İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar size instagramdan birini öneririm. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.

Canım varmı iyi bi falcı telefondan bakan
Kızlar size instagramdan birini öneririm. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.

1-3 saat bakan laf kalabaligi yapiyodur. bosa reklam yapmayalim

Siz deneyebildiniz mi?

1-3 saat bakan laf kalabaligi yapiyodur. bosa reklam yapmayalim
Laf kalabalığı değil,yaşam koçu kendisi bu yüzden uzun bakıyor zaten. Bir şeyi bilmeden,sorgulamadan direkt etiketi yapistirmakta moda olmuş bu aralar önyargıyı azaltalim kizlar

Bende beğendim arkaşlar rüzgar ı güzel baktı . Ama ben akşamla gittim çok sıra vardı yorulmuş gündüz gelin diye kızıyor haklı olarak :)

enesi soranlar olmuş, enes iyidir hoştur ama bana 5 dediğinden 2si çıktı. Yine baktırır mıyım evet :)
Binnazda ares vardı kapanınca instagram açmış, areslevi1 diye binnaz favorimde o nettir yormaz tüm soruları cevaplar verdiği vadeler çıkmıştı. Olumlu olumsuz ne varsa söyleyenleri seviyorum. Ama böyle istanbul anadolu yakası yüzyüze baktırabileceğim birini arıyorum var mıdır?

Sembol serkan olabilir canım ama çok sıra var bostancı da , tiryaki cafe Semra Kadıköy de o da Anadolu yakası olarak sorarsan

enes nerde bakıyordu?

Merhaba hesabimin sifresini bulamadım yeni hesap acmak zorunda kaldim
Enes’in numarasını verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…