bakırköyde;
dejavu yiğite bende gittim gecmişi iyi biliyor ama gelecegi bilemedi söylediklerinin tersi çıktı esprili konuskan cocuk
cafe laf ta sarı saclı ort yaslı bi bayana baktırdım geçmişi anlatmadı gekecekten bahsetti açıkçası pek inanmadım lafta çiğdem iyi diyolar daha gitmedim
istasyon cafede ömür abla iyimiş ben gidene kadar ayrılmış
taksimde
gülşen çok iyi melekler kahvesinde ama beni tanıdıgı için bakamıyo
sembol toprak arkadasıma ayrıldıgın çocukla barışmayacaksın dedi ertsi gün barıştılar belki bende giderim banada ösyler şifa olur
paradıse demet 7 dk 15 tl idi isimleri isabet ettiriyo şaşırmıyo ama 15 dk falan gecio malum kişilerin niyetini biliyo ama gelecek bilmio
phesta özelden size mesaj attım aldınız mı?
kavrak posta kutunu boşalt,aaa o kadar yazdım çizdim sana gtmedi
Bakirkoyde Cigdem guzel fal bakar ama cok sira olur Emel harikadir ince detaylara kadar soyler Neslihan da guzel fal bakar olayi anlatir ama gelecekte Neslihanin dedikleri cikmaz
kzlar salı günü soğanlık emineye gidicem gelmek isteyen warmı?=)
slm soganlık emine ne kadara bakıyormus sordunmu?
20 liraymış diye biliyorum...
tesekkür ederim canım. fiatı iyi uygunmus.
bugünde bir komşu kahve falına baktı sohbet arası teyze..bir halt bilemedi.bir kadın bana demiştiki falları boşver asıl olan gördüğün rüyalardır dedi.....gerçekten olabiliyor...yazın birinden şüpheleniyordum dedimki eğer bununla birlikteyse kırmızı,siyah göreyim eğer değilse beyaz göreyim...makinada bembeyaz çamaşırlar yıkanırken gördüm ve rüyamda çıktı..kızıda sıkıntıl ıgörmüştüm bir ara meğer yüz alamamış hasbam....geçen haftalardada aynısını denedim hep kırmızı görüyorumbirde tam yatıyorum dilemeden uyuyorum manevi güçler artık yeter diyor bana sanırsam....katina tarotunu bilen varsa bana yardım etsin..orda bir soru sormuştum, bu adam sevgililer gününe yalnızmı girecek dedim çektiğim kart adamın kendi kartı çıktı yani adam çıktı kartta..bu adam sap demek oluyor sanırsam.az kaldı mübarek gün olduğunu unutup gidiyordum aradım p.tesileri yokmuş..mehmetle onu sordum kıyaslama yap dedim teldekine.mehmete baktıranlar tarığı beğenmiyor, tarığa baktıranlar ötekini falan dedi..sen tarığa gel yarın dedi.. ama tarığa acil gitmem lazım bunu biliyorum.....
ay çok güldüm buna gece gece..Allah ta seni güldürsün emi:)
bugünde bir komşu kahve falına baktı sohbet arası teyze..bir halt bilemedi.bir kadın bana demiştiki falları boşver asıl olan gördüğün rüyalardır dedi.....gerçekten olabiliyor...yazın birinden şüpheleniyordum dedimki eğer bununla birlikteyse kırmızı,siyah göreyim eğer değilse beyaz göreyim...makinada bembeyaz çamaşırlar yıkanırken gördüm ve rüyamda çıktı..kızıda sıkıntıl ıgörmüştüm bir ara meğer yüz alamamış hasbam....geçen haftalardada aynısını denedim hep kırmızı görüyorumbirde tam yatıyorum dilemeden uyuyorum manevi güçler artık yeter diyor bana sanırsam....katina tarotunu bilen varsa bana yardım etsin..orda bir soru sormuştum, bu adam sevgililer gününe yalnızmı girecek dedim çektiğim kart adamın kendi kartı çıktı yani adam çıktı kartta..bu adam sap demek oluyor sanırsam.az kaldı mübarek gün olduğunu unutup gidiyordum aradım p.tesileri yokmuş..mehmetle onu sordum kıyaslama yap dedim teldekine.mehmete baktıranlar tarığı beğenmiyor, tarığa baktıranlar ötekini falan dedi..sen tarığa gel yarın dedi.. ama tarığa acil gitmem lazım bunu biliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?