İstanbul'da Fal - Falcılar

iyi pazarlar hanımlar.

googlede falcıları ararken forumu buldum, bir senedir forumunuzun fal bölümünü okuyorum.bilgiler alıyorum.en sonunda üye olup yazmak görüşlerimi paylaşmak istedim.bu aralar çok sıkışığım yardımlarınızı bekliyorum falcı konusunda.

gerek internetten okuyup gerekse kulaktan çevremden duyma bir kaç falcıya gittim eğer beni kaale alırsanız görüşlerimi paylaşmak istiyorum. ve yardım istiyorum.

Son düzenleme:

merhaba rica etsem soğanlık eminenin telini yollayabilirmisin birde şirinevlerdeki soğanlıktamı yeri?

Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadı verdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.

arkadaşlar didişmeyi bırakın lütfen fal krizim geldi yinee :):):) amaçok hastayımm bana şuan yakın olmasını istiyorum bahçelievlerdeyim kim var bu tarafta önerebileceğiniz? bakırköy olabilir nebiliyim işte.bu arada birkaç yazıda taksimdeki falcılaırn çoğu büyü var dediniz kim ler diyor mesela ben hasan beye gittiğimdede hocalık işiniz olmuş dedi bana evet ondan 3 ay önce olmuştu gerçekten abimin evliliğiyle ilgili bişiyler yapmışlardı bizde hocaya gidip dua okutmuştuk.bunlardan bahsetti bildi yani ama başka hocaya gidin para almayan biri olsun dedi bu yönlendirmek olmaz heralde dimi :):):)

bekliyoruummmmmm :):)

Emine hn.bugüne kadar gittiğim falcıların içinde en iyilerinden kesinlikle gidilmeli.

Cadı kafe Emine 45 tl 15 dakikada herşeyi söylüyor
Pen kafe Yeter 15 tl söylediklerinin çoğu tutuyor
Melekler kahvesi Kıvırcık saçlı bayn çok iyi ismi betüş gibi bişey
Kadınlar Kahvesi Dilek eehhh

Emine hn.bugüne kadar gittiğim falcıların içinde en iyilerinden kesinlikle gidilmeli.

Mutlaka öyledir, yazdığım gibi yorgun olduğunu vb söylemişti. Ben zaten herhangi birini övmek ya da karalamak amaçlı yazmadım yorumumu; herkes gibi forumdaki herkesin yararına olması amacıyla kendi deneyimimi paylaştım ki, zaten herkes kendi süzgecinden geçirerek alıyordur yorumları diye düşünüyorum.

selamlar,

ben de bugün bir arkadaşımın yardımı ile soğanlık emine'ye gittim. aklıma taktığım şeyi direk söyledi, devamını söyledikçe ben arkadaşın yüzüne dehşet dolu gözlerle baktım. kısa bakıyor kahve güya ama kahve bahane resmen, sorduğum tüm soruları cevapladı, beğendim kısaca...gidip de bana çıkmıştı dedikleri diyen var mı acabaaa?

hoşgeldin, kaale almamak gibi bir durum olamaz, paylaşırsan deneyimlerini seviniriz tabii ki...

Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadı verdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.

1.si sürelere takılma, uzayabiliyor, 2.si bakılan falı unutmaya çalış hatta mümkün olabilirse ki biraz zor beklentiye girmemeye çalış, 3.sü çok sık baktırma...

ben de bu aralar dağıttım kendimi ama emine'den sonra uzun bir ara daha veririm herhalde...

Hani şarkısı da var ya
"sil baştan başlamak gerek bazen" diye
ben geçmişte yaşadığım herşeyin uzerıne bır perde cekıyorum yarın ıtıbarıyla

hıc arkadasım yok, nadıren bu foruma gırıp bı ıkı satır bısey yazıyorum, dedıgı cıktı dediğiniz kim var levent maslak besıktas taksım taraflarında onerebılcegınız

ılla gununde cıkacak bısey yok,zamana bırak bıraz,kendını fala odaklama,olacagı varsa olur olmıycaksa ısterse 100 falcı olacak desın olmaz....

umutlanma,faldan medet umma,eger bır kısıye yogunlastıysan enerjını ondan cek,onu dusunmeyı bırak,hayatı oluruna bırak goruceksın kı vazgectıgın anda olucak yada hayırlı degılse olmayacak.....

soğanık emine hakkında olumlu yorumları duydukça gitme isteğim artıyo ama yerini hiiiç ama hiç bilmiyorum oyüzden cesaret de edemiyorum yalnız başıma gitmeye. güvenilir bir bayan olduğu söylenmiş emine hanımdan çekinmiyorum da nasıl gidiceğimi bilmiyorum hiç. avr. yakasında olduğumdan and. yakasını pek bilmiyorum okulum da başlamadan son hafta tatilimde aradan çıkarmak istiyorum ama cesaret edemiyorum işte

hoşgeldin, kaale almamak gibi bir durum olamaz, paylaşırsan deneyimlerini seviniriz tabii ki...

hoşbuldum teşekkür ederim. tam ara verecektim şimdide soğanlık emine demişsiniz :)
bugünü geçmişi de biliyormu.mesela birisini soracağım diyelim. gelecek içinmi sırf tahminlerde bulunuyor?

birde sık fal baktırmayın demişsiniz.ben bu ara değişik kişilere çok sık baktırdım acaba falın falı etkilemesi olasılığı varmıdır.şu an online değilsiniz tüm arkadaşlara soruyorum o zaman. eskiden bir kaç ayda bir baktırırdım bir kişiye şu an çok sıkıntılı ve meraktayım malesef çok gittim. ama herşeyi bilen biri istersen haftada iki git diyelim istikrarlı biçimde aynı şeyi söylemesi gerekmezmi yoksa işin büyüsümü kaçıyor bilgi verirseniz sevinirim.

(bir kaç arkadaş daha yorum yaparsa dayanamayıp soğanlık emineye gidecem :) )

işte budur edacım mı desem angelım mı, ama hakikaten asılmayı bırakıp,kendimize döndüğümüzde hayırlıysa oluyor, hayırlı değilse de zaten asılmayı bırakmış olduğumuz için kendimiz için en hayırlısını yapmış oluyoruz. Son cümlen telefona kaydedilip daraldıkça okunacak bir cümle olmuş, sevgiler

çok saol tatlım peki sna en çok hangisinin dedikleri çıkmıştıı puff yine bu enerji olaymı yoksa :/

vallaa canım ben gelecege takılmıyorum ama
tarıgın falı bana cıktı
yıgıtın falı yıllar once cıktı
sengulun falı cıktı
batunun bır dedıgı cıktı
burcunun angel cıktı
yanı enerjı dogru zman falan fılan

bırde sureklı sıladan oluruna bırak dınle cok sakınlestırıcı bır sarkı

yazınız dikkatimi çekti.bir kişiye yoğunlaştıysan enerjini ondan çek demişsiniz.mesela diyelim gece gündüz esas oğlanı düşünüyoruz fazla kafanı takıp düşünme oluruna bak demek mi istediniz yoksa bir falcıya yoğunlaşma mı demek istediniz. vazgectıgın anda olucak dediğinize katılıyorum bende bu oluyor.bir şeyin üstüne fazla düşünce tersi oluyor ne hikmetse.

esas oglanı dusunmeyı bırak dıyorum,dusundukce ona enerjı yolluyorsun,dusunursen degıl tam tersı enerjınle onu beslemezsen sana gelır....bana da bır falcı demıstıı bence cok dogru enerjını ondan cek bırak ne halı varsa gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…