ne demek biz senin gibiler için varız burda......
Angel'im sen Beşiktaş Symboldeki Nihal ve Bora hakkında ne düşünüyorsun eğer gittiysen?
canım ben onlara baktırmadım ancak alevko gıttı nıhale
begenmıstı ancak akıl okuyor demıstı...gelecek cıkmamıstı sanırsam cıksaydı gidelim derdi çünkü
eger benı arastırırsanız emıne ile hicbir baglantım olmadıgını anlarsınız.kişisel olarak tanımıyorum ve hiçbir cıkarım yok.istersenız beraber gıderız ve bunu ispatlarım.forumunuzu ınternette fal ile ilgili birsey ararken gordum ve uye oldum bilgi vermek ıcın.eger bakarsanız diger konulardada aktif olmaya calısıyorum hatta bulusmalara bile gelmeyı dusunuorum cunku site cok hosuma gitti.böyle detay verdikce,bize fikir veriyor tabii...ama başka fikir veriyor.reklam fikri veriyor.bana en azından!!
Sağol tatlım. Ben de Nihali beğenmiştim ama bir arkadaşım bugün bana Bora da iyi dedi de ondan sordum. Muck
bakk bak alevkoya sordum sımdı akıl okuyor ama su anı şengülden daha iyi takır takır sayıyor dedııı,isimli cisimli dediiii
Ana..... E o zaman bugün bi Nihal yapayım bari ben....
Ayrıca sımdı aradım eminenin telini tarot falı 50 oldu dedı baska birisi actı telefonu Cadı Cafesi adlı yerınde bakıomus hala.Yine söyluyorum ben memnun kaldım ama paranızın boşa gitmesini de istemem sonucta 50TL kucumsencek bir miktar deıl bilginiz olsun kızlar.
sana bir kaç isim vereyim symbol tarık taksim kadınlar kahvesi remziye ve dimo fatoş ben üçünüde denedim üçüde aynı şeyleri söyledi ve aynı ayları verdi ve hepside aynı konularda hem fikirdi bu üçünden birini deneyebilirsin ama üçü arasındada bence en iyisi dimo fatoş arkadaşım bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?