Sila Kim ilk defa duyuyorum, baktiran yok sanirim yazarlardi.Yorumlandırsın arkolar
Ankarada olan eskiden popülerdi baya cafede bakardı pandemi öncesindeSila Kim ilk defa duyuyorum, baktiran yok sanirim yazarlardi.
Yani sana vadesi ve dedikleri olmadı anladığım kadarıylaKamerin bana yakın zamanda gündeminden çıkacak dediği kişiyle aramız çok ama çok iyi şu an. Nerdeyse 2 ay oldu baktıralı
Fiyat biraz yüksek değil bayağı yüksek 1000tlSize fal deneyimlerimden bahsetmek isterim ,söylediklerim sadece kendi görüşlerim benle olan enerji uyumları , siz baktırdığınızda beğenmiş olabilirsiniz ya da benim beğendiklerimi beğenmemiş olabilirsiniz hiç biri bir garanti içermiyor , kamer hanıma baktırdım begenmedim açıkcası yüzeysel ve bana pek uymadı , bköy laf cafede cigdem hanım cok ilginc olayları biliyor duru görü geliyor bir anda o anı yasatıyor ama her zaman degil, hasan bey gecmisinizi o kadar detaylı anlatıyor ki beraber yasamısınız gibi dertlesiyorsunuz çok mutsuz bir anımda beni cok mutlu etmisti , yakın gelecekte tuttu ama bir kereden fazla baktırılmaz , medyum okan hep aynı tekrarları yapıyor iyi değil ama tarihi bu kadar net bilen tek kişi, , bköy mandal cafede toprak hiç hiç beğenmedim acı konuşuyor ama dediği hiçbir şey olmadı tam tersi oldu hatta, eskiden cafe sentinus da çalışan duygu hanım vardı o da bazen o kadar değişik şeyleri biliyor ki ad veriyor hatta ama çok akıl veriyor tamam tamam diye diye kapatıyorsun o biraz sinir bozucu, esas kalbimin bir numarası seba hanım hem falı en uzun süren o hemde net açık açık kimle nerde ne yapmıs ne olcak acı gerçekler de güzel olaylarda birebir anlatıyor biraz pahalı gelebilir ama bence değer , ben arada değişiklik olsun diye diğerlerine baktırmış olsamda düzenli baktırdığım tek kişi seba hanım, aslında bu bir bağımlılık , geçmişte falcı diye geziyordum, o kadar para harcadım ki düşününce onlardan gelen güzel bir söz beni mutlu eden tek şeydi, artık sadece 2 kişiye baktırıyorum, aslında bu geleceği bilmek isteme bağımlılığından kurtulmak lazım ama şuan için kurtulamadım .)
Ben 5 bin olsa da baktırırımFiyat biraz yüksek değil bayağı yüksek 1000tl
İskambil ve tarot bakıyormuş ki benim sevdiğim fallar değil
Baktırmayı düşünmüyorum 1000tl nedir
Bir de önümüzdeki hafta içi randevu veriyor
O kadar da dolu yani
Hislerini de katıyormuş bakıma,sesli mesaj yollamış
Zorunluluk kelimesini yazdığımı hatırlamıyorum ve siz elbette baktırabilirsiniz nihayetinde para sizinBen 5 bin olsa da baktırırımkimse baktırmak zorunda değil sadece memnuniyetimi yazdım
Benim Kasımda ilk tarihim ama mevcut durumda pek iyi değildi gelecek ne olur bilmiyorumKamerin verdiği vadeleri yaşayan oldu mu ? Merak içindeyim
Ne olacak ne zaman olacak demiş miydi peki?kamer Hnm bana bir beyefendi icin olacak demişti. o cocukla konuşmuyoruz suan
evet dedi ama zamanını söylememişti. neden konuşmuyoruz diye sormuştum suan duruyor sebebi yok demisti. sebepsiz durulur mu yav?Ne olacak ne zaman olacak demiş miydi peki?
Şu an duruyor sebebi yok ne demek yahu kahve makinesi mi bu adam deseydin .:))).evet dedi ama zamanını söylememişti. neden konuşmuyoruz diye sormuştum suan duruyor sebebi yok demisti. sebepsiz durulur mu yav?
Mantıklı sebebi yoktur ondan diyememiştir belki. Erkek milleti sonuçta çok da mantık içeren bir varlık değilŞu an duruyor sebebi yok ne demek yahu kahve makinesi mi bu adam deseydin .:))).
Atamamıştır sorduğunuz soruya istinadenevet dedi ama zamanını söylememişti. neden konuşmuyoruz diye sormuştum suan duruyor sebebi yok demisti. sebepsiz durulur mu yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?