İstanbul'da Fal - Falcılar

angelim edalim senle düşünce yapımız uyuşuyor kafadar birisin bana göre ama falcılarımız pek uyuşmuyor

ekleme yapıyorum: birde katre82 nikli arkadaşımızın fal baktırma konusundaki tavsiyelerine uyacağım :)

bende inanmayarak, aman fal bu olursa olur olmazsa olmaz şeklinde düşünerek gittim yüzde yüz verim almıştım..üstüne fazla düşmeyeceksin demek..garip işler bunlar....birde baya ara vererek gittiklerimden iyi verim aldım...bu ara işin suyunu çıkarmışım...gerçekten falcıların gününü tutturmak lazım şansımıza artık...birde eskiden iyi olanlar forumu okuduğum kadarıyla şu anda insanı tatmin etmiyorlar zanam ilerledikçe enerji gidiyormuki ne :/

bir arkadaş serkanı beğenmemiş tutturamadı demiş,ben 2 kere farklı zamanlarda gittim çok isabet ettirdi..kafede levente bayıldılar ama bana tutturamadı...şengül,tarık ve zeynep için kimisi öyle diyor kimisi böyle forumda okudum...ama tarık bana tutturamadı..şengül ve zeynebi zaman geçsin deneyeceğim.......

kızlar fulya ya giden yokmu hiç? ya da bir ben mi memnun kaldım görüşleinizi merak ediyorum :)))

bir arkadaşta bana tarot geleceği etkiliyor demiş.olacak olanı erteliyor çok tarot baktırmak falan demiş...bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

yokk dedikleri çıkmadıysa gitmee....ben gelecege cok takılmıyodum o zmanlar ama dönecek dediği kişi 9 ay sonra gerçekten dönmüştü...Hisleri kuvvetlidir aslında ama dan dan söyler acımaz ole ümit vermez...ama uyusmadıysan begenmedıysen gitme tabiii...bende onun gelecek tahmınlerı cıkıyoo begenmesemde bazı tahmınlerını

Son düzenleme:

yanı evet ben ınanıyorum artık sık baktırmamak lazım sankı yenı fal gercekten eskisini erteliyor...Ben leventı begenmedım serkan da bılemedı dıyecegım bısey yok ama 3 dakka surmedı bana falı benım fal anlayısım o degıl ısım bılmıs de ne olmus bana adamın dusuncelerını anlatamadıktan sonra ben zaten ısımı bılıyorum....

ısım bılmesı nasıl ısıme gelır bırden cok kısı vardır o kısıyı ayırt etmek ıcın ısım soylemesı faydalı olur ama x var sana donecek sen y yıde ıstıyorsun 3 vadeye kadarı annem de bakıyor zaten

sen bana anlat bu x nedır necıdır ne dusunur neden boyle yapar aydınlat benıı ama dımı falcı budur
tarık a cok gıdıyorum bende cok ıyıı ben begenıyorum benle yasıyor gıbı anlatıyor
sengule 2 kere gıttımm
en son emıneye gıttımmm ıyıydı kadın bakıcaz beklıycez
fulyaya baktırmadım kımseye baktırmak ıstemıyorum artık son fallarım cıksın beklıyorum
az baktırınca cıkıyor cunku gercekten

SEVGİLİ K.K Üyeleri ;Sevgililer gününüz kutlu olsun,Mevlid kandiliniz mübarek olsun,kalbimizden geçen tüm güzellikler,iyi niyetler kabul olsun inşallah

sevgılıler gununuz kutlu olsun hanımlar....
umarım sevgılısının donmesını bekleyenler muradına erer de falcılara para kaptırmazz :)
ayrıca kandılınızde mubarek olsun ...

angelım bu emıne tarıh verıyormu mesela bı ıs ıcın ıste mart ayında olucak dıyormu yoksa zaman veremıyorum mu dıyor ?
bırde olumsuz seylerıde soyluyormu mesela bekledıgın bısey ıcın bosuna bekleme olmıcak gıbı...
bnm ıcın bunlar onemlı..
opuldun tatlım

canım sevgılıler gununu de kutlarım kandılın de mübark olsunn
emıneye gelınce tarıh verıyor evett,ama kadın muneccım degıl tabıı takılmamak lazım tarıhlere
olumsuz da konusuyor evet....umıt verıcı bır kadın degıl yanııı

kızlar bende hepinizin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum ve öyle biri çıksınki karşımıza şüphesiz ve mutlu yaşayalım ve falsız
diyorumkii 14 subat'ta eski sewqiLiLerinizin hepsine kandiL mesajı atın Ask'a qeLmediLer bari imana qeLsinLer

kızlarrr sewgiller gününüz kutlu olsunn kandilinzde mübarek olsun bu arada:)umarım bugün bütün istdklernz olur en yakın zamnda beklediğiniz sewgillerniz size geri döner bnada dönse iyi eder:)yada ne istiyosanz en ykın zamnda olurda bizde bu falcılardan toptan kurtluruz inş=)))

Puff bugün falcılarımın verdiği tarihler doldu dahada bu fal sayfası kapanmıstır 10 kişiye gittim hepsi ayn tarih verdi elde var 0

Puff bugün falcılarımın verdiği tarihler doldu dahada bu fal sayfası kapanmıstır 10 kişiye gittim hepsi ayn tarih verdi elde var 0

cnmm moralini boşuna bozuyosun bnce illa dediği gün olucak diye bişey yok snçta sabırlı olmalısın bnce canını sıkmya değmez buda bişey katmıyo zaten

cnmm moralini boşuna bozuyosun bnce illa dediği gün olucak diye bişey yok snçta sabırlı olmalısın bnce canını sıkmya değmez buda bişey katmıyo zaten

aman ne biliyim burda sölenen herkezin ortalama beğendiklerine gittim sözleşmiş gibi aynı sekilde aynı seyleri sölediler hikmeti vardır dedim foss cıktı bu bana yapılırmı be daha cıkana kadar fal baktırmıcam fal orucuna baslamıs bulunmaktayım

cnmm bnde kaç kşiye gttim burdaki herkeste gtti biirine çıkan diğerine çkmadı yada tarhler konusunda sorun yaşynlar oldu ddkleri zamn diil ama 1 2ay snra çıknlarda oldu:)fala biraz ara wermk istrsen sen blrsin ama cdden morlini bozma herşey olcana warr ama umarım senn istediğin gibi sonçlanır mutlu olursun :)

saol cnm bakalım ara verdim simdilik topic okumakla yetincem=) hepimizin umarım istedikleri umduğu gibi sonuclanır=)

kızlar emineyle konştumm saat5 gibi gel dedi ama yeri konusunda napıcamı bilmiyorum daha önce giden biri trf edeblrmi acaba :):):97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…