hande öncelikle ben burda her duyduğum her okuduğum falcıya koştur koştur gitmiyorum ama zaman zaman değişik insanlar denemekte fayda vardır bu güvensizlik veya itimatsızlık değildir.unutmaki KONTROL GÜVENE ASLA ENGEL DEĞİLDİR.ayrıca burda yazılanları okumak benim için zahmet değil ayrıca bir zevk.ben fatoşun reklamını yapmıyorum ayrıca sadece fatoş değil remziyenin vede her ne kadar hızlıda konuşsa tarıkın iyi olduğunu inkar edemem bende burda fikrimi sizler gibi söylüyorum ama siz nedense başka yerlere çekiyosunuz bence bu kadar takıntılı olma madem forumda fikir paylaşmakda özgür ve serbestiz o zaman sizlerde buna saygı göstermeyi deneyin.heee bu arada bu yazıyı yazdım ama okuyupta anlarsan NE MUTLU SANA!
seni burda yazan ınsanlara karsı daha sevıyelı olmaya davet edıyorum...emın ol burda herkes okudugunu anlayabılecek yetenekte hande nın hatası senı kaale alıp yorum yapmak olmus.....
ah be arkadaşım ben sana demiştim ama sen beni takmadın fakat haklı olduğumuda anladın sanırım soru cevap şeklinde saçma sapan fal olmaz falcı anlatır sen sadece dinlersin ama neyapalım umarım bundan sonra sana verilen tavsiyelere uyarsın kendine iyi bak arkadaşım...
toprak çok kötü evet daha önce yazmıstım ben....
bi arkadaşımız niyetlenmişti burdan, asistanıyla konuşmuş bu fiyatı söylemiş. cafe isimlerini karıştırıyo olabilirim :)
dediğin aklımdaydı ama çok yakın bi arkım ısrar etti ben gttim öyle diil die onu kırmamak için gittim bi daha asla gitmem buda ders oldu artık emineye gitmeye karar werdim onun hakkında ne dşünüyosun :) çok saol bu arada tşk ederm
baska memnun kaldığın yada az çok bilen falcı oldumu
telefon numarası burdan veriliyomu pek bi bilgim yok biri beni aydınlatsın ,anlamıyorum 50 milyon diyosunuz ben daha geçenlerden aradım sizde dün aradım 50 lira dyosunuz 50 olması beni mutlu eder zaten ama dediğim gibi aistanıyla konuştum 200 dedi rüya,tarot ,fal hepsi birlikte dediği isteyenlere teli veririm .bu arada 50 milyon olduğunu söyleyen arkadaşım adını unuttum kusura bakma .eğer teli varsa yani bendeki cep nosu ,sen ver ben arıyım 50 milyonsa burdaki herkes çok mutlu olur
selam kızlarrr
kım bu emıne yerı nerdeymış ?
baktıran varmı çok iyimi yani..
Esra Hanimda ufak seyler cikti ama devamı çıkmadıkısslar iiakşamlar hepinize,yeşilköyde esra die bi falcı var ben daha öncede baktıran varmı die sormuştum yorum yapılmadı.ben bir iki kere gittim fakat fallarımın hep zamanı var dendiği için beklemedeğim.yeşilköyde yine gül ve güldene gittim isim bilme dışında bi artısı yoktu falların.sarmaşık hasanı okudum burda bide emine çok anılmış ama fiyatı çok yüksek manevi açıdan kayıp yaşıorum ztn bide maddi kayıp olmasın:2:tavsiyelerinizi bekliyorum..
birazda ben falcı deneyimlerimden bahsedeyim.bu arada fazla paylaşımda bulunmasamda yeni üye değilim.2 yıl olmuştur üye olalı.neyse :
1-Kadınlar kahvesi falcıları:ilk başta remziyeyle başladım buraya ilk falında beni çok şaşırtmıştı.yaşadığım çoğu şeyi bildi ama gelecek çıkmadı.sonra dilek ve pelinle devam ettim.ikiside şuanda iyiydi ama hem falları kısa hemde gelecek çıkmadı.bir dahada gitmedim oraya.
2-Melekler kahvesi falcıları:selda ve zeynepe gittim orada.başkaları çok memnun kalmış ama ben beğenmedim.selda kötü zeynep eh işte.ama illa gidilecek kişiler değiller bana göre.
3-Majestik cafe:göker ve şu roman kadın adını unuttum :S gökerin numarası isim bilmek.gerisi tırt.roman olan melahatti sanırım.o daha iyi denilebilir.ama yine illa gidin demiyorum.
4-Cafezade armağan:çok tatlı hoşsohbet bir kadın uzunda bakıyor ama iyi bir falcı değil.
5-Paradiso demet iğrenç.mekanı zaten çok kötü.uzun süre bekliyorsunuz.garip garip adamlar.fal desen 7 dk ile sınırlı haliyle tatmin olmayıp tekrar seans istiyorsunuz etti 14 dk.ama fiyatta katlanıyor.küfürbaz paragözlü bir kadın.birşey bildiği ettiği yok.
6-Azad emir denen insan müsveddesi.babamın yakın zamanda öleceğini söyledi pat diye.nasıl bir psikolojiyle cafeden çıktığımı hatırlamıyorum.Allah bildiği gibi yapsın.edilecek laf mı bu!'^+%&/
7-Nostradamus kadıköy falcıları:ilk başta arzu hanıma gittim uzun zaman.zaten herkes ona gidiyordu.yaşanılanları birbir söylerdi ve ilk zamanlar dedikleri de çıkardı ama sonra çok yoğun olduğu için baştan savma bakmaya başladı.naz hanım şuanda angels cafede cık kötü çıkmıyor.yağlayıp ballayıp gönderiyor.en son zeynepe gittim burdan yorumları okuyup.şımarık bir kadın.hiç iyi elektrik alamadım ondan.ve kötü.cidden kötü bir falcı.
8-.karakter yorumları da iyidir.tombik zeynep pek kimse beğenmesede ben beğendim.olanları bayağı biliyor.gelecekle ilgili dedikleri de çoğunlukla çıktı.burası gidilebilir bir mekan fal konusunda.Angels kadıköy:burcu iyidir gerçekten iyidir ancak kahvede iyidir.tarotta pek değil.hisleri kuvvetli ve tutarlı.ancak öğüt verir tarzda bir falcıdır.arkadaş gibi muhabbet edilir onunla
9-Pilav cafe biriz: çok seviyorum tarzını.kibar,entellektüel,pozitif bir insan.ancak tarotta(farklı destesi var)kahveden daha iyi bence.ve en son gittiğimde erkek arkadaşımın bana ettiği cümleleri sanki karşımda o varmış gibi ondan duydum :S ve şu ana kadar yorumları hep doğru çıkmıştır.astroloji ve kişisel gelişim alanında da iyi.ben tavsiye derim ama onuda beğenmeyenler var elbet.
10-dimo cafe fatoş:burda duyduğum yorumlar nedeniyle gittim.çoğu kişi beğenmemiş ama ben ve kuzenimde yaşanılanlar üzerinden konuşursam çoğu şeyi tutturdu.gelecekle ilgili tarihler ve isim veriyor ve bunları yazdırdı.eğer gelecekte çıkarsa yine yazarım.
11-ve geldim sona :) en iyiyi sona bıraktım.ki başlık altında hiç bahsedildiğini de okumadım.kadıköyde balıkçılar çarşısı içinde tiryaki cafe vardır.orada iki falcı var biri yaşlı biri daha genç.genç olan bayanın adı Aslı.ve kendimi geçtim kimsenin bakamadığı ve benim ısrarımla fal baktıran arkadaşıma nokta atışları yaptı.hiçbirşey sekmedi ya.ini cini de yok.kahve bakıyor.ama insanın hayatını okuyor resmen.gelecekle ilgili tarihler verdi.çıkarsa mutlak yazarım.ama bence emir azad,paradiso demet gibi insanlara para kaptırmaktansa bu bayana gidin derim.bence falcı sıfatını hakeden biri.
benden bu kadar arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?