İstanbul'da Fal - Falcılar

böyle detay verdikce,bize fikir veriyor tabii...ama başka fikir veriyor.reklam fikri veriyor.bana en azından!!
eger benı arastırırsanız emıne ile hicbir baglantım olmadıgını anlarsınız.kişisel olarak tanımıyorum ve hiçbir cıkarım yok.istersenız beraber gıderız ve bunu ispatlarım.forumunuzu ınternette fal ile ilgili birsey ararken gordum ve uye oldum bilgi vermek ıcın.eger bakarsanız diger konulardada aktif olmaya calısıyorum hatta bulusmalara bile gelmeyı dusunuorum cunku site cok hosuma gitti.

Ayrıca sımdı aradım eminenin telini tarot falı 50 oldu dedı baska birisi actı telefonu Cadı Cafesi adlı yerınde bakıomus hala.Yine söyluyorum ben memnun kaldım ama paranızın boşa gitmesini de istemem sonucta 50TL kucumsencek bir miktar deıl bilginiz olsun kızlar.

Teşekkürler buraya da bilgi verdiğin için.. Ben kendisinin 1 kere programını izledim, oldukça değişik geldi. Sempatiklikle iticilik arasında gidip gelen bi yapısı var :) Peki, sen hiç tarot baktırdın mı ona? Yani kartları mı yorumluyor sadece ?

serpil çok merak ediyorum madem fatoş bu kadar iyi neden hala falcı arayışı içindesin hergün burada bu kadar yazılanları okuma zahmetinde bulunup yeni keşifler arıyosun!bulmuşsun işte en iyi falcıyı
hakikaten senin bu fatoş reklamından çok sıkıldım yeter da öhhh geldi kusucaz yakında

iki gün giremedim neler olup bitmiş yahu,kim mikserlik yaptı gene
kimsenin kimseye kızmaya,yüklenmeye aa sen çok iyi demiştin gittim ama berbattı demey hakkı yok,aynı falcıda hem fikir olamıyoruz arada böyle bi kaç kişi ortaya bişey atıp tartışma ortamı yaratıyo bunlara cevap vermeyelim takılmayalım biz terbiyemizi seviyemizi ve üslubumuzu bozmuyoruz hiç bir zaman ve birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz güzel güzel yazışıyoruz ya rahatsız oluyorlar herhalde

kızlar bugün bütün kötülemelernize ramen dimo cafe semaya zorla gittim..cdden dedğiniz kadar iğrenç fal bakıyo otrduum andan itibaren 500tane soru sordu salladıkça sallıyo harfleri bile tutmuyo tamam sıcak kanlı iyi biri ama fal konusunda kesinlikle başarısız..o faciadan sonra kadıköyde eskiden gttiğim yer geldi aklıma aslnda ew yemkleri yapan bi yer ama üst katta kzları fal bakıyo we cidden iyiydi :)emine konusnda 200se abartmş okadrda diil ama yinede arayıp bi sormak lazım telefonunu özel msj olarak atrsnız sewnirim :)

epey karışmış burası yine:))

ahaaha biri fal krizine girmiş(samar) hemen bir doz falcı lütfeeen:)) hayatımda meydana gelen devinimlerden dolayı 2 gündür ben de gider oldum yine. nihal e gittim hatta dün, ona toplamda 3 kez baktırdım 2. sinde şok olup kalktım ama dünkü falı pek ii değildi.

biri şuşu şengül'ü sormuş, 2 gün önce gittim anı bilmesi konusunda epey başarılı buldum. bana çok şey tuttu. ama içimde bir his var ki sadece anı iyi biliyor. gelecek biraz daha tavsiye ile geçiyor. ama şu anı yorumlatmak için iyiydi, benim karmaşık durumumu bile çözdü. yalnız 40 tl ısrarla gidin diyemem, tutmaz falan, ben kendimi ateşe atmıştım battı balık yan gider modu. eğer öyle diyorsan dene derim.

kadınlar kahvesindeki meryem korkunç bir şey. saçma sapan herkese aynısını söylüyor.

şu cadı kafeye mi gitsem yarın acep? gözüm döndü zira. numarasını bilen bana özelden acilen atabilir miiiii? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kondum bana özel mesaj atmışsın,sana atamıyorum özel mesaj senden kaynaklı bir sorun var burdan cevap yazıyorum,

canım keşke diğer yorumlarımı da okusaydın.ben ondan sonra iki kez daha gittim tarığa ve memnun kalmadım biçok kez yazdım bunu forumda ama sayfa sayısından dolayı görmemiş olman normal.

tarık fala ticari anlamda bakıyor.sadece çok samimi olduğu kaynaştığı kişilere güzel bakıyor.benim bir arkadaşım var çok laubalidir,tarıkla muhabbete girdi falan onun baya bişeyini bildi.ama biçok kişiye 5 dkda saçmalayıp gönderiyor

şimdi arıyorum yazdığım yorumları,bulunca sana sayfa numarasını veririm canım

bunun dışında,konu sahibi olarak ciddi anlamda memnun kaldığım bir falcı olmadı henüz.beğendiklerimde sonradan fos çıktı,ya da yetersizlerdi beni şaşırtacak şeyler bilemediler.

ben de boş durmiyim dedim reklam yaptığından şüphelendiğim üyeleri şikayet ediyorum,siz de dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…