İstanbul'da Fal - Falcılar

Size neler bakmıştı nasıl ilerledi süreciniz? Banada numarasını atabilir misiniz rica etsem

Bende malwsef cikmadi hatta tam tersi oldu

Kızlar enfal Bakırköy enfal cafe online diye bir yer var orada mı acaba biliyor musunuz? Çok acil lütfennnn

Numarasını atar mısınız bana lütfen

Arya dediğiniz kişinin nosu var mı lütfen

Bana da atar mısınız

Arkadaslar bir şey diyeceğim Zeynep hakkında. Ben ona çok güvendim hatta benim kadar fal baktiran yoktur yemin edebilirim geldim burada herkese de tavsiye ettim hatta defalarca. Ama en son şöyle bir olay yaşadım bir manyak benim telefonlarimi dinliyordu Zeynep bunu bilmesine rağmen o manyagin tehdidine boyun eğip -ki bu manyak bir erkek değil bir kadın- bana dinlenmiyorsun dedi. Sırf telefonda özel bilgilerimi konuşayım diye böyle yaptılar. Bu söylediğim kimseyi karalamak için değildir yıllardır burada sürekli zeynebi ovdugumu herkes bilir. Mesela benimle uğraşan bir akrabam var Zeynep de bunu biliyor işte son zamanlarda bana diyor ki o çok pişman seninle uğraşmıyor falan diyor. Ona inanıp o kişiyle barıştım ve az kalsın işten atiliyordum. Yani zeynebe guvenirken 2 defa düşünün derim. Bir hakkım varsa kendisine helal olmasın diyorum

Bu yazdigimin karalamak için olmadığını herkes bilir . Ben burada defalarca zeynebi ovdum ama onun yaptığını hala hazmedemiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum.

Ki hakkını yiyemem bana dediklerinden çok çıkan olmuştur ama maalesef bu hiç iyi olmadi, bu tavrı insan düşmanına yapmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…