İstanbul'da Fal - Falcılar

böyle bir kadına ...ben yaklaşık 3 yıl evelsi gitmiştim.aynı kadın mı bilmiyorum.ama bu kadın ..taksim de bakıyor ..ve suya para atıyorusun.o ise,kesinkle değmez.fal konusunda ...beceriksizler ordusunun başını çeker.sen..eline...tarot yorumlarını al...oku...daha başarılı olursun:)

tabii başka kadın ise,belki daha iyi olabilir.

slm aranıza yeni katıldım..yorumları okudum acil fal baktırmam gerekiyo ama aklım çok karıştı..dimo cafedeki semayı bilen warmı nasıl ? :)

sayfaları okumaktan başım döndü a kızlar:))Bakırköyde purple cade Gül den bahsedilmiş ve ısrarla mutlaka randevu alın denmiş ama telefon numarasını bulamadım...bilen var mı acaba??

elmiraya bende gttim bendede çok iyiydi.aynı zamanda 2 arkadaşımdada öle.hatta bana söylediği bazı seyleride yaşadım..diğerlerinin zamanı uzun olduğu için bekliyorum.
meleklerdeki sengülede gttim..kötü deildi ama çok iyide değildi bende..
ama fal işinin herkeste aynı sonucu vermediğine inanıyorum.

madem biliyodun kötü olduğunu niye çekiştire çekişire beni oraya götürdün heee amaaaaaaaaaaa bu sonduuuuuuuuuu bitti artıkın fal mal yoookk bitttttttiiiiiiiiiiiiiiii

çok emin deilim ama sanırım eger tahmin ettiğim kişiyse bende baktırmıştım.bende pek etileyici olmamıştı.belki bilmek istersin dye düşündüm

ben rozadan umutluyum arkadaslar inanıyorum onun bilme ihtimali var
olacaaaakk ya olacak ya olacak yoksa saçını başını yolarım :)))))

uzun zamandır grememiştim o kadar çok sayfa geçmiş ve okadar farklı isimler varki okumaya çalışırken başım döndü.sizleri bilmiyorum ama benim en kötü huyum bir falcıya bir kereden fazla gtmekten pek hoşlanmıyorum hep farklı insanlar olsun istiyorum...şu andada aklımda kimse yok bana önerebilceniz iyi bir falcı varsa sevinirim.

madem biliyodun kötü olduğunu niye çekiştire çekişire beni oraya götürdün heee amaaaaaaaaaaa bu sonduuuuuuuuuu bitti artıkın fal mal yoookk bitttttttiiiiiiiiiiiiiiii

1 tane bısı bıldıydı belkı dedım hanı bı sans daha verelımmm
he bıttı bıttı sonnn
aaaa c.tesı emıneye gotursun kızlar benı sen catlarkennnnn kıskanclıktannn

merhaba bi süredir takip ediyodum burayı hem tecrübelerimi paylaşayım hem de bikaç sorum vardı onları sormak isterim.şimdi biraz uzun olucak ama bundan 4 sene önce çok falcıya giderdim sizin yazdıklarınızın çoğunu denedim.ayrı olduğum biri vardı baktırdıklarımın hepsi sana dönecek demişlerdi.tarık,batu,kadıköy angels burcu,biriz ve hatırlamadığım daha birçok kişi.ben 2 sene bekledim ama dönmedi.2 senenin sonunda yeni biriyle tanıştım sonradan farkettim ki bu yazdığım falcıların yaşıyacaksın dedikleri herşeyi bu yeni kişi ile yaşadım ve bu yeni kişi uzun bir ayrılıktan sonra bana döndü.demek istediğim bazen anlattıkları şeyleri o andaki kişilere yoruyoruz ya da dedikleri sürede olmuyo..gelecekle ilgili birşeyler görüyorlar ama bunu ne zaman yaşayacağımızı kestiremiyorlar sanırım.hepsi için geçerli değil tabi bu parama çok acıdığım kişiler de oldu ama yukarıda yazdıklarımın iyi olduğunu düşünüyorum.
bi de ismini hatırlayamadığım biri var 4 sene oldu gideli melekler kahvesinde baktırmıştım.fala dakika tutarak bakıyordu herkese 7 dakika:)bir de bakarken bacaklarını kapalı tut seninle iletişime geçemiyorum falan diyordu.söylediklerini bir kağıda yazıyordu.bayandı iyi tarif edemedim ama belki hatırlayanınız vardır onun söyledikleri de çımıştı.
bir de ben geçen hafta batu ve tarıka baktırdım ikisi de bu sefer gelecek için farklı şeyler söylediler.4 sene önce baktırdığımda aynı şeyleri söylemişlerdi hangisine güvenmeyilim şimdi???

o bahsettıgın bacaklarını kapalı tut deyıp 7 dakıka bakan paradıso demet
evet eskıden ıyıymıs ama artık tam bır sarlatan
yazıyorum kımse ona gıdıp parasını kaptırmasın dıyee
tarık a guven

tarık bazen karıstırıyor bende öle oldu olaylar doğru ama sahıslar karıstı en son bunun için sölüosun dime die sormak zorunda kaldım =)

demete yaklasık 1 yıl önce gtmiştim.ama söylediklerinden hiç bişey yaşamadım.batuyada baktırdm fena deildi.tarığıda denemedim.

1 tane bısı bıldıydı belkı dedım hanı bı sans daha verelımmm
he bıttı bıttı sonnn
aaaa c.tesı emıneye gotursun kızlar benı sen catlarkennnnn kıskanclıktannn

BENDE bilecek hepiniz göreceksiniz bunu tamam mı :)))) aman gidin hiç de kıskanmam ne yapayım yani git bakalım eminye nasılsa onu da beğenmiyceksin sen.. :26::26::26:

teşekkür ederim:)gerçi tarık istediğim şeyleri söylemedi ama napalım
ben de 2 hafta önce taksim symbolde batu için gitmiştim ama yoktu efeye baktırın dedi garson.efenin ismi falcıların listesinde yoktu ama tamam dedik.tam bi felaketti geçmişi bile tutturamadı.heralde yeni başlayacak oraya denemek için mi baktırdılar bize anlamadım.kızdım aslında ama olay çıkarmak istemedim.böyle birşey teklif ederlerse sakın efeyi kabul etmeyin

orda benım sıralamam tarık sonra mehmet sonra batu
batunun bana dedıgı cıkmıstı bu arada begnırım ben onu,tarıkın da cıkıyooo

slm aranıza yeni katıldım..yorumları okudum acil fal baktırmam gerekiyo ama aklım çok karıştı..dimo cafedeki semayı bilen warmı nasıl ? :)

arkadaşım ben denedim bence facia soru soruyor senin verdiğin cevaba göre yorum yapıyor o falı bende bakarım sana hemde ücretsiz :) bence deneme değmez parana yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…