Teşekkürler buraya da bilgi verdiğin için.. Ben kendisinin 1 kere programını izledim, oldukça değişik geldi. Sempatiklikle iticilik arasında gidip gelen bi yapısı var :) Peki, sen hiç tarot baktırdın mı ona? Yani kartları mı yorumluyor sadece ?
Evet ben tarot baktırdım.baktıran arkadaslarıma söyledıklerını ve bana söyledıklerının bazılarını oncekı mesajlarımda yazdım.Hemen hemen hepsi cıktı.Bugun aradım 50 TL'ye bakıyomuş tarot falını.kart seçtirerek bakıyo ama sadece kartlara baglı kalmıyo bayağı yorum yapıyo iyi ve kötü herseyi söyluyo.Ben ve gıden arkadaslarım memnun kaldı bu kadarını soyleyebilirim sonra reklam yapıyosun denmesın :)
reklam yaptığını düşünmüyorum. teşekkürler :81:
Evet ben tarot baktırdım.baktıran arkadaslarıma söyledıklerını ve bana söyledıklerının bazılarını oncekı mesajlarımda yazdım.Hemen hemen hepsi cıktı.Bugun aradım 50 TL'ye bakıyomuş tarot falını.kart seçtirerek bakıyo ama sadece kartlara baglı kalmıyo bayağı yorum yapıyo iyi ve kötü herseyi söyluyo.Ben ve gıden arkadaslarım memnun kaldı bu kadarını soyleyebilirim sonra reklam yapıyosun denmesın :)
serpil çok merak ediyorum madem fatoş bu kadar iyi neden hala falcı arayışı içindesin hergün burada bu kadar yazılanları okuma zahmetinde bulunup yeni keşifler arıyosun!bulmuşsun işte en iyi falcıyı
hakikaten senin bu fatoş reklamından çok sıkıldım yeter da öhhh geldi kusucaz yakında
kızlar bugün bütün kötülemelernize ramen dimo cafe semaya zorla gittim..cdden dedğiniz kadar iğrenç fal bakıyo otrduum andan itibaren 500tane soru sordu salladıkça sallıyo harfleri bile tutmuyo tamam sıcak kanlı iyi biri ama fal konusunda kesinlikle başarısız..o faciadan sonra kadıköyde eskiden gttiğim yer geldi aklıma aslnda ew yemkleri yapan bi yer ama üst katta kzları fal bakıyo we cidden iyiydi :)emine konusnda 200se abartmş okadrda diil ama yinede arayıp bi sormak lazım telefonunu özel msj olarak atrsnız sewnirim :)
hande öncelikle ben burda her duyduğum her okuduğum falcıya koştur koştur gitmiyorum ama zaman zaman değişik insanlar denemekte fayda vardır bu güvensizlik veya itimatsızlık değildir.unutmaki KONTROL GÜVENE ASLA ENGEL DEĞİLDİR.ayrıca burda yazılanları okumak benim için zahmet değil ayrıca bir zevk.ben fatoşun reklamını yapmıyorum ayrıca sadece fatoş değil remziyenin vede her ne kadar hızlıda konuşsa tarıkın iyi olduğunu inkar edemem bende burda fikrimi sizler gibi söylüyorum ama siz nedense başka yerlere çekiyosunuz bence bu kadar takıntılı olma madem forumda fikir paylaşmakda özgür ve serbestiz o zaman sizlerde buna saygı göstermeyi deneyin.heee bu arada bu yazıyı yazdım ama okuyupta anlarsan NE MUTLU SANA!
seni burda yazan ınsanlara karsı daha sevıyelı olmaya davet edıyorum...emın ol burda herkes okudugunu anlayabılecek yetenekte hande nın hatası senı kaale alıp yorum yapmak olmus.....[/QUOTE
sizin uslubunuzu tartışmaya bile gerek yok bana yazmış olduğunuz yazılarda şahsıma ne kadar saygılı olduğunuzu ve seviyenizi gördük.madem hande hata yapmış beni kaaleye alıp bana yazmakla o zaman sende aynı hatayı yapma
seni burda yazan ınsanlara karsı daha sevıyelı olmaya davet edıyorum...emın ol burda herkes okudugunu anlayabılecek yetenekte hande nın hatası senı kaale alıp yorum yapmak olmus.....[/QUOTE
sizin uslubunuzu tartışmaya bile gerek yok bana yazmış olduğunuz yazılarda şahsıma ne kadar saygılı olduğunuzu ve seviyenizi gördük.madem hande hata yapmış beni kaaleye alıp bana yazmakla o zaman sende aynı hatayı yapma
sana son kez yazıyorum düzgün bir uslupla....
başta yaptıkların yanlıstı en ıyı falcı fatos daha ıyısı yok falan gibi çok iddia lı sözler yazdın.fikir beyan etmek başka bu kadar iddialı konusmak ve her yorum yapanın altına bunları yazmak başka böyle yapınca dogal olarak herkes reklam yaptıgını düşünüyor.
sonuc ne oldu bır cok kısı gıttı ve kadın foss cıktı...sen mahcup oldunnn
bırde su kondu mudur nedır madem yorumlarına katılıyorsun neden foruma gırıp yorum yazıyorsun yada fal baktırıyorsun...
bır düzen içerisinde burda yorum paylasıyoruz bırbırımıze gayet saygılıyızz hatta bırbırımızle arkadasız forum arac oldu arkadaslık şahane oldu.....gelıp huzur bozmak üyelere hakaret etmek birşey kazandırmaz alabılcegınız varsa alırsınız yorum yapmak ıstersenız yaparsınız saygı çerçevesınde
sana son kez yazıyorum düzgün bir uslupla....
başta yaptıkların yanlıstı en ıyı falcı fatos daha ıyısı yok falan gibi çok iddia lı sözler yazdın.fikir beyan etmek başka bu kadar iddialı konusmak ve her yorum yapanın altına bunları yazmak başka böyle yapınca dogal olarak herkes reklam yaptıgını düşünüyor.
sonuc ne oldu bır cok kısı gıttı ve kadın foss cıktı...sen mahcup oldunnn
bırde su kondu mudur nedır madem yorumlarına katılıyorsun neden foruma gırıp yorum yazıyorsun yada fal baktırıyorsun...
bır düzen içerisinde burda yorum paylasıyoruz bırbırımıze gayet saygılıyızz hatta bırbırımızle arkadasız forum arac oldu arkadaslık şahane oldu.....gelıp huzur bozmak üyelere hakaret etmek birşey kazandırmaz alabılcegınız varsa alırsınız yorum yapmak ıstersenız yaparsınız saygı çerçevesınde
bana son kez yazmana sevindim en az bende senin kadar saygılıyım senin şu yazdıklarına hala bu kadar sakin karşılayabiliyosam bence söylencek söz yok ama doğru karar almışsın bana yazmayacak oluşuna gerçekten sevindim çünkü bundan sonra bende sana cevap vermicem eee ne demişler bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirmiş sende aldığın kararla sonunda doğruyu buldun tebrikler
bana son kez yazmana sevindim en az bende senin kadar saygılıyım senin şu yazdıklarına hala bu kadar sakin karşılayabiliyosam bence söylencek söz yok ama doğru karar almışsın bana yazmayacak oluşuna gerçekten sevindim çünkü bundan sonra bende sana cevap vermicem eee ne demişler bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirmiş sende aldığın kararla sonunda doğruyu buldun tebrikler
görüldüğü üzere saygı ve sevıye sende üst sınırlarda senı bız kaale almayalım en ıyısıı
sıcramasın bıze haydı sana ıyı forumlar
görüldüğü üzere saygı ve sevıye sende üst sınırlarda senı bız kaale almayalım en ıyısıı
sıcramasın bıze haydı sana ıyı forumlar
angel edalım biz galiba birbirimize karşı fazla ileri gittik.yani şu falcılar yüzünden bu kadar birbirimizi kırmaya değmez ben derimki gel herşeyi unutalım birbirimize söylediklerimizi ve tüm yazdıklarımıza kalem çekelim ve yeniden arkadaş olalım ben sana samimiyetimle şuan sana bir adım atıyorum umarım sende beni kırmazsan sevinirim
dün sembol cafe toprağa gittim hayatımda gördüğüm en uyduruk falcı nalet olsun verdiğim paraya yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?