İstanbul'da Fal - Falcılar

örnek de benim buna. tüm falcılar aynı tarihi verdi sonra fosss

Bakırkoyde uc tane Emel isminde fal bakan kisi var ayni Emelden mi bahsediyoruz bilemedim
ben yasadiklarimi anlatayim genelde kadın erkek iliskisi yorumlar falcılar sorun cok farkli idi ve hepsini aynen anlatti hala da anlatiyor benim haftada bir mutlaka ugradigim biridir o bu kadar zamanda hic bos birsey soylememistir

ufff bencede öle zaten ağız birliği etmiş gibi olması tuhaf benim düşündüklerimi söylüosa yazık oldu paralarıma bulamıycakmıyız söle sak die söyliycek birini ya ztn tarihleri bekleyip bide cıkmıyınca daha büyük yıkım... biri olumsuz sölese o ii bakıo dicem o raddedeyim

Symbol Nişantaşındaki Bahar Asmalımescit sokakta Gemi Cafeye geçti. Eskiden Dileğin baktığı yer. İstiklal caddesinden Tünele doğru gidince sağdaki sokak. Orada soldaki cafe en üst kat. Bilgilerinize.

tarihi tutturamamıslardır belki belki ileriki zamanlarda cıkar yaaaaaaa yapmayın hiç bişeymi cıkmadı:85:

ah canım böyle bekleyerek hayatıma başlamayarak nerdeyse 2 senemi heba ettim. gözün aklın gördüğünü fallar yüzünden reddettim hep umut taşıdım. olmacak. çıkmıcak artık.

Symbol Nişantaşındaki Bahar Asmalımescit sokakta Gemi Cafeye geçti. Eskiden Dileğin baktığı yer. İstiklal caddesinden Tünele doğru gidince sağdaki sokak. Orada soldaki cafe en üst kat. Bilgilerinize.

gem en iyi falcıları seçiyor. izini kaybettim senem'im canım yaşlı teyzem de ordaydı ve dilek de ordaydı. dilek'e küsüm ama gemi'nin tercihleri doğru oluyo.. denemek lazım...

B.köyde Aşkım cafede Azat var suryeli. Bu gün yıldızname baktırdım, merak ettiğim konu hakkında da su ya bakalım orda çıkar dedi. Daha önce ona gideb var mı çıkıyor mu dedikleri?

B.köyde Aşkım cafede Azat var suryeli. Bu gün yıldızname baktırdım, merak ettiğim konu hakkında da su ya bakalım orda çıkar dedi. Daha önce ona gideb var mı çıkıyor mu dedikleri?

emir azad mı canım? siyah sakallı hafif iri yarı biri. o mu?
ben de ona su baktırdım sana perşembe günü yıldızname baktıralım dedi. umarım aynı kişi diildir!!!

emir azad mı canım? siyah sakallı hafif iri yarı biri. o mu?
ben de ona su baktırdım sana perşembe günü yıldızname baktıralım dedi. umarım aynı kişi diildir!!!

İki isimli mi bilmiyorum ama hafif iri yarı evet sakalı da var. Neden aynı kişi olmamasını umuyorsun kötümüdü?

artık pek paylaşım yapmak istemiyorum ancak azad'ı görünce yazayım dedim, bir arkadaşım baktırmış ve aşırı saçmalamaktan başka bir şey yapmamış. yıldızname falan hikaye dinlediklerime göre hiçbir şey bilmiyorum. ısrarla kaçınız.

emel'de ara sokaklardan birinde 2 katlı bir cafe'de bakan emel ise, eh işte, gidilmese de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…