kızlar yarınki emine planımda deişklk yapmya karar werdm ama eminye son zamnlarda gden wrsa heycnla bekliorum anltmnızı:):) onun yerine ilk symbol dki lewenti denicem ne dşünüyosunz lewent mi yoksa tarık mı daha iyi bide hala caddedknde dmi lewent fyatıda 20di sanrmn en son hala öylemi bilen wrmı :):)
symbol cafedeki falıcların hepsi 15 liraya bakıyor.. Farketmiyor levent veya tarık veya batu vs..
Hiç zamanı olmadığı için ancak bugün saat 18:00'de tarot için randevu almıştım Emine'den. 45 dk kadar erken gittim. "Çok yorgunu, bakabilirsem ne ala" diyerek odaya aldı. 2 kız 1 erkek 3 kardeş olduğumuzu bildi, bir de erkek arkadaşımın adını bu iki isimden biri kim diye sorarak bildi. Bunun dışında bir sürü burç saydı, tutmadı, benim çocuğum/çocuklarım konusunda yanıldı. 2 evlilik, boşanma, ölümler vb olan geçmişimle ilgilihiç ama hiç bir şey söylemedi. İşimde çok iyi gelişmeler olmasına rağmen, çok dikkat kötü dedi. Ve büyü büyü büyü var sende diye ısrar etti (ki yok).
Fakat saygı duyarım, gerçekten çok yorgun olmuş olabilir; frekansımız tutmamış olabilir. Yine de ya o saate randevu vermemeli bu kadar doluysa, ya da 4 dk'lık bu tarot için ücret almamalı. Naçizane yorumum...
Kızlar, symbol cafe Tarık nasıl peki? Geçen gün gittim, şu an için söylediği herşey doğru ama ben geleceği merak ediyorum.. dediği çıktı diyeniniz var mı aranızda .
Bugun soganlık emıneye gıttımmm.begenmıycegımden emın olmama ragmen benı şaşırttı.hayatımdakı ınsanları bildi karekterleri dogru analız ettı benı gayett tatmın ettı... hatta soru sorucam anlattıkları yeterlı gelmıycek dıye kendımı hazırlamıs olmama ragmen soru sormama gerek kalmadı.ben memnun kaldım
acaba büyü diye tutturmasının sebebi, sizi 200 tl2lik açılıma mı yönlendirmek ? ya da ben fesatım :44:
emine hanımı merak edenlerdendim, teşekkürler paylaşmın için :)
Bugun soganlık emıneye gıttımmm.begenmıycegımden emın olmama ragmen benı şaşırttı.hayatımdakı ınsanları bildi karekterleri dogru analız ettı benı gayett tatmın ettı... hatta soru sorucam anlattıkları yeterlı gelmıycek dıye kendımı hazırlamıs olmama ragmen soru sormama gerek kalmadı.ben memnun kaldım
angelım edalım cok sevındım ..
ıst a aıleme gıttıgımde kesın ugrıcam(sana guvenıyorum :13: ) zormu bulunuyor evı ?
soğanlığa nasıl gıdılıyor kadıkoyden mı bıraz tarıf edebılırmısın
merhaba lion;
ben nostradamus mine'ye baktırdım.gayet sıradan bir falcı.yanlış yorum yok..ama iyi falcı diyecek kadar da bir numara yok.bu falı her yerde yakalayabilirsin.
bunlar tabii benim değerlendirmelerim.:)aklında varsa,sen gene dene:)
kızlar symbol lewent için ne dşünüyosunuz :):)dedikleri çıkan oldumu?
bende ne anı nede gecmısı bılebıldı baktım olmuyor ben anlattım o yorumladı...
gorusmedıgım bırıyle bır daha gorusecekmıyım dıye sordum...hayır dedı ama gorusuyoruz artık
tek bıldıgı 18 gun once eskısıyle haberlesmıssınız demıstı faldan sonra baktım gercekten tam 18 gun once ama gerı kalan fosss...bir daha da gitmedım
ancak mesela katre cok begenır onu.....ona dedıklerı de cıkmıs
bende ne anı nede gecmısı bılebıldı baktım olmuyor ben anlattım o yorumladı...
gorusmedıgım bırıyle bır daha gorusecekmıyım dıye sordum...hayır dedı ama gorusuyoruz artık
tek bıldıgı 18 gun once eskısıyle haberlesmıssınız demıstı faldan sonra baktım gercekten tam 18 gun once ama gerı kalan fosss...bir daha da gitmedım
ancak mesela katre cok begenır onu.....ona dedıklerı de cıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?