bugün nihayet şuşu cafe şengül'e gitme fırsatı buldum. (melekler k. şengül değil!!!)
bugünü gayet ama gayet güzel bildi. nokta atışları yaptı diyebilirim. gelecek için mantıklı ancak biraz da muğlak konuştu gibi pek oturtamadım. ama şu anı, kişileri, durumları süper özetledi.
randevu ile gidiliyor. fiyat biraz yüksek. 40 tl. yazık oldu demedim ama. 60 tl lik elmira faciasından snr bu hiçbir şey. su kahve tarot karışımı bakıyor, ben memnun kaldım.
etolie'nin yorumunu biliyorum. onun dışında gidip de beğenen var mı?
kızlar taarık kaca bakıy sybol cafe taksımın neresınde bılen varsa yazar mı lutfen
Majestik ten kimse var mı tavsiye edilen
sarmasık hasan a da gıttımmm
baktırdımmı hayır mekanı begenmedım ıyı elektrık alamadım,aynı su yesılköy deki gülden de oldugu gibi
çıktım gittim....
emine nerde ne kadara bakıyo değermi bide =)
emine akkaya, taksimde fincan cafe diye bir yeri varmış. geçen sene 35, bu sene 200'e bakıyormuş.
Ben 2009 Ekim'in sonlarında gittim ve tarotu 40TL'ye bakıyodu ayrıca Taksım'de Cadı Cafe diye bir yerde kartı duruyo hala cep telefonu var ve ordan randevu alıyo asistanı.Bu sene için hiç aramadım ama gitmeyi düşünüyodum 200se cok uçmuş :S:S
bi arkadaşımız niyetlenmişti burdan, asistanıyla konuşmuş bu fiyatı söylemiş. cafe isimlerini karıştırıyo olabilirim :)
Emine'nin telefonu var bende taksimde bi yerde bakıyodu eger değişmediyse :) ya ben yıne gıtmeyı dusunuyorum 40 tl'ye bakmıstı gıttıgımde tarot falını.ben cast ajansında calısıyodum ve bı kac oyuncumuz gıdıyodu.sonra calıstıgım yerde ablam kadar sevdıgım birisi gitti ve ona 1 sene sonra butun hayatın değişecek işten ayrılcaksın ve A harfiyle baslayan bi ülkeye yerlesceksın demıstı.ilk bakısta cok saçma gelmıstı cunku hiç öyle bir durum yoktu.tam 1 sene sonra işleri bozuldu işten ayrıldı dil eğitimi için amerikaya gidicektı vize alamadı ve sonra avusturalyaya basvuru yaptı ve gitti bu varan 1 =)
bende 2 yıldır beraber oldugum ınsandan cok kotu bir olay sonucu ayrıldım ve barısmamız ımkansızdı kendısıde askerdeydı.o aralar bunalıma gırdım ilaç tedavısı falanda gordum.bu abla benı emıneye goturdu.bana girer girmez sen nıye böyle bunalıma gırdın bosu bosuna deger mı o cocuk sana gerı donucek dedı ve sok oldum.tipinden burcuna kadar tarif ettı isminin ıcındekı harflerıde söyledı.bu cocuk sehır dısında ama mecburi bir gorev ıcın gıtmıs dedı.kasımın sonlarında seni arayacak ve 20'li bir tarihte gelicek, barısıcaksınız hatta sen bu cocukla evlenıceksın bi tane kızınız olucak uzulme dedı.gercektende kasım ayı ıcınde gelmesıne yakın benı aradı barıstık ve kasımın 28inde terhis oldu suan sözluyuz =)
benden sonra bir arkadasım daha meraktan gıttı :) bu kızda amerıkalı bırıyle nette konusuodu sureklı.ama adam evlıydı ve buraya gelmesı ımkansızdı.ona da sen yurt dısında bırıyle konusuosun ama gorusmenız ımkansız ve bu adamı oraya baglayan birsey var demıs.bu adam ocak ayında bır haftalıgına turkıyeye gelıcek demıs.kız ckınca benı aradı ve baya salladı bu kadın dedı.erıc gelıcekmısde goruscekmısızde falan dedı.fal baktırmaya gıttıgınde aralık ayıydı.ve bir hafta sonra erıc buna msnde ocagın ıkıncı haftası 1 haftalıgına panel ıcın turkıyeye gelıcem demıs.kız sonra benı aradı ve resmen şoka girmişti. belkı bunlar size fikir verebilir diye anlatıyorum :) tabiki paranızın bosa gıtmesını ıstemem =(
iyi geceler
bugün çok methedilen tarığa gittim..hayatımda bu kadar saçma ve uydurma fal görmedim..resmen iftira atıyor gibi geldi..yani dediği şeylerin gerçeğini bilmesem..kartların hepsinide açmıyor..bir şey söylüyor 2 cümle sonra onun zıttını söylüyor..dur bir dakika sen şöyle olacak dememişmiydin şimdi nasıl öyle oluyor dediğimd esıkışıp ayy off diyor..yanımdakinide annem sandı yalanını yakalayınca ay sen bu kızını nerden aldın dedi banaçok hızla konuşuyor ne dediği anlaşılmıyor.yanındaki falcının sesinden anlayamıyorsun üstelik ve tarık onları dinliyor bakıyor..ne geçmişi bildi ne şimdiyi nede geleceği..bişey attı ortaya e peki nasılmış tarif et diyince ben nerden bileyim ayol dedi..sen ne bildinki zaten?
sonuçta fulya,levent,bahar,serkan hepsi aynı şeyleri söyledi sağlamasını yaptım. ama bu bilemediği gibi herşeyin tersini söyledi..enerji meselesi diyeceksiniz ama benim ötekilerle enerjim tuttuda bunla niye tutmadı? yada adamın muayyen günüydü
emine akkaya, taksimde fincan cafe diye bir yeri varmış. geçen sene 35, bu sene 200'e bakıyormuş.
gecen sene 35'e bakan ücreti bu sene 200'e yükselttiyse eger, bana ölümsüzlük reçetesi verse yine gitmem. bu ne yahu sömürüden başka bişey degil.
200 genel bakım diye biliyorum ben. 1saat sürüyor. normal tarot 50 TL. ölümsüzlük reçetesi vermiyor ama gerçekten biliyor hatun. kimi götürsem ağzı açık çıkmıştı dışarı. benim de bildiği çok şey olmuştu. kafe kafe dolaşıp umut kovalamaktansa ayda 1gitmek lazım. ama işte insanoğlu, hepdaha fazlasını istiyoruz. hep bi merak var acaba öteki ne diyecek. sonsuz bi merakın peşinde oradan oraya savruluyoruz. bi de diğerleri ucuz tabii, alışverişe kahve molası vermiş gb oluyoruz. eminenin orası öyle bi ortam diil tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?