arkadaşlar merhaba,
galatasaray lisesi'nden tünele doğru giderken bir kafede bir bayan bakıyormuş fal, önce suya para attırıyormuş, sonra tarot falan açıyormuş, bileniniz var mı? bir arkadaştan duydum, kendisi çok sık takıldığı için bana cafe ismi vermiyor.
bilen varsa acil yazar mı?
elmıra bende ıyıydı arkadaslarımda da. susu cafedekı falcı atmazyondu bana parmagımdakı yuzugu gorunce evlıyım zannettı ayrıca angel edalımın soyledıgı sengule yıllar once gıttım bırkac kez cok kotuydu hıc cıkmadı benım de deneyımım fazladır bence meleklerdekı sengulde cok kotu
roza ya bı sans daha vereyım dedımm gerızekalı benı 5 dakka da gönderdi
ha hayatımdakı kısıyı bıldı anlattı ama sonra haydı sor dedı ulen ne soracam sen anlatıcan sormaya mı geldım ben sen anlat dedım bı halt anlatamadı 5 dakkada yolladı bır daha da gitmem
arkadaşlar merhaba,
galatasaray lisesi'nden tünele doğru giderken bir kafede bir bayan bakıyormuş fal, önce suya para attırıyormuş, sonra tarot falan açıyormuş, bileniniz var mı? bir arkadaştan duydum, kendisi çok sık takıldığı için bana cafe ismi vermiyor.
bilen varsa acil yazar mı?
ben rozadan umutluyum arkadaslar inanıyorum onun bilme ihtimali var
olacaaaakk ya olacak ya olacak yoksa saçını başını yolarım :)))))
madem biliyodun kötü olduğunu niye çekiştire çekişire beni oraya götürdün heee amaaaaaaaaaaa bu sonduuuuuuuuuu bitti artıkın fal mal yoookk bitttttttiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba bi süredir takip ediyodum burayı hem tecrübelerimi paylaşayım hem de bikaç sorum vardı onları sormak isterim.şimdi biraz uzun olucak ama bundan 4 sene önce çok falcıya giderdim sizin yazdıklarınızın çoğunu denedim.ayrı olduğum biri vardı baktırdıklarımın hepsi sana dönecek demişlerdi.tarık,batu,kadıköy angels burcu,biriz ve hatırlamadığım daha birçok kişi.ben 2 sene bekledim ama dönmedi.2 senenin sonunda yeni biriyle tanıştım sonradan farkettim ki bu yazdığım falcıların yaşıyacaksın dedikleri herşeyi bu yeni kişi ile yaşadım ve bu yeni kişi uzun bir ayrılıktan sonra bana döndü.demek istediğim bazen anlattıkları şeyleri o andaki kişilere yoruyoruz ya da dedikleri sürede olmuyo..gelecekle ilgili birşeyler görüyorlar ama bunu ne zaman yaşayacağımızı kestiremiyorlar sanırım.hepsi için geçerli değil tabi bu parama çok acıdığım kişiler de oldu ama yukarıda yazdıklarımın iyi olduğunu düşünüyorum.
bi de ismini hatırlayamadığım biri var 4 sene oldu gideli melekler kahvesinde baktırmıştım.fala dakika tutarak bakıyordu herkese 7 dakika:)bir de bakarken bacaklarını kapalı tut seninle iletişime geçemiyorum falan diyordu.söylediklerini bir kağıda yazıyordu.bayandı iyi tarif edemedim ama belki hatırlayanınız vardır onun söyledikleri de çımıştı.
bir de ben geçen hafta batu ve tarıka baktırdım ikisi de bu sefer gelecek için farklı şeyler söylediler.4 sene önce baktırdığımda aynı şeyleri söylemişlerdi hangisine güvenmeyilim şimdi???
o bahsettıgın bacaklarını kapalı tut deyıp 7 dakıka bakan paradıso demet
evet eskıden ıyıymıs ama artık tam bır sarlatan
yazıyorum kımse ona gıdıp parasını kaptırmasın dıyee
tarık a guven
merhaba bi süredir takip ediyodum burayı hem tecrübelerimi paylaşayım hem de bikaç sorum vardı onları sormak isterim.şimdi biraz uzun olucak ama bundan 4 sene önce çok falcıya giderdim sizin yazdıklarınızın çoğunu denedim.ayrı olduğum biri vardı baktırdıklarımın hepsi sana dönecek demişlerdi.tarık,batu,kadıköy angels burcu,biriz ve hatırlamadığım daha birçok kişi.ben 2 sene bekledim ama dönmedi.2 senenin sonunda yeni biriyle tanıştım sonradan farkettim ki bu yazdığım falcıların yaşıyacaksın dedikleri herşeyi bu yeni kişi ile yaşadım ve bu yeni kişi uzun bir ayrılıktan sonra bana döndü.demek istediğim bazen anlattıkları şeyleri o andaki kişilere yoruyoruz ya da dedikleri sürede olmuyo..gelecekle ilgili birşeyler görüyorlar ama bunu ne zaman yaşayacağımızı kestiremiyorlar sanırım.hepsi için geçerli değil tabi bu parama çok acıdığım kişiler de oldu ama yukarıda yazdıklarımın iyi olduğunu düşünüyorum.
bi de ismini hatırlayamadığım biri var 4 sene oldu gideli melekler kahvesinde baktırmıştım.fala dakika tutarak bakıyordu herkese 7 dakika:)bir de bakarken bacaklarını kapalı tut seninle iletişime geçemiyorum falan diyordu.söylediklerini bir kağıda yazıyordu.bayandı iyi tarif edemedim ama belki hatırlayanınız vardır onun söyledikleri de çımıştı.
bir de ben geçen hafta batu ve tarıka baktırdım ikisi de bu sefer gelecek için farklı şeyler söylediler.4 sene önce baktırdığımda aynı şeyleri söylemişlerdi hangisine güvenmeyilim şimdi???
1 tane bısı bıldıydı belkı dedım hanı bı sans daha verelımmm
he bıttı bıttı sonnn
aaaa c.tesı emıneye gotursun kızlar benı sen catlarkennnnn kıskanclıktannn
BENDE bilecek hepiniz göreceksiniz bunu tamam mı :)))) aman gidin hiç de kıskanmam ne yapayım yani git bakalım eminye nasılsa onu da beğenmiyceksin sen.. :26::26::26:
o bahsettıgın bacaklarını kapalı tut deyıp 7 dakıka bakan paradıso demet
evet eskıden ıyıymıs ama artık tam bır sarlatan
yazıyorum kımse ona gıdıp parasını kaptırmasın dıyee
tarık a guven
teşekkür ederim:)gerçi tarık istediğim şeyleri söylemedi ama napalım
ben de 2 hafta önce taksim symbolde batu için gitmiştim ama yoktu efeye baktırın dedi garson.efenin ismi falcıların listesinde yoktu ama tamam dedik.tam bi felaketti geçmişi bile tutturamadı.heralde yeni başlayacak oraya denemek için mi baktırdılar bize anlamadım.kızdım aslında ama olay çıkarmak istemedim.böyle birşey teklif ederlerse sakın efeyi kabul etmeyin
slm aranıza yeni katıldım..yorumları okudum acil fal baktırmam gerekiyo ama aklım çok karıştı..dimo cafedeki semayı bilen warmı nasıl ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?