İstanbul'da Fal - Falcılar

bak bi de cnm, bi kaç gün arayla bi melek sevgi, kadınlar kahvesi pelin, symbol mehmet'e gitmiştim. hepsi evleneceğimizi vs söylemişti, ama biz ayrıldık. Hepsi aynı şeyi söylemiş dedin ya ordan aklıma geldi..

:S msj alınmıstır... benimde öle bi konu ztn hepsi ayrıldıgım sevgilimin dönüceğini hemde aynı tarihte dönüceğini söylüolar ama suan iptal oldu planlarım

şengül anı biliyor ama gelecek foss...bi melek sevginin de söyledikleri çıkmadı.majestic emre de aynı şekilde bende tutmadı...nişantaşı sembolde baharın dedikleri de çıkmadı bu arada.sembol cafelerde kimleri önerirsiniz gelecekleri çıkan??? serkan,levent,osman,kürşat,bora... bunlar da çıkmadı bende.

e cnm baska kimse kalmadı ztn=)

yok olacağına varıo cnm ztn sadece kritik yapıyım dedim anı süper sektirmedilerde nese gelecek içinde su subat ayı içinde belli olucak cıkarsa sölerim denersin sende=)))

Valla senin uzerine bende gittim.. biraz anlatiyim. Adami sicak buldum. Ailemizin kac kisi oldugunu bildi. Annemin yasadigi hereyi anlatti.. bana isle alakali birseyler soyledi bende ogrenci oldugumu soyledim hani bakalim ne kadar biliyor diye.. oda hayir is gozukuyor yakin bi zamanda baslicaksin bende evet henuz mezun olmadigimi ama ise giricegimi soyledim. Oda tamamen parasal kendi egitiminle alakasiz birsey yapicagimi soyledi ama iki sene sonra kendi meslegime baslayacagimi soyledi, ve dogru bildi bunuda. Iliskimide bildi, kus oldugumu ama sevgilimin ketum oldugu icin bir turlu beni aramaya cesaret edemedigini ve arayacagini.. sonra diger cocuk kim kiz dedi .. yeni tanistigim birisi dedim, ondan bir cacik olmaz, senin bu sevgilin benden bile durust birisi ve sana soyledikleri sonuna kadar dogru asla yalanla isi olmayan biri dedi ve bana gorede durust birisi. Onla ilgili guzel seyler soyledi hatta aileleri bile tanistiricagimizi soyledi ben sok tabi.. vs vs bakalim sana bildigi kadar banada bilicekmi, ama orda tanistigim bi bayan devamli gidiyormus ve ona dedikleri her zaman cikiyomus , hadi bakalim umutlandim yeniden :87:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım... inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...

hanımlar, kaçırdım bi yerde ucunu ben.
hangisinden bahsediliyor burda acep?:26::26::26:

Arkadaslar oncelikle hepinize merhaba siteye yeni katildim falla ilgili bazi goruslerimi sizinle paylasmak istedim yaklasık iki yildir ozel durumlar nedeniyle bircok kez fal baktirdim
Bakırkoyde klisenin sokagındaki Emelin uzerine gercekten kimseye rastlamadim
insan bu kadar mı bilir cok arkadasımı goturdum hepimizin derdi ask ve erkek degil konularimiz cok farkli
bir tanesinde de yanılmazmi benden her zaman 10 almıstır deneyin derim

hangi cafede bakıyo bu emel?

takılmayın kotu seylere beyninize almayın ben yıllar once oyle bırsey cok rahatsız oldum yıllarca evde bıle fıncan kapatmadım

takılmayın kotu seylere beyninize almayın ben yıllar once oyle bırsey cok rahatsız oldum yıllarca evde bıle fıncan kapatmadım

o kadınınn falının üzerimde bıraktığı etkiyi yok edebilmek için en az 20 falcıya daha gittim hala tam olarak içimdeki şüphe kırıntılarının dönem dönem hortlamasına engel olamıyorum... kadın resmen fal bakmadı zehir akıttı içime... forumda başkaları da yazdı geleceğe dair kehanetleri tutmuyor falan diye de biraz içime su serpildi işte... ne kadar çok insan geleceğe dair kehanetleri tutmuyor derse o kadar rahatlıyorum ben... :)

bir kaç yıl evelsi bahsettiğiniz kişi'ye baktırmıştık...ve biz beğenmemiştik...kişilik analizleri orta şekleri....gelecek için söylenenler ise...foos!gayet sıradan bir falcı.denemek isteyen..denesin tabii..ben beğenmemiştim!!

umudunu kırmıs gıbı olmayayım ama evet hepsı aynı tarıhı verıyorlar aynı seyı soyluyorlar ama sanırım bunlar senın olmasını ıstedıklerın senın enerjınden yolka cıkarak sana senın olmasını ıstedıklerını soyluyorlar...Bu yuzden tarıhler hep aynı oluyor......

Bıraz gecmıs okursan senın durumunda olan cok kısı vardı ıster 5 falcı olsun ıster 15 hepsının aynı seyı solemesı demek maalesef olucagı anlamına gelmıyor.......

Inanma kımseye sen hayatına devam et fallara takılı kalma olursa zaten olmus olur aa falda cıktı dersınn

slm arkadaslar!

bakirköy de birol diye biri varmis kendi yerinde bakiyormus, giden birkac arkadasim cok memnun kalmislar bileniniz duyaniniz var mi?

selam,

sermine nasil ulasabiliriz? özelden telefon nr. gönderebilirmisin lütfen...

tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…