hemtarot hem kahve ıkısıne bırlıkte bakıyor baktırısan banada soylermısn nasıl oldugunu ben cok memnun kalmıstım
mrb kızlar falcılık gelenlikle hislere bağlı bunum gerçeğini bakırköyde ALTINCI HİSTE MEDYUM cOşKuN FAL YILDIZNAME TAROT BAKTIRINDA GERCEK FALCI NEYMİŞ GÖRÜN 1 SAATE YAKIN FAL BAKIYOR PARANIZIN HAKKINI FAZLASIYLA ALIYORSUNUZ
KIZLAR
peheyyyyyyy:)
dizi arası reklam kuşağı başladı:)
bugün nihayet şuşu cafe şengül'e gitme fırsatı buldum. (melekler k. şengül değil!!!)
bugünü gayet ama gayet güzel bildi. nokta atışları yaptı diyebilirim. gelecek için mantıklı ancak biraz da muğlak konuştu gibi pek oturtamadım. ama şu anı, kişileri, durumları süper özetledi.
randevu ile gidiliyor. fiyat biraz yüksek. 40 tl. yazık oldu demedim ama. 60 tl lik elmira faciasından snr bu hiçbir şey. su kahve tarot karışımı bakıyor, ben memnun kaldım.
etolie'nin yorumunu biliyorum. onun dışında gidip de beğenen var mı?
elmıra bende ıyıydı arkadaslarımda da. susu cafedekı falcı atmazyondu bana parmagımdakı yuzugu gorunce evlıyım zannettı ayrıca angel edalımın soyledıgı sengule yıllar once gıttım bırkac kez cok kotuydu hıc cıkmadı benım de deneyımım fazladır bence meleklerdekı sengulde cok kotu
Roza berbat hiç tavsiye etmem
bugün nihayet şuşu cafe şengül'e gitme fırsatı buldum. (melekler k. şengül değil!!!)
bugünü gayet ama gayet güzel bildi. nokta atışları yaptı diyebilirim. gelecek için mantıklı ancak biraz da muğlak konuştu gibi pek oturtamadım. ama şu anı, kişileri, durumları süper özetledi.
randevu ile gidiliyor. fiyat biraz yüksek. 40 tl. yazık oldu demedim ama. 60 tl lik elmira faciasından snr bu hiçbir şey. su kahve tarot karışımı bakıyor, ben memnun kaldım.
etolie'nin yorumunu biliyorum. onun dışında gidip de beğenen var mı?
valla birkaç yıl önce dejavu cafede duyguyu duyup gittik bir kaç arkadaş duygu denen kızı görünce şok olmuştum acayip bişeydı yanı tarif edemıyorum çok kısa bedeni çok küçüktü ama kafası çok büyüktü yanlış anlaşılmasın ama önce sakat sandım ama değilmiş korktum baya sonra fala başladı bırkaç harf sordu kaç harflı kişi falan dedı sonra ismi buldu arkasındanda evleneceksın dedı ben o insanın başkasıyla evlendiğini söyledım size büyü yapılmış kısmetını gıt bır hocaya açtır bir suyun içine bişiy bişiy dedı sonra kalktı ayağa sen zaten amerıkaya gideceksın dedı ben bıttımı derken ağlamaya başladı kocası oranın sahıbıymış adını falan verdı şimdi unuttum adam bunu aldatıyomuş bunuda çalıştırıyomuş gece gündüz çok paracıymış kocasının sevgılısı varmış ama kadın kötü yoldaymış aman allahım benı esır aldı daha neler neler adam af dılıyomuş her seferınde buda kıyamıyomuş falan o gunu ve o kızı hıç unutmadım sonra bırdaha gıtmem dedım bıde ortalarda bırsürü kro tıplı adamlar var hepsı oranın sahıbı olduğunu söylüyo bıde yanına pat dıye oturup muabbet etmeye çalışıyolardı gercekten kötü biyerdı geçenlerde bır arkadaşımla gıttık acayıp nezıh bıyer olmuş falcılar için aşağıya sessız bıryere götürüyolar garsonlar son derece kıar o kaba kro tıplı esmer adamlar yoktu gerçekten çok kalıtelıydı yemek yedık yemekte çok bol ve güzel yapmışlardı manken gıbı kızlar vardı etrafta ılgilenıyolar ama dozunda çok değişmiş orası gerçekten bide bahçede sııgara içebiliyosun ufo falan ısıtıyolar senı ıyıydı fırsat buldukça gidiyoruz artık
elmıra bende ıyıydı arkadaslarımda da. susu cafedekı falcı atmazyondu bana parmagımdakı yuzugu gorunce evlıyım zannettı ayrıca angel edalımın soyledıgı sengule yıllar once gıttım bırkac kez cok kotuydu hıc cıkmadı benım de deneyımım fazladır bence meleklerdekı sengulde cok kotu
Tasula cafedeki Roza ise cok kotu Tasulada oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?