İstanbul'da Fal - Falcılar

tarıkla mehmete 1 hafta arayla baktırdım 2 side aynı seyleri söyledi ama tarıgın verdiği tarih mehmetinkinden daha tutarlıydı zira mehmetin süresi dün doldu sonuc fosss!

tarıkla mehmete 1 hafta arayla baktırdım 2 side aynı seyleri söyledi ama tarıgın verdiği tarih mehmetinkinden daha tutarlıydı zira mehmetin süresi dün doldu sonuc fosss!

Tarihlere takılmamak lazım bunlar müneccim değil mübarekkk

sonuca odaklanmak lazım olucak mı olucakkk,ha ne zaman olur amannnn olsunda ne zaman olursa olsun gibii

birde aylar sonra gerıye dönüp de eskı falları dınleyınce bı bakıyosun aaa fallar cıkmıs aslında

tarık ıyıdır anda ve gecmıste cok cok ıyıdır.Dediği bir çok şey de gerçekleşti.....

aa çok sevindim şu an.
evet anı ve geçmişi iyi bildi.. ama geleceğimle ilgili çok konuştu..
özellikle okul hakkında ve hayatıma girecek olan erkeğin fiziksel özelliklerini anlattı. ilişkinin uzun yıllar süreceğini söyledi. :26: Bende hasretim uzun bir ilişkiye zaten.
açıkcası tarık anlattıkça hayalimde çizdiğim o kişinin profiline aşık oldum desem yalan olmaz.

Symbol Tarık ın dedikleri çıkmadı verdiği süre doldu hiçbiri olmadı. insan çıkmayacağını bile bile umutlanıyor. en güzeli baktırmamak.

üff..

Kadıköyde sığınak cafe de fal bakılıyormuş.. bu hafta orayada gitmek istiyorum.. var mı sığınaktan önereceğiniz falcı? :26:

sıgınak kafede bi niko tutturuluştu yalany ok bazısınada bildi etti ama ben dahil bir çok kişi fos dedik ona...böyle kırık bir çocuk...parn boşa gider hiiiççç bulaşma

ayh inş. darısı basıma diorum bende defter tutuorum en önemsiz seyleri bilmişler yahu amacından sapıolar ben ne için gidiorum neler olmus yaaaa

cnm bende senin gibiydim aman cıkmadımı bütün istanbulu dolastım ama oruc tutuorum suan ayda 1 baktırcam kararlıyım tarıktan cok ümitliyim zira cok akla yatkın konustu ama bakalım sürelerde biraz sapma var ama sabretcem artık napalım :S bide genel olarak beğenilen herkez aynı seyi dedi kendimce salak bi sağlama yaptım neyi onaylıosam bakalım cıkınca hbr veririm=)

soğanlık emineyi denemeyi çok istiyorum.para sorun deil zaten uygun fiatıı ama yer öyle bir yerki tam anlamıyla zıt bir kutup benim için.helede bu iş yoğunluğunda.bu sebeple yeni gidecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşsın lütfen .en azından harcadığımız güne acımayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…