İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlar...
ara ara girip bu konuyu temcit pilavı gibi yazıyorum ama kimse bu kadına para kaptırmasın istiyorum.
Kartal da fal bakıyor, medyum Talya adıyla bakıyor bu Hülya Kartal...
kesinlikle gitmeyin diyorum tekrar... para ve zaman kaybı.. hayatımda gördüğüm en negatif falcı...
bi hatırlatayım istedim tekrardan :):)

Bakirkoyde Cigdem guzel fal bakar ama cok sira olur Emel harikadir ince detaylara kadar soyler Neslihan da guzel fal bakar olayi anlatir ama gelecekte Neslihanin dedikleri cikmaz

Bakirkoyde Cigdem guzel fal bakar ama cok sira olur Emel harikadir ince detaylara kadar soyler Neslihan da guzel fal bakar olayi anlatir ama gelecekte Neslihanin dedikleri cikmaz

neslihanla ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum cnm. bende ümitlenmiştim baktırdıgımda ama maalesef cıkmadı hemde hic birsey

kızlar garip bir şey oldu falları çıkan falcılarımın hepsi bana esas oğlanım kimsesi yok demişti bir tek başka şeylerimi tutturamayan tarık var demişti...bugün bişeyden şüphelendim olabilme ihtimali var çok şaşırdımmm....araştıracağım tabi....ama tarığın dediği kişiyle mümkünatı yok olamaz zaten o tarihlerde o kişi yoktu...yeni biri oalbilir..acaba kim doğru diyor şaşırdım kaldım valla.....bana şu anı bilen lazım geleceği sallamıyorum artık...gerçi tarık gelecek için sana dönecek onla olmayacak sen istemeyeceksin demişti ama sizlerinyazılarına bakıyorum onun gelecek pek çıkmıyormuş...bana şu an lazım

acil tarığa bir daha gitmem lazım...benle gelecek arkadaş arıyorum dertleşelim yorum yapalım

Son düzenleme:
kızlar bende ilk cafe deneyimimi anlatayım.buradan bi arkadaş enfali önermişti ama randevu alamadım bi türlü o kadar doluymuş..bende ismi buradan aklımda kalan purple cafeye gideyim dedim yarım saat purple cafeyi aradım durdum meğer ismi değişmiş.neyse natali diye bir kızcağız varmış o baktı..biraz tırt geldi bana ama ilk deneyimim olduğu için bilemedimde şimdi:))bir tek bişey söyledi benim için önemi olan bakalım çıkacak mı bekleyip göreceğim:)

bugünde bir komşu kahve falına baktı sohbet arası teyze..bir halt bilemedi.bir kadın bana demiştiki falları boşver asıl olan gördüğün rüyalardır dedi.....gerçekten olabiliyor...yazın birinden şüpheleniyordum dedimki eğer bununla birlikteyse kırmızı,siyah göreyim eğer değilse beyaz göreyim...makinada bembeyaz çamaşırlar yıkanırken gördüm ve rüyamda çıktı..kızıda sıkıntıl ıgörmüştüm bir ara meğer yüz alamamış hasbam....geçen haftalardada aynısını denedim hep kırmızı görüyorum birde tam yatıyorum dilemeden uyuyorum manevi güçler artık yeter diyor bana sanırsam....katina tarotunu bilen varsa bana yardım etsin..orda bir soru sormuştum, bu adam sevgililer gününe yalnızmı girecek dedim çektiğim kart adamın kendi kartı çıktı yani adam çıktı kartta..bu adam sap demek oluyor sanırsam.az kaldı mübarek gün olduğunu unutup gidiyordum aradım p.tesileri yokmuş..mehmetle onu sordum kıyaslama yap dedim teldekine.mehmete baktıranlar tarığı beğenmiyor, tarığa baktıranlar ötekini falan dedi..sen tarığa gel yarın dedi.. ama tarığa acil gitmem lazım bunu biliyorum.....

Son düzenleme:

ay çok güldüm buna gece gece..Allah ta seni güldürsün emi:)

aynen öyle canım...çıldırmak üzereyim falcıdan başka çarem kalmadı..yok yok ben vazgeçtim falcı da işimi görmez bana direkt medyum falan lazım:))

Mehmetle Tarıgın falları bırbırıne paraleldır genelde ıkısınde de aynı sonuc cıkar tek fark mehmet tarot kartlarının anlamlarını anlatır hanı kartları anlatır ben bu tarzı sevmıyorum o yuzden tarık varken mehmete bır daha gıtmedım kartlardan yardım alıp ıcınden gecenı soleyen ıse Tarık ben kart yorumunu kendım de yaparım zıraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…