Çok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?Kızlar yakın vade tarihler verdiği için bekledim ve gerçekten dediklerini bir bir yaşadım Kadının ismi hacer.Yaşlı biri telefondan bakıyor.İsteyene iletişim vereyim özelden yazın.Öyle pembe masallar falan yazmadı pat pat söyledi kadın.Gülşahtan sonra en beğendiğim oldu.500₺ tarot bakıyor sadece
Hayır çok olumsuz konuşmadı.Ama zaten bahsettiği olumsuz durumun olumsuz oldugunu bende biliyordum bir umut bekledim işte.An ve geçmişte de iyiydi ama verdiği vakitte dediği gibi olayı yaşadım o hafta aynı soruyu 3 kişiye sormuştum tek doğru cevabı hacer verdiÇok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?
Bana numarasını verebilir misiniz rica etsemHayır çok olumsuz konuşmadı.Ama zaten bahsettiği olumsuz durumun olumsuz oldugunu bende biliyordum bir umut bekledim işte.An ve geçmişte de iyiydi ama verdiği vakitte dediği gibi olayı yaşadım o hafta aynı soruyu 3 kişiye sormuştum tek doğru cevabı hacer verdi
Mesaj atar mısınız banaBana numarasını verebilir misiniz rica etsem
Baktırırsan bizede söyle nasıl olduğunuÇok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?
AttımMesaj atar mısınız bana
Hahahaha allahim insallah bigün hepsi 6. Hissimin kuvvetli oldugunu söylüyor ama asla şekil bile göremiyorum fincandabiriniz fal bakmayı öğreninde bari parayı kendi içimizde tutalım artık.. :s
aa nerede bu ya da numarası var mıBir bakım şansım olsa yine Fatma’yı seçerim gerçekten tüm hayatını okuyor dediği her şey oluyor çok yaşlı ve bi görsen yani bayıldığı gün orda sırada 2 doktor vardı o kadar yani
neymiş kimmşAy midyatta bir papaz var diyorlar aslındada referans olmadan bakmıyormuş
ay kızlar buldunuz muYiğiti çok merak ettim nosu varsa sizlerde paylaşabilir misiniz?
ayy nerede peki bu falcıArkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..
ay nolduuSafiyeye baktırdım ben isabetliydi ama soru cevap seklınde gittik ana konuyu bilemedi! Ben söyleyince sorduğum sorulara cok net tak tak cevaplar verdi.. dediği bir olay var ileri tarihli olursa yazıcam size
buldunuz mu biriniKızlar merhaba 1 seneden sonra yine fal batağına düştüm. Revaçta olan var mı acaba? Ben birkaç kişi buldum ama tırt çıktı, anı güzel bilen bir kişi cıktı ama onun da önemli olaylar için verdiği tarihler cok uzak tarihler. Ozellikle yakın gelecek konusunda öğrenebileceğiniz kimse var mı?
Canım bana gönderir misin nosunu?Arkadaşlar falcı yiğitin numarasını burdan arkadaşlara teyitledim.Ben daha öncesinde baktırmıştım.Ama dedikleri çok çıkmıyor bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?