yiğit i biliyorum tek kişinin üstünde yoğunlaşıyor ama gelecekle ilgili olanlar çıkmadı canım yaa acaba günüdemi değildi 2 kez gittim beni karakterimi geçmişi evet biliyor ama karşı tarafı ve geleceği ile ilgili şeyler yanlış bi sevgilim içinde ilişkinin ciddiyeti hakkında sana fikirlerini anlatacak dedi ve iyibiri dedi.ama biz hiç anlaşamıyoruz o çocukla ve beni terk etti :) şimdi görüşmüyorum zaten.tekrarmı ggidiyim acaba
angelim edalim senle düşünce yapımız uyuşuyor kafadar birisin bana göre ama falcılarımız pek uyuşmuyor
ekleme yapıyorum: birde katre82 nikli arkadaşımızın fal baktırma konusundaki tavsiyelerine uyacağım :)
bende inanmayarak, aman fal bu olursa olur olmazsa olmaz şeklinde düşünerek gittim yüzde yüz verim almıştım..üstüne fazla düşmeyeceksin demek..garip işler bunlar....birde baya ara vererek gittiklerimden iyi verim aldım...bu ara işin suyunu çıkarmışım...gerçekten falcıların gününü tutturmak lazım şansımıza artık...birde eskiden iyi olanlar forumu okuduğum kadarıyla şu anda insanı tatmin etmiyorlar zanam ilerledikçe enerji gidiyormuki ne :/
bir arkadaş serkanı beğenmemiş tutturamadı demiş,ben 2 kere farklı zamanlarda gittim çok isabet ettirdi..kafede levente bayıldılar ama bana tutturamadı...şengül,tarık ve zeynep için kimisi öyle diyor kimisi böyle forumda okudum...ama tarık bana tutturamadı..şengül ve zeynebi zaman geçsin deneyeceğim.......
kızlar fulya ya giden yokmu hiç? ya da bir ben mi memnun kaldım görüşleinizi merak ediyorum :)))
bir arkadaşta bana tarot geleceği etkiliyor demiş.olacak olanı erteliyor çok tarot baktırmak falan demiş...bu konuda bilgisi olan var mı?
peki hasan ın dediklerinden çıkan varmı ?güvenemedim gitti adama
sevgılıler gununuz kutlu olsun hanımlar....
umarım sevgılısının donmesını bekleyenler muradına erer de falcılara para kaptırmazz :)
ayrıca kandılınızde mubarek olsun ...
angelım bu emıne tarıh verıyormu mesela bı ıs ıcın ıste mart ayında olucak dıyormu yoksa zaman veremıyorum mu dıyor ?
bırde olumsuz seylerıde soyluyormu mesela bekledıgın bısey ıcın bosuna bekleme olmıcak gıbı...
bnm ıcın bunlar onemlı..
opuldun tatlım
kzlar salı günü soğanlık emineye gidicem gelmek isteyen warmı?=)
ben varım ama salı doktora gidicem çarş. olsaydı keşke sen nerden gidiceksin avr. yakasında mısın?
ben gelmek istiyorum ama kaçta?
Puff bugün falcılarımın verdiği tarihler doldu dahada bu fal sayfası kapanmıstır 10 kişiye gittim hepsi ayn tarih verdi elde var 0
cnmm moralini boşuna bozuyosun bnce illa dediği gün olucak diye bişey yok snçta sabırlı olmalısın bnce canını sıkmya değmez buda bişey katmıyo zaten
aman ne biliyim burda sölenen herkezin ortalama beğendiklerine gittim sözleşmiş gibi aynı sekilde aynı seyleri sölediler hikmeti vardır dedim foss cıktı bu bana yapılırmı bedaha cıkana kadar fal baktırmıcam fal orucuna baslamıs bulunmaktayım
cnmm bnde kaç kşiye gttim burdaki herkeste gtti biirine çıkan diğerine çkmadı yada tarhler konusunda sorun yaşynlar oldu ddkleri zamn diil ama 1 2ay snra çıknlarda oldu:)fala biraz ara wermk istrsen sen blrsin ama cdden morlini bozma herşey olcana warr ama umarım senn istediğin gibi sonçlanır mutlu olursun :)
sembol cafe dilara ve sembol cafe fulyanın söyledikleri çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?