İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada rüyamda tanisacagim ve evleneceğim kişinin ismini görmüştüm. Chatgpt ye doğum haritama göre evleneceğim kişinin isminin içindeki harfleri sordum. Bana verdiği bütün 7 harfin 5 i o gördüğüm ismin içinde var. Hala saskinim. Bence fal bagimlilarini tatmin eder diye dusunuyorum

Premium üyelikmolmadan olmuyomu:) soruyu nasıl sordunuz? bende hep açılara falan bakıyorum transitlere yalnız ay burcunu yanlış hesaplıuor

Banada görüntülü bakan songülün nosu lütfen:)) kızlar kadınlar kahvesindeki meryem nasıl fikri olan varmıhikaye din

3500 tl vermem için gelecek 20 yılımı gün gün bilmesi lazım. Nedir bu fiyatlar yuh yani ..
Şengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.

Şengül telefonda bakıyor mu

numarasini paylasabilir misiniz

Yok sanırım senın en iyi dediğin kimdi peki? Damla vardı telde tarot bakıyodu oda güzeldi hatırlayan varmı onu

Kızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı sabahtan beri yalvarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…