İstanbul'da Fal - Falcılar

şimdi bir yazıdan bir alıntı gönderiyorum konu ile ilgili (herkes için uygun ve anlamlı olmayabilir, ben ortaya koyuyorum :) ) :Evren arzu etmeye devam ettiginiz muddetce sizi o arzuladiginiz seyle bir araya getirmeyecektir (hırs olduğu için, kendimizden çok o şeye değer verdiğimiz için) ). O yuzden, sizi her gun, sabah ve aksam, canli bir sekilde arzu etmekte oldugnuz o nesneyi, iliskiyi, zenginligi, veya sagligi ona zaten sahipmiscesine hayal etmeniz icin yureklendirmek istiyoruz. Hayallerinizde canli hale getirin ve o yeri tutun. Artik, o sizinmiscesine yasayin

okudukça tüylerim diken oldu. Allah onu bildiği gibi yapsın demek birde enerji yolluyorum

sağol canım gayet güzel demişsin bunu dikkate alacağım :))

az önce bir sorum olmuştu.: soğanlık emineye giden arkadaşlar (ben anadolu yakasında oturuyorum soğanlık kartaldadır) bugünü geçmişi de biliyormu.mesela birisini soracağım diyelim. gelecek içinmi sırf tahminlerde bulunuyor?

birde sık fal baktırmayın demişsiniz.ben bu ara değişik kişilere çok sık baktırdım acaba falın falı etkilemesi olasılığı varmıdır.

B.Mine sizede teşekkürler.geç yazıyorum yetişemiyorum..

Son düzenleme:

arkadaşlar yokmu yaaa bakırköyde önerebileceğinizz ?

soğanlıkta emineye yaklaşık 2 yıldır giderim biraz anlatayım,
alır fincanı eline başlar takır takır anlatmaya fincan bahane hisleri çok kuvvetlidir falı bittikten sonra istediğin kadar soru sorabilirsin emin ol hepsinin cevabını alacaksındır ben bir çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun ayrıldılar atıp tutmaz emine kesin ve net konuşur geçmiş gelecek bugün neyse sormak istediğin sorabilirsin sadece verdiği tarihlere takılmayın erken yada geç olabilr bni yanıltmadı bugüne kadar umarım sizde memnun kalırsınız

aslında doğru enerji olayı var ve karsındaki erkeği düşünmeyi bıraktıgında ve hayatını onu düşünmeden yasadıgında bir süre sonra geri gelebiliyor yada telepati durumu..olay beyinde bitiyor...bilinçaltı temizliğindede durum böyle...seni bırakıp gittiyse onu bu şekilde kabul etmek ve direnmemek umursamamak...hayırlıysa zaten olur zamanı gelince ama kahrolası merak işte...merak ve duyguların içinden çıkamayıcada falcılar deverede doğru falcı yol göstericidir kötüsü ise negatif enerjisi ile hayatıı karartabilir...

nilmil posta kutun dolu olduğu için yazamadım. tiryakiye ben de gittim ama genç olanın adı figen değil miydi. aslı mıydı?

arkadaşım selam.

mümkünse eminenin telini alabilirmiyim.

bugün bakırköyde neslihana gttim kendisine daha önce gtmiştim.aslında arkadasımı gtürdüm gitmişkende baktırayım dedim.aslında aynı falcıya iki kez gtmekten pek hoşlanmıyorum.
hoşlanmamaktada haklıymışın dye düşünüyorum çünkü ilk gttiğimde sylediklerinin tam tersini syledi..saçma bir faldı.

Herkese merhaba,
Fal forumunu uzun süredir takip ediyorum ve yeni üye oldum. Soğanlık'taki Emine Hanım'ın telefonu kendilerinde olan arkadaşlar gönderebilirlerse çok makbule geçer.

selam

okudum gtmişsin emineye .
peki o kadar paraya sana ayırdığı vakit gerçekten ne kadardı.
4 dakka konusunda ciddimisin

bakırköyde;

dejavu yiğite bende gittim gecmişi iyi biliyor ama gelecegi bilemedi söylediklerinin tersi çıktı esprili konuskan cocuk
cafe laf ta sarı saclı ort yaslı bi bayana baktırdım geçmişi anlatmadı gekecekten bahsetti açıkçası pek inanmadım lafta çiğdem iyi diyolar daha gitmedim
istasyon cafede ömür abla iyimiş ben gidene kadar ayrılmış

taksimde
gülşen çok iyi melekler kahvesinde ama beni tanıdıgı için bakamıyo
sembol toprak arkadasıma ayrıldıgın çocukla barışmayacaksın dedi ertsi gün barıştılar belki bende giderim banada ösyler şifa olur
paradıse demet 7 dk 15 tl idi isimleri isabet ettiriyo şaşırmıyo ama 15 dk falan gecio malum kişilerin niyetini biliyo ama gelecek bilmio

bugün kadıköye önce gezme amaçlı gttim ama yine duramadım angel burcuya gttik :)ilk önce arkım baktrmak için girdi ama çok kötü sürekli soru soruyo 2şey bildi sadce gerisini ben yönlendrdim dedi öle olunca bnde wazgeçtim soğanlık emine ye giden oldumu hiç =)

valla emine bana geçmişten pek bahsetmedi desem yeridir. şu anı anlattı bu duruma nasıl geldiğim bir parça daha ziyade gelecek için söyledi. şu an kafanda seni çok meşgul eden bir şey varsa gidebilirsin mesela. ama handekuka daha sık gitmiş emine için onun yorumu daha doğrudur.

sık baktırma konusuna gelince, eskiden ben de çok az baktırırdım 2 ayda bir gibi ve o zaman baktırdığım şeyler öyle veya böyle çıkardı. hatta falcılardan biri 5 ay sonra yaşayacağım şeyleri söylemişti. ben onları yaşadıktan ve üzerinden 2 ay geçtikten sonra şu kişi bana şunları söylemişti diye hatırladım. yani falda beklentiye girmedim, resmen unuttum falı ve çıktı.

tamamen benim fikrim bu yazacağım ve benim inancım, yukarıdaki demez mi seni ben yarattım kaderini geleceğini ben bilirim ama sen bana şirk koşan birinin söylediklerine inanıp onu bekliyorsun diye. bu durumda olacağı varsa da olmaz veyahut azaplı bir şekilde olur. ki şu an yaşadığım sıkıntının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. yine kendi fikrim; arada bir fal baktırmak eğlence ama sürekli gitmek terapiden ziyade tatmin olmama, daha da meraklanma ve beklenti içine girmeye sebep oluyor. verilen paralar da cabası. ayda bir baktırıp ve o falı oradan çıkınca unutup, diğer fallara verilecek para ile başkalarının hayır duası alınırsa daha düzgün gider işler diye düşünüyorum. ha ben söylüyorum yapabiliyor muyum hayır ama en azından kendimle mücadele etmeye başladım. fala para veriyorsam -burada bu şekilde yazılmaz şık değil- ancak ihtiyacı olan birine de yardım ediyorum. bir nevi af dileme gibi.

selam

okudum gtmişsin emineye .
peki o kadar paraya sana ayırdığı vakit gerçekten ne kadardı.
4 dakka konusunda ciddimisin

Evet maalesef doğru, yani 6 dk değildi toplam. Ama aslında yorum yazdıktan sonra pişman oldum 2 nedenden dolayı; öncelikle bu forumda biri için bir çok şeyi söyleyebilen falcı diğeri için söyleyemediyse arkadaşlar biraz gurur meselesi yapıyor, alınıyorlar sanıyorum. Ama kadın yorgunum dedi, bakabilirsem ne ala dedi, e olmadı işte. İkincisi hepimiz iyi bir şeyler duymak için gidiyoruz; buradakilerin en az 90%'ının bir çok şeyini bilmiş, ben şimdi bilemedi dediğimde bekledikleri olumlu şeyler çıkmaması düşüncesi doğmuş olabilir.
Sözün özü, 4 dk kadar baktı ve çok az şeyi tahmin edebildi daha önce yazdığım gibi canım; benim enerjimle de onunki tutmadı sanırsam.

Bu arada ben tiryaki aslı'ya gittim, babamın ölümünden sonra görüşmediğim akraba sayısına kadar tahmin etti neredeyse...
Sevgiler

benimmişçesine yaşarken durum tersi olur da sonra daha da bozulmayım? P şaka yapıyorum tabii ki, doğru tespit enerjiyi tasarruflu kullanmalı önce kendi içimizde toplamalıyız. ne var ne yoksa sağa sola enerji saçıyoruz...

saol canım yorumların için.peki tiryaki aslı nerde ve kaça bakıyo.

prayer ve B.mine özelden yazmışsınız ancak soğanlık emine hnmın numarası bende yok, beni de bir arkadaşım götürdü o arayıp konuştu kendisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…