Valla o zaman herkesin begendigi Armagan'i ben begenmedim dicem.. beni once sinemaci yapti sonra bilmem ne yapti derken bi yerde karar kildi. Tutarsizdi ve agzimdan cok laf aldi, ona gorede cevaplar verdi diye dusunuyorum.. bosuna yarim saat bakmiyomus, devamli birseyler almaya calisti agzimdan bi zaman sonra ister istemez muradina ulastida. Kardesimi erkek sandi ve ama niye oyle erkek gibi duruyo filan diyince, evet erkek gibi kizdir demek zorunda kaldim :)
Pardon da kim begenmıs armaganı...herkesın begendıgı derken.....
ben basından berı okudum forumu hıc begendım diene rastlamadım....
2 kere fal baktırıp aman da armagan ıyı dıye buraya yorum yazanların yazdıgına güvenip de fal baktırmaya giderseniz begenmemenız normal...
Begenmeyenlerden cok begenenleri okudum ve gittim bu arada tonlamalarina dikkat edersen sevinirim.. devamli negatif dusunceler yayman ortami geriyor biraz. Rahatsizligimi belirtmek istedim.
ıste begenmeyenler benım kaale aldıklarım....
Tonlama bu.... sana yazılan bir şey yok
yazdıklarıma cevap vermezsen sana da cevap verılmez
e senın begendıklerını begenmek zorunda degılımm,ıstedıgıne gıdersın umrumda degıl....
negatıf derkenn evet sevgılın mutlaka donecek falcılara ınan hepsı aynı seyı soylüyorsa mutlaka olur mu dıyelımmm bu mu ıstegınn...ben burda kimseyi avutmuyorum kusura bakma
sana yazılmıs bır yazı yoktu kendın yorum yazdın ccevap vermezsen tonlamadan da rahatsız olmak durumunda kalmazsınn....
Senin sevgilin geri donmedi diye herkesinkide oyle olucak diye bir sey yok canim. Umarim donerde bu kizginligin sona erer :)).. bu arada beni ozledigini belirticek seyler yapmasi bile benim icin yeterli, kendini agirdan satan benim, ayrica baska birisiyle iliskisi olanda.. aslinda donmemesi onun icin en hayirlisi olur.
Emelin rahat zamanında gıdersenız falı % 90 cıkar yıllardır gıderim
symbol de meryem mı var o kadınlar kahvesı degıl mıydı
bırde su zeynep ne regl meraklısı bır manyak cıktı yaa
Git canım bu arada sen emıneye bayıl paralarıı bakalım ne olacakk
Şimdi 1 burda sevgılı bekleyenler bır bır uyelıklerını ıptal ettı beklemekten de vazgectı
2 benım olaylarım degıstı hayatım cok farklı aktı beklenen kımse yok
3 senın ozel hayatın sana kalsın neden burda detaylandırıyorsun kı, baskasıyla ılıskın varsa bana ne bıze ne....kendını agırdan satıyosan falcı falcı dolasma dıycem ama banane
4 hayırlısı olsun....
5 ıkılı tartısmasak artıkkk
saol canm.:)) 1 saat demek.baya sürüyomus cidden...
emine'nin fiyato 200 tl imiş. öhömmm... gidemiyorum...
o parayi bana ver ben iki saat bakiyim
meraba,
gerçekten çok iyi falcı-medyum tanıyorumm ...söylediği her şey çıkıyor..ilgilenirseniz size yardımcı olurumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?