yazınız dikkatimi çekti.bir kişiye yoğunlaştıysan enerjini ondan çek demişsiniz.mesela diyelim gece gündüz esas oğlanı düşünüyoruz fazla kafanı takıp düşünme oluruna bak demek mi istediniz yoksa bir falcıya yoğunlaşma mı demek istediniz. vazgectıgın anda olucak dediğinize katılıyorum bende bu oluyor.bir şeyin üstüne fazla düşünce tersi oluyor ne hikmetse.
esas oglanı dusunmeyı bırak dıyorum,dusundukce ona enerjı yolluyorsun,dusunursen degıl tam tersı enerjınle onu beslemezsen sana gelır....bana da bır falcı demıstıı bence cok dogru enerjını ondan cek bırak ne halı varsa gorsun
arkadaşlar didişmeyi bırakın lütfen fal krizim geldi yinee :):):) amaçok hastayımm bana şuan yakın olmasını istiyorum bahçelievlerdeyim kim var bu tarafta önerebileceğiniz? bakırköy olabilir nebiliyim işte.bu arada birkaç yazıda taksimdeki falcılaırn çoğu büyü var dediniz kim ler diyor mesela ben hasan beye gittiğimdede hocalık işiniz olmuş dedi bana evet ondan 3 ay önce olmuştu gerçekten abimin evliliğiyle ilgili bişiyler yapmışlardı bizde hocaya gidip dua okutmuştuk.bunlardan bahsetti bildi yani ama başka hocaya gidin para almayan biri olsun dedi bu yönlendirmek olmaz heralde dimi :):):)
bekliyoruummmmmm :):)
okudukça tüylerim diken oldu. Allah onu bildiği gibi yapsın demek birde enerji yolluyorum
sağol canım gayet güzel demişsin bunu dikkate alacağım :))
az önce bir sorum olmuştu.: soğanlık emineye giden arkadaşlar (ben anadolu yakasında oturuyorum soğanlık kartaldadır) bugünü geçmişi de biliyormu.mesela birisini soracağım diyelim. gelecek içinmi sırf tahminlerde bulunuyor?
birde sık fal baktırmayın demişsiniz.ben bu ara değişik kişilere çok sık baktırdım acaba falın falı etkilemesi olasılığı varmıdır.
B.Mine sizede teşekkürler.geç yazıyorum yetişemiyorum..
birazda ben falcı deneyimlerimden bahsedeyim.bu arada fazla paylaşımda bulunmasamda yeni üye değilim.2 yıl olmuştur üye olalı.neyse :
1-Kadınlar kahvesi falcıları:ilk başta remziyeyle başladım buraya ilk falında beni çok şaşırtmıştı.yaşadığım çoğu şeyi bildi ama gelecek çıkmadı.sonra dilek ve pelinle devam ettim.ikiside şuanda iyiydi ama hem falları kısa hemde gelecek çıkmadı.bir dahada gitmedim oraya.
2-Melekler kahvesi falcıları:selda ve zeynepe gittim orada.başkaları çok memnun kalmış ama ben beğenmedim.selda kötü zeynep eh işte.ama illa gidilecek kişiler değiller bana göre.
3-Majestik cafe:göker ve şu roman kadın adını unuttum :S gökerin numarası isim bilmek.gerisi tırt.roman olan melahatti sanırım.o daha iyi denilebilir.ama yine illa gidin demiyorum.
4-Cafezade armağan:çok tatlı hoşsohbet bir kadın uzunda bakıyor ama iyi bir falcı değil.
5-Paradiso demet iğrenç.mekanı zaten çok kötü.uzun süre bekliyorsunuz.garip garip adamlar.fal desen 7 dk ile sınırlı haliyle tatmin olmayıp tekrar seans istiyorsunuz etti 14 dk.ama fiyatta katlanıyor.küfürbaz paragözlü bir kadın.birşey bildiği ettiği yok.
6-Azad emir denen insan müsveddesi.babamın yakın zamanda öleceğini söyledi pat diye.nasıl bir psikolojiyle cafeden çıktığımı hatırlamıyorum.Allah bildiği gibi yapsın.edilecek laf mı bu!'^+%&/
7-Nostradamus kadıköy falcıları:ilk başta arzu hanıma gittim uzun zaman.zaten herkes ona gidiyordu.yaşanılanları birbir söylerdi ve ilk zamanlar dedikleri de çıkardı ama sonra çok yoğun olduğu için baştan savma bakmaya başladı.naz hanım şuanda angels cafede cık kötü çıkmıyor.yağlayıp ballayıp gönderiyor.en son zeynepe gittim burdan yorumları okuyup.şımarık bir kadın.hiç iyi elektrik alamadım ondan.ve kötü.cidden kötü bir falcı.
8-Angels kadıköy:burcu iyidir gerçekten iyidir ancak kahvede iyidir.tarotta pek değil.hisleri kuvvetli ve tutarlı.ancak öğüt verir tarzda bir falcıdır.arkadaş gibi muhabbet edilir onunla.karakter yorumları da iyidir.tombik zeynep pek kimse beğenmesede ben beğendim.olanları bayağı biliyor.gelecekle ilgili dedikleri de çoğunlukla çıktı.burası gidilebilir bir mekan fal konusunda.
9-Pilav cafe biriz: çok seviyorum tarzını.kibar,entellektüel,pozitif bir insan.ancak tarotta(farklı destesi var)kahveden daha iyi bence.ve en son gittiğimde erkek arkadaşımın bana ettiği cümleleri sanki karşımda o varmış gibi ondan duydum :S ve şu ana kadar yorumları hep doğru çıkmıştır.astroloji ve kişisel gelişim alanında da iyi.ben tavsiye derim ama onuda beğenmeyenler var elbet.
10-dimo cafe fatoş:burda duyduğum yorumlar nedeniyle gittim.çoğu kişi beğenmemiş ama ben ve kuzenimde yaşanılanlar üzerinden konuşursam çoğu şeyi tutturdu.gelecekle ilgili tarihler ve isim veriyor ve bunları yazdırdı.eğer gelecekte çıkarsa yine yazarım.
11-ve geldim sona :) en iyiyi sona bıraktım.ki başlık altında hiç bahsedildiğini de okumadım.kadıköyde balıkçılar çarşısı içinde tiryaki cafe vardır.orada iki falcı var biri yaşlı biri daha genç.genç olan bayanın adı Aslı.ve kendimi geçtim kimsenin bakamadığı ve benim ısrarımla fal baktıran arkadaşıma nokta atışları yaptı.hiçbirşey sekmedi ya.ini cini de yok.kahve bakıyor.ama insanın hayatını okuyor resmen.gelecekle ilgili tarihler verdi.çıkarsa mutlak yazarım.ama bence emir azad,paradiso demet gibi insanlara para kaptırmaktansa bu bayana gidin derim.bence falcı sıfatını hakeden biri.
benden bu kadar arkadaşlar :)
soğanlıkta emineye yaklaşık 2 yıldır giderim biraz anlatayım,
alır fincanı eline başlar takır takır anlatmaya fincan bahane hisleri çok kuvvetlidir falı bittikten sonra istediğin kadar soru sorabilirsin emin ol hepsinin cevabını alacaksındır ben bir çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun ayrıldılar atıp tutmaz emine kesin ve net konuşur geçmiş gelecek bugün neyse sormak istediğin sorabilirsin sadece verdiği tarihlere takılmayın erken yada geç olabilr bni yanıltmadı bugüne kadar umarım sizde memnun kalırsınız
arkadaşlar yokmu yaaa bakırköyde önerebileceğinizz ?
soğanlıkta emineye yaklaşık 2 yıldır giderim biraz anlatayım,
alır fincanı eline başlar takır takır anlatmaya fincan bahane hisleri çok kuvvetlidir falı bittikten sonra istediğin kadar soru sorabilirsin emin ol hepsinin cevabını alacaksındır ben bir çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun ayrıldılar atıp tutmaz emine kesin ve net konuşur geçmiş gelecek bugün neyse sormak istediğin sorabilirsin sadece verdiği tarihlere takılmayın erken yada geç olabilr bni yanıltmadı bugüne kadar umarım sizde memnun kalırsınız
Mutlaka öyledir, yazdığım gibi yorgun olduğunu vb söylemişti. Ben zaten herhangi birini övmek ya da karalamak amaçlı yazmadım yorumumu; herkes gibi forumdaki herkesin yararına olması amacıyla kendi deneyimimi paylaştım ki, zaten herkes kendi süzgecinden geçirerek alıyordur yorumları diye düşünüyorum.
hoşbuldum teşekkür ederim. tam ara verecektim şimdide soğanlık emine demişsiniz :)
bugünü geçmişi de biliyormu.mesela birisini soracağım diyelim. gelecek içinmi sırf tahminlerde bulunuyor?
birde sık fal baktırmayın demişsiniz.ben bu ara değişik kişilere çok sık baktırdım acaba falın falı etkilemesi olasılığı varmıdır.şu an online değilsiniz tüm arkadaşlara soruyorum o zaman. eskiden bir kaç ayda bir baktırırdım bir kişiye şu an çok sıkıntılı ve meraktayım malesef çok gittim. ama herşeyi bilen biri istersen haftada iki git diyelim istikrarlı biçimde aynı şeyi söylemesi gerekmezmi yoksa işin büyüsümü kaçıyor bilgi verirseniz sevinirim.
(bir kaç arkadaş daha yorum yaparsa dayanamayıp soğanlık emineye gidecem :) )
selam
okudum gtmişsin emineye .
peki o kadar paraya sana ayırdığı vakit gerçekten ne kadardı.
4 dakka konusunda ciddimisin
şimdi bir yazıdan bir alıntı gönderiyorum konu ile ilgili (herkes için uygun ve anlamlı olmayabilir, ben ortaya koyuyorum :) ) :Evren arzu etmeye devam ettiginiz muddetce sizi o arzuladiginiz seyle bir araya getirmeyecektir (hırs olduğu için, kendimizden çok o şeye değer verdiğimiz için) ). O yuzden, sizi her gun, sabah ve aksam, canli bir sekilde arzu etmekte oldugnuz o nesneyi, iliskiyi, zenginligi, veya sagligi ona zaten sahipmiscesine hayal etmeniz icin yureklendirmek istiyoruz. Hayallerinizde canli hale getirin ve o yeri tutun. Artik, o sizinmiscesine yasayin
Evet maalesef doğru, yani 6 dk değildi toplam. Ama aslında yorum yazdıktan sonra pişman oldum 2 nedenden dolayı; öncelikle bu forumda biri için bir çok şeyi söyleyebilen falcı diğeri için söyleyemediyse arkadaşlar biraz gurur meselesi yapıyor, alınıyorlar sanıyorum. Ama kadın yorgunum dedi, bakabilirsem ne ala dedi, e olmadı işte. İkincisi hepimiz iyi bir şeyler duymak için gidiyoruz; buradakilerin en az 90%'ının bir çok şeyini bilmiş, ben şimdi bilemedi dediğimde bekledikleri olumlu şeyler çıkmaması düşüncesi doğmuş olabilir.
Sözün özü, 4 dk kadar baktı ve çok az şeyi tahmin edebildi daha önce yazdığım gibi canım; benim enerjimle de onunki tutmadı sanırsam.
Bu arada ben tiryaki aslı'ya gittim, babamın ölümünden sonra görüşmediğim akraba sayısına kadar tahmin etti neredeyse...
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?