Merhaba numarasını atabilir misinizKızlar merhaba benim düzenli baktırdığım birisi var ama genellikle tarot bakıyor ve her dediği çıkıyoro yüzden tarotu başkasına baktırmak istemiyorum kahveye her zaman bakmıyor o yüzden sadece kahve falı bakan bildiğiniz iyi bir falcı var mı ona baktıramadığım zamanlarda baktıracağım.
Leventin numarasini alabilir miyimLevent in bana söylediği şeylerden biri bir hafta içinde çıktı zaten bana yakın zamanda anlarsın demişti. Burada levent i karalayan arkadaş fal baktirip parayı da yatirmayip adamı engellemiş. Ona göre değerlendirin bence
Merhaba numarasını atabilir misiniz
Bana da verir misiniz mirza yı rica etsem?mirzanin bende kendi cebi var kendisine sorup bekleyen herkese oyle yazarim
Siz deneyebildiniz mi?Bana birini söylediler çok iyi diye hatta isteyene verebilirim
Sibel Kara fosastrocenterde neslin yazar, Sibel Kara ve tanem suya baktıran oldu mu? anda bildikleri şeyler oldu baya
onun dışında yeni gelenlerden denedikleriniz oldu mu bir sürü yeni gelen olmuş
Rica etsem enesin numarasını atabilir misiniz?Kızlar günaydın, uzun zamandır forumda aktif değildim eski hesabımıda silmiştim muhtemelen bu hesabımıda silerim hem sizi bilgilendirmek için hemde patlayanları görmek için notlar tuttum bu bataklığa düştüğümden beri yorumlarınızı okumak iyiyle kötüyü ayırt ederken bana hep yol gösterdi. Güne başlarken kahvemle birlikte paylaşıyım istedim inşallah birilerine yardımcı olur notlarım, koca 2 yılın özetini yapıyorum benim için arada daha eskiler olabilir. Her yazdığım not kişisel aldığım hizmetin değerlendirmesidir.
AstroCenter
Bilge abla: Tatlı birisi ama o kadar kötü ki yazacak bir şey bulamadım. Falsepetinde de var bu hanımefendi.
Talha İlhan: İlk falında iyidi anda, birkaç vadesi de çıktı ama sonraki fallarda hep aynı şeyi söyleyip durdu ve söylediği tarihlerde hiçbir şey olmadı. Bir daha baktırmam sanırım 3 kere falan baktırmışım. Ama şu konuda iyi fal bakarken oyalamıyor tak tak söylüyor hızlı hızlı.
Denis: Beğendiklerimden oldu denis kesinlikle. Spesifik olarak bildikleri oldu ve bu bir kaç olayın tarihini, 3.kişiyi kısmen bildi isim,harfler konusunda yanılmış olsa da benim için gayet tatmin ediciydi o zamanlar. Geçmiş,an kesinlikle iyi ancak gelecek konusunda eh diyeceğim. 8/10
Arya Saygın: Anda bildikleri oldu, bakım şeklini beğenmişim. Vadeleri çok uzun vermiş bana bir vadesi patlamış,dediği gibi olmamış. Diğer iki tanesine daha var zamanı gelince aklımada gelirse yazarım buraya.
Tanem Su: İki kez baktırmışım, ilk falıyla ikinci falında tamamen çelişmiş baştan aşağı kötü zaten pek sevememiştim enerjisini konuşmasını öyle not almışım hanımefendiyi.
Alya Arkın: Yine en beğendiklerimden bir tanesi. 3 kez baktırdım, geçmişi güzel anlattı (genel olarak,spesifik bir kaç şeyde söyledi) ama an kısmında bocaladı bende tekrar şans verdim. 2. falında vade öteledi, son falında ise vadesi patladı kesin konuşmuştu bu tarih ötelendi ama şu an net gibisinden şeyler söylemişti. Vade konusunda başarısız,geçmiş iyi,gelecek konusunda anlattığına yakın şekilde oldu. 9/10
Yorum yazmaya değmeyenler;
Simon,Birsen Tekin,Lara,Umay
Falsepeti
Polina(yıldızname,su) : Beni farklı fallara davet etmiş, şimdi dinleyince ne kadar safmışım diyorum. İlk falında idare eder ikinci falında patlamış. Ayrıca bu hanımefendinin başka bir hesabı daha var ama falsepetinde miydi başka bir yerde mi emin değilim çünkü kesinlikle hatırlıyorum “aa bu polina değil mi” diye içimden geçirmiştim bilenler varsa zaten yazarlar bence gereksiz ve kredisine değmeyen bir bakımdı.
Çisem: Uygulamanın “ablası” sanırım. Yeni geldiğinde baktırmışım ilk falını beğenince tekrar gitmişim ama olmamış “ablacım” patlamışsın. İlk falı iyiydi sadece. 6/10
Akın: Popüler kültürün etkisinin bendeki örneği oldu, burada çok adı döndüğü zaman baktırmışım fal atarken bile emindim yorumlarının ve puanın abartı olduğundan ama bilememiş giriş gelişme iyi sonuç negatif. Krediside çok yüksek ayrıca yaptığı bakıma tabi bu benim şahsi görüşüm.
Duygu Aura: Genel bakım almıyor ya da o dönem beni ısrarla reddetti. Soruyla gidince beni evlendirdi, yurt dışına gönderdi evet gittim ama verdiği vadeyle veya şekille çok alakasız gittim. Gerçek ne diye sorarsanız hiç birisi. İyi bir insan bence samimi konuşması güzel ama yani bu kadar net yorumlar yapıp hiç bir dediğinin olmaması hayret ettirdi.
Deva Güneş(tarot,katina) İlk tarot baktırdım, uygulamaya ilk girdiği zamanlarda gayet detaylı ve ilgiliymiş. Genel olarak iyi diyebileceğim ama mükemmel olmayan bir fal, beklentilerimi karşılamadı ama kötü değildi. İkinci fala gitmeden önce dediklerinden bir olayı yaşadım aman aman bir olayda değil, iki ihtimalli bir durumdu daha iyi anlayabilin diye detaylıca anlatıyorum. Sonrasında ikinci fala gittim fazlasıyla olumsuzdu ve çok cesur yorumlardı yani kesin ve net konuştu anlattıklarının çoğu mümkün olmayan şeylerdi beğenmedim. Düşük puan ve yorum yaptım iade etti, uzun bir aradan sonra burdaki yorumlarda öven görünce son kez şans vermek istedim ama büyük ihtimal hatırladı veya düşük puanlıları not falan alıyor ki iade etti almadı. Olumsuz yoruma yönelmeyi çok seviyor ayrıca. Değmez.
Elena: En beğendiklerimden diyebilirim. Elenayı kovalıyordum resmen bir ara aktif olsada baktırsam diye mailler falan atıyordum falsepetine. Güzel bir bakım yapmış, seveni çok seviyor sevmeyini hiç sevmiyor ama ben beğendim ya tam anlattığı gibi olmamış ancak genel olarak geçmiş-an-gelecek 7/10 alır.
Fulya Nas(kahve,su): Bir şeyler biliyor ama bence daha çok, o kadar uzun zamandır fal bakıyor ki artık zihin okuyor veya sorudan yazılanlardan iyi ilerliyor. Siz neden demeden ben anlatiyim, ilk kahve falı attım sorularla birlikte çok spesifik olmasada bir şeyler bildi geleceğe yönelikte söylediği 3 şeyden 2’si oldu bende güvenip su falı attım aradan 3 ay geçmişti. Soru yazmadan genel bakım istedim ilkten bakmadı daha doğrusu bekletti diye hatırlıyorum kimsenin günahını almak istemiyorum ama aklımda böyle kaldı sonuçta uzunca zaman oldu. Bakımını bu yazıları dinlerken tekrar dinledim fos. 3 ay önce söyledikleriyle çelişti birazda kötü şeyler söylememek için çaba gösteriyor gibi bi hali var pembeci değil tam ama garip yani anlamışsınızdır ayrıca çok pahalı olmasıda cabası.
Erva Deva: Benim için güzel ve tutmuş fallardan bir tanesidir. Olumlu ve olumsuz diye ayırt ederek anlattığı şeyler birebir oldu. Herhalde listede tek 10/10 vereceğim kişidir, baktırırken çok etkilenmedim şahsen ama not defterime dahi kaydetmişim çok aradım ama bulamadım tekrar mail attım hatta bilgi paylaşamıyoruz gibi bir dönüş almıştım keşke tekrar bulabilsem derim.
Enes Kutsal: An konusunda çok garipsediğim detaylar bilmiş, 2 kere gitmişim sonra uygulamadan ayrılmış zaten. Gelecek için söylediklerini yaşadım ve beni şaşırtan çok ufak ama bilinmesi zor şeyler bilmiş. Toprak Özel adıyla geri gelmişti forumda yazanları görünce 1 kez daha baktırdım sonra hiçte yakalayamadım hep offlinedi. Bu beyefendiye uygulama dışı kısmında yer vereceğim numarasından ayrıca baktırdığım için.
Melisa Donukuk: Karakter analizi iyiymiş, aşırı pembeci diye not almışım ki gerçekten öyleymiş. Şöyle böyle diyerek her olayı açıklamış adamı aklamış ama ne dediği gibi oldu ne dediği gibi bir adamdı. Ayrıca astroda da var hesabı çoklu hesap ve bence ya bakımları kaydediyor ya da not alıyor bu hanımefendi.
Karma Tilki, Alaca, Oylum G, Melih Gün, Melek Hisli, Armağan, Ahu Yaldız.
Binnaz
Bihter Kara: Enerjisi güzel ama olumluyu konuşmak istemiyor gibi daha doğrusu olumsuz konuşmaktan yanaymış gibi çaba gösterir haldeydi hanımefendi. Ben hiç beğenmedim, hatta belki şaşıracaksınız ama beğenenleri nasıl beğenmiş onu bile düşündüm. Söylediklerinden bir tanesi bile olmadı iyi ki olmadı.
Maya Demir: 1 Sene olacak neredeyse baktıralı, ilk baktırdığımda güzel gelmiş en azından ben öyle not almışım ama sonuçta patlamış o aralar büyük boşluktaydım duyucak bir söze muhtaç haldeydim doğrusu o yüzden güzel güzel notlar yazmışım ama ne yazık ki dediği gibi olmadı.
Zümra Lal(katina): Vade vermeyi çok sever, vadesinde olmayınca öteler. Çok tatlı bir sesi var, samimi konuşur kendine bağlar resmen ama falcı değil bu hanımefendi yani tahminci.
Zişan Işık: Genel olarak her söylediği tutarlıydı 3 kez baktırmışım, notuna son yazdığım “patladı” olmuş. Kötü değil ama gelecekte patlamış bende.
Elfin Demet(kahve,tarot): Arkadaşımla konuşurmuş gibi hissettim dinlerken sanki ben derdimi anlatmışım veya soru sormuşum da öyle konuşmuş. Aynı cümleleri 10 kez duydum hem kahve hem tarot baktırmamın sebebi kahveye bakarken her ne kadar aynı şeyleri çokça duymuş olsamda anı iyi yorumlamış. Tarot bakarken anladım ama çok geç oldu giden param oldu.
Bilge Özüdoğru(kahve): Bir aralar furyası dönerken baktırmışım, konuşma dili bana sert geldi belki böyle hoşlanan vardır ama beğenmedim tarzını. Anı bildi geçmişi eh gelecek ise olmadı.
Gilda: An ve geçmiş konusunda kötüydü. Sonuç odaklı bakıcaksak eğer sonucu dediği gibi olmuş ama yani o kadar dediğinden farklı şekilde oldu ki tutmuş veya tutmamış diyemiyorum. Sanki tahmin gibi olmuş yani umarım anlatabilmişimdir.
Neslihan Keleş: Bundan yıllar önce baktırmıştım o zaman adı farklıydı hatırlamıyorum ama sesinden tanıdım daha önce baktırdığıma eminim. Beğenmedim,genel konuşmuş geçmiş sanki sohbet ediyormuşuz gibi hissettim.
Sanem Aslan (katina) : Çok net konuşur, hatta bana özel bir konu hakkında adam sana gelip “…” diyecek demiş ama ne adam bana öyle bir şey dedi ne de o konu açıldı. İlk dinlediğimde vaov olmuştum ama üstünden neredeyse 1 yıl geçince anladım ki hiçte öyle değilmiş.
Serdar Sel: Adamın evleniyor olduğunu bile göremedi ne diyeyim ki. Hayatında kimse yokmuş gibi anlattı göya beni bekliyormuş puanı şişirme
Selay Kargı: Pozitif konuştu ve fazlasıyla ilgiliydi beğendim ama sonuç konusunda yarı bildi yarı bilemedi. Kesinlikle kötü değil.
Derya Derin,Şah Sultan,Dolunay,Sediye,Asmin
Uygulama dışı
Enes: Falsepeti başlığında belirttiğim şeylere ek olarak numarasından 3 kez daha baktırmışım. Bir falcıdan beklentilerimiz ortalama olarak aynıdır diye düşünüyorum, beklentimi karşılamış mı? Evet. Geçmiş, an ve gelecekte en başarılı bulduğum olabilir, spesifik diyebileceğim hem geçmişte hem gelecekte bildikleri olmuş.
Mirza (symbol): Baştan savma bir faldı, sanki falı bakarken sıkıla sıkıla bakıyor gibi bir hali vardı. Geçmiş diye anlattığı şeylerden tutarlı olan kısımlar var ama ben genel olarak hiç memnun kalmadım enerjisinden,falından. Benimle hiç bir anlamda uyuşmadı.
Pelin (bodrum): Konuşmayı çok seviyor öncelikle bunu bilin, sanki konuşarak vakit geçiriyormuş gibi hissettim. Küçük detaylar bildi, sonucu bilemedi.
Trans Zeynep: Çok iddialı yorumlarda bulunmuş o zamanlar, kesin tarih vermiş mesela “6.ay sonra” “2.kez başına gelecek” gibi spesifik kesin ve şaşırtıcı yorumlar yapmış özellikle böyle not almışım ama geçmiş dışında hiç bir dediği olmadı hatta dediklerinden çok uzak şeyler yaşadım. Geçmişi iyiydi,an ve gelecek kötü.
Beylikdüzü Serpil: Şimdi düşünüyorumda ne kadar acınası bir haldeymişim sırf fal için ilçeler şehirler değiştirmişim her neyse kızlar, bu hanımefendiye ulaşabilmek için kendisiyle ilgili alıntı giren bir çoğunuza daha önce mesaj atmışımdır. 1 saat kadar beklemiştim, girerken yüzüm gülüyordu çıkarken tam tersi o kadar aklımda net kalmış ki birazda korkmuştum. Ben beğenmedim, notuma yazdıklarım dışında bir şey söylememişse dedikleri olmadı bende.
İstanbul gop Birsel: Falı baktı ama nasıl baktı nasıl zaman geçti keşke bi bilseniz. Hisleri kuvvetli değil, anlatırken hayır öyle değil diyorum basit bir olaydan bahsediyordu ama anlattığı gibi değildi durum, yok diyor sen bana söylemeye çekiniyosun veya bilmiyosun gerçeğini. Baktırdığım kişiyi bile kötülemişti yani ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Ben hiç sevemedim tekrarda baktırmadım ilk ve son oldu, kendi kendine bir şeyler üretip söylüyor fal falan değildi yani kızlar bu baktırdığım.
Ümit: Yine forumda furyası dönen birisi, dört kez baktırdım dört kez şans verdim parama yazık olmuş bana çıkmıyor inatla gittim inatla yapmamak lazımmış. Uyuşmayınca uyuşmuyor.
Songül Halkalı: 3 Kişi vardı ben gittiğimde, anladığım kadarıyla baktıranlar daha öncede gitmiş biraz bağırır tonda kızar şekilde konuşuyordu eyvah yine abla falı geliyor dedim. Değişik fal bakıyor doğrusu, kart çekiyor anlatıyor arada bana soruyordu. Genel olarak kötü diyemeyeceğim ama anda başarısızdı gerçekten bir çoğunuda zaten ben söyledim ya da düzelttim kendisini. Eh bir fal tatmin etmemişti.
İnstagram, Tiktok veya Twitterdan baktırdığım onlarca fal oldu bir tanesini not dahi almamışım, aldıklarımda ise kayda değer şeyler yok. Bu 2 senede en ufak beni heyecanlandıran ucundan kıyısından bilen kim varsa not almaya paylaşmaya çalıştım. İnşallah benim gibi bu bataklığa düşmüş kim varsa yardımcı olabilmişimdir, hepsi benim deneyimim beğenenlere veya beğenmeyenlere saygım var ancak %80’i zaman ve para kaybı oldu benim için. Sürekli yeni birisini aramayın size en iyi tavsiyem bu olur sanırım,ben bu hatayı yapmasaydım arabam vardı..
Asmin cafede ferdaya baktırdım beğenmedm . Bide bu asmin cafedeki bütün falcıların sürekli ama sürekli işi kurşun dökmeye getirmelerinden gına geldii . Prim usulü çalışıyorladr sanırım
Canım varmı iyi bi falcı telefondan bakanferda tarot kahve filan bakarsa iyi degil ortalama. ona baktirirken iskambil isteyin
Demet iyidirAsmin kafade demet nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?