İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet ben tarot baktırdım.baktıran arkadaslarıma söyledıklerını ve bana söyledıklerının bazılarını oncekı mesajlarımda yazdım.Hemen hemen hepsi cıktı.Bugun aradım 50 TL'ye bakıyomuş tarot falını.kart seçtirerek bakıyo ama sadece kartlara baglı kalmıyo bayağı yorum yapıyo iyi ve kötü herseyi söyluyo.Ben ve gıden arkadaslarım memnun kaldı bu kadarını soyleyebilirim sonra reklam yapıyosun denmesın :)

kızlar...geçen hafta...bahara gittim...yeni yerinde...gemi cafe de.bahar'ı sembolden biliyoz...ama gemi cafe ona yaramış:)
zaten,ben beğenmiştim.bu 2.nci gidişim.ilk falında,ufak tefek şeyler çıkmıştı.onun üzerine taksimdeyken..denemek istedim.çok uzun bakıyor.doyurucu...ortalama 15 dak.gene mevcut durum ve kişilik analizleri..süper.gelecek için söyledikleri...fena değil.ama tam oturmadı bu sefer.ilkinde daha net konuşmuştu.neyse,baharı beğendim.eğer beğenenler var ise ve tekrar gitmek isterseniz,yeni yerinde deneyin derim.kıza yaramş:)

reklam yaptığını düşünmüyorum. teşekkürler :81:

baska memnun kaldığın yada az çok bilen falcı oldumu

ya kızlar, istiklalde symbol cafede Tarık'a baktıran var mı aranızda? Dün gittim ben. 2 saat kadar sıra bekledik. Söylediği şeyin çoğu doğru.. Ağzım açık dinledim. Gelecek için söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. çok uzun yılları konuştu resmen bana. eğitimimle ilgili ve marttan sonra hayatıma birinin gireceğini söyledi. bu ilişkinin çok uzun yıllar süreceğini söyledi. bu kişinin fiziksel özelliklerini söyledi.
marttan sonra öyle birşey olacak mı merakla bekliyorum. ona göre inanıcam. ama şu an için söyledikleri herşey doğruydu.

hande öncelikle ben burda her duyduğum her okuduğum falcıya koştur koştur gitmiyorum ama zaman zaman değişik insanlar denemekte fayda vardır bu güvensizlik veya itimatsızlık değildir.unutmaki KONTROL GÜVENE ASLA ENGEL DEĞİLDİR.ayrıca burda yazılanları okumak benim için zahmet değil ayrıca bir zevk.ben fatoşun reklamını yapmıyorum ayrıca sadece fatoş değil remziyenin vede her ne kadar hızlıda konuşsa tarıkın iyi olduğunu inkar edemem bende burda fikrimi sizler gibi söylüyorum ama siz nedense başka yerlere çekiyosunuz bence bu kadar takıntılı olma madem forumda fikir paylaşmakda özgür ve serbestiz o zaman sizlerde buna saygı göstermeyi deneyin.heee bu arada bu yazıyı yazdım ama okuyupta anlarsan NE MUTLU SANA!

ah be arkadaşım ben sana demiştim ama sen beni takmadın fakat haklı olduğumuda anladın sanırım soru cevap şeklinde saçma sapan fal olmaz falcı anlatır sen sadece dinlersin ama neyapalım umarım bundan sonra sana verilen tavsiyelere uyarsın kendine iyi bak arkadaşım...

seni burda yazan ınsanlara karsı daha sevıyelı olmaya davet edıyorum...emın ol burda herkes okudugunu anlayabılecek yetenekte hande nın hatası senı kaale alıp yorum yapmak olmus.....

Arkadaşlar burda amaç herkesin gidip memnun kaldığı falcıları önermesi fikrini sölemesi değilmi neden önerildiği zaman fikir beyan edildiği zaman insanları reklam yapmakla suçluyosunuz benim konuyla hiç alakam yok ama rahatsız oldum sonuçta bende kadınlar kahvesindeki meryem ve telefonda baktırdığım semanın sölediklerinin çıktığını söledim ne yani ben şimdi onları tanıyomuyum hayır tanımıyorum sadece burda ki arkadaşlara fikir olsun diye yazdım ama böyle bir forum varsa ve fikir beyan etmek serbest ise lütfen herkesin görüşüne saygı duyun eğer emin olamıyosanız baktırmazsınız olur biter insanları burda reklam yapmakla suçlamak bu foruma hiç yakışan bir hareket değil o zaman kimse yazmasın burdan fikrini sölemesin lütfen birbirimize daha saygılı olalım ......

dün sembol cafe toprağa gittim hayatımda gördüğüm en uyduruk falcı nalet olsun verdiğim paraya yahu!

dün sembol cafe toprağa gittim hayatımda gördüğüm en uyduruk falcı nalet olsun verdiğim paraya yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…