İstanbul'da Fal - Falcılar

@kondu,@nesli
şimdi sizin karıstırdıgınız burası sarı sayfalar degıl
ben bana bakılan falı bılırım sıze bakılanı degıl sıze bakılan da cıdden umrumda degıl
sıze fıkır olsun dıye yorum yapmıyorum yada sıze tavsiye olsun diye
bende burdan duydum da gıttım bu gittiğim falcıların hepsine (yiğit harıc onu burda ılk tavsıye eden benımm)
1000 kusur sayfa var okursunuz paşa gonlunuz ne ıstıyosa ona gıdersınız bunda buyutcek bı durum yok suna mı gıdeyım buna mı gıdeyım dıye sormaya da gerek yok bu kısıler zaten 15 tl ye fal bakıyolar hepsıne gıtsen ne tutacak o yuzden ınsanları vebal altında bırakmayın fal zevk ısıdır napayım sana kötüyse paranı gerı mı vereyım
bende bana bakılanı bılırım hepsı kayıtlı telefonumda sıze ıspat mı edıcez noter mı getırecez
yenılerın yorumları umrumda degıl benım burda yorumlarına deger verdıgım max 5 kısı var onları okurum aklım yatarsa gıderım
tarık la sengulde yılların falcısı yanı kapılar kuyruk ama sıze begendırememısler kendılerını bundan bana ne yorumunuzda neden benım adım gecıyor:26::26:
tarık ta gayet mutevazı bı cocuktur ukala falan da degıldır ha yıgıt ukaladır mesela
kondu begenmemıs umrumda mı hayır zaten bılen bılıyor tarıgı ayrıca babamın da oglu degıl yanı bana ne....
burda her gıttıgımız ve begenmedıgımız falcı ıcın bırılerını sucluycakssanız yandık demektır....

Angelim sinirlim....Günaydın. Sana da Opaquecım.... Uzun zamandır yorum yazmadım buraya ama okuyorum hergün yazılanları. Ben de nacizanebir şeyler demek isterim;

1-Dün akşam 20.00 gibi Tarığa baktırdım ve bu 5. baktırışım. Tabii ki beni hatırlamıyor ama bazı konular var ki 5 keredir aynı yorumu yapıyor. Benim için bir falcının iyi ve tutarlı olmasının ölçülerinden biridir bu. Hatta kendine de dedim. Evet baktığı ortam çok da fazla konsantre olunabilecek bir ortam değil ama cafe falcısı ancak bu kadar olur.

2- Paradiso Demet. Evet eskiden çok sık gittiğim biriydi. Ve hatta asistanı Nilgün çok arkadaşım olmuştu. Ben ondan hiç bir zaman 7 dakika almadım hep yarım saat baktırdımkesintisiz. Ve hatta Paradiso cafede 4 ay Halkla İlişkiler müdürlüğü yapacak kadar da arkadaştım onunla. Ama sonrası Demete kırıldım çünkü tarzı çok agresif. Sürekli olumsuz yönlendirmeler yapıyor ama hakkını da yemek istemem, o zamanlar gördüğü olayı tam 2 sene sonra harfiyen yaşadım. Şimdilerde Cihangirde imiş ama dün Tarıktan çıktıktan sonra yolda gördüm onu o beni görmese de.

3- Emine. Cadı cafede bakıyor. 3 yıl gittim ona. Naz Elmas da çok sık gelirdi çok karşılaşırdık. Emine bir çok sıradan falcıya göre evet daha iyi. Ama o zamanlar yeni çıkmaya başlamıştı Tv ye. Ondan sonra fiyatını bu kadar arttırması doğru değil bence. Ne yani TV ye çıkınca falcılık katsayısı mı arttı anlamadım.

4- Şengül doğru analizler yapan ve insanagüven veren biri bence. Kendinden emin ama ukala değil. Samimi ama şımarık değil. Uyarıcı ama dayatmacı değil. Zaten ben falı gelecek beklentisiyle baktırmadığım için dediklerini beğeniyorum. Üstelik fal sadece duymak istediklerimizi söyleyince o falcı güzel bakıyor diye nitelenemez bence. İşte Şengül kötüyü bile usturuplu bir dille söylüyor.

5- Symbol Mehmete 3 kez baktırdım hemen hemen diğerleriyle aynı şeyleri söyledi. Ancak benden önce yan masada oturan kıza baktı ve ben ona dediklerini duydum. Ve benim falımın sonunda aynılarını bana da söyledi. Ama o kadar normal ki falı genel geçer yorumlarla süslemeleri. Çünkü sonuçta cafe falcıları. Yani bire bir evde bakan bir falcıya göre nasıl ücretleri azsa tarzlarında da böyle aynı abartmalar olacaktır diyey düşünüyorum.

6-Kadınlar Kahvesindeki Meryem. Burada bazı arkadaşlar Meryem hakkında olumlu şeyler yazmışlar ben de yıllar önce 3-4 kez baktırmıştım acaba aynı kadından mı bahsediyorlar diye dün Tarıktan çıkınca oraya uğradım. Dışarıda kabarık siyah saçlı aynı kadın evet. Ama bence o da herkese aynı şeyleri söyleyen bir falcı diye aklımda kalmış yıllar öncesinden. Yada benim gitmediğim yıllar fal konusunda kendini mi geliştirdi acaba?

7- Ve ilk kez Kadınlardaki remziyeye su falı baktırdım dün. Olayları ve kişileri doğru yorumladı. Ki bu benim ölçülerime göre + puan bir falcı için.

Ben de buradaki 5-6 kişinin fal yorumlarına güveniyorum ve o doğrultuda hareket ediyorum çoğunlukla. :81::89:

sema eğer faciaysa nereye gitmem lazım en iyisi hangisi hem dedikleri çıkan hemde isim falan veren =)

sana bir kaç isim vereyim symbol tarık taksim kadınlar kahvesi remziye ve dimo fatoş ben üçünüde denedim üçüde aynı şeyleri söyledi ve aynı ayları verdi ve hepside aynı konularda hem fikirdi bu üçünden birini deneyebilirsin ama üçü arasındada bence en iyisi dimo fatoş arkadaşım bana göre

tarıktan komisyonmu alıyorsun yada avukatımısın bu kadar savunma yapmışsın yarım sayfa :) beğenmeyen beğenmez herkesin bir falcısı var..ben senin adını vermedimki tabiki gittik gördük beğenmedik bizde insanlara bilgi açısından yorumlarımızı yapacağız..bir insanın kapısında kuyruk olması onun iyi falcı olacağının garantisi değildir..böyle bir iki kişiye tutturmuşturballandıra ballandıra anlatmıştır duyan gidiyordur fos çıkıyordur da.bazıları hadi bir daha gideyim belki tutturur bu sefer diye gidiyordur yine olmuyordur ama gidiyordur.adam kartların hepsini açmıyor zaten bişey anlatmıyor bir daha gidelim diye konuyu muallakta bırakıyor..bu yüzden gidiyorlar ama benden önceki kızlarda masada duydum beğenmediler..ha şimdi adam gününde değil deyin
ben forumdaki binlerce yorumu okudum hatta sordum bu adamı beğenmiyorlarmış gitmeyelimmi dedim.dün geriye dönüp bir çok yorum daha okudum evet beğenmiyolar üyeler ve bazı eski üyelerin yazılarına bakarsak dediklerinin hiçbiri ilerki yorumlarına bakarsak çıkmamış hayal kırıklığı yazmışlar..çok eski üyeler hadi burdan yakın..demekki ben sen ve bir iki kişinin habire onu methettiği sayfalara raslamışım gitmişim..gittim gördüm denedim beğenmedim.. evet adamda ukala..yeni piyasa yapmaya çalışan kızlar takılıyor oraya..fal diye kapı kapı gezinmeye kendini yırtmaya gerek yok..merakımdan gittim bir daha bunlara gitmeyi düşünmüyorum..ben falcımı buldum ki onun kapısında zaten kuyruk var müşteri almıyolar..sanatçılar gidiyor dün akşam gittim konuştum sanatçı bayan bile 2 kez onu orda gördüm evet herşeyi çıkıyor dedi.geçmişse geşmiş, bugüns ebugün, gelecekse gelecek bütün tarihleriyle çıktı...ona bile her zaman gitmeye gerek yok bir kaç ayda bir gidip merakını gidermek yeterli..

diorrissimo

inanın komiksiniz..insanlara bir şeyi zorla adapte etmeye ve sizinle aynı görüşte olmadıklarında sinirlenip tırmaklarınızı yemeğe ne gerek var
tutarlıymış..adam 2 cümle sonra dediğiyle çalışiyor..çok pembe tablo çizdi ona bakarsan..birde ölmüş kişi ile birinin yeni başlayan ilişkisi var yaptı detaya inmek istemiyorum

Son düzenleme:

Dior bebegımmm arada ugra ama bozuluyorum bakkk

O kadar falcı yorumladım hatta bır cogunu buraya yazmadım bıle gıttıklerım cunku cıdden burda adının gecmesıne bıle gerek olmayan var...

Tarık su 6 ay oncekı durumumu benımle yasamıs gıbı anlatabılen tek falcıydı.ayrılık nedenımı tam olarak ıfade edebılen tek kısıydı bunu bılmesı bıle yeterlıydı benım ıcın ve evet cok tutarlı bakıyor ben gelecege pek takılmıyorum benım ıcın o anı ve gecmısı dogru yorumlaması onemlı sonucta faldan medet ummuyorum ben zevk ısı bu bence

ve tekrar soleyeyım hayatımda kı 3 kısıden dolayı herkes bakamıyor bana karısıyor cunku hepsı bırbırıne bırde falcıya yardımcı olan bırı degılımdır konusmam pek ama tarık gercekten dogru analızler yapan bırısıı en az 15 kere gıttım Tarıga ben

sengul se falın basında zaten soluyor allahtan baska kımse bılemez gelecegı dıye ama cok detaylı yorumluyor 3 kısıyı oturtabılıyosa eger kendılıgınden burc,yas,harf,karekter,tıp hepsını anlatabılıyosa kadın daha bana ne yapsın ama daha ne desınnn

ıyı fal demek sevgılın donecek aman da evlılık olacak demek degılkı

Mehmet ve Batu onlarda fena degıller ama Tarık gıbı bı cevher varken orda baskasına gıdılmez yanı

gerı kalanlar ın hepsı hıkaye umut tacırı,yalancı,sahtekar ahahahahahahahhhaha

ha birde unutmadan adam benim huyumu karakterimi bile bilemedi yanımdaki bayanla güldük ben öylemiyim diye...daha ne diyim başkasını sormaya gerek yok..çok çok pempe tablo çizdi..beni iki kişiyle evlendiriyor aynı anda hahaaha kendiside karar veremedi..bir öncekinden ayrıldığım tarihi bilemedi vsvsvs

Son düzenleme:

komısyon alıyoruz evet Tarık bızım babamızın ogluu
ha bırde sen falcını bulduysan sanatcılarla takıl bu nedır ya sanatcılar gıdınce ıyı mı oluyor
aaa bu arada senın yorumunun bızım ıcın cıdden ederı yok arkadasımmmmm o yuzden ıstedıgını yaz senn ......
15 tl lık falcı ıcın bın tane soru soruyosunuz sankı 3oo alıyo adam
kartlar bahane görü şahane bu arada faydalanabılene tabii kiii

bu aradaaaa yanındakıyle gülmüşün ama tarık tek bakar yanına kımseyı almaz....
sana sevgılerrrrr

arkadaşlar emine akkaya'nın telini bana gönderebilir misiniz lütfen...kahveye mi daha ii bakıyor tarota mı?

Bu ne biçim bir uslup ya. Şİddetle kınıyorum. Hem ayıp hem yersiz. Kim kime isterse gider kimi isterse beğenir ya da beğenmez. Ben buna birşey demedim demem de. Burada biz bir kaç kişiyiz ve birbirimizi biliriz. Ve ayrıca kimsenin kimseye de saldırma lüksü yok ne yazık Kondu. Bence terbiyeli olmakta fayda var.

dior bebegım bız yenıyken valla gayet de dıkkatlı yorumlar yapar eskılere çemkirmezdık
ha birde tarık 2 kısıyı yan yana almaz burdan da ne cıkıyor sen anla

Son düzenleme:
vay..forum kızışmış gene:)
kızlar ya..bırakın..beğenen beğenir...beğenmeyen beğenmez.bu fal işini biz çözemeyeceğiz zaten.sadece fikir alışverişi yapıyoruz:)!!

ama tarik konusunda,sadece angel'a yüklenilmesi gereksiz.bende tarığ beğenenlerdenim.herkese aynı etikiyi vermeyebilir.

emine hanım'a 200 TL vermek isteyen versin.bu da kişilerin kararı tabii.ama 200 TL ciddi bir rakam.insanlar bu kadar para verdikce,yakında 300-400 TL de olur.

kızlar okudunuz mu romanyada geleceği yanlış bilen falcıya ceza gelecekmıs
ülkenin en ünlü büyücüsü hükümeti kara büyü yapmakla tehdit etmıs
haydi romanyaya

arkadaşım tarık hakkındaki yorumlarına katılmıyorum fakat onun dışında yaptığın tespitler çok doğru onun için eline koluna sağlık kutluyorum seniii çünkü burdaki bazı arkadaşlar kendi dışında yapılan yorumlara saygı göstermiyorlar çünkü bütün doğruları onlar biliyor kendilerini bu sayfanın kraliçeleri zannediyorlar tekrar tebrikler

ya hadi kızlar bakırköydeki purple cafe nin telefonunu bilen yok mu??şansa gidicem artık randevu falan alamadan..ayy çok heyacanlıyım..

dior bebegım bız yenıyken valla gayet de dıkkatlı yorumlar yapar eskılere çemkirmezdık
ha birde tarık 2 kısıyı yan yana almaz burdan da ne cıkıyor sen anla

ahada yakaladım şimdi..siz umut tacirisiniz..dediğim gibi ya komisyon alıyorsunuz ya tanıdığısınız yada kafedenmi giriyorsunuz anlamadım gitti eğer bunların hiçbiri değilseniz kusura bakmayın o zaman çok saf duygularla gidip kandırılmışsınız diyecem ama burda yüzde onbin yalan konuşuyor insnaalrı yanıltıyorsunuz

ben ilk kez gittim o kafeye ve girişte biri fal bakıyordu kapı ağzında içeride..masada 2 emo yada tiki tarzı kız vardı ufaklık.ikiside aynı masada oturuyordu falcı gevrek gevrek anlatıyordu seni seviyooo bu kııız..sonra yukarı çıktım garsona söyledim tarık kim aşağıda dediler o kapıda bakanmı dedim evet dedi..2 kişi var benim yanımdakilede dinleyebilirmi nişantaşı şubesind ebu yasak dedim tabiki yanınızda durabilir dedi..sonra hem kahveye hem tarota aynı and abakıyormuş..dedim öteki şubelerde çift tarife sizde nasıl .yok bizde tek tarife dedi..evet ikimizde masaya oturduk üst kata çıkmış ve ikimizede anlattı..hatta yanımdakide soru sordu..zaten serkanın ve ötekilerin dediği gibi kahve yada tarot farketmez bilen birine bakar onlar zaten hikaye

ben yazan kişilere ve oraya giden kişilere bakar incelerim..zaten dün ordaki müşteriler nişantaşındaki şubeye gitse kovulurlar bunu açıkça söylüyorum..sizler benim ölçüm değilsiniz..bu forumda bir kaç kişiyi beğendim hatta kariyer sahibi aklı başında kaliteli bir bayan ile- ki hiç konuşmadık- onla aynı falcıya gidiyormuşuz ve çok mantıklı gayet iyi bir açıklama yapmış..kendisini tebrik ederim..ben bir kaçını burda okuyup bir arkadaşın gazıyla gittim denedim 3-4 tanesini ..yalnız gidemedi bir daha gitmeyi düşünmüyorum.kendiminkine de bir kaç ayda bir gitmeyi düşünüyorum.senede 2-3 kez yeterli..

dediğim gibi fazla fala takılıp oraya buraya gitmeyin başka hobi bulun yoksa aklınızı kaçıracaksınız yada levent kırca parodilerindeki mazallah gibi başınıza kötü bişey gelecek :)

tarık 2002'de 2004'te okuyacağım okulu ve 2004'te 2009'da yaşayacağımız ailevi bir meseleyi söyledi. bilmesi imkansızdı, ortada öyle bir şey yoktu. o zamanlar "bunu attı" demiştim ama doğruymuş.

2010'da da biri benden habersiz bir yere gidecekmiş, hatta tüm işlemler tamamlanmış ama saf ben bilmiyordum. bunu tarık söyledi. ne alaka falan oldum ama malesef gerçekmiş.

tarık iyidir. ve ben 2004'ten sonra 5 yıl ona gitmedim. geçen sene gittiğimde beni hatırladı:) tarık delisi bir arkadaşımı hatırlayıp onu sordu. falan filan:)

dimo fatos dıye yırttın kendını eskıler gıttı burda gayet guzel yorumladılar fosss cıktı
sonra da sustun kaldın
yeterınce reklam yaptın bence kenara cekıl artıkkk
cunku reklamın patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…