İstanbul'da Fal - Falcılar

ben gittiğimde 20ydi yahu. burada adı çıkanın fiyatı da katlanıyo anlaşılan. açıkçası beni etkilememişti. çok sıradan gelmişti. ama böyle adını yazıp suya atması falan şekil yapıyo sanki ama bildi mi dersen tırttt derim. sana denk gelmiş demek ki.

ben 2-3 sene önce majestic cafe de emre e baktırdım bende herşeyi söyledi zamanıda. ayrıldığım sevgilim vardı. Onu boşver aşık olucaksın o sana dönmek isteyecek dönme hep böyle olur onunla dedi. aşık olacağım kişiyle nasıl ve ne zaman tanışacağımıza kadar söyedi. İsiminin harflerini verdi. sonra tüm alfabeyi taşıyor sanki dedi. 3 tane harfe önem ver ama dedi önce söylediği harflerle dalga geçtim. isim bile çıkmıyor diye. daha sonra dediği kişiyle dediği şekilde tanıştım.
bu arada sevgilimin 2 adı vardı ve soyadıyla birlikte alfabe nerdeyse tutuyoru :)
zaman geçti ve tekrar gittim ilişkim devam ediyordu ve sevgilim yurtdışındaydı. onu da bildi ve ailevi bilgiler verdi. bir tek şeyi bilemedi zanndiyordum 3 kardeş diyordu sürekli oysaki 2 kardeşlerdi. 2 kardeşler diye söyledğimde bir tanesini şuan yaşamıyor olabilir dedi ve kız dı dedi. tüylerim ürperdi uzun zaman soramadım sevgilime ve annesi seneler sonra anlattı. şok oldum. ve kız olduğunu öğrendim karnındayken öldüğünü belirtti.
ben 4 arkadaş beraber baktırdık 1.sinde diğer arkadaşlarımında bildi isim ve burcuna kadar. bir arkadaşımda hiçbir şey bilemedi.
bu kadar zamandır 4 kez gittim ama artık çok fazla şey söyleyemiyor. söyledikleri azalıyor. birincisinde gerçekten güzel bakıyor ama sonra giderek azalyor. ya da artık ben etkilenmiyorum :) son baktırdığımda gelecekle ilgili mesela sadece 3 şey söyledi. beşiktaş symbolde nihal söylediği şeylerle 2 tanesi aynı fakat zamanları farklı verdiler. sonuç aynı ama zaman farkı var. symbol nihalden şuanda daha fazla etkilendim ama henüz zamanı var dedileri olacak mı görücez çıkarsa yazıcam :)
emre den aldığım duyumlarda kimisine çok çok iyi bakıyor. kimisine ise enerjisi tutmuyor gerçektende. bakmak istemediği kişi olduğu zaman söylüyor. bir arkdaşımızı geri yolladı bir kere sana bakamıyorum daha fazla kötü etkiliyorsun beni diye.

sarmasık hasan a da gıttımmm
baktırdımmı hayır mekanı begenmedım ıyı elektrık alamadım,aynı su yesılköy deki gülden de oldugu gibi
çıktım gittim....

ben bu akşam gittim gayette hoştu kısaa çok net şeyler duyuyosun ne beklediğin önemli bence geleceğe dair şeyler söylemiyor çok tekrar gitmek için sonuçta para kazanıyorlar.ama benle ailemle yaşadıklarımla ilgili herşeyi bildi.bence baktır derim ama çok kısa bakıyor yine hatırlatayım.

Merhaba kızlar...Tesadufen falla ilgili birşey ararken buldum siteyi, yorumları okudum sonuna kadar ve üye olmaya karar verdim :) benımde neredeyse gıtmedıgım baktırmadıgım falcı kalmadı.cogu husrandı zaten..bahsettiğiniz emine adlı kadına bende gittim fal baktırmaya.sımdı kendısı bi tv kanalında program sunuyo bu yuzden randevulu gıdılıyo.ben randevu aldım ve taksımde bir cafede baktırdım.tavsıye uzerıne gıtmıstım ve resmen nokta atışı yaptı.cok fazla detaya gırmek ıstemıyorum bayagı uzun cunku :) tarot falı baktırdım bıraz pahalı ama inanın değiyo.söyledıgı hersey tarıhı tarıhıne cıktı.ben sadece bişeyi öğrenmek ıcın gıttım ve once ınanmadım olması ımkansızdı ve aynen söyledıgı tarıhte cıktı.benden sonra giden butun arkadaslarımda aynen dedıgın gıbı tarıhıyle söyledıklerı cıktı dedıler.detayları ogrenmek ısteyen arkadaslara anlatabilirim ayrıca. Birde üsküdarda bir yerde arzu diye bir kadın varmıs.o evınde bakıyomus.ona da bir arkadasım sureklı gıdıyo ve herseyı bıldıgını söyledı.o isim de verıyomus,kaybolan birşeyin yerını bile söyleyıp cıktıgı olmus.ona da gitmek ıstemıstım ama bır turlu fırsat olmadı.
Diğerleri hakkında pek olumlu şeyler söyleyemeyecegım sembol cafeden tutun da melekler kahvesı ve taksımdekı cogu fal bakan yerlerde husrana ugradım.ben de paylaşayım dedım :)

Emine'nin telefonu var bende taksimde bi yerde bakıyodu eger değişmediyse :) ya ben yıne gıtmeyı dusunuyorum 40 tl'ye bakmıstı gıttıgımde tarot falını.ben cast ajansında calısıyodum ve bı kac oyuncumuz gıdıyodu.sonra calıstıgım yerde ablam kadar sevdıgım birisi gitti ve ona 1 sene sonra butun hayatın değişecek işten ayrılcaksın ve A harfiyle baslayan bi ülkeye yerlesceksın demıstı.ilk bakısta cok saçma gelmıstı cunku hiç öyle bir durum yoktu.tam 1 sene sonra işleri bozuldu işten ayrıldı dil eğitimi için amerikaya gidicektı vize alamadı ve sonra avusturalyaya basvuru yaptı ve gitti bu varan 1 =)
bende 2 yıldır beraber oldugum ınsandan cok kotu bir olay sonucu ayrıldım ve barısmamız ımkansızdı kendısıde askerdeydı.o aralar bunalıma gırdım ilaç tedavısı falanda gordum.bu abla benı emıneye goturdu.bana girer girmez sen nıye böyle bunalıma gırdın bosu bosuna deger mı o cocuk sana gerı donucek dedı ve sok oldum.tipinden burcuna kadar tarif ettı isminin ıcındekı harflerıde söyledı.bu cocuk sehır dısında ama mecburi bir gorev ıcın gıtmıs dedı.kasımın sonlarında seni arayacak ve 20'li bir tarihte gelicek, barısıcaksınız hatta sen bu cocukla evlenıceksın bi tane kızınız olucak uzulme dedı.gercektende kasım ayı ıcınde gelmesıne yakın benı aradı barıstık ve kasımın 28inde terhis oldu suan sözluyuz =)
benden sonra bir arkadasım daha meraktan gıttı :) bu kızda amerıkalı bırıyle nette konusuodu sureklı.ama adam evlıydı ve buraya gelmesı ımkansızdı.ona da sen yurt dısında bırıyle konusuosun ama gorusmenız ımkansız ve bu adamı oraya baglayan birsey var demıs.bu adam ocak ayında bır haftalıgına turkıyeye gelıcek demıs.kız ckınca benı aradı ve baya salladı bu kadın dedı.erıc gelıcekmısde goruscekmısızde falan dedı.fal baktırmaya gıttıgınde aralık ayıydı.ve bir hafta sonra erıc buna msnde ocagın ıkıncı haftası 1 haftalıgına panel ıcın turkıyeye gelıcem demıs.kız sonra benı aradı ve resmen şoka girmişti. belkı bunlar size fikir verebilir diye anlatıyorum :) tabiki paranızın bosa gıtmesını ıstemem =(

emine akkaya, taksimde fincan cafe diye bir yeri varmış. geçen sene 35, bu sene 200'e bakıyormuş.

Ben 2009 Ekim'in sonlarında gittim ve tarotu 40TL'ye bakıyodu ayrıca Taksım'de Cadı Cafe diye bir yerde kartı duruyo hala cep telefonu var ve ordan randevu alıyo asistanı.Bu sene için hiç aramadım ama gitmeyi düşünüyodum 200se cok uçmuş :S:S

Son düzenleme:

bi arkadaşımız niyetlenmişti burdan, asistanıyla konuşmuş bu fiyatı söylemiş. cafe isimlerini karıştırıyo olabilirim :)

bi arkadaşımız niyetlenmişti burdan, asistanıyla konuşmuş bu fiyatı söylemiş. cafe isimlerini karıştırıyo olabilirim :)

cok merak ettım suan fiyatı.ben tanıdık sokuyorum araya ısım verıyorum bıraz ındırım yapıyo :) yarın ariicam yaa cidden merak ettım gitmeyi dusunuodum zaten en azından fiyat almıs oluruz :)

iyi geceler

bugün çok methedilen tarığa gittim..hayatımda bu kadar saçma ve uydurma fal görmedim..resmen iftira atıyor gibi geldi..yani dediği şeylerin gerçeğini bilmesem..kartların hepsinide açmıyor..bir şey söylüyor 2 cümle sonra onun zıttını söylüyor..dur bir dakika sen şöyle olacak dememişmiydin şimdi nasıl öyle oluyor dediğimd esıkışıp ayy off diyor..yanımdakinide annem sandı yalanını yakalayınca ay sen bu kızını nerden aldın dedi bana çok hızla konuşuyor ne dediği anlaşılmıyor.yanındaki falcının sesinden anlayamıyorsun üstelik ve tarık onları dinliyor bakıyor..ne geçmişi bildi ne şimdiyi nede geleceği..bişey attı ortaya e peki nasılmış tarif et diyince ben nerden bileyim ayol dedi..sen ne bildinki zaten?

sonuçta fulya,levent,bahar,serkan hepsi aynı şeyleri söyledi sağlamasını yaptım. ama bu bilemediği gibi herşeyin tersini söyledi..enerji meselesi diyeceksiniz ama benim ötekilerle enerjim tuttuda bunla niye tutmadı? yada adamın muayyen günüydü

böyle detay verdikce,bize fikir veriyor tabii...ama başka fikir veriyor.reklam fikri veriyor.bana en azından!!

burada tarığı en çok metheden kişi angel. bir de melekler şengül diyo başka bi şi demiyor. ben ikisine de gittim. hem de 2şer kere. hani birinde tutturamamıştır diye. maalesef ikisinde de sıradan ötesiydi. şengül çok genel konuşuyo, tarık'ın ukala tavırları beni rahatsız ediyo. symbollerde yeni başlayan elif bile tarıktan katbekat iyi bilmişti bana. keza hande de öyle. neyse deneyip görmüş oldun. ama geçmiş yorumları okusaydın beğenmeyenler olduğunu da görürdün.

gecen sene 35'e bakan ücreti bu sene 200'e yükselttiyse eger, bana ölümsüzlük reçetesi verse yine gitmem. bu ne yahu sömürüden başka bişey degil.

200 genel bakım diye biliyorum ben. 1saat sürüyor. normal tarot 50 TL. ölümsüzlük reçetesi vermiyor ama gerçekten biliyor hatun. kimi götürsem ağzı açık çıkmıştı dışarı. benim de bildiği çok şey olmuştu. kafe kafe dolaşıp umut kovalamaktansa ayda 1gitmek lazım. ama işte insanoğlu, hepdaha fazlasını istiyoruz. hep bi merak var acaba öteki ne diyecek. sonsuz bi merakın peşinde oradan oraya savruluyoruz. bi de diğerleri ucuz tabii, alışverişe kahve molası vermiş gb oluyoruz. eminenin orası öyle bi ortam diil tabii.

nesli1970 bu emine nerede bakıyor, fincan cafe mi başka biryer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…