Mehmetle Tarıgın falları bırbırıne paraleldır genelde ıkısınde de aynı sonuc cıkar tek fark mehmet tarot kartlarının anlamlarını anlatır hanı kartları anlatır ben bu tarzı sevmıyorum o yuzden tarık varken mehmete bır daha gıtmedım kartlardan yardım alıp ıcınden gecenı soleyen ıse Tarık ben kart yorumunu kendım de yaparım zıraa
tarıkla mehmete 1 hafta arayla baktırdım 2 side aynı seyleri söyledi ama tarıgın verdiği tarih mehmetinkinden daha tutarlıydı zira mehmetin süresi dün doldu sonuc fosss!
tarık ıyıdır anda ve gecmıste cok cok ıyıdır.Dediği bir çok şey de gerçekleşti.....
Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadıverdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.
aa çok sevindim şu an.
evet anı ve geçmişi iyi bildi.. ama geleceğimle ilgili çok konuştu..
özellikle okul hakkında ve hayatıma girecek olan erkeğin fiziksel özelliklerini anlattı. ilişkinin uzun yıllar süreceğini söyledi. :26: Bende hasretim uzun bir ilişkiye zaten.
açıkcası tarık anlattıkça hayalimde çizdiğim o kişinin profiline aşık oldum desem yalan olmaz.
üff..
Kadıköyde sığınak cafe de fal bakılıyormuş.. bu hafta orayada gitmek istiyorum.. var mı sığınaktan önereceğiniz falcı? :26:
Tarihlere takılmamak lazım bunlar müneccim değil mübarekkk
sonuca odaklanmak lazım olucak mı olucakkk,ha ne zaman oluramannnn olsunda ne zaman olursa olsun gibii
birde aylar sonra gerıye dönüp de eskı falları dınleyınce bı bakıyosun aaa fallar cıkmıs aslında
aa çok sevindim şu an.
evet anı ve geçmişi iyi bildi.. ama geleceğimle ilgili çok konuştu..
özellikle okul hakkında ve hayatıma girecek olan erkeğin fiziksel özelliklerini anlattı. ilişkinin uzun yıllar süreceğini söyledi. :26: Bende hasretim uzun bir ilişkiye zaten.
açıkcası tarık anlattıkça hayalimde çizdiğim o kişinin profiline aşık oldum desem yalan olmaz.
üff..
Kadıköyde sığınak cafe de fal bakılıyormuş.. bu hafta orayada gitmek istiyorum.. var mı sığınaktan önereceğiniz falcı? :26:
kızlar emineyle konştumm saat5 gibi gel dedi ama yeri konusunda napıcamı bilmiyorum daha önce giden biri trf edeblrmi acaba :):):97:
kızlar bugün emineye gelicek warmı =)
canım cok teşekkür ederim soganlık emine hanımın teli için. en kısa zamanda gidip paylascam tecrübemi.umarım benide memnun eder.
nereden gideceksin tarif edebilirim az çok biraz karışık ama :)
banada tarif edebilirmisin canım bende gitmeyi düşünüyorum
sana adresi gönderdim..bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?