fal orucu tuttum zateno yeter 35 tl imiş:18:
bakırkoyde uc tane emel isminde fal bakan kisi var ayni emelden mi bahsediyoruz bilemedim
ben yasadiklarimi anlatayim genelde kadın erkek iliskisi yorumlar falcılar sorun cok farkli idi ve hepsini aynen anlatti hala da anlatiyor benim haftada bir mutlaka ugradigim biridir o bu kadar zamanda hic bos birsey soylememistir
ayrıca şimdi başlatmayın enerjisine bu nedir yaaa
iyi falcı herkese her zmanda bakar yok öle bişeyyy
sıkıldım artık begenılmemıs ıste nedır yanııı....olamaz mıı
ha ole çok değilmiş ama sen genede dönermi dönmezmi diye baktırma genel baktır boşver...Böyle düşününce kimse gelmiyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?