umudunu kırmıs gıbı olmayayım ama evet hepsı aynı tarıhı verıyorlar aynı seyı soyluyorlar ama sanırım bunlar senın olmasını ıstedıklerın senın enerjınden yolka cıkarak sana senın olmasını ıstedıklerını soyluyorlar...Bu yuzden tarıhler hep aynı oluyor......
Bıraz gecmıs okursan senın durumunda olan cok kısı vardı ıster 5 falcı olsun ıster 15 hepsının aynı seyı solemesı demek maalesef olucagı anlamına gelmıyor.......
Inanma kımseye sen hayatına devam et fallara takılı kalma olursa zaten olmus olur aa falda cıktı dersınn
örnek de benim buna. tüm falcılar aynı tarihi verdi sonra fosss
Hasan canim, Sarmasik Cafede calisiyor
bir kaç yıl evelsi bahsettiğiniz kişi'ye baktırmıştık...ve biz beğenmemiştik...kişilik analizleri orta şekleri....gelecek için söylenenler ise...foos!gayet sıradan bir falcı.denemek isteyen..denesin tabii..ben beğenmemiştim!!
umudunu kırmıs gıbı olmayayım ama evet hepsı aynı tarıhı verıyorlar aynı seyı soyluyorlar ama sanırım bunlar senın olmasını ıstedıklerın senın enerjınden yolka cıkarak sana senın olmasını ıstedıklerını soyluyorlar...Bu yuzden tarıhler hep aynı oluyor......
Bıraz gecmıs okursan senın durumunda olan cok kısı vardı ıster 5 falcı olsun ıster 15 hepsının aynı seyı solemesı demek maalesef olucagı anlamına gelmıyor.......
Inanma kımseye sen hayatına devam et fallara takılı kalma olursa zaten olmus olur aa falda cıktı dersınn
örnek de benim buna. tüm falcılar aynı tarihi verdi sonra fosss
gittiğim tüm falcılar banada aynı tarihi verdiler şubat-mart benim ayımmışbanada mı fos olacak yani :97:
tarihi tutturamamıslardır belki belki ileriki zamanlarda cıkar yaaaaaaa yapmayın hiç bişeymi cıkmadı:85:
Symbol Nişantaşındaki Bahar Asmalımescit sokakta Gemi Cafeye geçti. Eskiden Dileğin baktığı yer. İstiklal caddesinden Tünele doğru gidince sağdaki sokak. Orada soldaki cafe en üst kat. Bilgilerinize.
umarım olmaz ama kendini kaptırma bana da 2010 senin yılın x ay senin ay demişlerdi.. sonra dötümde patladı:) sonumuz benzemesin inş:)
bugün ancak bakabildim. ve size çok teşekkür ederim; sağol
B.köyde Aşkım cafede Azat var suryeli. Bu gün yıldızname baktırdım, merak ettiğim konu hakkında da su ya bakalım orda çıkar dedi. Daha önce ona gideb var mı çıkıyor mu dedikleri?
emir azad mı canım? siyah sakallı hafif iri yarı biri. o mu?
ben de ona su baktırdım sana perşembe günü yıldızname baktıralım dedi. umarım aynı kişi diildir!!!
slm arkadaslar!
bakirköy de birol diye biri varmis kendi yerinde bakiyormus, giden birkac arkadasim cok memnun kalmislar bileniniz duyaniniz var mi?
emir azad mı canım? siyah sakallı hafif iri yarı biri. o mu?
ben de ona su baktırdım sana perşembe günü yıldızname baktıralım dedi. umarım aynı kişi diildir!!!
Azat Yesilkoyde tamamen show yapıyor hıcbirsey bilmiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?