İstanbul'da Fal - Falcılar

tarık iyi bakmıyor.bence ona gitme.leventi pek bilmiyorum ama

Hiç zamanı olmadığı için ancak bugün saat 18:00'de tarot için randevu almıştım Emine'den. 45 dk kadar erken gittim. "Çok yorgunu, bakabilirsem ne ala" diyerek odaya aldı. 2 kız 1 erkek 3 kardeş olduğumuzu bildi, bir de erkek arkadaşımın adını bu iki isimden biri kim diye sorarak bildi. Bunun dışında bir sürü burç saydı, tutmadı, benim çocuğum/çocuklarım konusunda yanıldı. 2 evlilik, boşanma, ölümler vb olan geçmişimle ilgilihiç ama hiç bir şey söylemedi. İşimde çok iyi gelişmeler olmasına rağmen, çok dikkat kötü dedi. Ve büyü büyü büyü var sende diye ısrar etti (ki yok).
Fakat saygı duyarım, gerçekten çok yorgun olmuş olabilir; frekansımız tutmamış olabilir. Yine de ya o saate randevu vermemeli bu kadar doluysa, ya da 4 dk'lık bu tarot için ücret almamalı. Naçizane yorumum...

acaba büyü diye tutturmasının sebebi, sizi 200 tl2lik açılıma mı yönlendirmek ? ya da ben fesatım :44:
emine hanımı merak edenlerdendim, teşekkürler paylaşmın için :)

Bugun soganlık emıneye gıttımmm.begenmıycegımden emın olmama ragmen benı şaşırttı.hayatımdakı ınsanları bildi karekterleri dogru analız ettı benı gayett tatmın ettı... hatta soru sorucam anlattıkları yeterlı gelmıycek dıye kendımı hazırlamıs olmama ragmen soru sormama gerek kalmadı.ben memnun kaldım

Telefonunu verebilir misin lütfen, teşekkürler

acaba büyü diye tutturmasının sebebi, sizi 200 tl2lik açılıma mı yönlendirmek ? ya da ben fesatım :44:
emine hanımı merak edenlerdendim, teşekkürler paylaşmın için :)

Rica ederim :), benim de aklıma gelmedi değil büyü ile ilgili yorumun, 1-2 falcı daha varmış istaiklal caddesinde bu şekilde; ama yine yorum yapamam. Ben "benim işim olmaz büyülerle hocalarla" deyince devam edemedik, gel ben bozarımı duymadım yani ağzından

angelım edalım cok sevındım ..
ıst a aıleme gıttıgımde kesın ugrıcam(sana guvenıyorum :13: ) zormu bulunuyor evı ?
soğanlığa nasıl gıdılıyor kadıkoyden mı bıraz tarıf edebılırmısın

canım ben bu tarafı hiç bilmiyorum bir arkadasım götürdü beni de ben sana yarın telını gönderiririm.Sanırım soganlık bıraz sapa ama kadın gayet güzel baktı yanlıs dediğim hiç bir şey olmadı yanı....şaşırdımmm

bu arada 20 tl ye bakıyor

bence falcılara cddi anlamda gitmeyin...zevkine gidersiniz,olaylara bakış açınız değişir falan...bi falcı için başka şehirlere gitmeyin,astronomik paralar vermeyin bana kalırsa.o paralarla sevap işleseniz kısmetiniz açılır,fal bakmanıza gerek kalmaz önünüz aydınlanır diye düşünüyorum.

Etoile cok tskler,madem cok siradan o zaman ozellikle gitmem,ama bakarsin o tarafta isim varsa ve fal krizim tutmussa denerim,sen kimi begeniyorsun?
Sevgiler....

kızlar symbol lewent için ne dşünüyosunuz :):)dedikleri çıkan oldumu?

bende ne anı nede gecmısı bılebıldı baktım olmuyor ben anlattım o yorumladı...
gorusmedıgım bırıyle bır daha gorusecekmıyım dıye sordum...hayır dedı ama gorusuyoruz artık
tek bıldıgı 18 gun once eskısıyle haberlesmıssınız demıstı faldan sonra baktım gercekten tam 18 gun once ama gerı kalan fosss...bir daha da gitmedım

ancak mesela katre cok begenır onu.....ona dedıklerı de cıkmıs

angelim kuşummm, yetişemedim çıkmışsın

evet levent'im inci dişlim çok beğenirim gerçekten lakiiiiin bana ilk baktığı falı tek geçerim, resmen 2 yıllık öngörü yapmış adam, son bir şey kaldo da çıkarsa komple bakım hediye edicem kendisine. daha sonra da gittim ama onlardan ilki gibi memnun kalmadım yine dediği ufak şeyler çıktı ama ilk baktığı off off...levent bana o an hayatımda olanı söyledikten sonra o anda hayatımda olmayan şeyleri söyledi ve tutturdu. hiç olmayan kişiler ve olaylar hakkında tutturdu. yeri ayrı bende:)

levent kötü bir falcı değil bana göre, zamanına denk gelirse çok iyi bakıyor gelmezse hiç bakamıyor. bu kanıya da şundan vardım 4-5 kişi duydum söylediklerini yaşayan. hem de sırasına göre olayların, ama gel gör ki gidip beğenmeyen de var. en azından bir levent denemek lazım diye düşünüyorum. ayrıca ona gittiğim dönemlerde neredeyse 2 ayda sadece 1 kez fal baktırırdım. yani az baktırmanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. az ve bir kişiye baktırmak...

çok saol tatlım peki sna en çok hangisinin dedikleri çıkmıştıı puff yine bu enerji olaymı yoksa :/

merhabalar yeni üyeyim ve yaklaşık 2 aydır forumu takip ediyorum.. bende soğanlıktaki eminenin telini öğrenmek istiyorum. bana da tel gönderirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…