İstanbul'da Fal - Falcılar

peheyyyyyyy:)
dizi arası reklam kuşağı başladı:)

valla birkaç yıl önce dejavu cafede duyguyu duyup gittik bir kaç arkadaş duygu denen kızı görünce şok olmuştum acayip bişeydı yanı tarif edemıyorum çok kısa bedeni çok küçüktü ama kafası çok büyüktü yanlış anlaşılmasın ama önce sakat sandım ama değilmiş korktum baya sonra fala başladı bırkaç harf sordu kaç harflı kişi falan dedı sonra ismi buldu arkasındanda evleneceksın dedı ben o insanın başkasıyla evlendiğini söyledım size büyü yapılmış kısmetını gıt bır hocaya açtır bir suyun içine bişiy bişiy dedı sonra kalktı ayağa sen zaten amerıkaya gideceksın dedı ben bıttımı derken ağlamaya başladı kocası oranın sahıbıymış adını falan verdı şimdi unuttum adam bunu aldatıyomuş bunuda çalıştırıyomuş gece gündüz çok paracıymış kocasının sevgılısı varmış ama kadın kötü yoldaymış aman allahım benı esır aldı daha neler neler adam af dılıyomuş her seferınde buda kıyamıyomuş falan o gunu ve o kızı hıç unutmadım sonra bırdaha gıtmem dedım bıde ortalarda bırsürü kro tıplı adamlar var hepsı oranın sahıbı olduğunu söylüyo bıde yanına pat dıye oturup muabbet etmeye çalışıyolardı gercekten kötü biyerdı geçenlerde bır arkadaşımla gıttık acayıp nezıh bıyer olmuş falcılar için aşağıya sessız bıryere götürüyolar garsonlar son derece kıar o kaba kro tıplı esmer adamlar yoktu gerçekten çok kalıtelıydı yemek yedık yemekte çok bol ve güzel yapmışlardı manken gıbı kızlar vardı etrafta ılgilenıyolar ama dozunda çok değişmiş orası gerçekten bide bahçede sııgara içebiliyosun ufo falan ısıtıyolar senı ıyıydı fırsat buldukça gidiyoruz artık

şengül çok övülmüş fiyatı da iyi en iyisi ona gitmek bişi kaybetmeyiz arkadaşlarıda alıp gidelim bari

peheyyyyyyy:)
dizi arası reklam kuşağı başladı:)

etoile alemsin yaa.... hayır ama yeni üyeler zaten isimlerinden belli ediyo kendilerini. hiç duymadıklarımız. tabii ki itibar etmeyeceğiz onlara. hele böyle bilboard afişi yapılıp gözümüze sokulursa. bir de bazı arkadaşlardan rica ediyorum geçmiş sayfalara bi göz atıverin yahu, gidebildiğiniz kadar geçmişe gidin, kimin ne amaçla üye olduğu anlaşılır zaten. o muydu bu muydu sizce hangisi diye zırt pırt soranlar da başka bi alem. okuyup araştırıp çoğunluğun beğendiğine git işte. bi falcıya gitçen hepimizi yoruyon burda. hey alllammm yaaa.. onlardansa son zamanlarda gidip deneyimleyenler deneyimlerini paylaşsın lütfen. asıl onlara ihtiyacımız var. böylece boşuna sayfalar dolmamış olur, her seferinde geçmiş defterimiz de kabarmaz. daha kolay ulaşırız bilgilere. haksızsam haksızsın deyin kızlar.

Bende favorilerimi aciklamak istiyorum =)

1. Hasan (Sarmasik Cafe, Taksim)
2. Tarik - Mehmet (ayni seyleri soylediler, ne fazla ne eksik) (Symbol Cafe, Taksim)
3. Dilek - Gulsah - Pelin (Kadinlar Kahvesi)

Hepsi bir agizdan konusmus gibi anlattilar, Dilek daha detaylara girdi, Tarik ile Mehmet kisa ve oz ama tam 12'den vurarak tespitlerde bulundular, Hasan'da aile icinde bilinmeyecek seyleri soyledi ve beni sasirtti diyebilirim. Hepside son bi ayda olan seyleri bildiler.

Hasan 20 liraya bakiyor canim.. ama pek uzun baktigini soyleyemicem.. birde uzun bakanlarin biraz fazla salladiklarini dusunuyorum kisa ve oz en guzeli bu bence.

bugün nihayet şuşu cafe şengül'e gitme fırsatı buldum. (melekler k. şengül değil!!!)

bugünü gayet ama gayet güzel bildi. nokta atışları yaptı diyebilirim. gelecek için mantıklı ancak biraz da muğlak konuştu gibi pek oturtamadım. ama şu anı, kişileri, durumları süper özetledi.

randevu ile gidiliyor. fiyat biraz yüksek. 40 tl. yazık oldu demedim ama. 60 tl lik elmira faciasından snr bu hiçbir şey. su kahve tarot karışımı bakıyor, ben memnun kaldım.

etolie'nin yorumunu biliyorum. onun dışında gidip de beğenen var mı?

elmıra bende ıyıydı arkadaslarımda da. susu cafedekı falcı atmazyondu bana parmagımdakı yuzugu gorunce evlıyım zannettı ayrıca angel edalımın soyledıgı sengule yıllar once gıttım bırkac kez cok kotuydu hıc cıkmadı benım de deneyımım fazladır bence meleklerdekı sengulde cok kotu

valla bilemicem, şuşu cafedeki bana ciddi ciddi tututturdu öyle ki nokta atışları yaptı. isim bilme olayına takılmam ama onu da bildi. ben beğendim şu an yorumunu.

meleklerdeki şengül'de fena değildi. ona da kötü diyemem kesinlikle. sadece çok net değildi. yine de iyi bakmıştı ancak arkadaşıma kötü bakmıştı.

Bakırkoyde basak cafede sertaca fal baktıran var mı acaba? Bı arkadasım cok övdüde yarın gıtmeyi düsünüyorum bir soriym ddm.
He buarada Bakırköydeki laf cafe , fincan cafedeki butun falcıları denedım hıc bırıne para vermeye değmez, can cansu berbat otesidir, azad resmen sallar, yesilkoydekı gül bakırkoydeyken gıtmıstım yazın gelecekle ılgılı dedıgı seyler cıkmıstı fakat bu son gıttıgımde bıde arkadaslarımı goturdum hepımıze olucak olucak dedı yolladı resmen, mımarobada evınde bakan serpıl abla resmen felaket ve gıttıgımızde az kalsın kocası hepımızı dogrıcaktı sakın gıtmeyın, avcılarda ıvana var o da kotu. Sımdı dıceksınız hepsı mı kotu ama bu dedıklerım hakkaten cok kotu olanlar

merhaba canım..

yorumların aynen benim ki gibi:)...bende memnun kalmıştım.ama gelecek ile ilgili henüz çıkmadı.

ya bu ne sımdııı.....
ınsan bır foruma ılk defa yazarken bır gecmıs okur arastırır sankı bız dejavuyu bılmıyoruz hıc gıtmedık
nedır bu....manken gıbı kızlar,yok yemek bolmus bılmemneee cafe reklamı mı yapılıyo sımdıı bahcede sıgara falan cıddenn hanı dememıs suna gıttım ıyıydı falan arkadas cafe tanıtımı yapmıss

canımmm duygu ordan ayrılalı yıl oldu hem o duygu da tırttt yanıııı

elmıra bende cok kötüydü en kötülerden biri,ama begenenler var bende tavsıye uzerıne aramıstım ben o kadının yerınde olsaydım bana baktıgı falın uzerıne para talep etmezdım

şuşuya gitmedim

şengül ü anlatmakla bitmez ve en son baktıgı falda soledıgı tarıhde bahsettıgı kısı ıle gercekten görüşmelerim oldu bakalım devamında söyledikleri de çıkacakmı

Tasula cafedeki Roza ise cok kotu Tasulada oyle

roza ya bı sans daha vereyım dedımm gerızekalı benı 5 dakka da gönderdi
ha hayatımdakı kısıyı bıldı anlattı ama sonra haydı sor dedı ulen ne soracam sen anlatıcan sormaya mı geldım ben sen anlat dedım bı halt anlatamadı 5 dakkada yolladı bır daha da gitmem

Son düzenleme:
sarmasık hasan a da gıttımmm
baktırdımmı hayır mekanı begenmedım ıyı elektrık alamadım,aynı su yesılköy deki gülden de oldugu gibi
çıktım gittim....

arkadaşlar merhaba,
galatasaray lisesi'nden tünele doğru giderken bir kafede bir bayan bakıyormuş fal, önce suya para attırıyormuş, sonra tarot falan açıyormuş, bileniniz var mı? bir arkadaştan duydum, kendisi çok sık takıldığı için bana cafe ismi vermiyor.
bilen varsa acil yazar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…