- 19 Mart 2025
- 12
- 8
- 1
- 28
Size neler bakmıştı nasıl ilerledi süreciniz? Banada numarasını atabilir misiniz rica etsemŞengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.
Enfal şu an nerede biliyor musunuzCanım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim
ne falı baktırdınız?byv da enerjinin izlerinin begendim olumsuzdu ama iyiydi
tarot.Ş
ne falı baktırdınız?
Bende malwsef cikmadi hatta tam tersi olduKızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı sabahtan beri yalvarıyor
Umaya bende coook baktırdım hic bisey çıkmadı verdiğini hiç bi tarihte bisey olmadıBende malwsef cikmadi hatta tam tersi oldu
Umaya bende coook baktırdım hic bisey çıkmadı verdiğini hiç bi tarihte bisey olmadı
Numarasını atar mısınız bana lütfenKızlar merhaba benim düzenli baktırdığım birisi var ama genellikle tarot bakıyor ve her dediği çıkıyoro yüzden tarotu başkasına baktırmak istemiyorum kahveye her zaman bakmıyor o yüzden sadece kahve falı bakan bildiğiniz iyi bir falcı var mı ona baktıramadığım zamanlarda baktıracağım.
Arya dediğiniz kişinin nosu var mı lütfenBir de Ankarada Arya ve Tuhanna var onlar aşırı korkutur beni hep. Kimsenin bilemeyeceği detayları veriyorlar her zaman. Ama geleceğe dair verdikleri tarihler konusunda Tuhannadan bir şey çıkmadı şimdi Aryanin verdiği tarihleri bekliyorum. Aryaya telefondan baktırmıştım tuylerimi diken diken edip tüylerin diken diken di mi diye sormuştu. Tuhanna da çok güzel enerjisi olan biri ama söyledikleri bazen çok korkutuyor. Bana evleneceksin demişti hala teklifi bekliyorum ama tarih tutmadi diğer detaylar tutmustu
Bana da atar mısınızUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Bana çıkmamıştı.Zülal senin fali cikan oldumu
Sana cikan hic oldumuBana çıkmamıştı.
Geleceği bilen olmadıSana cikan hic oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?