canım ben emineye baktırmadım fakat gidenlerin fikirleride değişken ama ben sana tarık remziye fatoş üçünüde öneririm gerçekten anlıyorlar bence dene tatlım
bugün akşam için randevu almıştım kendisinden, canlı yayını varmış gelemedi hanım, artık ne kdr doğru bilmiyorum çünkü bir anda arayıp hadi canlı yayına çıkacaksın denmez benim bildiğim. günahını almayım(cidden almayım yani kalsın) ama saçma geldi bana ya da madem yayının vardı ne diye randevu verdin asistanın bunu bilmiyor mu..öhööm efem neyse...ben de döndüm geri, yarına verdiler randevuyu, sanırım gitmekten vazgeçtim şimdilik, zira ne kadar sürüyor falı dedim kıza 10 dk dedi. 10 dk için 50!! tarığa giderim daha iyi. en azından 15 ve tutarlı. ama giden olursa yorumunu beklerim. yalnız kadın fazla şımarıkmış duyduğuma göre. bir de orası cafe değil sanki, tabela falan bir şey yok. yalnız gittiğime pişman olup ilk kez tırstım.
vayyy beee 1 dakika fal = 5 tliyi para
bende çok merak ettim bu kadını değiyormu bu paraya bu kadar kısa süren fal
gidenlerin yorumlarını bekliyorum
soganlık emıne ıcın ne dıyorsunuz gtmeye degermı soyledıklerı cıkıyormu,benı mutlu edermı yoksa amannn bu nasıl fal mı derım
Angel merhaba,
Soganlik Emine iyi bakiyor.soru pek sormuyor,yeri oldukca sapa bir yerde.ben 6 ay once baktirdim,gelecek henuz pek yok,ama 3. Sahislarin dusunvelerini cok net biliyor.
Merak ettigimiz sorulari biz sormadan acil soylemesi iyiydi.
Evli bir arkadasimla gitmistik,alyansini cantaya koymustu,emine hn ona:
Sende bir alyans var,cantada mi?dedi:))bilmiyorum onemli mi ama bana oyle bisey soylemesi,nitekim bende alyans yok.
Ben uzun yillar yurtdisinda yasadim,hemen bana hacli ulkelerde yasamissin,oradan buraya su tarihte mi dondun?dedi.
Gelecekle ilgili soylediklerimi bekliyorum,mantikli bir kadin,kotu seyleri de soyluyor.
Mesela arkadasim esiyle ilgili oldukca negatif seyler soyledi.
Tarik,angel YIlmaz,Gul,GUlden,MErcan,Elmira,Serhan hn ve biraz da soganlik EMineyi katarsan herhalde bir falci edecek sonunda:))) unuttugum isimler muhakkak var,onlar da kusura bakmasinlar,bu kadar cok isim olunca hatlar karismaya basladi:)sevgiler
bugün akşam için randevu almıştım kendisinden, canlı yayını varmış gelemedi hanım, artık ne kdr doğru bilmiyorum çünkü bir anda arayıp hadi canlı yayına çıkacaksın denmez benim bildiğim. günahını almayım(cidden almayım yani kalsın) ama saçma geldi bana ya da madem yayının vardı ne diye randevu verdin asistanın bunu bilmiyor mu..öhööm efem neyse...ben de döndüm geri, yarına verdiler randevuyu, sanırım gitmekten vazgeçtim şimdilik, zira ne kadar sürüyor falı dedim kıza 10 dk dedi. 10 dk için 50!! tarığa giderim daha iyi. en azından 15 ve tutarlı. ama giden olursa yorumunu beklerim. yalnız kadın fazla şımarıkmış duyduğuma göre. bir de orası cafe değil sanki, tabela falan bir şey yok. yalnız gittiğime pişman olup ilk kez tırstım.
ben de vurdum kendimi ayhan ışık sokağa...kendimi kaybetmiştim, ilk o paçoz kapris cafeye girdim bir de ne duyayım, cafein den gelen fatoş ordaymış. hadi dedim deneyim. kahvede bir şey bilemedi. ben her şeye yok öyle bir şey dediğim için bu böyle olmaz sana bilemiyorum hiçbir şey başkasına yönlendireyim seni para veriyorsun ve memnun kalman gerekir dedi. bu teklifi yaptığı için yok gerek yok dedim zira hepsi herkes aynı, neyse odaklandığın konu şu mu dedi evet dedim sana tarot bakıyorum o zaman dedi. tarotta kişilik analizleri güzeldi ama tavsiye eder miyim hayır. pozitif iyi bir kadın, sevdim ama...tasula ya hiç gitmedim ancak ondan daha iyi olduğuna eminim.
sonracığıma arkadaş tutturdu tarık diye. gittik o nida'ya ben efe'ye baktırdım. nida için berbat gitme dedi sonra efe olsun dedim. burada pek hoş bir yorum okumamıştım efe ile ilgili. anlattıklarında saçmaladığını hissettirince kendisi bozuldu biraz sonra çevir kazı yanmasın, eh işte. toprak, efe, nida ve ısrarla bora geçiniz efenim. symbol taksim'de elle tutulur tarık kalmış, mehmet'i de seven var ancak onu da beğenmedim ben.
nihayetinde kader yere batsın aşk yere batsını mırıldanarak döndüm evime. :82:
vayyy beee 1 dakika fal = 5 tliyi para
bende çok merak ettim bu kadını değiyormu bu paraya bu kadar kısa süren fal
Merhabalar,
Bir zamanlar Emineye cok baktirdim.kesinlikle tarotu saglamdir,yeter ki konsantre olsun.
Cok SIK gidince sapitir,nitekim bana da oyle oldu.
Dan dun herseyi soyler,bakamadigi zaman da kusura bakma,sana bakamayacagim,kapalisin,daha sonra gel,diyordu.bazen uzun,bazen kisa bakar...kafasina gore yani:)
2 yildir gitmedim,bir zamanlar sadece ona giderdik...
Denenebilir,degisik bir tecrube,simarikliktan ziyade kafayi hafif siyirmis desek daha dogru,malumunuz onlarin arkadaslari sanirim pek rahat birakmiyor galiba...
Bu insanlarin tepkilerini normal insan gibi degerlendirmemek lazim,gunde 100 kisiyle ugrasip delirmeleri cok normal,sevgiler!
gidenlerin yorumlarını bekliyorum
cnmm çok saol tawsiyelerin için ama emine okadr öwüldüğünden aklıma takıldı sende kötülemedin öle olsa bu sfer gitmcektim cidden bunu bi deniyim olmssa dedklernide tek tek dnicem:):):)
merhaba,alyans çantada mı tespiti süpermiş....kadının buna benzer bazı yorumlarını duymustum...
yeri uzak evet ama ben o taraflara gidecegım ıcın gidicem kadına yoksa sırf fal ıcın kalkıp o kadar yol gıdememm...anlatırım baktırınca burda
yanlız senın son yorum cok ıyıymıs hepsını toplayınca 1 falcı edicek herhaldee
angels burcu ile ilgili sölediklerine katılıyorum bende en son ona gittim geçmişi pek bilemedi bazı şeyleride birbirine karıştırdı sonrada tavsiye verdi ama sölediği bişey çıktı şimdilik diğer sölediklerine daha çok var çıkarsa yazarım
arkadaşım umarım bu sefer senin için falın hüsranla sonuçlanmaz.ama inan bende merak ettim şimdi:)hadi git bi dene yorumlarını sonra bizimlede paylaşda bizde ona göre değerlendirelim:))
Angel bu falcilar insana hakikaten kafayi yedirir:))cidden iyi bir tane olsa da hep beraber rahata ersek artik:)
Emineyi madem ki o tarafa gidiyorsan kesinlikle dene,derim.
Bir de karsida nostradamus mineyi herkes yazip ciziyor,sen denedim mi?karsida olacaksin diye hatirlatmak isterim.Ben bir gun o tarafa gecince denemek istiyorum da....
Emineyle ilgili yorumlarini heyecanla bekliyoruz,bakalim sana nasil gelecek?
Angel bu falcilar insana hakikaten kafayi yedirir:))cidden iyi bir tane olsa da hep beraber rahata ersek artik:)
Emineyi madem ki o tarafa gidiyorsan kesinlikle dene,derim.
Bir de karsida nostradamus mineyi herkes yazip ciziyor,sen denedim mi?karsida olacaksin diye hatirlatmak isterim.Ben bir gun o tarafa gecince denemek istiyorum da....
Emineyle ilgili yorumlarini heyecanla bekliyoruz,bakalim sana nasil gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?