İstanbul'da Fal - Falcılar

hasanın bana söyledikleri çıktı.. ama soğanlıktaki Emineye baktırmadım. o yüzden bir kıyaslama yapamam... ama ben Hasandan memnunum.

vallahi soğanlık neresi bende bilmiyorum eger ii bir tarif elde edersen banada bildirirsen sevinirin.tabii eger ona gtmeye karar verirsen.

cnm ben soğanlıktaki emineyi aradım yarın hastaneye gdicekmiş ama salı günü olablr ddi ben bi gidiyim drumu anlatıcam zaten iyi çıkarsa gdersin olmadı hasanı dner anlatrsın bide onu deneriz:):)

gulvar ben de aynı durumdayım çok gitmek istiyorum ama yerini bilmiyorum yani soğanlık nere haberim yok hande sağolsun tarif etmişti bana ama gitsem bile geri dönemem ordan.
aslında gitmek isteyenler toplanıp gitsek 3 4 kişi birlikte randevu alıp olur mu ki acaba:26:

Merhabalar, ben de bu sitede yeniyim. Soğanlık Eminenin telefonunu bana da gönderebilir misiniz? Geçen senelerde Ayhan diye biri epey popülermiş bu forumda, onunla ilgili bilgisi olan var mı? Ben Rita isminde bir falcıyı çok duyuyorum bu ara, hatta yakın zamanda gitmeyi planlıyorum. Gittiğim zaman burda da paylaşırım nasıl olduğunu..

allahın gücüne gitmesin bizim komşunun kızı bi fal bakıyo böyle kalırsınız
olmuşuda biliyo söylediğide çıkıyo
hatta kuzenim inanmıyodu onada baktırdım bigün oda böyle oldu
şimdide kuzenim diyo o geldiğinde beni çağır

komşunu nerden bulabiliriz.parayla bakmaz komşular genelde :))

sarmaşık kafe taksimde mi? hasan diyorsunuz.bir arkadaş giderse bizimle paylaşsın birde soğanlıktaki emineye bir arkadaş daha gidecekmiş onunda görüşlerini bekliyorum..bu aralar çok gittim sıkıştım az ara verecem..sizin görüşlerinizi bekliyorum.......ben falcıları ikiye indirdim yine fulya ve cadde serkana güveniyorum çok sıkışınca onlara gidecem...

canım eskilere bakarken bu mesajını gördüm bold yaptığım son iki paragrafın beni anlatıyor...bende gelecekten çok şu anı, şu an naptığını ne düşündüğünü vs duymak gerçeği bilmek istiyorumgelecek zaten salalrlar çıkması için aylarca beklemek lazım..bunları söyleyen kişileri buldum demişsin kimdi onlar halen baktırıyormusun? memnunmusun?

çok isim dönmüş bir ara..çanga da serkanı bile metheden var hiç duymadım..şengülü ,nostradamus zeynebi yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor..

Hanımlar merhaba dün bayaa vakit harcadım forumda ve kaydolayım dedim
Herkes gibi ben de çok meraklıyımdır bahsttiiiniz isimlerin çoğunu tanırım
Symbol serkanla başlayayım çoğunuzun dediği gibi az bakıyor ama bana hiç tutturduğu olmadı tek yaptığı şy o zaman kimle berabersem onları kötülemek oldu ancak kendisinden tatmin edici bir performans alamadım
Symbol levent yıllardır tanırım 3-4 senedir taa taksimdeyken baktırırdım ilk başlarda taksimdeyken çok iyiydi bana tarihe harfine kadar verdikleri çıktı son gittiğimde de gerçi doğru şeyler söyledi ancak beni tanımasından dolayı sanırım biliyor artık arkdaşlarıma dedikleri çıkmadı çünkü ancak çok şeker biridir ve güzel bakar tavsiye edebilirim yine de
Nostradamus zeynepi ben de çok merak ediyorum gitmyi planlıyorum hatta
kadıköyde handan wardır biraz çatlak ama güzel bakar açıkcası barlar sokağında yelkovandı sanırım ismi tam negatif tattoo nun karşısında bir binanın ilk katında bir cafede bakıyor senelerce ona da gittim
soğanlık emineyi ilk defa duyuyorum gidenlerden umarım güzel şeyler duyarım nasıl gidiliyor cafede mi bakıyor bunların cevabını almak isterim..
asıl bahsedeceğim falcı taksimde adını malesef bilmiyorum ama istiklalde benetton ın karşısında fal evi var kapısında mısırcı olan onun üstünde bakıyor bakan tek erkek zaten gözlüklü uzun saçlı birz garip bi tip geçen sene bir arkadaşım götürmüştü...Burçlar üzerinden konuşur genelde sanrım bana burcuna kadar verdi ve geçmiş gelecek dediği herşey çıktı en kısa zamanda umarım onu da tekrar ziyaret etme şansım olur
eee ne diyelim fala inanmayalım falsız da kalmaylım dimi

ben varım ama salı doktora gidicem çarş. olsaydı keşke sen nerden gidiceksin avr. yakasında mısın?

hayır anadolu yakasındayım..soğanlık çok ters biyer ama 1 2 kere iş için gtmiştim çok zor olmaz bulmamız cnm tam öğrencem yarın arayıp zaten sen bna özel msjda saat kaç gbi uygun olcanı sölersen daha rahat karar weririz :):)

Soğanlık Emine dediğiniz bayan ne kadara bakıyor acaba? =) Gene baktırmıcam derken foruma girince tahrik oldum her zamanki gibi...
Soğanlık nerde onu da hiç bilmiyorum ama olsun... =)
Birisi numarasını özelden atarsa sevinirim... İyi geceler herkese...

Ben şengülde ve tarıkta aradıgımı buluyorum beğenmeyenleri bilemiyorum beni bağlamıyor

kızlar ukalalık olmasın ama bır fal ıcın kalkıpta taaa nerelere gıtmeyın bence hanı fala bu kadar anlam yüklemeyin...
hani işiniz düşer oralara kadar gitmiş olursunuz haydı bır ugrayayım dersiniz o zman ok
ama ben şunca faldan ögrendim ki hiç bir şey beklemeyerek gittiklerim cidden iyi çiktı
sımdı herkes bır soganlık derdınde yerı cok sapa gıdersınız begenmezsınız sonra ben buralara nıye geldım dıye kendınıze kızarsınız ben de oluyodu da zamanında
kadın kacmıyo zaten evınde bakıyooo karsılarda ısınız olursa ugrarsınız olesıne kaghve ıcmeye gıder gıbı sankıı

dejavu 2 de yiğit
iyidir neredeyse 3 yıldır giderim

yiğit i biliyorum tek kişinin üstünde yoğunlaşıyor ama gelecekle ilgili olanlar çıkmadı canım yaa acaba günüdemi değildi 2 kez gittim beni karakterimi geçmişi evet biliyor ama karşı tarafı ve geleceği ile ilgili şeyler yanlış bi sevgilim içinde ilişkinin ciddiyeti hakkında sana fikirlerini anlatacak dedi ve iyibiri dedi.ama biz hiç anlaşamıyoruz o çocukla ve beni terk etti :) şimdi görüşmüyorum zaten.tekrarmı ggidiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…