bana özlden soranlara yazdığımdan burda paylaşmadığımı farkettim .ben soğanlık emineden çok memnun kaldım .hatta iki kez gittim hani beni unutunca aynı şeylerimi söylicek diye .evet hiç yanlış tahmin yapmadı dediklerinden biri çıktı bu çıkan şeyi serhan abl da bilmişti ama anadalu trfndaki serhan abla.emine kötü birşey diyceksede yalan diyemem diye olumsuzuda söylüyo.gittiklerimin içinde en iyisi ama kısa bakıyo laf cambazlığı yok.ihtiyacı yok bildiği için kısa kesiyo .çok çabuk anlatıyo soruya gerek kalmıyo.gittiğime deydi .symbol levent nerdeki symbol yazarsanız sevinirim. birde taksimdekilerin büyü var deyip başka tarafa çektiklerini yazmışlar burdan şu aralar banada ordan birisi öyle dedi kafama çok taktı .nedir bu işin sonu nereye vardırıyorlar bir açıklarsanız sevinirim.
merhaba rica etsem soğanlık eminenin telini yollayabilirmisin birde şirinevlerdeki soğanlıktamı yeri?
Hiç zamanı olmadığı için ancak bugün saat 18:00'de tarot için randevu almıştım Emine'den. 45 dk kadar erken gittim. "Çok yorgunu, bakabilirsem ne ala" diyerek odaya aldı. 2 kız 1 erkek 3 kardeş olduğumuzu bildi, bir de erkek arkadaşımın adını bu iki isimden biri kim diye sorarak bildi. Bunun dışında bir sürü burç saydı, tutmadı, benim çocuğum/çocuklarım konusunda yanıldı. 2 evlilik, boşanma, ölümler vb olan geçmişimle ilgilihiç ama hiç bir şey söylemedi. İşimde çok iyi gelişmeler olmasına rağmen, çok dikkat kötü dedi. Ve büyü büyü büyü var sende diye ısrar etti (ki yok).
Fakat saygı duyarım, gerçekten çok yorgun olmuş olabilir; frekansımız tutmamış olabilir. Yine de ya o saate randevu vermemeli bu kadar doluysa, ya da 4 dk'lık bu tarot için ücret almamalı. Naçizane yorumum...
Emine hn.bugüne kadar gittiğim falcıların içinde en iyilerinden kesinlikle gidilmeli.
iyi pazarlar hanımlar.
googlede falcıları ararken forumu buldum, bir senedir forumunuzun fal bölümünü okuyorum.bilgiler alıyorum.en sonunda üye olup yazmak görüşlerimi paylaşmak istedim.bu aralar çok sıkışığım yardımlarınızı bekliyorum falcı konusunda.
gerek internetten okuyup gerekse kulaktan çevremden duyma bir kaç falcıya gittim eğer beni kaale alırsanız görüşlerimi paylaşmak istiyorum. ve yardım istiyorum.
Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadıverdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.
Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadıverdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.
hoşgeldin, kaale almamak gibi bir durum olamaz, paylaşırsan deneyimlerini seviniriz tabii ki...
ılla gununde cıkacak bısey yok,zamana bırak bıraz,kendını fala odaklama,olacagı varsa olur olmıycaksa ısterse 100 falcı olacak desın olmaz....
umutlanma,faldan medet umma,eger bır kısıye yogunlastıysan enerjını ondan cek,onu dusunmeyı bırak,hayatı oluruna bırak goruceksın kı vazgectıgın anda olucak yada hayırlı degılse olmayacak.....
çok saol tatlım peki sna en çok hangisinin dedikleri çıkmıştıı puff yine bu enerji olaymı yoksa :/
işte budur edacım mı desem angelım mı, ama hakikaten asılmayı bırakıp,kendimize döndüğümüzde hayırlıysa oluyor, hayırlı değilse de zaten asılmayı bırakmış olduğumuz için kendimiz için en hayırlısını yapmış oluyoruz. Son cümlen telefona kaydedilip daraldıkça okunacak bir cümle olmuş, sevgiler
ılla gununde cıkacak bısey yok,zamana bırak bıraz,kendını fala odaklama,olacagı varsa olur olmıycaksa ısterse 100 falcı olacak desın olmaz....
umutlanma,faldan medet umma,eger bır kısıye yogunlastıysan enerjını ondan cek,onu dusunmeyı bırak,hayatı oluruna bırak goruceksın kı vazgectıgın anda olucak yada hayırlı degılse olmayacak.....
yazınız dikkatimi çekti.bir kişiye yoğunlaştıysan enerjini ondan çek demişsiniz.mesela diyelim gece gündüz esas oğlanı düşünüyoruz fazla kafanı takıp düşünme oluruna bak demek mi istediniz yoksa bir falcıya yoğunlaşma mı demek istediniz. vazgectıgın anda olucak dediğinize katılıyorum bende bu oluyor.bir şeyin üstüne fazla düşünce tersi oluyor ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?