İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba numarasını atabilir misiniz

Leventin numarasini alabilir miyim

Kızlar fal perilerim geldi :) Enese, Dios Duyguya ve Binnazda baya bi kişiye baktırdım ama çıkan olmadı. Önerebileceğiniz biri var mı?

astrocenterde neslin yazar, Sibel Kara ve tanem suya baktıran oldu mu? anda bildikleri şeyler oldu baya
onun dışında yeni gelenlerden denedikleriniz oldu mu bir sürü yeni gelen olmuş

Rica etsem enesin numarasını atabilir misiniz?

Bugün bir tanıdığım vasıtasıyla hazal diye birina baktırdım. Konuşma kartları vs çekiyorum dedi söylediği şeyler eşimin ağzından çıkan lafların aynısıydı şok oldumm . Ortalama bir ay gibi bi süre verdi Safiye ablada bir ay gibi bi süre dedi bakalım beklemedeyim . En son kutay mıdır nedir benim enerjimi ve paramı sömürmüştü :) ucuza güzel fal baktırmak iyi geldi

Asmin cafede ferdaya baktırdım beğenmedm . Bide bu asmin cafedeki bütün falcıların sürekli ama sürekli işi kurşun dökmeye getirmelerinden gına geldii . Prim usulü çalışıyorladr sanırım

Bide arkadaşlar senelerdr biliyorsunuz kimi önerirsin deseler nermin ve safiye derim . Ama son zamanlarda nermini çevremde tanıdıklarıma önerdim her gidene sana yıldızname bakıyorum demiş şaşırdım on senedir baktırıyorjm bir kere yıldız name baktığını görmedim . Neyse sonra bi öğreniyorumki sende büyü var okunman lazım yabancı birinin okuması lazım diyerek dört beş bin tl istemiş bizim salaklarda göndermiş . Artk adını dahi duymak istemiyorum zaten engelledim de ama arayanlar vs olur eskilerden bu tür bi oyuna gelmeyin

Asmin cafede ferdaya baktırdım beğenmedm . Bide bu asmin cafedeki bütün falcıların sürekli ama sürekli işi kurşun dökmeye getirmelerinden gına geldii . Prim usulü çalışıyorladr sanırım

ferda tarot kahve filan bakarsa iyi degil ortalama. ona baktirirken iskambil isteyin

Ferda fena değil bence biliyor genel olarak sırası oluyor baya onun . Tamam iskambil isteyeyim bende canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…