- 23 Ağustos 2012
- 51.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.879
- 898
Kızlar size instagramdan birini öneririm. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.Canım varmı iyi bi falcı telefondan bakan
Kızlar size instagramdan birini öneririm. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.
Kızlar size instagramdan birini öneririm. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.Siz deneyebildiniz mi?
Laf kalabalığı değil,yaşam koçu kendisi bu yüzden uzun bakıyor zaten. Bir şeyi bilmeden,sorgulamadan direkt etiketi yapistirmakta moda olmuş bu aralar1-3 saat bakan laf kalabaligi yapiyodur. bosa reklam yapmayalim
Laf kalabalığı değil,yaşam koçu kendisi bu yüzden uzun bakıyor zaten. Bir şeyi bilmeden,sorgulamadan direkt etiketi yapistirmakta moda olmuş bu aralarönyargıyı azaltalim kizlar
sus artik ya sussssss kimse senin reklamini okumak istemiyorLaf kalabalığı değil,yaşam koçu kendisi bu yüzden uzun bakıyor zaten. Bir şeyi bilmeden,sorgulamadan direkt etiketi yapistirmakta moda olmuş bu aralarönyargıyı azaltalim kizlar
Asmin rügara gidiyorum sparkly e güveniyorum
Geldim canım şimdi kuzenim girdi peşine ben giricem . Bakalım hayırlısı olsun :) kuzenim gelmiş diyo rüzgarda yakışıklıymışşş heeedetay verme. kızıyorben beğendim. asmindekileri çok sevmem ama o iyiydi. vadesi kısa. çıkarsa yazicam
Geldim canım şimdi kuzenim girdi peşine ben giricem . Bakalım hayırlısı olsun :) kuzenim gelmiş diyo rüzgarda yakışıklıymışşş heee
Sembol serkan olabilir canım ama çok sıra var bostancı da , tiryaki cafe Semra Kadıköy de o da Anadolu yakası olarak sorarsanenesi soranlar olmuş, enes iyidir hoştur ama bana 5 dediğinden 2si çıktı. Yine baktırır mıyım evet :)
Binnazda ares vardı kapanınca instagram açmış, areslevi1 diye binnaz favorimde o nettir yormaz tüm soruları cevaplar verdiği vadeler çıkmıştı. Olumlu olumsuz ne varsa söyleyenleri seviyorum. Ama böyle istanbul anadolu yakası yüzyüze baktırabileceğim birini arıyorum var mıdır?
SERKAN TIRTTTT :)Sembol serkan olabilir canım ama çok sıra var bostancı da , tiryaki cafe Semra Kadıköy de o da Anadolu yakası olarak sorarsan
Bebiş bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bence bütün falcılar gibi ama anı biliyor ben geçen sene de gitmiştim . Ama çok sırası var aşırı kalabalık o kötü . Ama sende fal işinden anlıyorsun sana güveniyorum zaten :))SERKAN TIRTTTT :)
enes nerde bakıyordu?enesi soranlar olmuş, enes iyidir hoştur ama bana 5 dediğinden 2si çıktı. Yine baktırır mıyım evet :)
Binnazda ares vardı kapanınca instagram açmış, areslevi1 diye binnaz favorimde o nettir yormaz tüm soruları cevaplar verdiği vadeler çıkmıştı. Olumlu olumsuz ne varsa söyleyenleri seviyorum. Ama böyle istanbul anadolu yakası yüzyüze baktırabileceğim birini arıyorum var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?