İstanbul'da Fal - Falcılar

Pardon da kim begenmıs armaganı...herkesın begendıgı derken.....
ben basından berı okudum forumu hıc begendım diene rastlamadım....
2 kere fal baktırıp aman da armagan ıyı dıye buraya yorum yazanların yazdıgına güvenip de fal baktırmaya giderseniz begenmemenız normal...

Begenmeyenlerden cok begenenleri okudum ve gittim bu arada tonlamalarina dikkat edersen sevinirim.. devamli negatif dusunceler yayman ortami geriyor biraz. Rahatsizligimi belirtmek istedim.

Begenmeyenlerden cok begenenleri okudum ve gittim bu arada tonlamalarina dikkat edersen sevinirim.. devamli negatif dusunceler yayman ortami geriyor biraz. Rahatsizligimi belirtmek istedim.

ıste begenmeyenler benım kaale aldıklarım....
Tonlama bu.... sana yazılan bir şey yok
yazdıklarıma cevap vermezsen sana da cevap verılmez
e senın begendıklerını begenmek zorunda degılımm,ıstedıgıne gıdersın umrumda degıl....
negatıf derkenn evet sevgılın mutlaka donecek falcılara ınan hepsı aynı seyı soylüyorsa mutlaka olur mu dıyelımmm bu mu ıstegınn...ben burda kimseyi avutmuyorum kusura bakma
sana yazılmıs bır yazı yoktu kendın yorum yazdın ccevap vermezsen tonlamadan da rahatsız olmak durumunda kalmazsınn....

Senin sevgilin geri donmedi diye herkesinkide oyle olucak diye bir sey yok canim. Umarim donerde bu kizginligin sona erer :)).. bu arada beni ozledigini belirticek seyler yapmasi bile benim icin yeterli, kendini agirdan satan benim, ayrica baska birisiyle iliskisi olanda.. aslinda donmemesi onun icin en hayirlisi olur.

Şimdi 1 burda sevgılı bekleyenler bır bır uyelıklerını ıptal ettı beklemekten de vazgectı
2 benım olaylarım degıstı hayatım cok farklı aktı beklenen kımse yok
3 senın ozel hayatın sana kalsın neden burda detaylandırıyorsun kı, baskasıyla ılıskın varsa bana ne bıze ne....kendını agırdan satıyosan falcı falcı dolasma dıycem ama banane
4 hayırlısı olsun....
5 ıkılı tartısmasak artıkkk

Emelin rahat zamanında gıdersenız falı % 90 cıkar yıllardır gıderim

valla sana çıkıyorsa süper derim...umarım istediğin gibi olur herşey...ama bende ve arkadaşımda...%90 kısmı ....tutmayan bölümü oldu...
bir falcı...herkese...aynı gelecekten bahsederse....bu sıradan falcıdır benim için...ve emel hanımda benim için öyledir.tabii denemek isteyen,deneyebilir:)

symbol de meryem mı var o kadınlar kahvesı degıl mıydı
bırde su zeynep ne regl meraklısı bır manyak cıktı yaa
Git canım bu arada sen emıneye bayıl paralarıı bakalım ne olacakk

hıhıhı evet bizim işyerinen kız gitti anam ocak-şubat gibi masa fdeğişimi olucak demiş annesinin hastalığını felan bilmiş

anam hakkaten kızın annesi hasta ve bildi veeemasa değişimide doğru başka bölüme geçiyor kız yaa

remziyede var karrasız kaldımm ben yaa

Cunku hic bir kisisel bilgim yok ve bu yuzden sakinca duymuyorum.. bi ikinci anlatmak istedigim sey, eger falci karsi tarafinda isim ve anne ismini sormussa, bu kisinin suanki dusuncelerini aynen seninkisi gibi okur ve soyler. Yok boyle birsey olmayipta anlatmaya baslamissa pek bi beklenti icine girmemek gerekir diye dusunuyorum.

arkadaşlar nostradamus zeynep'in gelecekle ilgili söylediklerinden çıkanlar var mı bana bayağı uzun vadede şeyler söyledi nokta atışı yaptığı şeyler oldu şu anı çok iyi biliyor.gelecek tutturma oranı ne durumda

arkadaşlar nilüfer hanımdan ve göztepede gülsün hanımdan bahsediyorlar .rica ediyorum bilen varsa iletişim bilgilerini bana söylesinler.lütfennnnn

Bi kaç sene önce kadınlar kahvesi, symbol'un olduğu sokakta bi cafe'nin önünde tanıtım koymuşlar, gazete küpürü fln. Gazetede de Bülent ersoy'un falcısı yazıyor. Tabi biz meraklılar girdik içeri, tarot bakıyormuş sadece. Önce arkadaşıma baktı, ama çok olumsuz konuştu. Olumsuz derken, girdiği sınavın sonucunun iyi gelmeyeceğini, istediği işin olmayıp farklı bir iş olacağını... Ayrıldığı erkek arkadaşınla olmayacağını, başka birisi olacağını da söyledi. Arkadaşımın moral tabi sıfır, masaya döndü neredeyse ağllıcak. Ve o kızın söylediği gibi o iş, o sınav ve o sevgili olmadı. Ama başka sevgili ve başka iş oldu.
Bana söylediği hiç bi şey ise gerçekleşmedi :)

Aklıma geldi şimdi, sanırım gerçekten de aradaki uyum önemli.

merhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar ben pazar günü kadınlar kahvesinde meryem ablaya fal baktırdım çok ii bir elektirk aldığını söledi benden nişanlımdan ayrıldım ve nişanlımın adını yazdı açık renk arabası olduğunu söledi ve dönecek dedi yanımda kız kardeşim vardı onunla ilgilide bir çok şeyi bilmiş isim vererek bunların hepsi tesadüf olamaz ben memnun kaldım ama dönecekmi bilmiyorum onu gerçekleşirse yazıcam inş burdan pek ümidim de yok yaa neysee ama bende şöle ii fal bakan birini istiyorum şu ara çok ihtiyacım var (

biz de hep ablamla gider aynı anda baktırırdık.(artık o baktırmıyo tek gidiyorum )

ve falcılar bana onun hayatını, ona bnm hayatımı anlatır karışırdı. bana ısrarla evlilik ona ayrılık derlerdi. ühühüüh. bu da şimdi geldi aklıma...

meraba,

gerçekten çok iyi falcı-medyum tanıyorumm ...söylediği her şey çıkıyor..ilgilenirseniz size yardımcı olurumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…