nilmil posta kutun dolu olduğu için yazamadım. tiryakiye ben de gittim ama genç olanın adı figen değil miydi. aslı mıydı?
offfffffff offffff kızlar çok sıkkın canım..forumu çok yazmasamda dışardan takip ediyorum paylaşım yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.genelin memnun kaldığı bi çok falcıya gittim ama hastalık yaptı bende gitmediğimde falım gelio resmen:26:şu ara soğanlık emineyle sarmaşık hasan konuşuluo hangisine gitsem kafam karıştı.hasanın falları çıkıomu??emine hanım kafama daha yattı ama soğanlık nerde bilmiorum bile
offfffffff offffff kızlar çok sıkkın canım..forumu çok yazmasamda dışardan takip ediyorum paylaşım yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.genelin memnun kaldığı bi çok falcıya gittim ama hastalık yaptı bende gitmediğimde falım gelio resmen:26:şu ara soğanlık emineyle sarmaşık hasan konuşuluo hangisine gitsem kafam karıştı.hasanın falları çıkıomu??emine hanım kafama daha yattı ama soğanlık nerde bilmiorum bile
kzlar salı günü soğanlık emineye gidicem gelmek isteyen warmı?=)
soğanlıkta emineye yaklaşık 2 yıldır giderim biraz anlatayım,
alır fincanı eline başlar takır takır anlatmaya fincan bahane hisleri çok kuvvetlidir falı bittikten sonra istediğin kadar soru sorabilirsin emin ol hepsinin cevabını alacaksındır ben bir çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun ayrıldılar atıp tutmaz emine kesin ve net konuşur geçmiş gelecek bugün neyse sormak istediğin sorabilirsin sadece verdiği tarihlere takılmayın erken yada geç olabilr bni yanıltmadı bugüne kadar umarım sizde memnun kalırsınız
allahın gücüne gitmesin bizim komşunun kızı bi fal bakıyo böyle kalırsınız
olmuşuda biliyo söylediğide çıkıyo
hatta kuzenim inanmıyodu onada baktırdım bigün oda böyle oldu
şimdide kuzenim diyo o geldiğinde beni çağır
Bios canım kısaca şyle cevaplıyım
Rita ve melahatla ılgılı burada cok cok olumlu yorum cıkmadı,eskıden ıyı olması bana göre şu an iyi olucagı anlamına gelmez..
Örnek paradiso Demet eskıden cok ıyıymıss duydukca pes diyor insan ama su an tam bir sahtekar..Gittiklerim arasında en kötüsü,dolandırıcı kadınn....
Yani baskasına göre iyi bana göre kötü yapıcak bişey yok göreceli diyelim gecelımmm
Ben ılk sayfadan ıtıbaren okudugumda sona kadar burda kım cok begenıldıyse ona gittim hic de pişman olmadım gittiklerimden...
Yenilerin yaptıgı hatta ılk sayfaları okuyup bu iyiyimiş diye gitmeleri hemen,halbukı bir 50 sayfa sonra zaten o kısının aslında bır anlık heves kaldıgını görücekler....
Birı bir laf atıyor su ıyıymıs diye toplu toplu gidiliyor ona sonra aman da aslında iyi degılmıs denılıyor
İste Ayhan gıbı mesela....Burdakı cogu falcıdan ıyı belkı ama cok da süper değil yani.....
Sonuc herkesın dinlemek istediği kendine...
Ben gercek duymak ısterım,anlık dusuncelerı...Gelecek umrumda değil yok şu dönermi,yok sevgili olurmuyuz bunlar umut.... benim boş umutlara karnım tok...
Bana gercekler lazım,su an ne düşünüyor meselaa gibii
Bunları bana söyleyebilcek kişileri de buldu, burdaki eskilerin sayesinde,saolsunlar
ben varım ama salı doktora gidicem çarş. olsaydı keşke sen nerden gidiceksin avr. yakasında mısın?
canım eskilere bakarken bu mesajını gördüm bold yaptığım son iki paragrafın beni anlatıyor...bende gelecekten çok şu anı, şu an naptığını ne düşündüğünü vs duymak gerçeği bilmek istiyorumgelecek zaten salalrlar çıkması için aylarca beklemek lazım..bunları söyleyen kişileri buldum demişsin kimdi onlar halen baktırıyormusun? memnunmusun?
çok isim dönmüş bir ara..çanga da serkanı bile metheden var hiç duymadım..şengülü ,nostradamus zeynebi yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor..
dejavu 2 de yiğit
iyidir neredeyse 3 yıldır giderim
vallahi soğanlık neresi bende bilmiyorum eger ii bir tarif elde edersen banada bildirirsen sevinirin.tabii eger ona gtmeye karar verirsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?