Premium üyelikmolmadan olmuyomu:) soruyu nasıl sordunuz? bende hep açılara falan bakıyorum transitlere yalnız ay burcunu yanlış hesaplıuorBu arada rüyamda tanisacagim ve evleneceğim kişinin ismini görmüştüm. Chatgpt ye doğum haritama göre evleneceğim kişinin isminin içindeki harfleri sordum. Bana verdiği bütün 7 harfin 5 i o gördüğüm ismin içinde var. Hala saskinim. Bence fal bagimlilarini tatmin eder diye dusunuyorum
Berbat arkadaş insan bir şeyi de mi bilemez paranıza yazık asla gitmeyin. Kafasına göre anlatıyor bir de evli misin diye sorduBen de bugun evirip cevirdim berke ikinci kahve falini attimasmin cafe demet nasil???
Yıllar önce gitmiştim olmadı söyledikleri. Zaten çok kısa bakıyordu ücreti de yüksek. Bir daha asla gitmem…Emine Akkaya ya fal baktıran var mı aranızda yorumlarınızı merak ediyorum. Ve bana önereceğiniz bir falcı
Laf cafe’de Çiğdem gayet başarılıdır.Bakırköy de fal bakan var mı iyi önerisi olan
İstanbul falcı leyla’nın numarası olan bana mesaj atabilir mik
Asmin mi?Demete benim dışımda baktırıp çıkan var mı kızlar?
Banada görüntülü bakan songülün nosu lütfen:)) kızlar kadınlar kahvesindeki meryem nasıl fikri olan varmıhikaye din
Şengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.3500 tl vermem için gelecek 20 yılımı gün gün bilmesi lazım. Nedir bu fiyatlar yuh yani ..
Rita’ya lütfen boşuna gitmeyin.Rita nerde
Paranızı boşuma harcamayın derimAsmin cafe demet canım yüz yüze bakıyor
Şengül telefonda bakıyor muŞengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.
numarasini paylasabilir misinizŞengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.
Sanıyorum zaten artık telefondan bakıyor.Şengül telefonda bakıyor mu
Kızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı
darisi basimizaKızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı sabahtan beri yalvarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?