valla bana söylediği her şeyi harfiyle yaşadım ve de yaşıyorumm ..alıyor suyu önüne başlıyor anlatmaya o yorumları nerden okudunuz bilmiyorum ama gerçekten çok iyi falcı olduğunu biliyorum..Tarkanla ve avukat sevgilisiyle ofiste fotoları var..ben bütün çevremi yönlendirdim hiçte mahçup olmadım ..kişilik analizi filan da yapmıyor olacakları ve gördüklerini söylüyor..
bu denız hanım galatasayarın karsısında en ust katta ıkı sene once yerı olabılırmı sarısındı hatta okan bayulgene de cıkmıstı flash tv de yorum yapıyormuydu?
süper su falı bakıyor söylediklerinin hepside çıkıyorr ..ilgilenen mesaj atabilir iletişim bilgilerini verebilirimm
şeker abla şimdi avcılarda bir cafede calısıyor
gerçekten ilgilennenler gerçek bir falcı medyum arayanlar özelden mesaj atabilirler.ben ayrı ayrı herkese özel mesaj atmam çok zorbenim amacım sizlere yardım etmek ! ben falcı deyilim hiç bir çıkarım da yokk..bu konuya özel ilgi duydum için paylaştım vede gerçekten iyi fal bakan biri biliyorum yeri mecidiyeköyde ilgilenirseniz.yardımcı olurum diyorum sevgilerimle, :)
Enteresannn cunku sengule 2 kere gittim agizdan laf almaya calismayi birak beni konusturmadi bile soru sormak istedim eger varsa zaten cikar dedi susturdu beni kendinden cok emin bakiyorrr cok basariliydi bende.......soru hic sormadi. Direk anlatmaya basladi cok fazla detay verdi tip yas harf burc karekleter benle yasiyormus gibi anlattiii. O kadar falci gezdim en basarilisiydi sengulll....bahsettigin yigite 3 senedir giderim sengulun yanindan gecemez cok severim kendisini ancakk elimi vicdanima koyayim yigit 10 dakka bakar bakmaz isim bilir sagdan girer soldan cikar fal biter iyidir ama tarik kadar degil sengul kadar asla degilll.....cadde serkan sa kaydettim tam 4 dakka bakti haydi hersey gonlunce olsun deyip sepetliyor senii baktirdiklarim arasinda asla gitmeyeceklerimden hic bir sekilde tatmin olmadan ayrildimmm.........ancak anladigim kadariyla sen kisa bakip sonuc soyleyenlerden etkileniyorsunn yigit ve serkan birbirinin ayni cunkuu....sengul de ki detay bunlarda yokkneyse iste buda benim yorumummm .
Zeynep, Ebru ve Gül de iş yok.. harflilerle bakıyorlar ve artık o üç harflileri kimse yalan söylüyor...Keza Kurtuluş tarafında oturan Rita da berbattı...Gerçeklerle bağdaşmayacak şeyler söylediler...
Kimler iyi diyorsanız: Çanakkale Biga da yaşayan Esma adın da bir köy kadını...Kendisiyle telde görüşmüştüm ve teli yok bende...Ama ölen abimin adına kadar herşeyi söylemişti bana..Hem geçmişimi hem de geleceğimi bilmişti..Köy şivesine sahip bir kadın..Ama ona bir daha ulaşamadım...Ağzını açık kalırdı...Telefon ettiğimde, ona iyi tanıdığım bir erkek hakkında bilgi almak istemiştim , bana yakalaşan bir erkekti..Bana direk dediki, o adamdan uzak dur evli o demişti..Adamı gittim araştırdım evli çıktı..Dediği herşey doğruydu ama onu bulmak zor işte..
2. tercih olarak, her zaman bakmayan , kafasına esince bakan, paracı olmayan Meliha var..Meliha da sağlam bakanlardan...En son Kadıköy de Kırmızılım cafe de çalışlıyordu..Sonra o da gitti...Elimde sadece bu konuda iki isim var..1. si Esma ( çanakkale- Biga ).2. si Meliha ( İstanbul)
Deneyimlerimi paylaşmak istedim..Umarım yararlı olmuştur
arkadaşlar göztepede ki sema telefonlada bakıyomuş az önce ücretini yatırdım 1 saat sonra bakıcak bana size sonucunu yazıcam merakla bekliyorum yaa 50 tl gidecek foss çıkacak yada değecek bilmiyorum heyecanla bekliyorum :))
kesinlikle paylaşıcam inş değer verdiğim paraya ama karşı bana çok uzak gitme ihtimalim yok gerçi ii bakarsa çok müşteri götürürm :))
Zeynep, Ebru ve Gül de iş yok.. harflilerle bakıyorlar ve artık o üç harflileri kimse yalan söylüyor...Keza Kurtuluş tarafında oturan Rita da berbattı...Gerçeklerle bağdaşmayacak şeyler söylediler...
Kimler iyi diyorsanız: Çanakkale Biga da yaşayan Esma adın da bir köy kadını...Kendisiyle telde görüşmüştüm ve teli yok bende...Ama ölen abimin adına kadar herşeyi söylemişti bana..Hem geçmişimi hem de geleceğimi bilmişti..Köy şivesine sahip bir kadın..Ama ona bir daha ulaşamadım...Ağzını açık kalırdı...Telefon ettiğimde, ona iyi tanıdığım bir erkek hakkında bilgi almak istemiştim , bana yakalaşan bir erkekti..Bana direk dediki, o adamdan uzak dur evli o demişti..Adamı gittim araştırdım evli çıktı..Dediği herşey doğruydu ama onu bulmak zor işte..
2. tercih olarak, her zaman bakmayan , kafasına esince bakan, paracı olmayan Meliha var..Meliha da sağlam bakanlardan...En son Kadıköy de Kırmızılım cafe de çalışlıyordu..Sonra o da gitti...Elimde sadece bu konuda iki isim var..1. si Esma ( çanakkale- Biga ).2. si Meliha ( İstanbul)
Deneyimlerimi paylaşmak istedim..Umarım yararlı olmuştur
bu arada bu konu kadınlar arasında gerçekten çok merak uyandıran bir konu paylaşımlardan belli :) ben pazar meryeme gittim bi çok şeyi bildi sonuca daha ulaşmadım olursa yazıcam remziyeye arkadaşım gidiyo çok memnunum dedi ben gittiğim gün remziye yoktu ki ben ona niyetle gitmiştim sonra herkes orda meryem ablayı önerdi ve bildi ama sonucu daha çıkmadı onun dışında benim birde evinde baktırdığım bir kadın var oda çok güzel bakıyo ama ben çok baktırdığım için ona artık inandırıcı gelmiyo herşeyimi biliyo bir kaç kişi daha götürdüm onlarda şokta dinlediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?